günaydın arkadaşlar
dukan diyetimi bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince fakat düşük yaptım şu anda psikolojim de diyete müsait değil
diyetime ramazandan sonra devam etmeyi düşünüyorum inşallah... hepinize başarılar...
arkadaşlar beyaz peynir dışında her türlü peynir yasak seyir evresinde. En masum kaçamağınız light kaşar olsun. Cheddar falan naptınız ayol
Hocam, bana da bi -900 diler misiniz lütfen? Çatlicam artık çünkü 8 temmuzdan beri yerimde sayıyorum da. 100 geri 200 ileri.
Sizce bu durum benim ameliyat-regl-gecikme şeytan üçgenine mi bağlıdır?
Canım ben kesinlikle regl gecikmesinden olduğunu düşünüyorum. Düşünsene senin vücudun regl düzensizliklerine alışkın da değilmi. Regl olduktan sonra kilolarının gideceğine inanıyorum ben.
beberongo, bahsettiğim peynir %0 yağ içeriyor, %10 da karbonhidratı var. 20 gramlık bir dilim yediğinde 2 gr karbonhidrat alıyorsun, karşılaştırmak açısından pınarın light beyaz peyniri %11 yağlı ve onun bile 20 gramında 1 gr karbonhidrat var. Diğer peynirlerin içeriğini bilemiyorum ama yaşadığım yerde başka beyaz peynir bulamadığım için besin değeri olarak ikisinin çok farkı yok benim için. Ki yanlış hatırlamıyorsam %10 bile dukana göre kabul edilen sınırlar içerisindeydi...
oy yolim benim..bu yazıyı kilon inatlaştığı için yılma diye ekeldim..kendini nasıl mutlu hissedeceksen o kiloya in elbette ..ama sıkılma yılma diye yazdım canım benim..merhaba sakaleyncim. dün işim çok yogundu bide sayfalar hızlı akınca geçmişi oku oku bitiremedim ki yeni bişi yaziiim
evet bu yazdıklarını hatırlıyorum. 59.5 hatta 59.0 bile gördüm.ya o basenler ne olacak ? benim ince olmak ile ilgili heveslerim ne olacak ? bütün gençliğim yirmili yaşlarım şişman geçti daha çocuğum yok bunun ilerisi de var ve hevesimi almak istiyorum buda benim hakkım diye düşünüyorum ben yine de
dediğim gibi zaten çok hızlı gidicek diye kasmıyorum ki. şu anda zaten ister istemez güçlendirmeye geçmiş gibiyim sadece öyle günde iki dilim ekmek filan eklemedim diyetime. reglimden sonrasına kadar da böyle gidicek gibi görünüyor. işyerine yemekleri kötü olduğu için yemek götürmeye devam ediyorum bundan vzgeçmicem diyet ile ilgisi zaten yok. ee ellibeşe filan iner sonra kazaraa filan elli ikileri görürsem de allah allah derim
dukan öyle dedi elbette bi bildiği vardır kesinlikle. ama ben dukan ile vermedim ki tüm kg larımı. ben diyet ile güçlendirmeyi bir arada yaptım zaten. haftaiçi diyet haftasonu kaçamak = güçlendirmeler ile sürdü diyetim. 62.6 ile başladım dukana yani.öncesi gayet yavaş ve sporlu geçti. dukana başlayalı sporu bıraktım ben :26::26:
ama adam işini biliyo valla burdaki kızlara bak dukanın işte bu dedii kg ya inen ya veremiyo ya çok zorlanıyo hee
hoşgeldin..selam kızlar ben de bugün başladım dukana
kitabımı aldım dün okudum ve bugünden itibaren bende dukancıyım aranızda bana da yer var mı acaba :78:
bugun itibariyle kocamı da dukancı yapmış bulunmaktayım.....
etçil bi insan olduğu meyveyi tatlıyı çikolatayı sevmediği için kendıne çok yakın buldu bu dıyetı.....
iananırmısınız splendayla işe gidip eve onla geliyo sankı cuzdanını yanında taşır gıbı splenda taşıyo çaya şeker atmamak için....
sabah her gun poğaçavs yyen adam bugun yumurta haşladım yıyıp gitti.....
öğlen yesın dıye sabahın yedı bucugunda bol baharat aromalı et haşladım yanına bı de dıyet yogurt öğlen yesın dıye kocama sefer tası hazırladım....
ama olan bana oluyo uykusuz kalıyom.....bundan sonra akşamdan mı haazırlasam napsam....
kizlar evet abarttigimi soylemissinizyememe konusunda ama n yapayim agzima uygun bisey cikmadi burda bi aksam yemeginde bulabildm ama aksama anneme dedim et yapacak ya haslama yada izgara seklinde yagsiz.bugunde sut yogurt ve yulafla gecirdim gunumu he birde meyveli yogurt . suyuda eksik etmedim ve sabah kalktim 400 gr daha vermisim 57 e dusmusum super gidiyor sanirim.
günaydın arkadaşlar
dukan diyetimi bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince fakat düşük yaptım şu anda psikolojim de diyete müsait değil
diyetime ramazandan sonra devam etmeyi düşünüyorum inşallah... hepinize başarılar...
