- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Umarım işe yarar kilo verimim durdu benim 58.5 dan 52.5 'a indim ama takıldım kaldım bakalım dukan bana ne kadar yardım edicek dün sipariş verdim dört gözle kitabı bekliyorum buda işe yaramassa artık isyan edicem yani((
şimdi canlarım toplu temizlik yapayım alıntı yapmadan vuvucum iyi tatiller her şey gönlünce olsun canım sadecaaaaaaaa süper süper süpersin canım korkunç bir değişim azım açık kaldı yani saks mavisi acele etme acele işe biliyosun şeytan karışıyor yavaş olsun temiz olsun yazyağmurum kızım sana kek ekmek yapcem hala y kepeği alamadım ya sadece y ezmesinide kullanmak istemiyom fazla karbon var diye busonolsun tebriklerrrrrrrrrr canım bu nasıl bir performansdır allahım 4 çocuk allah bağışlasın benim gözüm birtürlü yemediydi 2 den sonrasına çok değil ikincisi okula başlayınca büyük bir pişmanlık başladı halaaa kafama vururum iyiki doğurmuşsun allah kolaylık versin renginarrrrr buldun tabe fazla kiloyu patır patır veriyon çizelgende 98 diyor sen 88 i gördüm demişsin anam 41 kere maşallah içtiğin sular okunmuş sumu ne
Ben de Allah nasip eder de olusa arka arkaya iki çocuk istiyorum. Ama daha zamanı var bana göre. Daha 34 yaşında taze bir fidanım ayol!
Anneme de söz verdim, 40'dan önce yapmaya çalışıcam ama 39.9 olursa karışmam diye.
amanınn
ben 1.ci mi oldum yeni farkettim
en güzeli ne biliyormusunuz geçen hafta istanbula gittim (bizim şirketin merkezi orda)beni uzun zamandır görmeyenler şok oldu,herkes ayrı bir iltifat ediyor kendimi prenses gibi hissetmiştim.saçımı değiştirdim,tarzımı değiştirdim ve deli gibi kıyafet aldım (nasıl ödeceğim bilmiyorum gerçi feci gaza gelmiştim:82:)
kilo verme işi tamamlanınca yani güçlendirmeye geçmeden önce bende önceki ve sonraki halimin fotoğraflarını koyacağım.Sadeca ne kadar güzelleşmişsin öyle,daha önce de güzelmişsin ama şimdiki halin süperrr...izindeyiz
bi de mustlu nun spor sevdasının izinden gitsem hiç fena olmayacak
ayy inanmıyorum bambaşka biri olmuşsun darısı hepimizin başına gerçi tombiş halinde çok güzelmiş bence
sevgili dukancılar, bende 1 hafta tatilde olacağım. inş fazla zorlanmadan/bozmadan geri gelirim. Dilerim herkes çok güzel kilo verir...sevgiler...hoşçakalııın:79:
kıslarrrrrrr çok mutluyum ya tarifsiz başarmak ne güzel bişeysanırım diyetimin başlarındaydı bir etek görüp beğenmiştim ama 42 bedeni kalmamıştı azıcık dukanlı olmuştum ya hiç denemeden sen al 38 bedeni gel eve inanmazsınız dizlerimden yukarı çıkmamıştı hiç sallamamıştım kızlar geri ver anne demişlerdide yoooo dedim nasılsa diyet yapmıyomuyum bigün gelcek olcak o etek bana dedim ve unutmuşum onu ben orda az önce aklıma geldi tam 70 gündür diyetteyim birden fırladım eteği çıkardım veeeeeeee şakkada oturdu üstümee allahım olmaz ya kızlar verdiğim inanın sadece 6 kilocuk ya 2 beden gitmişim
ben bugün çok yoğunum pek bakamadım buralara hala da işteyim ama aklım sizde neler yazıldı diye
öncelikle kilo verenleri çok tebrik ediyorum, sadece abla resmini gördüm çok çok beğendim seni ayrıca tebrik ediyorum, zeynep abla sende 38 bedene girmişsin süpersin geçen akşam bende aynı hazzı yaşadım eski elbiselerime sığarak :81:
beberongommm ben accuk verdim bugün 59 lara geldim ama ben kilo verememe sebebini çözdüm sağlıklı uyuyamadığım için veremedim bu hafta sende de belki aynı sorun vardır uykumu düzenlemeye çalışıcam h.sonu biraz bakalım :95:
süper tek kelimeyle maşallah
bu arada yarım saat önce günlük menümü tamamlamıs ve artık çay ve suyla bitireceğim.
