Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ataktamısın suan. ve 58 kiloylamı başladın. kaç gün atak yaptın tam olarak basladığın zamanı başlangıc kilonu ve kac gün atak yaptığını yazarmısın rica etsem. Suan seyir evresinemi geçtin birde?

bu arada yarım saat önce günlük menümü tamamlamıs ve artık çay ve suyla bitireceğim.
sabah : 1 yumurta akı-1 bardak süt-1 meyveli yoğurt
öğlen : 1 yulaf kepekli bisküvi 2 kasık yoğurt
ikindi : 1 corba kasığı yulaf kepeği +iki kasık yoğurt
aksam : cok az tavuk etinin beyazı + yoğurt
gün boyunca iki iki bucuk litreye yakın su içtim. aksama kadar daha da içerim sanırım.
yarın sabah bakalım kaç kilo vermiş olacağım. galiba bugün biraz abarttım ama ne yapayım acıktım sürekli hareket halindeyim bide yol yürüdüm.

canım zeynoşum çok tşkler:)

bencede mutlucum allah ne zaman nasip ettiyse olur inşallah herşeyin bi vakti var...anneler böyle napsınlar sen doğur sonra 2. ne zaman dicekler:)

canım çok tşkr ederim senin güsel görüşün:) olsun ödenir bi şekilde bak çalışıyosunda hak ettik brz savurganlığı:)
ayy inanmıyorum bambaşka biri olmuşsun darısı hepimizin başına gerçi tombiş halinde çok güzelmiş bence

ay canım yaa çok kibarsın ama tombiş halim berbattı:)) aslında bende şimdi 1 hafta yokum arkadaşın yazlığa gidiyorum ordan geleyim adam gibi süslencem öle bi foto yayınlıcam size bu çok ev haliydi:)
sevgili dukancılar, bende 1 hafta tatilde olacağım. inş fazla zorlanmadan/bozmadan geri gelirim. Dilerim herkes çok güzel kilo verir...sevgiler...hoşçakalııın:79:

iyi tatiller canım inşallah zorlanmazsın..ben tatilden gelince gördüm ne yazıkki tatil programıda varmış dukanın bir nevi güçlendirme gibi en kötü öle yaparsın...

hollleyyyy:)) çok sevindim zeynoşum valla helal olsun...nasıl mutlu olduğunu tahmin ediyorum canım..iyiki deiştirmemişsin güle güle giy fit hatun:))

çok tşkler canıııım...verirsin mutlaka bende çok kilo vardı ondan bu kadan fark senin işin kolay...evet uyku sahiden çok önemli bende uykusuz kalırsam tüm dengem şaşıyo öğünlerimede olumsuz yansıyo maalesef
süper tek kelimeyle maşallah

melodicim çok saol canımm...darısı herkesin başına inşallah:)

bu arada evet yolanda nerde yaa penac bayadır yok bide kahverengi vardı sanırım ailesinin yanına gitmişti gidiş o gidiş..umarım herşey yolundadır penac ve kahve için..yolanda iş yoğunluğu nedeniyle girememiş olabilir sabah burdaydı çünkü..neyse gelsin alırız ifadesini böle arazi olmak ne oluyo die:)

tatlım afiyet şeker olsun ama bence çok az yemişsin...özellikle eti daha fazla tüketmen lazım kas kaybı olmaması için...yoğurdu fazla yemen çok güsel fakat az tavuk eti demişsin bana brz az geldi açıkcası..

Vallahi kendim giymişim gibi sevindim ya, tebrik ederim.:13:

ya kızlar yolandayıo bugün hiç görmedim ne iş niye bize uğramıyor yulandaaaaaaaaa nirdesin kızlar bide bizim penac vardı o nerde söledide benmi unuttum ah ah yaşlılık işte kötü zenaatt der hep babam

Ben de gün içinde farkettim Yolanda'nın olmadığını ama haftaya İzmir'e eşinin yanına gidip tatil yapacaktı. Cumadan kaçtı herhalde diye düşündüm.

ya kızlar yolandayıo bugün hiç görmedim ne iş niye bize uğramıyor yulandaaaaaaaaa nirdesin kızlar bide bizim penac vardı o nerde söledide benmi unuttum ah ah yaşlılık işte kötü zenaatt der hep babam

Penac da Dukanla zayıflayıp fıstık gibi olunca ayrılmak isteyen erkek arkadaşı pişman olup barışmak istemişti. İkna etti herhalde, tatile falan mı gittiler ki?

Canım sen buna abarttım mı diyorsun bence böyle kilo veremezsin versen de sağlıklı olmaz gibi geldi bana hiç bişey yememişsin yoğurt yoğurt yoğurt ıı ıhh onaylamadım

ablaaammm ayy ne güzel yaaa insan nasıl mutlu oluyor değil mi? eee mankenler hep küçük beden alıp onun içine girmeye çalısıyorlarmıs.:)) bizim onlardan neyimiz eksik hehehe

kadıköyde dukancılar günü yapalım herkes kek börek çörek getirsin

Penac da Dukanla zayıflayıp fıstık gibi olunca ayrılmak isteyen erkek arkadaşı pişman olup barışmak istemişti. İkna etti herhalde, tatile falan mı gittiler ki?

aaa evet hocam iyi hatırlattınız nerelerde acaba?

