selam kızlar ben de bugün başladım dukana
kitabımı aldım dün okudum ve bugünden itibaren bende dukancıyım aranızda bana da yer var mı acaba :78:
selam kızlar ben de bugün başladım dukana
kitabımı aldım dün okudum ve bugünden itibaren bende dukancıyım aranızda bana da yer var mı acaba :78:
nedemek canim hosgeldin gerci bende yeniyim ama cok buyuk destek var burda arkadaslar cok yardimci oluyolar benimde 3. gunum bitti baya iyi gidiyo darisi basina
hoşgeldin cnm,diyetinde başarılar herkese kollarımız açık
kızlar bişe sorcam bu yulaf kepeği diyo ya kitapta nerden bulabiliriz birde ekmek yapabilirmiyiz yulafla acaba teşekkürler şimdiden :93:
günaydın kızlar
hee valla gece gece nerden aklıma geldiyse
offf benim de be yasoo.. valla canımı çektirdin kıs :44::44:
biz de sana bayılıyoruz hepinize bayılıyoruz kızlar.
senin oglanın dogum günü kutlu olsun. bu senin tıkırdaki nü yakışıklı o olmalı.allah analı babalı büyütsün uzuun ömür versin inşalla
ayrıca kızlar genelde seyirde de her gün tartılıyor. ben sadece cumartesleri tartılıyorum. bu hafta hep ps yaptım yani meyve filan da yedim aslında güçlendirme gibi. iki tane de karbo kaçamagım vardı. biber dolma ve çıbıhh kraker.. 1 agustosta reglimi bekliyorum. bugün geçen cumartesiye göre +300 deyim59.4 den 59.7 yükseldim. ama neden se gerçek kilom bu gibi geliyor canım sıkılmıyor. yani düşük çıkınca hoop ertesi gün geri geliceene böle istikrarlı ama azar azar gitsin. bi kaç gündür her gün -100 - 200 diye gidiyoo pat diye gitmiyo. hadi hayırlısı
valla abla laf agızdan bi kere çıkar
hemmen çalışmalara başlıyorum.
kızlaaaar benim portakaldaki vitaminlerin bakıcısı hazır. zeynep ablam bakıcak onlara. abla sakın orhan ölmez konserine filan götürme bebeklerimi klasik müzikle büyücek onlar
kız rüyamda seni nniye görüüm bebe
şöle yakışıklı kaslı vicutlu bi adem oglu görem ya
kocam duymasın
hahah
günaydın şekercim
bende saat yedi bucuk gibi süt ve yılafla kaffaltı yaptım no : 1
şimdi peynir ve yumurta ile yapıyorum
eşim uyuyo
ona da menemen yapcam
ben de tırtklarım kenarından ama canımı çektirdin kıs
bence hiç bi kaçamak görmüyorum ben bunda.. saadece biraz fazla yaglı yemişsin o kadar. takma kafana aynen devammmm
yolicim valla az önce yaptım ben çayla yedim çok iyi geldi o kadar canım istemişti
canım ne diycem ben kitabı güçlendirme evresine kadar okumuştum nasılsa uzun zaman var diye sabah şöyle kitaba bir bakayım dedim de şey gördüm sayfasına bakarım yine istersen ama basen bölgesinde sorun olanlar için 2/0 ı tavsiye ediyor bi de sana da çok uygun geldi bana çünkü sen zaten güçlendirmede gibi gidiyorsun ya dukanda 5 gün bunu öneriyor sadece 2 gün saf pro diyor basen bölgenden şikayetçi olduğundan bunu uygulamaya geçebilirsin belki
ok yolikam sözünden dönen davul gibi şişsin tmm bende şehzadeler büyüyene kadar orhan ölmez konserlerine ara veririm alırım bebekleri hem klasik batı müziğine götürürüm hemde klasik türk müziğine götürürüm hem bakarız hangisinde mızmızlanıyolar hangisinde mutlu oluyolar baktım ikisindede huysuzluk yapıyolar bide orhan ölmeze götürmeyi denerim
canım piyasada zaten 8-9 lıraya satılıyo....
real magazalar varsa yakınında orda bulma ıhtımalın var kaldıysa.....müslilerın oldugu rafta bulunuyo....kalmadıgı ııcn ben bulamadm....
gurmenetten 2 tane sipariş verınce pıysayla aynıya gelıyo.
tanesı 6 lıra 2 tane aınca 12 yapıyo 5 te kargo 17 e gelıyo ....aynı yanı gıdıp yorulmuyon....
ben ıstanbuldayım dun öğlen 1 gıbı sipari,ş verdım sana cevap yazarken geldı kargo çok mutlu oldum.....salıya kadar gelmez sanyodum....24 saatte geldı.....ayy başlamamam için bi engel kalmadı yaaaaaaaa....
ay yasemincim bide öle mi yapsam acaba
ama ben 2 de saf pro yapcam da 0 larda napcam ? koyu mu vericem ? ay kg mg alırım bu seferde şaşırdım kaldım cesaret edemem ben öle ya
eti senin kemii benim derim o zaman zeynep abla. çocukların zevki ne ise onu dinletirsin artık
canım nasıl piyasada 8 9 lira ya olurmu öle şey rossmandan organik olanını 6 liraya aldımdı eğer öleyse yakında karaborsaya düşer bu kepekler
ok yolikam benim sen gör bak ben onları nasıl yahşi delikanlılar prensesler yapceeem sen ötesine karışma gaaaarii ama bak yekten sölim ev işi yapmam
ay yasemincim bide öle mi yapsam acaba
ama ben 2 de saf pro yapcam da 0 larda napcam ? koyu mu vericem ? ay kg mg alırım bu seferde şaşırdım kaldım cesaret edemem ben öle ya
eti senin kemii benim derim o zaman zeynep abla. çocukların zevki ne ise onu dinletirsin artık
yasmincim bende onu diyom bende almıştım gebzeden normali 5 küsürdü organiğinide 6 liraya almıştım bu zaten heryerde yokki 8 9 liraya nerden alıyolar ay çok kazık yazeynep abla sanırım bir yanlışlık var zaten bende 500 grlık aldım 5 lira gibi bişeydi ruşeyhm markadan baya da gidiyor yani pek pahalı gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?