Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım çok geçmiş olsun. Allah sağlık versin. Ramazandan sonra katılırsın bize, hep beraber yaparız Dukan diyetini.

Canım ben kesinlikle regl gecikmesinden olduğunu düşünüyorum. Düşünsene senin vücudun regl düzensizliklerine alışkın da değilmi. Regl olduktan sonra kilolarının gideceğine inanıyorum ben.

Canım ben kesinlikle regl gecikmesinden olduğunu düşünüyorum. Düşünsene senin vücudun regl düzensizliklerine alışkın da değilmi. Regl olduktan sonra kilolarının gideceğine inanıyorum ben.

evet hocam hiç alışkın değil yahu benim çok sancılı olsa da düzenliydi hep. Bu polip meselesinde 1 ay 15 gün arayla lekelenme şeklinde regl gördüm sadece, o kadar. şıp diye olurdum ben polikistik over olmama rağmen. Ağlicam bi dakika

geçen hafta salı günü doktorumla görüştüm, daha doğrusu hemşiresiyle. 1 hafta daha bekle bakalım dedi, olmadı gel bi bakalım, ercan bey ilaç verir sana en kötü ihtimal dedi. Temem dedim kapattım.
Ama polip alındıktan sonra regl niye gecikir ki? Rahmin iç tabakası acaba kendini kalınlaştıramadı mı yenileyemedi mi? Yoksa, yoksa yumurtlayamadım mı beeenn???

merhaba kızlarrrr uzun zamandır topike bakamıyorum hepınızı çok özledim bu arada ankaradaydım hedefim temmuzun 15de 70 kilo olmaktı ama ben şu an 74 kiloyum çizelgemi degiştireyim bari

beberongo, bahsettiğim peynir %0 yağ içeriyor, %10 da karbonhidratı var. 20 gramlık bir dilim yediğinde 2 gr karbonhidrat alıyorsun, karşılaştırmak açısından pınarın light beyaz peyniri %11 yağlı ve onun bile 20 gramında 1 gr karbonhidrat var. Diğer peynirlerin içeriğini bilemiyorum ama yaşadığım yerde başka beyaz peynir bulamadığım için besin değeri olarak ikisinin çok farkı yok benim için. Ki yanlış hatırlamıyorsam %10 bile dukana göre kabul edilen sınırlar içerisindeydi...

kitapta sadece güçlendirme evresinde hamuru pişmiş tüm peynirler serbest bırakılıyor. Ben sadece hatırlatmak istedim, tercih sizin.

Doğru söylüyorsun beberongo, şimdi sen yazınca hatırladım kitaptaki o kısmı:) Ama acaba besin değerleri ideal olsa bile yemeyin anlamına da gelir mi ki bu? Pişmiş peynirler normalde yağ ve karbonhidrat açısından çok zengin oldukları için genel olarak liste dışı bırakılmış olabilirler diye düşündüm şimdi, çünkü geçenlerde yabancı bir dukan sitesinde yurt dışında quark isimli yeni piyasaya çıkan bir çeşit yağsız krem peynirin kitaptaki listede bulunmamasına rağmen dukan tarafından onaylandığına dair bir makale okumuştum. Linkini bulursam eklerim buraya.. Açıkçası tatsız tuzsuz 1 kase dolusu beyaz peynir yerine az beyaz peynir az bundan yemeyi tercih ederim ben, hataysa o da benim kaçamağım olsun artık naapalım

Son düzenleme:
oglen yemegimide tamamlamis bulunuyorum. iki bardak su+iki kasik yogurt+4 misket kufte +iki haslanmis yumurta aki :)) doydummu doydum. zayiflarmiyim bilmiyorum tek bildigim afadersiniz ama vc ye cvikamiyorum gunde 1 paket aktivia yogurt yiyiorum ama olmuyor olmuyor.

oy yolim benim..bu yazıyı kilon inatlaştığı için yılma diye ekeldim..kendini nasıl mutlu hissedeceksen o kiloya in elbette ..ama sıkılma yılma diye yazdım canım benim..
hamilikte ben 20 şer kilo aldım hep ama hamililik öncesi genç kızlık hep 50li kilolardaydım ikinci gebelik öncsi 62 idim.oda daha öncesi 2.5 aylık bir boş gebelik ve tekrar düşükle sonuçlanan iki yarım hamişlikten kalmaydı..şu an son hamile kaldığım kilodan 2 kilocuk eksiğim..yani dert etme hamilelik kilosu normal kiloyla çok farklı..
selam kızlar ben de bugün başladım dukana

kitabımı aldım dün okudum ve bugünden itibaren bende dukancıyım aranızda bana da yer var mı acaba :78:
hoşgeldin..

