Oy oy oyyy,kimler gelmiş.Hoşgeldin bitanem.Ben Yulaf kepeğinin yarım kilosunu gürmenetten 5.90 liraya alıyorum canım.Bugün atakta 2. günüm,benim 6 gün sürecekmiş.Bugün biraz halsizlik var ama tartıda gördüğüm rakama değer.Cumaya sürpriz Eki Görüntüle 229487
bir diyetisyen adayı olarak bu lanet kilolardan kurtulmak istiyorum.. aklıma yatan en iyi diyet bu(polikistik over ve insulin direnci rahatsızlığım var ve bu hastalıklar için protein ağırlık beslenmek en iyisi sanırım).. kitabı sipariş verdim. okul başlayana kadar en azından bi 5-6 kg versem bile kardır. 6 ayda 15 kg alınca insan bunalıma giriyor.. eski halime dönmem lazımm..
bir diyetisyen adayı olarak bu lanet kilolardan kurtulmak istiyorum.. aklıma yatan en iyi diyet bu(polikistik over ve insulin direnci rahatsızlığım var ve bu hastalıklar için protein ağırlık beslenmek en iyisi sanırım).. kitabı sipariş verdim. okul başlayana kadar en azından bi 5-6 kg versem bile kardır. 6 ayda 15 kg alınca insan bunalıma giriyor.. eski halime dönmem lazımm..
Hala basliyamadim diyete
Evli olupda diyete baslamanin cok zor oldugunu bi banami zor geliyor?
moralinin düzeldiğine çok sevindim tatlımKizlaarr, annecim memleketten yanima geldi, morallerim düzeldi, sarilip koklayip duruyorum :)
Bu arada eyvah annem simdi diyet yapmama kizar, onu da bunu da ye der durur diyordum ama ona da anlatinca cok destekledi beni, hatta benim yiyerek kilo verdigimi görünce kendisi de cok heveslendi, ramazandan sonra o da baslayacak :) cok heycanli :) Bu arada ben - 300 gr daha verdim ve bgn 54 kg dayim. Bgn seyirde 42. günüm artik her gün degil de 2 ya da 3 günde bir veriyorum, umarim bu böyle cok takilmaz.
Bir de yeni aramiza katilan Dükandaslara hosgeldiniz diyorum, hayatinizin en iyi kararlarindan birini aldiniz, hadi bakalim kolay gele :)
diyetisyen adayı oalrak bu diyeti tercihe etmen dukanın güvenilirliğini dösteriyor diyebilir miyiz? sevindimm. ya diyetisyenin kilolusu da iyi olmuyor gerçekten ben bi kere ankarada devlet hastanesine gitmiştim sekreteri bana 78 iyi yaa sen 80 i bile kaldırırsın deyince ben daha töbe uğramadım orayav.velhasıl sekreter 100 kilo vardı. pko içinde geçmiş olsun. inşallah bende okul başlayana kadar 5-6 kilo vermek istiyorum.
İnşallah canım benim.Bana Dukan 58'i öngördü.Ve kitapta diyor ki,hanımlar her zaman daha aşağısına düşmek isterler,oysa ben Onlardan gerçekçi hedefler isterim.Daha azına düşmek isterler ki,birkaç kilo alımına kredileri olsun.Bu Onları çoğu zaman batışa götürür.Ben de 53 kilo diyordum ama,yok canım ya boy 163 kilo 58 gayet iyi Dukanın dediği rakam.Bugün sabah Dukan krepinin yanında 1 tatlı kaşığı lor ve 1 yumurta yedim.Ara öğünde 1 göğüs parçası ve 1 bardak buz gibi süt içtim.Öğle yemeğinde yağzı kıyma ve 1 çorba kaşığı buğday kepeği ile yaptığım köfteyi yedim.Ara öğünde 1 kase light yoğurt yedim ve üzerine 1 bardak light gazoz içtim.Akşam yemeğinde ise kızarmış tavuk budum var,bugünü hasarsız tamamladım Güloooommevet datlum şükür kavuşturana. senin ulaşman gereken kilon kaçmış? benimki 59 demiştin sen ama ben bebiş için 55 eulaşsam mı acebbaa? bugün neler yedin? bende yarın yada salı başalrım kitabı okuyup inş.
Dukan'a başlayınca anlayacaksın ki,5-6 kiloyu vermek hiçbişey,inan banadiyetisyen adayı oalrak bu diyeti tercihe etmen dukanın güvenilirliğini dösteriyor diyebilir miyiz? sevindimm. ya diyetisyenin kilolusu da iyi olmuyor gerçekten ben bi kere ankarada devlet hastanesine gitmiştim sekreteri bana 78 iyi yaa sen 80 i bile kaldırırsın deyince ben daha töbe uğramadım orayav.velhasıl sekreter 100 kilo vardı. pko içinde geçmiş olsun. inşallah bende okul başlayana kadar 5-6 kilo vermek istiyorum.
Benim atak dönemim tam arife günü bitiyor canım.Bence bu diyet ramazanda çok rahat uygulanabilir.Atak döneminin ramazandan önce bitirilmesi şartıyla bence.bi de bişey sorcam ramanzanda bu diyeti uygulamakta bi sakınca varmıdır acaba? nolur yok diyin artık ertelemek istemiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?