2 gün sonra gelip ben evlenıyorum demesin bu kız

yolim yaaa bende duydum o sindyi kimse memnun kalmamış ordan.bizim işyerinden gidenler vardı.

kızlar atak evremin 3.günü de tamamlamış bulunmaktayım

sabaheynir ve bitki çayı

ara:meyveli yoğurt

öğle:iki dilim tavuk ızgara,bi kase yoğurt

ara:meyveli yoğurt

akşam:bi kase yoğurt (yulaf ezmesi ile)

bugün yürüyüş fln yapamadım amaaaaa regl dönemimde olmama rağmen sabah tartıldııımda 67.2den 65.2'ye indiiiimi gördüm

DUKAN DİYETİ
kişin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİtoplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

canımcım bayılıyorum senin bu hatırlatma notlarına:)) ters bişi gördüğünde hemen yapıştırıyosun buraya:))

koca ofiste tek başıma mesaideyim cuma günü diye ofisteki yiyceklerimi de tüketmiştim ühühühüh karnım acıktı şimdi, daha 1 saat falanda burdayım herhalde o saatten sonra da eve gidip ne yiycem ki

kızlar insaf yahu tam bir bucuk saattir eve geleli geçmiş okuyorum mutfakta bulaşıklar tepeleme yarın kocam gelicek hazırlık yapacam ama kopamadım sizden nafile

hocam bende 33 yaşında bi çıtırım. ya ben çocuk istiyorum galiba.gerçi kafam hep karışık bu konuda. ama bazen imreniyorum busonolsun gibilere. gerçi ben anaç deilim o kadar dört tane ile yapamam yaa. yapabilene aşkolsn ..
ofisimiz gebze ben istanbulda şimdi doorsam çocuk hastalandı filan kalk git kocaelinden istanbula kayınvaldem yaşlı annem uzakta oturuyo bakacak kimse yok. bakıcıya güvenemem pek tanıdık olması lazım.kocam izmirde evde bi yolim var bende ikizle ikisi bir arada yapsam ne güzel olurdu. ama her gece aglar bunlar biri sudar üöteki başlar ve ben uykusuz kalırsam deli bi kadın olurum saç baş dagınık. dün akşam zaten üretim mdr ile birbirimize girdik adam çok stresliydi bana patladı baardı çaardı ee bende altta kalmadım. adamın tansiyonu yükselmiş bugün işe gelmemiş oglu da beni suçluyo salak. sanki ben dedim ona x firmasının malını y kamyonuna yükle diye alla alla

benim nick name' mim çok fena ya,herkes yanlış yazıyor oysaki stat kadar büyük bir kadın değilim ben

ismim Senem Taş memnun oldum efendim,dur bu hafta ben bir sevineyim,haftaya sen ok?

stat gibi kadın

sen çok yaşa emi çok güldüm Senem

zeynep abla, sendeki bu enerji valla çok hoş ya maşallah hehehe
yürüyüş yaptın mı bugün? :)))
bizim pedolar hala gelmedi valla gidip o jepenin tepesini delicem heee

ya bebem rongom ne ugraşıyorsun güzelim. bengeçen akşam reale ugradım yüzme gözlüü alcem diye aneeeeeeeeee bi baktım pedometree. 12 tl voit marka. hemmen haptım. bugün 6600 adım atmışım gerçi hep takılı değildi. süpper realerde var gidin alın yau

ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel sanki bana oldu etek kız zeyno ablaaaaaaa

ya bugün tatile gidicem diye işleri bitiriiim dedim. geldiğimde de sayfalar dag gibiydii.. anca bitirdim okumayı

bebeeeee
kız bi çarşamba tarafına git te bak noluyoo
yollu değil yolunmuş olursun söliim
ben ordan kısa kollu ile geçmiştim bana çarşaflı bi vatandaş " cehennemde cayır cayır yanacaksın sen ! Cehennem odunusun ! " diye laf atmıştı .. tikat et bence

geldim sadecam geldimmm. valla işlerim yogundu pek ugrayamadım .. arazi olmak mı.. aslaaa. da duruyo kanat gibi basenler dar pantolonun yanlarından yaglar fışkırıyii. inanmıyorsunuz belki ama öyle

Ben de gün içinde farkettim Yolanda'nın olmadığını ama haftaya İzmir'e eşinin yanına gidip tatil yapacaktı. Cumadan kaçtı herhalde diye düşündüm.

hocam geçen penac a msj attım naber napıyorsun merak ettim diye. nişanlısı ile ayrıldığı dönemde çok yazışmıştık. umarım o kıymet bilmez herife dönmemiştir. çok dua ediyorum onun için

Yolanda gelmiş bilgisayarının başına, aşağıda gördüm adını. Kuzum sen yola çıkmıyor musun?

ahh hocam ah tatil yalan olduuuu
işte bi şeye çok heveslenmiceksin
kocamın alman patronu bu hafta gelicekti. ama gelmemiş. haftaya bizim tatil düşündüümüz haftaya gelicekmiş. eşim için de "gitmesin ben geliyorum demiş". ramazanda da ben izne çıkmak istemiyorum. malum mübarek ay. napalım .. daha da incelip giderim bende tatile işte fena mı

yolim yaaa bende duydum o sindyi kimse memnun kalmamış ordan.bizim işyerinden gidenler vardı.
o zaman yakında topu dikerler onlar tatlım. benden kazandıkları yanlarına kar karmasın innnnnşalla batarlar

Son düzenleyen: Moderatör:
koca ofiste tek başıma mesaideyim cuma günü diye ofisteki yiyceklerimi de tüketmiştim ühühühüh karnım acıktı şimdi, daha 1 saat falanda burdayım herhalde o saatten sonra da eve gidip ne yiycem ki

hemşom kıyamam az kalmıs dayan bari.kek yapıp getirem mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…