Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ya takita toz tatlandırıcı kullanan var mı aranızda,splenda bittiği için bugün mecburen marketten aldım ama pişman oldum,tarifte 3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı diyor,ben 7 kaşık kattığım halde kek gene şekersiz olmuş birde fazla kullanmak zararlı diyor kutusunda

cnm ben de aldım o tavuk soslarından ama sırf karbonhidrattan oluştuğunu görünce kullanmadım,baya yüksekti oranı o yüzden sen de dikkat et bence kullanırken nadir kullanmaya çalış

Şu BMI şeyinden bende yapmak istiyorum nasıl yapcam

çok yakın zamanda bahsedildi bu konudan bikaç sayfa önceye bakabilirsiniz..

ben de en son takita aldım canım ama henüz kullanmaya başlamadım,splenda çok pahalı geldi sözde şekerin 10 katı diyodu splenda için hiç de öyle değildi kolay kolay tat vermiyodu o yüzden daha ucuz diye takita aldım ama splendanın içeriği daha iidi aslında takitada sakarin filan var

yahu siz ne kadar alemsiniz giriş yapmadan okumuştum forumu şimdi yazıları bulamicam ama çocuğu klasik müzik-orhan ölmezle büyütme muhabbetinize koptum yerlere düştüm resmen gülmektenhayy siz çok yaşayın emi bu arada zeynep abla kaç yaşındasın çok merak ettim yaa çok kafasın vallahi

Hanımlar bugün Dukan diyetimin ilk günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:Eki Görüntüle 229348
*1 tatlı kaşığı lor
*1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta ve 1 çay bardağı light sütle yapılmış Dukan krepi
*1 bardak light süt
*1 yumurta beyazı
ARA:
*1 fincan light sütlü nescafe
*1 bardak 0 şeker gazoz
ÖĞLE YEMEĞİ:Eki Görüntüle 229349
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurtla yapılmış haydari
*1 bardak light gazoz
ARA:
*1 fincan sütlü nescafe
*1 top light dondurma
AKŞAM YEMEĞİ:Eki Görüntüle 229350
*içine tavuk göğsü parçalanmış,1 yumurta ve light yoğurtla yapılmış sahte işkembe çorbası(1 diş sarımsak ve 1 yemek kaşığı sirke katıp sumakla süsledim.Tadı aynı işkembeydi )
**********Gayet dinç ve keyifliydim,yalnızca saat akşam 6 ya doğru biraz uyku hali geldi,yarım saat uzandım o da geçti.Şu an bomba gibiyim,denemek isteyenler için ilk gün raporum budur Dukan güzelleri.

Son düzenleme:

hadi gazan mübarek olsun..çok başarılı bi gün olmuş ayrıca görselleri de enfes gözüküyo..ilk gün olduğu içi halsizlik normaldir süt yoğurt vs.onların da etkisi var yorgunlukta uyku getiriyo,2-3 güne alışırsın merak etme

canım nasıl piyasada 8 9 lira ya olurmu öle şey rossmandan organik olanını 6 liraya aldımdı eğer öleyse yakında karaborsaya düşer bu kepekler

zeynep abla sanırım bir yanlışlık var zaten bende 500 grlık aldım 5 lira gibi bişeydi ruşeyhm markadan baya da gidiyor yani pek pahalı gelmedi bana

yasmincim bende onu diyom bende almıştım gebzeden normali 5 küsürdü organiğinide 6 liraya almıştım bu zaten heryerde yokki 8 9 liraya nerden alıyolar ay çok kazık ya

kızlar size helal diyorum bu fıyatlara bulup alıyosanız....kocaman alkış....realde ucuz galıba çunku bugday kepegı 400 gram ru sheım 1.75 ti fıyatı şok oldum.....

bana da çok kazık geldı fiyatlar ılk kez alacagım için araştırım.adana karşıyaka un fab. üretilen ru sheım marka olanı ist-fatihte 8 lıra,sarıyer istınye parkta 9 lıra dedıler telefonda sordum....hatta istinyede kalmamış adam geldıgı gıbı bıtıyo bı alan 8-9 paket bırden alıyo kımsede pahalı demıyo dedı....ben pahalı dedıgımde....

gurmenetten 2 tane alınca bana tanesı 8.5 liraya geldı ....

forum ist. reale 2 gun önce baktım kalmamış.....ramazan gircek araya gelecegını sanmıyoz dedıler ordan da elım boş dönunce.....mecburen kargoya 5 lıra bayıldım.....

taksim şubesıne tlf açmadım oranın fıyatını bılmyom ama.....

