Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nereye gittiğii bilmiyorum ,size hayırlı yolculuklar...gittiğin yerde iyi ,neşeli günler geçirmen dileğiyle hoşçakal canım...

69.100 geldim sabah ticker imı düzeltim.
ama bu gün 2 günlüğüne gezmeye gidiyoruz.bu sefer diyetimi bozmayacağım.pazar geç dönmezsek forma girmeye çalışacağım.sabah kaçta çıkarız belli değil gidene kadar takılırım.

Ben de ticker yaptım kızlar, umarım eklemeyi becerebilmişimdir :)

Bu arada buranın hızını yetişmek ne zor yahu, ilk mesajımın üzerine kaç sayfa yazı gelmiş bir günde:)
Bir de bir sürü tariften bahsediliyor, onları bu sayfaların içerisinde aramak mı lazım yoksa dukan tarifleri gibi başka bir başlık falan var mı kaydettiğiniz?
O ekmeklere, muffinlere çok imrendim valla hemen yapmam lazım.

Son olarak, bugün hamileliğimden beri ilk kez 85i gördüm, çok mutluyum.

kızlar günaydın hepinize,keyifli haftasonları.
tatile ve gezmeye gidenlere güle güle Allah içinize sindirsin.güzelce dinlenin eğlenin bomba gibi dönün.

ben evvelsi günün bol kaçamağından ve +500 gr dan sonra dün saf pro yaptım.ama sabah bi baktm hala +500 (
adetim de 1 hafta gecikti ondanmıdır nedir bilemedim,moralim bozuldu ya

kızlar günaydın forumu baya okudum şirkette de bi çok kişi yapıyor ve bende bugün başladım

şu an ki kahvaltım bi yumurta biraz peynir yağsız dana jambon

öğlen kitabı alıcam
cidden merak ediyorum bakalım nasıl geçicek

sabah tartıldım 75,7 kiloyum
çarşamba sabah kaç çıkıcam merak konusu
bu arada hipoglisemi hastasıyım nasıl geçicek bilmiyorum bu süreç ama başarıcam

hayırlı olsun cnm senin için.hoşgeldin aramıza.
emin ol başaracaksın.süper bir diyet bu aç kalmadan zayıflamak...
ilk günler zor geçebiliyo bazn ama 2-3 günde alışıyor insan ve vücudu:))

hele ilk günler verdiğin kilo çok güzel olacak o bile yetiyor inanki tam motive ediyor.
bu yolda sana da başarılar...

günaydınnn tariflere burdan ulaşabilirsin canım;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-2.html

bakalım inşallah başarıcam sanırım bu sürede bol bol yazarım
destek alıyorum burdan başardıklarınızı görünce

ben hayatımda hiç kilolu olmadım boyum uzun 3-4 kilo aldığımda da takmazdım ama hipoglisemi yüzünden 15 kilo alınca
şimdi 20ye yakın vermem gerekiyor
ama en azından 7-8 kiloyu bir ayda ya da 1 bucuk ayda verirsem süper olucak

herkeslere günaydınnn

forum bu saatte canlanmış vallahi bravo

baktım eşim geç kalkıcak bir parça peynir ve sütle erken kahvaltımı yaptım artık 11 gibi de geç kahvaltımı yaparım kesin menemen yapıcam dünden beri feci canım çekiyor

Dün PS günümdü, gece eski dostlarla yemeğe çıktık, ızgara levrek ok. ama hafif yağlı ahatapot da yedim (yağını peçeteyle almaya çalıştım ama yine de yağlıydı), bir de en kötüsü özsüt light dondurma yedim(iki büyük top!)
Üstelik dün öğlen de döner yemiştim ( ekmeksiz ve yağını peçete ile alarak)..
Çok mu suç işledim?
Sevgiler

Tarifler için:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

iyi tatiller sadeca.umarım cok guzel bır tatıl gecırırsın.donunce senı, burdakı destek mesajlarını beklıyor olacagız.

ya onurege bende hafta sonu 1.5 gunlugune kayınvalıdemlere gıdıyorum umarım kacamaksız donecegım.

hımm valla bende bugunden ıtıbaren seyıre gecmeyı dusunuyordum ve seyırde lıght dondurma yıyebılıyoruz dıye dusunmustum.yanılıyor muyum yoksaa

bu arada kızlar dun tartılamamıstım ama bu sabah tartıldım:)
pazartesı sabah 59.5 ıdım bu sabah ıse 57.7 cıktım.
seyıre gecmek ıcın ıyı bır zaman mı ne dersınızzz?

günaydın kızlar

ayyyy çılbır mı yoliiim aklınada geliyo kıssss
ben iyi fikir veririm

hee valla gece gece nerden aklıma geldiyse

offf benim de be yasoo.. valla canımı çektirdin kıs :44::44:

biz de sana bayılıyoruz hepinize bayılıyoruz kızlar.
senin oglanın dogum günü kutlu olsun. bu senin tıkırdaki nü yakışıklı o olmalı. allah analı babalı büyütsün uzuun ömür versin inşalla
ayrıca kızlar genelde seyirde de her gün tartılıyor. ben sadece cumartesleri tartılıyorum. bu hafta hep ps yaptım yani meyve filan da yedim aslında güçlendirme gibi. iki tane de karbo kaçamagım vardı. biber dolma ve çıbıhh kraker.. 1 agustosta reglimi bekliyorum. bugün geçen cumartesiye göre +300 deyim 59.4 den 59.7 yükseldim. ama neden se gerçek kilom bu gibi geliyor canım sıkılmıyor. yani düşük çıkınca hoop ertesi gün geri geliceene böle istikrarlı ama azar azar gitsin. bi kaç gündür her gün -100 - 200 diye gidiyoo pat diye gitmiyo. hadi hayırlısı

