Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar ben de bugün başladım dukana

kitabımı aldım dün okudum ve bugünden itibaren bende dukancıyım aranızda bana da yer var mı acaba :78:

nedemek canim hosgeldin gerci bende yeniyim ama cok buyuk destek var burda arkadaslar cok yardimci oluyolar benimde 3. gunum bitti baya iyi gidiyo darisi basina

nedemek canim hosgeldin gerci bende yeniyim ama cok buyuk destek var burda arkadaslar cok yardimci oluyolar benimde 3. gunum bitti baya iyi gidiyo darisi basina

teşekkürler canım benim...hayırlı olsun ikimizede o zaman kolay gelsin hepimize benim ilk günüm heycanlıyım ama çok süper hissediyorum

hoşgeldin cnm,diyetinde başarılar herkese kollarımız açık

teşekkürler canım :)

ben kendimi tanıtayım kısaca adım melisa 21 yaşımdayım öğrenciyim kilom bugünden itibaren 71.3 hedefim 55 ramazan filan dinlemedim başladım dukan diyetine çok hırslıyımdır geçen seneden bu yana tek başıma 15 kilo verdim ama lisedeki kiloma inmek istiyorum o yüzden dukan diyetini yapmaya karar verdim gbir çoka rkadaşımda sonucu görünce iyicene karar verdim bu diyeti yapmaya :6
9:

kızlar bişe sorcam bu yulaf kepeği diyo ya kitapta nerden bulabiliriz birde ekmek yapabilirmiyiz yulafla acaba teşekkürler şimdiden :93:

bugun itibariyle kocamı da dukancı yapmış bulunmaktayım.....

etçil bi insan olduğu meyveyi tatlıyı çikolatayı sevmediği için kendıne çok yakın buldu bu dıyetı.....

iananırmısınız splendayla işe gidip eve onla geliyo sankı cuzdanını yanında taşır gıbı splenda taşıyo çaya şeker atmamak için....

sabah her gun poğaçavs yyen adam bugun yumurta haşladım yıyıp gitti.....

öğlen yesın dıye sabahın yedı bucugunda bol baharat aromalı et haşladım yanına bı de dıyet yogurt öğlen yesın dıye kocama sefer tası hazırladım....

ama olan bana oluyo uykusuz kalıyom.....bundan sonra akşamdan mı haazırlasam napsam....

kizlar evet abarttigimi soylemissinizyememe konusunda ama n yapayim agzima uygun bisey cikmadi burda bi aksam yemeginde bulabildm ama aksama anneme dedim et yapacak ya haslama yada izgara seklinde yagsiz.bugunde sut yogurt ve yulafla gecirdim gunumu he birde meyveli yogurt . suyuda eksik etmedim ve sabah kalktim 400 gr daha vermisim 57 e dusmusum super gidiyor sanirim.

kızlar bişe sorcam bu yulaf kepeği diyo ya kitapta nerden bulabiliriz birde ekmek yapabilirmiyiz yulafla acaba teşekkürler şimdiden :93:

canım piyasada zaten 8-9 lıraya satılıyo....

real magazalar varsa yakınında orda bulma ıhtımalın var kaldıysa.....müslilerın oldugu rafta bulunuyo....kalmadıgı ııcn ben bulamadm....

gurmenetten 2 tane sipariş verınce pıysayla aynıya gelıyo.

tanesı 6 lıra 2 tane aınca 12 yapıyo 5 te kargo 17 e gelıyo ....aynı yanı gıdıp yorulmuyon....

ben ıstanbuldayım dun öğlen 1 gıbı sipari,ş verdım sana cevap yazarken geldı kargo çok mutlu oldum.....salıya kadar gelmez sanyodum....24 saatte geldı.....ayy başlamamam için bi engel kalmadı yaaaaaaaa....

yolicim valla az önce yaptım ben çayla yedim çok iyi geldi o kadar canım istemişti

canım ne diycem ben kitabı güçlendirme evresine kadar okumuştum nasılsa uzun zaman var diye sabah şöyle kitaba bir bakayım dedim de şey gördüm sayfasına bakarım yine istersen ama basen bölgesinde sorun olanlar için 2/0 ı tavsiye ediyor bi de sana da çok uygun geldi bana çünkü sen zaten güçlendirmede gibi gidiyorsun ya dukanda 5 gün bunu öneriyor sadece 2 gün saf pro diyor basen bölgenden şikayetçi olduğundan bunu uygulamaya geçebilirsin belki

Arkadaşlar bana birisi bu diyet hakkında kısaca bilgiler verebilir mi kitabını okumadım ama internetten fazlasıyla araştırdım ancak kafama takılanlar var ne yapmam gerekiyor gün içerisinde 5+5 1+1 gibi şeyler görüyorum bunlar nedir? kaç gün sadece protein yiyeceğim? protein ve sebzeyi ne zaman yiyeceğim? 10-12 kilo vermek istiyorum. birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)

Simdi diyette toplam 4 evre var ama öncelikle bilmen gereken atak evresi seyir evresi

Atak evresi: Sadece proteinle beslenilen evre, yagsız süt ve süt ürünleri ve baharatlarıda dahil edebiliyorsun, canın şekerli bişey çekerse zorlanırsan aspartamlı ürünlerle kaçamak yapabilirsin. Protein olarak tavuk kanadı ve çok yaglı pirzola haricinde hemen hemen her türlü et ürünü tüketilebiliniyor tavuk hindi balık karides..

