Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne makbule geçerdi anlatamam hemşom valla eve gidince ne yesem ki geç olucak saat canım menemen istiyor sabah kesin yapıcam

yakın olmayı bırak keşke becerebilsemde yapsam

eve gidince tarçınlı süt iç yat,yadaaaa omlet yap ay ne bilim aklıma bişi gelmiyo:))

Ne makbule geçerdi anlatamam hemşom valla eve gidince ne yesem ki geç olucak saat canım menemen istiyor sabah kesin yapıcam

bence çılbır da yapabilirsin az sarmısaklı.. ama ona şöööle bi ekmek bana bana yiycen asıl demüü
ay ben ne dyiorumm

Son düzenleyen: Moderatör:

bence çılbır da yapabilirsin az sarmısaklı.. ama ona şöööle bi ekmek bana bana yiycen asıl demüü
ay ben ne dyiorumm

ayyyy çılbır mı yoliiim aklınada geliyo kıssss

Yok yok iyi fikir verdin süt ısıtırım biraz içine tatlandırıcı koyarım uykumda gelir hem mışıl mışıl uyur çok çok kilo veririm

ben iyi fikir veririm

ay ben ne dyiorumm

ayy sorma bende böyle bi uçtum menemene ekmeği bana bana yemek istedi canım yanında da sıcacık çayy yok yok benim aç kalmamam lazım hiç yoksa sapıtıyorum hadi kızlar bende çıktım 15 dk sonra evden görüşürüz hehehehe eniştenizde çalışıyorda evde de yapcak bişey yok sohbete devam artık

oku oku anca bitirdim bide bizim velet hasta ya...
Yolanda ve Beberongo sizin muhabbetinize bayılıyorum çok yaşayın ve hızlı zayıflayın emi....

Dün akşam misafir vardı bahçde mangal yaptık ve ben azıttım sabah +500 lee uyandım ...
bugün pro günümdü ve 2 saat bantda yürüdüm ister inanın ister inanmayın..
bakalım sabah ne göstericek tartı..
yarında yakışıklı oğlumun doğumgünü mecburen pastasında yiyeeceğim ....2 yaşına giriyor teyzeleri...

Bu arada seyir gününde hergün tartılıyormusunuz ???

gülüm senin abartman bumu yani valla ben kendimle kıyaslıyomda hayretler içinde kaldım sen yeni başlayıp atakta değilmisin eğer öleyse niye bol bol proları tüketmiyon ya bir yumurta oda akı yani ben ilk günler böle korkarak yedimde hiç veremiyodum birde kızlar gerçekten bu bir gerçek ben bunu yıllardır fark ettim her bünye aynımı bilmiyom ama çok geç yatıp erken kalktığım günün sabahı o günü hiç kaçamaksız geçirmeme rağmen hep artı çıkarım benim eşim sabaha karşı geliyor beni bekle diyor zaten yıllardır 68 den yukarı çıkmayan ben hiç beslenmemi değiştirmediğim halde o geç yatmaktan 72 kiloya çıktım en sonunda eşime isyan bayranı çektim dedim beklemiyom ben seni

amma konuşmuşuz demi mangalda nasıl aldın o gramları yağlı mı yedin yoksa?

ufaklığın doğum günü kutlu olsun Allah uzun ömürler versin inşallah.neyse yarınıda atlat toparla kendini yoksa sopa geliyo demedi deme

ben şahsen sabah akşam tartıya çıkıyorum valla tatil sonrasında kendimi toparlamak için:))

yok canım yağlı yemedim emme dondurma vardı onu hüplettim ondan oldu galibaa...
Reglimdee yakın oda olabilir...

