Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay ben de niye böyle oldu yaa diye düşünüyodum, meğersem regl imiş
regl bitsin gider hepsi ödemdir onların regl bittikten sonraki 3. gün sizin kendi öz kilonuz
bol bol su, dukana devam
bunları da ben söylüyorum yani ahah şimdiye diyeti bırakmam gerekiyodu ama alışkanlık oldu, insan bırakamıyor artık bir yerden sonra
dün 10 çeşit hamurişinin içinden dukancı olarak çıktıysam daha da yılmam herhalde, bir lokma sürmedim ağzıma
hayır ona rağmen kilo alıyorum onu çözemedim dün de 3 litre su içtim yani

ya seninki kesin reglden canım olmayınca şişiyor insan normalde de, benimki saçma yani ben tatile gidene kadar artı nedir bilmezdim hatta garip geliyordu burdakiler aynı kilodayım veya artı çıktı falan deyince yahu nasıl olur her gün aynı çıkar mı insan diyette diye düşünüyodum benim başıma geldi ühühühühhü olmadı bende çarşambaya kadar yapmıycam yürüyüş bakalım sonuç nasıl çıkıcak benimde 3 gündür falan wc sorunum var gojide pek işe yaramadı bende olmadı bugün bir yeşil çay içiyim bakalım

evt canim reglden dolayi sabret az bende sabrediyorum zaten 4. gunden sonrabirakmakta olmuyoer aynen dunden beri kac cesit pogcaborek cips kolave en sevdigim kanat ve bulgur pilavina dayandiysam daha ne isterimki.yilmadim yilmayaagtimda. HEPIMIZ DUKANIZ HEPIMIZ DUKANCIYIZ ehehehehe catir catir vircez yaza bikinileri giycez dicem ama yazda geciyor

tatilden sonra mı oldu seninki de?
ben de tatilden sonra veririm ya nolucka 1 kilo almışım alt tarafı diyodum ama tatilden döndüm döneli tık yok, ben de diyodum her gn de aynı çıkılmaz ama saf pro günlerimden sonra bile aynı çıkıyorum
yarın sabahı dört gözle bekliyorum ama sen vermiş olucaksın yarın sabaha emin ol
ah dukan vah dukan sen neymişsin sen
dillere düştüm senin yüzünden
o la la

bi de şey düşünüyorum acaba kaçamak falan mı yapsam etkisi olur mu? Etki etsin vücut afallasın derken de kilo almayayım bi de
aah ah şurada vereceğim 2 kilo, halime bak
yasomm senin boyun kaç?
ben de düşünüyorum hedefimi 57ye çekmeyi kurufe olayım böyle bi deri bi kemik kalayım

bende geçenlerde gördüm bi yerde yağ ölçümü yapılır yazıyordu girdim hemen kilom normal sağlıklı sınıfında çıktı yağ oranımı gram olarak söylemediler sanırım ama bölgesel baktılar bacaklar ve göbekte sorun yokmuş yukarı doğru çıktıkça alarm vermeye başladı göğüs bölgesinde fazlaymış birazcık o da nasıl erirse artık :97:

ehehehe ben giydim bikinimi öyle geldim
keşke tatilde güçlendirmeye geçseydim belki şimdi o 1000 gramla boğuşuyo olmazdım, ben dukanın verdiği kiloya inmiştim normalde.

canımm bende tatilden önce her gün 200 gram çok rahat veriyordum 59,5 olmuştum ben 30 haziranda sonra bir memlekete gittim arkasından tatile, döndüm ama hala o kiloya düşebilmiş değilim yoksa arada onlar olmasa ben 1 ağustostan itibaren güçlendirmede olurdum kesin, boyum 1,67-68 gibi bişey işte o yüzden bende 57 olayım diyorum güçlendirmede de biraz biraz verilirse 55 e düşerim yavaş yavaş onun acelesi yok

ahahahaha alemsin
ben de bulsam da şöyle yağ ölçümü yapılır denilen yer ben de ölçtürsem.
Ama şu elinde metal bi zımbırtı tutturduklarından değil galiba senin yaptırdığın daha farklı?
Normalde öyle yerlerde hep çıkıyosun tartıya eline tartıya bağlı bi alet veriyolar ya da kilonu ölçüp o alete bilgilerini giriyorlar ve o aleti belli bir seviyede tutmanı istiyolar. Elektron geçişi ile ölçüyor kendileri ama onu benim bimden aldığım dandirik tartım da yapıyor efendim ona boşuna niye para vereyim ona verdiğim parayla gider bi kilo yoğurt alırım, hatta bi tavuk göğüs fileto alırımm öğlen yemeğimi yerim yağ yakarım

sana tükan bey ne kadar didi ideal kiloya?
bana 59.3 dedi, ben o kiloyu 4 gün kadar sabit gördüm tartıda, tatile gittim bir tane dahi kaçamak yapmadım 60.5 döndüm tatilden. Döneli 2 hafta oluyor, tık yok; gördüğün gibi artıyorum da.