sabah : 1 yumurta akı-1 bardak süt-1 meyveli yoğurt
öğlen : 1 yulaf kepekli bisküvi 2 kasık yoğurt
ikindi : 1 corba kasığı yulaf kepeği +iki kasık yoğurt
aksam : cok az tavuk etinin beyazı + yoğurt
gün boyunca iki iki bucuk litreye yakın su içtim. aksama kadar daha da içerim sanırım.
yarın sabah bakalım kaç kilo vermiş olacağım. galiba bugün biraz abarttım ama ne yapayım acıktım sürekli hareket halindeyim bide yol yürüdüm.
kıslarrrrrrr çok mutluyum ya tarifsiz başarmak ne güzel bişeysanırım diyetimin başlarındaydı bir etek görüp beğenmiştim ama 42 bedeni kalmamıştı azıcık dukanlı olmuştum ya hiç denemeden sen al 38 bedeni gel eve inanmazsınız dizlerimden yukarı çıkmamıştı hiç sallamamıştım kızlar geri ver anne demişlerdide yoooo dedim nasılsa diyet yapmıyomuyum bigün gelcek olcak o etek bana dedim ve unutmuşum onu ben orda az önce aklıma geldi tam 70 gündür diyetteyim birden fırladım eteği çıkardım veeeeeeee şakkada oturdu üstümee allahım olmaz ya kızlar verdiğim inanın sadece 6 kilocuk ya 2 beden gitmişim
ya kızlar yolandayıo bugün hiç görmedim ne iş niye bize uğramıyor yulandaaaaaaaaa nirdesin kızlar bide bizim penac vardı o nerde söledide benmi unuttum ah ah yaşlılık işte kötü zenaatt der hep babam
ya kızlar yolandayıo bugün hiç görmedim ne iş niye bize uğramıyor yulandaaaaaaaaa nirdesin kızlar bide bizim penac vardı o nerde söledide benmi unuttum ah ah yaşlılık işte kötü zenaatt der hep babam
bu arada yarım saat önce günlük menümü tamamlamıs ve artık çay ve suyla bitireceğim.
sabah : 1 yumurta akı-1 bardak süt-1 meyveli yoğurt
öğlen : 1 yulaf kepekli bisküvi 2 kasık yoğurt
ikindi : 1 corba kasığı yulaf kepeği +iki kasık yoğurt
aksam : cok az tavuk etinin beyazı + yoğurt
gün boyunca iki iki bucuk litreye yakın su içtim. aksama kadar daha da içerim sanırım.
yarın sabah bakalım kaç kilo vermiş olacağım. galiba bugün biraz abarttım ama ne yapayım acıktım sürekli hareket halindeyim bide yol yürüdüm.
beberongom bacum yalnız değilsin vallagider canım niye gitmesin?
haftada 2 gün pro mis gibi.
Bölgesel takviyeyle de iyi oluyo diyodu dukan, tecrübe konuşuyo yani sonuçta adam tohtur.
Nasılsa hedefe ulaşmış bir bayan var karşımızda, denemekten bir zarar gelir mi?
Hayır bende gözle görülür incelme var, sayısal verilere gelince bir şey yok. Kalçam hala 94, belim desen söylemeyeyim endişelenebilirsiniz
Kiloda da tık yok ama sanki inceliyorum. Ya da kendimi kandırıyorum. 5+5 te yumruk olayına bi önerisi olan?