Çok teşekkür ederiz teyzesi amin....
evet sopayı hakkeetim walla
daha tatlimde var önümüzdeki günlerde bakalım ne olacak...

tatilde almamak ayıp olur ama :)) herkes şu tatillerine gitsinde topluca güçlendirmeye geçelim artık.tatile gidicez diye cozuttuk

ohh bee geldim evime sütümü ısıttım bi de biraz goji attım içine afiyet olsun bana

afiyet olsun canımm..ya 1 aydır goji alcam diyorum hep unutuyorum :S

kız yulikammmm anam sen ne düşünüyon sen doğur gülüm nasılsa yakınız benden iyi dadımı bulcen şehzadelerine yada sultanlarına zeynep teyzeleri bakar onlara zaten dukan amcam ice züğürt yaptı beni bu gidişle ince ama züğürt hatunlar olcez galiba

tatilde almamak ayıp olur ama :)) herkes şu tatillerine gitsinde topluca güçlendirmeye geçelim artık.tatile gidicez diye cozuttuk

afiyet olsun canımm..ya 1 aydır goji alcam diyorum hep unutuyorum :S

çok alma sakın ben 250 gram almıştım taaaa ilk başladığım zamanlarda yarısı duruyordur herhalde öyle çok yenmiyor ben ancak koyarsam kekin içine sütün içine öyle tüketiyorum he bi de azıcık reçel yaptım duruyor hala

haydı iyi geceler size öpüyorum hepinizi.

yağmırımmm rezervasyonlar başlamış nasıl yapcez de bakayım arkdaşlarınlamı gitcen bilmiyom ona göre yerini ayırtman gerekiyor yada gel bizim masa çok güzel benlen takılırsın biz üç kişiyiz masalar 4 kişilik genelde zaten sende geldinmi 4 oluruz işte ne dersin

doğum günü kutlu olsun yakışıklı oğlunun ...öptüm onun yanacıklarından.Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin.en önemlisi hayırlı evletcık olsun sana

koca ofiste tek başıma mesaideyim cuma günü diye ofisteki yiyceklerimi de tüketmiştim ühühühüh karnım acıktı şimdi, daha 1 saat falanda burdayım herhalde o saatten sonra da eve gidip ne yiycem ki

bana da oluyo o ((
öyle durumlarda markete gidip peynir alıp hatır hutur yiyorum napim

oyy kutlu olsunn bebişin yeni yaşı..
ben de oğlum olsun istiyorum hihi 20lik çıtır olarak düşüncelerim bu evet
güzel yorumlar için teşekkürler hihi

ay zeynep abla sus sus içim dışım yoort piynir süt touk oldu cebimde para kalmadı valla bu dukan ömrümü çürüttü ömrümüüü
çalıştığım yerden de ayrılmıştım ya zaten aboovv yandım ki ne yandım

yolandaaam uyuyosundur şimdi belki ama, ben yine de yazayım. Rüyanda görürsün beni şöyyle fit,kaslı vücudun olduğunu falan gör sonra beni de gör öyle fit fit buluşalım rüyalardaaaaa...

muzlu kare, lokumlu kurabiye, sebzeli ve etli kiş, malta köşkü yaptım efem havuçlu borani ve vişneli sarma da yolda.. Bu gece uyuyamayacağım ve kilo veremeyeceğim efeem umudumu kestim artık böyle devam verirsem veririm, veremezsem de dukan sağ ben selamet efem

diyet topiğinde böyle yemeklerin tarifini vermek istiyorum ehehehe hadi iyi geceler bayanlar eksilerle uyanın innnşallah 600den aşağı uyananı oklavalarım ben de söyliyim

böyle bir ürün buldum light. sizce uygun mu diyet için. Yağ oranı 0.7 felan güzel birşeye benziyor. Bu arada ilk günüm bitti acıkmadım çok iyi geçti. Bir de yarın tavuk bonfileyi nasıl hazırlayayım bi yardım edin yahu. Öptümm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydınn...ben ayılamadım ama neyse bu saatte ayaktayım:)yarım saate yola çıkcaz...sizlere bay bay demeden çıkamadım...ben bi süre yokum sanırım 8-9 gün kadar..kendinize çooook iyi bakın..beni ösleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…