Görücez bakalım önce bi doktorla görüşeyim hormonel olarak mı bozdun beni dicem ercana!

ondan ondan önce kilomu tarttılar sonra indim elime bişey verdi göğüs hizasında tut dediler sonra ölçüm yaptı alet ama para vermedim ben meğerse bi markanın zayıflatıcı çorba içecek vs şeylerini satıyorlarmış ölçümden sonra onları tanıtmaya kalktılar dedim ben inanmıyorum böyle şeylere diyet yapıyorum ben bu kezde diyetimi sorgulamaya başladı acelem var vaktim yok dedim kaçtım

Ben onu yapmadım canım ya kendimi güzel ve sağlıklı hissettiğim yerde dururum dedim onu da şimdilik 57 olarak görüyorum işte

ben tatilde 60,50 yle gittim hiç uymadım diyete yemekler tatlılar meyveler hepsinden yedim ekmek yememeye çalıştım bi de çok fazla yüzmeye, ben tatilden +2,200 le döndüm ama dediğim gibi 59,5 u hala göremedim dediğin gibi belki yarın inmiş olurum biraz daha bugünde saf pro günüm onunda etkisi olur belkimm

ahahaha ocakta yimeeem var binim

olur yaaa sen endişelenme endişelenmesi gereken BENİİİMMMM
şu regli olayım bi bakayım du görücez endişeye mahal vermeyelim hemen
sen de bugün saf pro bol su ooohhh spor da yapmazsan bence yarın en az -400

ya bimin kampanyası varsa bile nasıl yakalıycam ben onu millet kapısında mı yatıyor nedir sabah 9 olmadan kuyruk oluyor önünde

ağzından bal damladı canım benim valla -400 olsam al sana 59,5 olurum ben ohh daha ne isterim

e sende ara doktorunu beklediğin bişey mi var olsun da şu reglin bir an önce hem hormonların düzelsin hem kilon

ahahahahahaah sen ocakta yemeğim var diyosun ben ocakta bimin kampanyası var okuyorum ne yaratıcılık ama ahahahahahaha daha fazla uyumam lazım sanırım

yarın gitmeyi planlıyorum sabbbahın koründe

ahahahahahaah sen ocakta yemeğim var diyosun ben ocakta bimin kampanyası var okuyorum ne yaratıcılık ama ahahahahahaha daha fazla uyumam lazım sanırım

ay valla koltuktan düşüyodum gülerken kafayı geri geri atmışım taburede bakıyodum iki dakika yazdıklarına ayyy alemsin ocakta bimin kampanyası var ahahaha ayol ocağa kaç ay var sen biliyo musun ocağa kadar ben 50 kilo olurum sen 40a düşersin hahahahaha
hadi yat uyu eccük şekerleme :horr:

Eeeeen yavaş ateşte 25 dk kadar arkalı önlü pişen dukan krebim enfes oldu kızlar!!! Fotosunu da çekecektim ama "azıcık bi tadayım", "şurasından yiyeyim tam pişmiş mi" falan derken bi baktım yarısını yemişim. Ama hakkaten çok güzel oldu, normal krebi aratmıyor diyebilirim. İşe yemek götürmek isteyenler için de arasına yağsız peynir jambon vs konup çantaya atılabilecek kadar esnek.

İşin sırrı gerçekten çok yavaş ateşte, üstü bile pişene kadar çevirmeye çalışmamak, sonra çok rahat çevriliyor zaten. Ay valla kaç gündür krep diye yediğim bulamaçları düşündükçe kızıyorum kendime :) Bu arada 1 tam yumurta, 1 buçuk kaşık süzme yoğurt, 1 buçuk kaşık yulaf kepeği ile yaptım. Bir kaç ölçü yapıp dolapta hazır bulundurmak da hoş olabilir.

Bir de bence nefis pizza altı olur bundan. Yarın da son atak günüm. Sonraki akşam yağsız cheddar, jambon, mantar ve yeşil biberli bir pizza ile kendimi ödüllendirmeyi planlıyorum :))))))

günaydın arkadaşlar
dukan diyetimi bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince fakat düşük yaptım şu anda psikolojim de diyete müsait değil

diyetime ramazandan sonra devam etmeyi düşünüyorum inşallah... hepinize başarılar...

Günaydı şekerler, -900 gramla bugüne başladım. 60'lara az kaldı.

Herkese keyifli bir pazar günü diliyorum.

arkadaşlar beyaz peynir dışında her türlü peynir yasak seyir evresinde. En masum kaçamağınız light kaşar olsun. Cheddar falan naptınız ayol

Günaydı şekerler, -900 gramla bugüne başladım. 60'lara az kaldı.

Herkese keyifli bir pazar günü diliyorum.

Hocam, bana da bi -900 diler misiniz lütfen? Çatlicam artık çünkü 8 temmuzdan beri yerimde sayıyorum da. 100 geri 200 ileri.
Sizce bu durum benim ameliyat-regl-gecikme şeytan üçgenine mi bağlıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…