Teşekkür ederim canım,çok keyifle uyguladım.Umarım sağlıklı sonuçlar alırım.Az önce splenda 500 tablet sipariş ettim.Takita vardı bende,aspartam ve sakarin içeriği beni korkuttu :26:

yağmurum oh denize gittin çip çip yaptın geldin ha ne güzelll bende sabaha karşı şile ağvaya gidiyorum konser evtt canım grand terasta ayarlarız ablacım çok harika zaman geçircez ya emin olyani

kız saksmavisi bana şimdi yaşımı deşifremi ettircen yanii sen bilmiyonmu kız bayların maaşı bağyanların yaşı sorulmazmışaman şaka ya yaşımı bilmeyen yokki burda bi sen kalmışın bilmeyen he valla yaşım 44 müş öle diyolar ben heçççç inanmıyom hangi ara büyüdüm hangi ara evlendim hangi ara iki çocuk büyüttüm ahanda üçüncü emenet çocuğu büyütüyom şu anda 7 yaşına girdi ama ruhum henüz 20li yaşlarda varrrrr yokk öle işte mavişim

ablammm benim keşke onlar (anne ve babam)da senin gibi düşünseler.canımsın
ya berrincim sen dorumu sölüyon ya bide kıymetmi bilmiyolar yani seninkiler sen beni tanıştırsana aneyle babeyle ben bir seminer vereyim onlarada akılları başlarına gelsin bu zamanda bulmuşlar senin gibi kızı bunamasınlar yani yada gel kız bana ben seni evlatlık alırım

bebem rengom estağfurullah ne özürü ya gülüm hakikaten uğraşmaya değmez baksana realde varmış alalım birertane gitsin

Bugün 2. gün bitti allaha şükür. 3 e başlıyorum. 1 hafta devam edecek daha hiç tartıya çıkmadım 1 hafta sonra tartılacağım ama annem biraz zayıfladın sanki diyor. Bir de sağanak olmasa da yürüyüşe gitsem :/

Late, başta ben de ekleyemedim üzülme :)

Profil ayarlarında "Çizelge" diye bir bölüm var oraya yazılıyor adres ve sadece o karışık kodların içerisindeki http ile başlayıp .png ile biten web adresini yapıştırıyorsun o bölüme. Geri kalanlara gerek yok. Bu arada sana bir adres daha veriyor tickerını oluşturunca onu da kaydet ki sonra tekrar güncelleyebilesin.

Son düzenleme:

hahayt ben onu evvelsi gün yürüdüm şekeriiiimmmm her milin sonunda 3 dakika mı ne koşturuyo tekmeler ata ata koştum valla annem kapıyı açınca hatta kapıyla tokuştuk tekmelerimden odam küçücük de benim sabah yapmaya kalktım yağlar yakılmaya daha müsait diye
ama 2 mile olanını daha çok sevdim, onda başka hareketler yaptırıyo böyle denüşük denüşük, onu bugün akşama yapıcam, sabah istemedi canım, kahvaltı saatimi geçirmemek için hemen mutfağa giriştim, daha doğrusu leslie ye vaktim kalmadı, randevuyu akşama verdim ben de

ben de aldım takita ama tat vermiyo çok evet. Bıraktım o işleri ya sıkıldım valla. Splenda da çok pahalıymış gerçekten

aynen ben de okurken bööle oldum valla orhan ölmezci yapçek yolandanın bebişleri

ben de fatihten alıyorum 8 teleye.