Seyir evresirotein + sebze tükettiğiniz dönem. Nişasta içerikli sebzeler dışında pek çok sebzeyi tüketebiliyorsunuz proteinleriniz yanında

Şimdi bu evreleri iki şekilde uygulayabilirmişsiniz ilk yöntem 5/5 şeklinde ; yani 5 gün atak 5 gün seyir evresi: Bu evreyi tercih etme sebebiniz 5 gün içerisinde hızlı bir kilo kaybı yaşayacak olmanız umutsuzsanız ve diyetlerden çabuk sıkılan biriyseniz, hemen sonuç aldıgnız için bu size göre iyi bir tercih olacaktır.

1/1 şeklinde bir gün atak bir gün seyir evresi olarak uygulanan diyet şekli. Ama ikisindede 20 günün sonunda aşağı yukarı aynı kilo verecegini Dukan araştırmalarıyla ispatladığını belirtiyor. Tamamen kişisel tercihinize kalmış yani ne şekilde yapacagınız.

Elcağızlarımla yazdım başka sorunuz varsa gördüğümde cevaplarım

ok yolikam sözünden dönen davul gibi şişsin tmm bende şehzadeler büyüyene kadar orhan ölmez konserlerine ara veririm alırım bebekleri hem klasik batı müziğine götürürüm hemde klasik türk müziğine götürürüm hem bakarız hangisinde mızmızlanıyolar hangisinde mutlu oluyolar baktım ikisindede huysuzluk yapıyolar bide orhan ölmeze götürmeyi denerim

Merhaba :)
Ben Dukan Diyetinde yaşadıklarımı paylaşmak ve sizlerinde desteğini ve önerilerini almak için bu foruma kaydoldum.
18 yaşındayım ve ben fazla kilolarımdan mutsuzum.Yaklaşık dört senedir kilolarımı kamufle etmekte ustalaştığımı düşünüyorum ama baktım ki kıyafetlerim bedenimi zorlamaya başladı. Böyle devam edemeyeceğine karar verdim ve işe dukan diyetinin kitabını alarak başladım. dün ilk gününmdü. Ve ilk günde yaşadıklarım:
Sabah 1 tane yumurta, bir bardak süt ve ince kesilmiş 2 dilim peynir yedim.
Öğle yemeğinden önce 1 kase yoğurt yedim.
Öğlen 6 tane ızgara köfte, akşamda aynı şekilde 6 tane ızgara köfte yedim.
Ama öğlen kendimi açıkçası çok halsiz mutsuz hissettim. Bunun bir sebebide öğle yemeği için göğüs almıştım onları tavada yağsız buğlama şeklinde yapmaya çalıştım ama kuru ve sert oldular yiyemedim. Dolayısıyla moralim çok bozuldu. Bu yağsız yemek yapmak gerçekten zor. Annem de çalıştığından bana yemeğimi yapamıyor. Kendi başıma bu işi halletmeye çalışıyrm. Gün içinde fazla sıvı tükettim. 500 ml lik şişelerden 4 tane içtim.2 tane soda ve 2 bardak şekersiz filtre kahve içtim. Dün sabah tartıldığımda. 77.3 kg idim. Bu sabah ise 77.2 çıktı. Bu durum hoşuma gitmedi tabiki. Bu arada boyum 158 cm. İnmek istediğim kg ise 58. Ama tartıda ki sonuç canımı sıktı. Herkes 1 günde yarım kg 1 kg verirken ben sadece 100 gr verdim.
Yulaf kepeğine gelince babama önceden aldırmıştım ama eve getirmeyi unutmuş dükkanda kalmış. dün akşam getirdi. Dolayısıyla ilk gün yulaf kepeğini yiyemedim. Bu sabahta kendime kitaptaki yulaf kepeği galetasından yaptım aynı krep gibi oldu daha yemedim tadını merak ediyorum.
Dukan diyetimin seyrini buraya yazmak ve sizden de yanlışlarım hakkında beni uyarmanızı daha diyetimin daha iyi seyretmesi için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Hepinize kolay gelsin.:2:

ay yasemincim bide öle mi yapsam acaba
ama ben 2 de saf pro yapcam da 0 larda napcam ? koyu mu vericem ? ay kg mg alırım bu seferde şaşırdım kaldım cesaret edemem ben öle ya

eti senin kemii benim derim o zaman zeynep abla. çocukların zevki ne ise onu dinletirsin artık

canım nasıl piyasada 8 9 lira ya olurmu öle şey rossmandan organik olanını 6 liraya aldımdı eğer öleyse yakında karaborsaya düşer bu kepekler

canım 103. sayfada yazıyormuş bi bak istersen kitaba, ya şöyle sen şimdi ben zaten güçlendirmede gibiyim sebze meyve de az az yiyorum deyince zaten rutin buna devam ediceksin anladığım kadarıyla sadece 2 gün saf pro yapıcaksın belki artısı bile olabilir sana yine de kitaba bakıp kararı sen ver tabi sen hep kilom yavaş gitsin ama popom var deyince okurken sen geldin aklıma

ok yolikam benim sen gör bak ben onları nasıl yahşi delikanlılar prensesler yapceeem sen ötesine karışma gaaaarii ama bak yekten sölim ev işi yapmamama mutfana bakarım laf aramızda bi zamanlar bu ablan ahşılık yapmıştı çok güzel yemekler yaparım bulaşıkları sana ihale ederimben çocukları alıp parka giderken sende bulaşıkları halledersin canım

zeynep abla sanırım bir yanlışlık var zaten bende 500 grlık aldım 5 lira gibi bişeydi ruşeyhm markadan baya da gidiyor yani pek pahalı gelmedi bana
yasmincim bende onu diyom bende almıştım gebzeden normali 5 küsürdü organiğinide 6 liraya almıştım bu zaten heryerde yokki 8 9 liraya nerden alıyolar ay çok kazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…