valla abla laf agızdan bi kere çıkar
hemmen çalışmalara başlıyorum.
kızlaaaar benim portakaldaki vitaminlerin bakıcısı hazır. zeynep ablam bakıcak onlara. abla sakın orhan ölmez konserine filan götürme bebeklerimi klasik müzikle büyücek onlar

kız rüyamda seni nniye görüüm bebe
şöle yakışıklı kaslı vicutlu bi adem oglu görem ya
kocam duymasın
hahah

günaydın şekercim
bende saat yedi bucuk gibi süt ve yılafla kaffaltı yaptım no : 1
şimdi peynir ve yumurta ile yapıyorum
eşim uyuyo
ona da menemen yapcam
ben de tırtklarım kenarından ama canımı çektirdin kıs

bence hiç bi kaçamak görmüyorum ben bunda.. saadece biraz fazla yaglı yemişsin o kadar. takma kafana aynen devammmm

günaydın..
YOLİ nasılsın ?dün görmedim seni(
dohturun verdiği kiloya inmeyi başardınsa güçlendirmeye geç bence...
şincik dukan amca bizlere önerdiği kilonun altına inmeye çalışmayı önermiyi kitabı olanlar sayfa 120 alt satır ve 121 oraya bir göz atsınlar.. ..
kısaca şöyle diyor:
çok sık yapılan başka hata daha vardır.kilolu kişilerin koruyacakları kiloyu seçerken kasıtlı olarak güvence payı koymaları ve birkaç kilo daha aşağıyı hedeflemeleridir.Böylece yeniden kilo almaya başlamalar halinde tepki vermeye zamanları olacağını sanırlar.
örnekte vermiş.
kilosunu 70 te sabitlemek isterken 60 kiloyu hedeflemek hatadır,çünkü kiloyu koruma isteğinin de boşa harcanmasına neden olur.Herşeyden önce ,siz onun ağırlığını düşürmek istedikçe ,vücudunuz daha çok tepki verecek direnç gösterecektir..
Sonuç olarak ,kolayca ulaşabileceğiniz kadar yüksek,ancak sizi mutlu edecek ve sağlığınıza olumlu katkısı olacak kadar düşük ,daha sonra korumakta güçlük çekmeyeceğiniz,'ulaşılabilir VE korunabilir ' bir kilo hedeflemelisiniz.

istediğin zaman Allah sana sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayatım.

çok teşekkür ederim canım. çalışırken gerçekten zor. benim de ilk çocuğum bakıcıda büyüdü. ama tanıdık biriydi. sonra çalışma hayatına uzunbir ara verdim mecburiyetten. hayırlısı olsun canım

merhaba sakaleyncim. dün işim çok yogundu bide sayfalar hızlı akınca geçmişi oku oku bitiremedim ki yeni bişi yaziiim
evet bu yazdıklarını hatırlıyorum. 59.5 hatta 59.0 bile gördüm. ya o basenler ne olacak ? benim ince olmak ile ilgili heveslerim ne olacak ? bütün gençliğim yirmili yaşlarım şişman geçti daha çocuğum yok bunun ilerisi de var ve hevesimi almak istiyorum buda benim hakkım diye düşünüyorum ben yine de

dediğim gibi zaten çok hızlı gidicek diye kasmıyorum ki. şu anda zaten ister istemez güçlendirmeye geçmiş gibiyim sadece öyle günde iki dilim ekmek filan eklemedim diyetime. reglimden sonrasına kadar da böyle gidicek gibi görünüyor. işyerine yemekleri kötü olduğu için yemek götürmeye devam ediyorum bundan vzgeçmicem diyet ile ilgisi zaten yok. ee ellibeşe filan iner sonra kazaraa filan elli ikileri görürsem de allah allah derim
dukan öyle dedi elbette bi bildiği vardır kesinlikle. ama ben dukan ile vermedim ki tüm kg larımı. ben diyet ile güçlendirmeyi bir arada yaptım zaten. haftaiçi diyet haftasonu kaçamak = güçlendirmeler ile sürdü diyetim. 62.6 ile başladım dukana yani. öncesi gayet yavaş ve sporlu geçti. dukana başlayalı sporu bıraktım ben :26::26:

ama adam işini biliyo valla burdaki kızlara bak dukanın işte bu dedii kg ya inen ya veremiyo ya çok zorlanıyo hee

selam kızlar ben de bugün başladım dukana

kitabımı aldım dün okudum ve bugünden itibaren bende dukancıyım aranızda bana da yer var mı acaba :78:

herkeze merhaba sabah sabah gene yetisilmiyo hiziniza oku oku bitiremedim yine masallah diyimde nazar degmesin
bu sabah dayanamadim yine tartildim bide ne goreyim54,400 olmusum daha dun 55,300 dum sonuc beni cok mutlu etti artik bugun itibariyle seyir donemindeyim yemeklerimin yanina domates ve brokkoli ilave edebilirim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…