bebem rengom estağfurullah ne özürü ya gülüm hakikaten uğraşmaya değmez baksana realde varmış alalım birertane gitsin

valla ben de bugün gidicem sanırım reale zeynep ablaaaa napalım paramı da alabilicem mi acaba şu cependen yoksam gitti mi eurocuklarım

Evet dün sabah 2 yumurta beyazı yedim haşlanmış, öğlen yine omlet yedim çünkü ablamdaydım ama o da 2 yumurta beyazı ve nane-maydanozla yağsız pişirilmiş. Yanında tam yağlı -mecburen- beyaz peynir yidim, akşam da bir kase yoğurt yedim. Arada da carte do'r un light dondurmasından yedim ama kakaolu kısmını yemedim çikolata parçaları var diye.

Sonuç: 60.7
Dün 3 kez tuvalete çıkmama rağmen.
Yarından tezi yok gidiyorum ercanıma diyorum bana bi ilaç ver yoksa ben bu dukanı boğazlamaya gidiyorum!
Başladığımm yere geri döneceksem niye işkence çekiyorum ki, ben de lüpletirim cornetto chocolate disc leri. Magnum yağmurun olsun
özetle ben şişkoyum çooookkk
özetle ben kızgınım çooooookkk
günaydın herkeşlere.

Son düzenleme:
günaydınnn bende geldim sabahın köründee uyanır uyanmaz aklıma tartılmak geldiği için yataktan fırlıyorum yoksa uyurum yani gördüğüm sonuçta sonuç olsa yine 59.90 a geri dönmüşüm halbuki dün 59,70 tim sporda mı oluyor acaba gerçekten bak iki gün yapmadım çatır çatır verdim kaç gr dün yaptım yine arttı kilo nolcak bizim halimiz beberomgom

dun o kadar su icip yol yurumeme ragmen kilom hala ayni gosteriyor 57.00 bu sabah uyandigimda bi yumurta beyazi bi dilim et ve bi kasik yogurt yedim is yerine geldim tatlandiriciyla cay ictim sutle beraber ve su ictim. ogle yemeginede iki yumurta beyazi ve yogurt dusunuyorum tabi et yoksa.bide regl donemimdeyim kitaptada diyor aslinda regl donemindeyseniz iki kilo kadar fazla gosterirsiniz anlamayabilirsiniz moralinniz bozulmasin diye.hatta o donemde yapmayin diyor. sanirim bittikten sonra fazla bir iki kilom daha dusecek 56 55 i gorebilecegim.bugun 4. gunum

valla ben bugün kendimi denicem. Spor yapmicam, hiç tolerans besin kullanmicam -aspartam dahil- tam yağlı ürün tüketmicem, başından sonuna kadar, noktasında virgülünde dukana sadık kalıcam. Bakalım yarın nolucak.

Tatilden 60.5 ile döndüm, bir gün 61.2 ye çıktı, sonra 60.1e düştüm, sonra 60.4e çıktım, sonrasında halim bu dün 60.6, bugün 60.7
günden güne artıyorum 100, 200 noluyo böyle ya?
çatır çatır verdiğim günler nerede?!
hayır su da içiyorum, yanlış yaptığım bir şey desen, YOK!
çünkü elimin altında kitap her dakika açıp bakıyorum.
napıcaz yasooooo bu regliyi de olduktan sonra böyle devam edersem nolucak benim halim?
he? he?
dukana mail mi atsak?
Bi de ben spordan sonra eksik çıkarım hiç fazla çıkmam ama her bünye farklı tebii, seninki spordandır kasların şişmiştir, yarın da yüksek çıkarsan endişelenelim :18:
bugün spor yapma ama kaslar yine şişmesin
bu arada ben almıştım bimden şu yağ ölçen tartıyı, yağ oranım sabit ama kaslarım artmış bu diyet süresince. %3 kadarcık. Ama yağ oranıma %24 dedi, ben bittim orada!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…