kızlar günaydınn...ben ayılamadım ama neyse bu saatte ayaktayım:)yarım saate yola çıkcaz...sizlere bay bay demeden çıkamadım...ben bi süre yokum sanırım 8-9 gün kadar..kendinize çooook iyi bakın..beni ösleyin
kızlar günaydın forumu baya okudum şirkette de bi çok kişi yapıyor ve bende bugün başladım
şu an ki kahvaltım bi yumurta biraz peynir yağsız dana jambon
öğlen kitabı alıcam
cidden merak ediyorum bakalım nasıl geçicek
sabah tartıldım 75,7 kiloyum
çarşamba sabah kaç çıkıcam merak konusu
bu arada hipoglisemi hastasıyım nasıl geçicek bilmiyorum bu süreç ama başarıcam
Ben de ticker yaptım kızlar, umarım eklemeyi becerebilmişimdir :)
Bu arada buranın hızını yetişmek ne zor yahu, ilk mesajımın üzerine kaç sayfa yazı gelmiş bir günde:)
Bir de bir sürü tariften bahsediliyor, onları bu sayfaların içerisinde aramak mı lazım yoksa dukan tarifleri gibi başka bir başlık falan var mı kaydettiğiniz?
O ekmeklere, muffinlere çok imrendim valla hemen yapmam lazım.
Son olarak, bugün hamileliğimden beri ilk kez 85i gördüm, çok mutluyum.
hayırlı olsun cnm senin için.hoşgeldin aramıza.
emin ol başaracaksın.süper bir diyet bu aç kalmadan zayıflamak...
ilk günler zor geçebiliyo bazn ama 2-3 günde alışıyor insan ve vücudu:))
hele ilk günler verdiğin kilo çok güzel olacak o bile yetiyor inanki tam motive ediyor.
bu yolda sana da başarılar...
Ben de ticker yaptım kızlar, umarım eklemeyi becerebilmişimdir :)
Bu arada buranın hızını yetişmek ne zor yahu, ilk mesajımın üzerine kaç sayfa yazı gelmiş bir günde:)
Bir de bir sürü tariften bahsediliyor, onları bu sayfaların içerisinde aramak mı lazım yoksa dukan tarifleri gibi başka bir başlık falan var mı kaydettiğiniz?
O ekmeklere, muffinlere çok imrendim valla hemen yapmam lazım.
Son olarak, bugün hamileliğimden beri ilk kez 85i gördüm, çok mutluyum.
iyi tatiller sadeca.umarım cok guzel bır tatıl gecırırsın.donunce senı, burdakı destek mesajlarını beklıyor olacagız.kızlar günaydınn...ben ayılamadım ama neyse bu saatte ayaktayım:)yarım saate yola çıkcaz...sizlere bay bay demeden çıkamadım...ben bi süre yokum sanırım 8-9 gün kadar..kendinize çooook iyi bakın..beni ösleyin
ya onurege bende hafta sonu 1.5 gunlugune kayınvalıdemlere gıdıyorum umarım kacamaksız donecegım.69.100 geldim sabah ticker imı düzeltim.
ama bu gün 2 günlüğüne gezmeye gidiyoruz.bu sefer diyetimi bozmayacağım.pazar geç dönmezsek forma girmeye çalışacağım.sabah kaçta çıkarız belli değil gidene kadar takılırım.
Dün PS günümdü, gece eski dostlarla yemeğe çıktık, ızgara levrek ok. ama hafif yağlı ahatapot da yedim (yağını peçeteyle almaya çalıştım ama yine de yağlıydı), bir de en kötüsü özsüt light dondurma yedim(iki büyük top!)
Üstelik dün öğlen de döner yemiştim ( ekmeksiz ve yağını peçete ile alarak)..
Çok mu suç işledim?
Sevgiler
ayyyy çılbır mı yoliiim aklınada geliyo kıssss
ben iyi fikir veririm
ayy sorma bende böyle bi uçtum menemene ekmeği bana bana yemek istedi canım yanında da sıcacık çayyyok yok benim aç kalmamam lazım hiç yoksa sapıtıyorum hadi kızlar bende çıktım 15 dk sonra evden görüşürüz hehehehe eniştenizde çalışıyorda evde de yapcak bişey yok sohbete devam artık
oku oku anca bitirdim bide bizim velet hasta ya...
Yolanda ve Beberongo sizin muhabbetinize bayılıyorum çok yaşayın ve hızlı zayıflayın emi....