hahayt ben onu evvelsi gün yürüdüm şekeriiiimmmm her milin sonunda 3 dakika mı ne koşturuyo tekmeler ata ata koştum valla annem kapıyı açınca hatta kapıyla tokuştuk tekmelerimden odam küçücük de benim sabah yapmaya kalktım yağlar yakılmaya daha müsait diye
ama 2 mile olanını daha çok sevdim, onda başka hareketler yaptırıyo böyle denüşük denüşük, onu bugün akşama yapıcam, sabah istemedi canım, kahvaltı saatimi geçirmemek için hemen mutfağa giriştim, daha doğrusu leslie ye vaktim kalmadı, randevuyu akşama verdim ben de
ben de aldım takita ama tat vermiyo çok evet. Bıraktım o işleri ya sıkıldım valla. Splenda da çok pahalıymış gerçekten
aynen ben de okurken bööle oldum valla orhan ölmezci yapçek yolandanın bebişleri
ben de fatihten alıyorum 8 teleye.
valla ben de bugün gidicem sanırım reale zeynep ablaaaa napalım paramı da alabilicem mi acaba şu cependen yoksam gitti mi eurocuklarım
Evet dün sabah 2 yumurta beyazı yedim haşlanmış, öğlen yine omlet yedim çünkü ablamdaydım ama o da 2 yumurta beyazı ve nane-maydanozla yağsız pişirilmiş. Yanında tam yağlı -mecburen- beyaz peynir yidim, akşam da bir kase yoğurt yedim. Arada da carte do'r un light dondurmasından yedim ama kakaolu kısmını yemedim çikolata parçaları var diye.
Sonuç: 60.7
Dün 3 kez tuvalete çıkmama rağmen.
Yarından tezi yok gidiyorum ercanıma diyorum bana bi ilaç ver yoksa ben bu dukanı boğazlamaya gidiyorum!
Başladığımm yere geri döneceksem niye işkence çekiyorum ki, ben de lüpletirim cornetto chocolate disc leri. Magnum yağmurun olsun
özetle ben şişkoyum çooookkk
özetle ben kızgınım çooooookkk
günaydın herkeşlere.
yağmurum oh denize gittin çip çip yaptın geldin ha ne güzelll bende sabaha karşı şile ağvaya gidiyorum konser evtt canım grand terasta ayarlarız ablacım çok harika zaman geçircez ya emin olyani
aaa canım arkadişim de burdaymışş. yaşasıınn.Hanımlar bugün Dukan diyetimin ilk günüydü.Menüm şöyleydi:
SABAH:Eki Görüntüle 229348
*1 tatlı kaşığı lor
*1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta ve 1 çay bardağı light sütle yapılmış Dukan krepi
*1 bardak light süt
*1 yumurta beyazı
ARA:
*1 fincan light sütlü nescafe
*1 bardak 0 şeker gazoz
ÖĞLE YEMEĞİ:Eki Görüntüle 229349
*Közlenmiş tavuk göğsü
*Light yoğurtla yapılmış haydari
*1 bardak light gazoz
ARA:
*1 fincan sütlü nescafe
*1 top light dondurma
AKŞAM YEMEĞİ:Eki Görüntüle 229350
*içine tavuk göğsü parçalanmış,1 yumurta ve light yoğurtla yapılmış sahte işkembe çorbası(1 diş sarımsak ve 1 yemek kaşığı sirke katıp sumakla süsledim.Tadı aynı işkembeydi)
**********Gayet dinç ve keyifliydim,yalnızca saat akşam 6 ya doğru biraz uyku hali geldi,yarım saat uzandım o da geçti.Şu an bomba gibiyim,denemek isteyenler için ilk gün raporum budur Dukan güzelleri.
günaydın arkadaşlar
Eeeeen yavaş ateşte 25 dk kadar arkalı önlü pişen dukan krebim enfes oldu kızlar!!! Fotosunu da çekecektim ama "azıcık bi tadayım", "şurasından yiyeyim tam pişmiş mi" falan derken bi baktım yarısını yemişim. Ama hakkaten çok güzel oldu, normal krebi aratmıyor diyebilirim. İşe yemek götürmek isteyenler için de arasına yağsız peynir jambon vs konup çantaya atılabilecek kadar esnek.
İşin sırrı gerçekten çok yavaş ateşte, üstü bile pişene kadar çevirmeye çalışmamak, sonra çok rahat çevriliyor zaten. Ay valla kaç gündür krep diye yediğim bulamaçları düşündükçe kızıyorum kendime :) Bu arada 1 tam yumurta, 1 buçuk kaşık süzme yoğurt, 1 buçuk kaşık yulaf kepeği ile yaptım. Bir kaç ölçü yapıp dolapta hazır bulundurmak da hoş olabilir.
Bir de bence nefis pizza altı olur bundan. Yarın da son atak günüm. Sonraki akşam yağsız cheddar, jambon, mantar ve yeşil biberli bir pizza ile kendimi ödüllendirmeyi planlıyorum :))))))
Oy oy oyyy,kimler gelmiş.Hoşgeldin bitanem.Ben Yulaf kepeğinin yarım kilosunu gürmenetten 5.90 liraya alıyorum canım.Bugün atakta 2. günüm,benim 6 gün sürecekmiş.Bugün biraz halsizlik var ama tartıda gördüğüm rakama değer.Cumaya sürpriz Eki Görüntüle 229487:80:
aaa canım arkadişim de burdaymışş. yaşasıınn.ozaman bende burdayım artık .yer var mmıııııı???:80:kaç gündrü bu sayfalarad geziyorum yakında alışverişimi yapıp kitabımı alıp 2-3 gün içinde bende başlayacam inş. ama bu atak devresinde de dondruma oluyo mu yaa. ben saf pro deyince tümden yağsız tatsız şeyler olacak sanıydoum.ayy çok heyecanlandırdı bu diyet beni şimdi..liste çıkarıyorum alınacaklar listesi. yulaf kepeğimi aldım. 7.5 liraydı taksimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?