Benim vaktim geldi galiba, 8 temmuzdan beri sabitim.
en son haziran sonu yaptığım yumruktan sonra gördümü ellidokuz küsürlerden bir adım ileri gitmiş değilim. anlayacağınız temmuz ayını başarısızlıkla kapatıyorum. 7-8 aydır diyetteyim ilk kez bir kg bile veremeden bir koca ayı geçirdim
Aynen ben de öyle.. Nisan gibi gittim 5 seansa
Hiç bir fark olmadı sadece param gitti, dediğin gibi bir sürü şeyi de yemek yasak zaten ... Ayrıca resmen koyun gibi davranıyorlardı. Randevu falan hak getire . O kadar kalabalıktı ki.. Ben sevmem öyle şey, bir merkeze gidiyorsam ve paramı da bastırıyorsam ve hatta uygun saatlerini söyleyin ona göre geliim diyosam insan gibi davrnılmasını isterim.. ( sanırım hepimiz.-))
o sitelerden birinden bende 99 tl ye vucudun bir yeri bitene kadar lazer epilasyın aldım. hemi de bagdat caddesine bi yer. adını da vericem sindy güzelik merkezi. asla gitmeyin ! sahte samimiyetle yaklaşan yapmacık insanlar ! benim satın aldığım fırsatın süresi iki yıl idi. ben satın aldıktan üç ay sonra randevu alıp gittim. ama bana " birinci seanstan itibaren iki sene. sizin fırsat yanmış " dediler. randevu verdikleri halde kapıdan geri çevirmeye kalktılar. ama ben orayı başlarına yıktım.bütün sıra bekleyen müşterilerinin yanında ve yüksek sesle " bunlar dolandırıcı " diye çığırdım. haketmişlerdi.
bununla da kalmadım fırsat satın aldğım siteye bi güzel e-mail döşedim. beni siteden aradılar sonra da sindy denen o firmacıkın sahibi beni aradı. özürler filan. randevu verdi. neyse tamam dedim o gün gitmeden önce bi arim randevumu kontrol ediim dedim. ! telefona kimse çıkmadızaten orada midem bulanmıştı 100 liram yandı gitmedim. o parayı da helal etmiyorum. başka da o tür sitelerde bişi almam
canım çook teşekkür ederim..o senin güzel görüşün bende çok mutluyum sizleri tanıdığıma...sahiden müthiş bi kader birliği bi yol arkadaşlığı oldu aramızda...mutlu'nun söylediği sözü acaip tuttum çirkin kadın yoktur dukanla tanışmamış kadın vardır:) sahiden doğru geçen günkü misafirim tabiki görümcemdi allahım çatlama sesini bariz duydum yaa neden insanlar böyle neden başarıyı gönülden kutlamak bu kadar zor..burda tanımadığımız insanlar kilo verince bile seviniyoruz umutlanıyoruz birbirimizi destekliyoruz..belkide bu yüzden gerçek hayatımızda canı gönülden destek olanların sayısı az olduğundan bu kadar bağlandık buraya ve birbirimize...bende hepinizi seviyorum ve sana katılıyorum burdan ayrılan olursa yolarııımmm :))
ben burdayım bi yer gitmem
dukan amca bana 59,5 demişti bi ara hayal meyal 59.0 gördüm ama gerisi gelmesini bırak artılarımı bile veremedim. bedenim fena değil ama basenlerim druyo. oturunca yayılıyo böle resmen yoort torbası gibi. ayy 2/7 mi yapsam ? 2-0 işe yarar mı ki . 1 agustosta regl olcam o bitsin bi yumruk daha yaparm olmazsa
aaaa valla mı biz de bi dönem babamımeye işi yüzünden bayrampaşada oturmuştuk, daha doğrusu teraziderede.
gel ayol buradan basar gideriz kadıköye misss gibi oralar dukan kepeği galetalarımızı alıp sahilde keyif yaparız ehehe
ben seni hala kabul edemedim genç kızsın benim gözümde,evli olduğunu kabul etmedim kadıköy sahile dedikoduya çağırıyorum ehehehe
bu arada yarın ablamın günü var, daha doğrusu eski iş arkadaşlarıyla arada toplanıyolar, ev gezmesi işte. Ona gidip lokumlu kurabiyeler, kişler ve bilimum pastane ürünleri yapmam lazım bayanlar. Böyle güzel oluyo, insan mutfağa girince canı daha da istemiyo. Nefsim tıkansın yapayım bir sürü hehehe hiç canım istemesin.