Dün akşam misafir vardı bahçde mangal yaptık ve ben azıttım sabah +500 lee uyandım ...
bugün pro günümdü ve 2 saat bantda yürüdüm ister inanın ister inanmayın..
bakalım sabah ne göstericek tartı..
yarında yakışıklı oğlumun doğumgünü mecburen pastasında yiyeeceğim ....2 yaşına giriyor teyzeleri...
Bu arada seyir gününde hergün tartılıyormusunuz ???
kız yulikammmm anam sen ne düşünüyon sen doğur gülüm nasılsa yakınız benden iyi dadımı bulcen şehzadelerine yada sultanlarına zeynep teyzeleri bakar onlara zaten dukan amcam ice züğürt yaptı beni bu gidişle ince ama züğürt hatunlar olcez galiba
yolandaaam uyuyosundur şimdi belki ama, ben yine de yazayım. Rüyanda görürsün beni şöyyle fit,kaslı vücudun olduğunu falan gör sonra beni de gör öyle fit fit buluşalım rüyalardaaaaa...
muzlu kare, lokumlu kurabiye, sebzeli ve etli kiş, malta köşkü yaptım efem havuçlu borani ve vişneli sarma da yolda.. Bu gece uyuyamayacağım ve kilo veremeyeceğim efeem umudumu kestim artık böyle devam verirsem veririm, veremezsem de dukan sağ ben selamet efem
diyet topiğinde böyle yemeklerin tarifini vermek istiyorum ehehehe hadi iyi geceler bayanlar eksilerle uyanın innnşallah 600den aşağı uyananı oklavalarım ben de söyliyim
herkeslere günaydınnn
forum bu saatte canlanmış vallahi bravo
baktım eşim geç kalkıcak bir parça peynir ve sütle erken kahvaltımı yaptım artık 11 gibi de geç kahvaltımı yaparımkesin menemen yapıcam dünden beri feci canım çekiyor
Dün PS günümdü, gece eski dostlarla yemeğe çıktık, ızgara levrek ok. ama hafif yağlı ahatapot da yedim (yağını peçeteyle almaya çalıştım ama yine de yağlıydı), bir de en kötüsü özsüt light dondurma yedim(iki büyük top!)
Üstelik dün öğlen de döner yemiştim ( ekmeksiz ve yağını peçete ile alarak)..
Çok mu suç işledim?
Sevgiler
Ben de Allah nasip eder de olusa arka arkaya iki çocuk istiyorum. Ama daha zamanı var bana göre. Daha 34 yaşında taze bir fidanım ayol!
Anneme de söz verdim, 40'dan önce yapmaya çalışıcam ama 39.9 olursa karışmam diye.
[QUOTE;20194732]
çok güzel yaa,çok imrendim yemin ederim.benim de 1 tane var bebişim ,ben de hep kalabalık ailem birsürü çocuklarım olsun isterdim ama malesef çalıştığım için sanırım 2.bile olamayacak.çünkü bakacak olan kimsem yok,bakıcıya da asla güvenemem.
sen tadını çıkar genişş ailenin canım,Allah mutluluğunuzu daim etsin.
günaydın..
YOLİ nasılsın ?dün görmedim seni(
dohturun verdiği kiloya inmeyi başardınsa güçlendirmeye geç bence...
şincik dukan amca bizlere önerdiği kilonun altına inmeye çalışmayı önermiyi kitabı olanlar sayfa 120 alt satır ve 121 oraya bir göz atsınlar.. ..
kısaca şöyle diyor:
çok sık yapılan başka hata daha vardır.kilolu kişilerin koruyacakları kiloyu seçerken kasıtlı olarak güvence payı koymaları ve birkaç kilo daha aşağıyı hedeflemeleridir.Böylece yeniden kilo almaya başlamalar halinde tepki vermeye zamanları olacağını sanırlar.
örnekte vermiş.
kilosunu 70 te sabitlemek isterken 60 kiloyu hedeflemek hatadır,çünkü kiloyu koruma isteğinin de boşa harcanmasına neden olur.Herşeyden önce ,siz onun ağırlığını düşürmek istedikçe ,vücudunuz daha çok tepki verecek direnç gösterecektir..
Sonuç olarak ,kolayca ulaşabileceğiniz kadar yüksek,ancak sizi mutlu edecek ve sağlığınıza olumlu katkısı olacak kadar düşük ,daha sonra korumakta güçlük çekmeyeceğiniz,'ulaşılabilir VE korunabilir ' bir kilo hedeflemelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?