çok geçmiş olsun canım.her işte bir hayır vardır. çok üzülmemeye çalış.

inşallah yanılış htırlamıyorumdur sea borne sen mi vermiştin krep tarifini.yanlışsa da gerçek sahibi kusura bakamasın neyse işte ben de yaptım Allah biliyor ya yoğurtlu krep olur mu acaba diye terddütle yaptım.ağır ateşte pişirdim. sonra pişirme kağıdı serdiğim tepsiye krebi koydum bize uygun malzemelerle pizza gibi hazırladım. ve şu an çayla birlikte yemekteyim.tarifin sahibine teşekkürler. daha önce de pizza yapmıptım fakat çok uğraşmıştım. mayalı kepekli hamur hazırlamıştım.bu çok daha pratik oldu. tarif sahibine tekrar teşekkürler.

herkezlere merhaba oglen yemegi telasindaydim bi bakinim dedim gene dokturmussunuz oooohhh yarasin
oglen yemegine tavuk hasliyorum artik seyir evresinde oldugum icin yanina domates salatasi da hazirliycam bide evde kendi yaptigim lor vardi ondan yerim olduda bitti ama aksama yine tavuk yemek istemiyorum bakalim ne icat edicem hepinize kolay gelsin

magnum muuuuuuuu

ben yerim ben yerim

yağmurum oh denize gittin çip çip yaptın geldin ha ne güzelll bende sabaha karşı şile ağvaya gidiyorum konser evtt canım grand terasta ayarlarız ablacım çok harika zaman geçircez ya emin olyani

evet ablacım valla deli gibi daldım denize yüzmeyi pek sevmiyorum ben:) tamam geliyorum o zaman ablacım.bencede güzel bir akşam olur bizim için.kop kop

:80: aaa canım arkadişim de burdaymışş. yaşasıınn. ozaman bende burdayım artık .yer var mmıııııı???:80:kaç gündrü bu sayfalarad geziyorum yakında alışverişimi yapıp kitabımı alıp 2-3 gün içinde bende başlayacam inş. ama bu atak devresinde de dondruma oluyo mu yaa. ben saf pro deyince tümden yağsız tatsız şeyler olacak sanıydoum.ayy çok heyecanlandırdı bu diyet beni şimdi..liste çıkarıyorum alınacaklar listesi. yulaf kepeğimi aldım. 7.5 liraydı taksimde.

geçmiş olsun, başımıza gelen her kötü diye nitelenebilecek olay gerçekte kötü olmayabiliyor, daha güzel bişeye vesile olacağındandır, ben hep buna inanırım, üzülmemeye çalış..

bugün sabah tatile gitmeden çıkayım dedim ne göreyim 1 kg almışım tatile gidicem diye sürekli kek poğaça falan yapıyodum yulaf kepeğinden, tadı nasıl olmuş diye baka baka böyle oldu sanırım son 4 gündür light dondurma yiyordum onunda etkisi var neyse tatilde daha dikkat etmeme sebep olur diye düşünüyorum ,wireless güzel çekiyor odadan yani tatilde de sizi okumaya devam edeceğim kızlar şu bir haftayı en az hasarla atlatsam güzel olucak,birazcık yulaf kepeğini fazla yedim ve azıcık light dondurma yüzünden 1 kilo aldıysam,burda istediğimi yesem +3 kiloyla geri dönerim herhalde

Son düzenleme:

yapabildiğine sevindim :)) Tebrik ediyorum :)) Gerçekten kötü bir tadı yok krepin. Diyete çok yardımcı oluyor. Acaba günde bir tane değil de iki tane yesek nolur.s

Oy oy oyyy,kimler gelmiş.Hoşgeldin bitanem.Ben Yulaf kepeğinin yarım kilosunu gürmenetten 5.90 liraya alıyorum canım.Bugün atakta 2. günüm,benim 6 gün sürecekmiş.Bugün biraz halsizlik var ama tartıda gördüğüm rakama değer.Cumaya sürpriz Eki Görüntüle 229487

cok acıktım ben cooooooooookkkkk ve dayanamadım gıttım hemen gozum donmeden yogurt ve 4 adet mısket kofte aldım karıstırdım yedım. oh be dunya varmı.aksama ıs cıkısıda gıdıp su yulaf kepegını bulacagım arkadaslar.

Evet dün sabah 2 yumurta beyazı yedim haşlanmış, öğlen yine omlet yedim çünkü ablamdaydım ama o da 2 yumurta beyazı ve nane-maydanozla yağsız pişirilmiş. Yanında tam yağlı -mecburen- beyaz peynir yidim, akşam da bir kase yoğurt yedim. Arada da carte do'r un light dondurmasından yedim ama kakaolu kısmını yemedim çikolata parçaları var diye.

Sonuç: 60.7
Dün 3 kez tuvalete çıkmama rağmen.
Yarından tezi yok gidiyorum ercanıma diyorum bana bi ilaç ver yoksa ben bu dukanı boğazlamaya gidiyorum!
Başladığımm yere geri döneceksem niye işkence çekiyorum ki, ben de lüpletirim cornetto chocolate disc leri. Magnum yağmurun olsun
özetle ben şişkoyum çooookkk
özetle ben kızgınım çooooookkk
günaydın herkeşlere. [/QUOTE]

bende aynı durumdayım yaa bi bakıyorum 70 bi bakıyorum 71 deli olucam 4gündürde yumruktayım bakalım yarın bi fark olacakmı dukanı boğazlarken yardım istersen ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…