Öpüyorum canlar, dukanımız bitsin de hepinize yapıcam karamelli tatlımdan ve lokumlu kurabiyelerimden
her istediğimizi yicez diye kandırsak da kendimizi yine ölçülü olmak zorundayız sonuçta ama bi günlük kaçamak yaparız beee hey gidi hey çal kemancıııı, gönüller bir olsun
iyi akşamlar dukanistler, kendinize iyi bakııın.
Penac da Dukanla zayıflayıp fıstık gibi olunca ayrılmak isteyen erkek arkadaşı pişman olup barışmak istemişti. İkna etti herhalde, tatile falan mı gittiler ki?
DUKAN DİYETİ
kişin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.
ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİtoplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.
bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su
Ben de Allah nasip eder de olusa arka arkaya iki çocuk istiyorum. Ama daha zamanı var bana göre. Daha 34 yaşında taze bir fidanım ayol!
Anneme de söz verdim, 40'dan önce yapmaya çalışıcam ama 39.9 olursa karışmam diye.
benim nick name' mim çok fena ya,herkes yanlış yazıyoroysaki stat kadar büyük bir kadın değilim ben
ismim Senem Taş memnun oldum efendim,dur bu hafta ben bir sevineyim,haftaya sen ok?
zeynep abla, sendeki bu enerji valla çok hoş ya maşallah hehehe
yürüyüş yaptın mı bugün? :)))
bizim pedolar hala gelmedi valla gidip o jepenin tepesini delicem heee
valla mı dersin, en az 7 saat uyuyorum ben 11de yatar 6-7de kalkarım du bakim 12-8 mi uyusam çok mu uyuyayım ben napim kendimi prolara verdim çatlayana kadar yiyorum, aralarda yiyorum sırf yakayım diye tık yok!
reglin hormonal bozukluklarından bence. Bi olayım bakalım ilk kez ilaçla regl olucam, sonra da bi yumruk harek'atı başlatayım, siz o zaman görün beni!
seksi parfümlerimi sıkıp sıkıp tozunu attırıcam dapdaracık bodylerimle, elbiselerimle fatihin
sonra da beni maahalleden atacaklar yollu diye
bu arada evet yolanda nerde yaa penac bayadır yok bide kahverengi vardı sanırım ailesinin yanına gitmişti gidiş o gidiş..umarım herşey yolundadır penac ve kahve için..yolanda iş yoğunluğu nedeniyle girememiş olabilir sabah burdaydı çünkü..neyse gelsin alırız ifadesini böle arazi olmak ne oluyo die:)
Ben de gün içinde farkettim Yolanda'nın olmadığını ama haftaya İzmir'e eşinin yanına gidip tatil yapacaktı. Cumadan kaçtı herhalde diye düşündüm.
Penac da Dukanla zayıflayıp fıstık gibi olunca ayrılmak isteyen erkek arkadaşı pişman olup barışmak istemişti. İkna etti herhalde, tatile falan mı gittiler ki?
Yolanda gelmiş bilgisayarının başına, aşağıda gördüm adını. Kuzum sen yola çıkmıyor musun?
o zaman yakında topu dikerler onlar tatlım. benden kazandıkları yanlarına kar karmasın innnnnşalla batarlaryolim yaaa bende duydum o sindyi kimse memnun kalmamış ordan.bizim işyerinden gidenler vardı.
koca ofiste tek başıma mesaideyimcuma günü diye ofisteki yiyceklerimi de tüketmiştim ühühühüh karnım acıktı şimdi, daha 1 saat falanda burdayım herhalde o saatten sonra da eve gidip ne yiycem ki
hemşom kıyamam az kalmıs dayan bari.kek yapıp getirem mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?