Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Amanin bir sise kola zero mu?
Bu diyette az veb sık Yemeniz gerekmiyor aslindA, ben bundan once karatay diyeti yapiiyordum, bu mevzulara ilgim 1,5 yildan beri var. İnsulin direnciyle ilgili birazcik arastirma yapsaniz bence vazgecersinz :)))

Zaten proteinler istahi kesiyorr bu sicakta da zor yeniyo tavuklar peynrler arka arkaya: 1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar. Bugün 3. günüm bitti ve tamı tamına 2 kg verdim. Size şunu sorucam. Eti formun hangi ürünleri atak için uygun. Ve ben 10 kg vermek istiyorum 8 kg kaldı. ben 3 kg daha verip seyire geçmek istiyorum. İyi uygun mudur sizce. Teşekkürler. :)

Son düzenleme:
tatilde dukanı yürüten arkadaşlara vallahi bravoo ,beberongo yanlış hatırlamıyorsam sen +600 le geri dönmüştün dimi..ben sanırım verdiğim tün kiloları geri alıcam tatilde ilk günümdü akşam yemeğine kadar herşey normaldi,ama akşam sapıttım resmen :18: :18: sözde ızgara köfte yiyecektim ama yanındaki patates kızartmasına ve pidesine dayanamadım ve yedim şimdi koca bi göbek oluştu çok kızdım kendime ama çevremde sürekli patates kızartması tatlılar,pizzalar,makarnalar,sürekli yiyen insanlar dayanmak bir süreden sonra mümkün olmuyor valla...offf offf

Piyasadaki diyet bisküvilerinin hiçbiri uygun değil canım. Klasik diyetleri unutup izin verilen gıdalardan dilediğince yemenin tadını çıkaracaksın bu diyette :)

Seninki de ösym vakası mı yoksa ? İnşallah verirsin ben daha yeni başladım ama ilerki evrede olanların sonuçları çok iyi. Onların gayretiyle motive oluyorum :)

evet canım malesef ösym vakası.. ösym nin bu sene bana verdiği zarar çok fazlaaa

bişey sorucam (benim kitabım daha gelmedi de kusura bakmayın)
şimdi ben yarın başlıyorum ilk 5 gün sadece protein almalıyım bunu biliyorum peki light ürünler mi kullanmam gerekiyor süt yoğurt peynir ton balığı açısından soruyorum?
çay kahve tatlandırıcıyla birlikte serbest sanırım?

Son düzenleme:
Ben de aynı taktiği uyguluyorum canım,kıyasıya yemiyorum ama dediğin gibi saat başı ağzıma birşeyler atıyorum,verdiğin güzel bilgiler için teşekkür ederim.
Bu arada, asıl harika olan sensin baksana 20 kg vermişsin :) Tebrikler
Çok teşekkür ederim canım,umarım sağlıkla devam ederiz vermeye
Kitabı okudum canım,ben sakarinle karıştırdım pardon.
Piyasadaki diyet bisküvilerinin hiçbiri uygun değil canım. Klasik diyetleri unutup izin verilen gıdalardan dilediğince yemenin tadını çıkaracaksın bu diyette :)
Çok haklısın,kaçamaklar direk bu diyeti öldürüyor.

bugün atak evremin 5.gününü kazasız belasız tamamladım şükür 67.2den 64.4e düşmüştüm bu sabah yalnız bi sorunum var ben ramazanda güçlendirme evresine geçmek istiorum çünkü ailemden gizli yapıorum ve farkına varmamalılar sizce 5gün SP yapıp öyle mi geçiiim yoksa bi hafta boyunca protein+protein sebze mi yapiiim bana akıl verin nolur

Canım Dukan'ın araştırmalarına göre 5+5 ile 1+1 arasında kilo kaybı açısından uzun vadede bir fark olmuyormuş.Ben kendi adıma kesinlikle ve kesinlikle 1+1 yapıcam çünkü ben sebzesiz yapamıyorum.Hem de ailenden gizli yapıyorsan 1+1 de çaktırmaman çok daha kolay diye düşünüyorum.Harika gitmiş kilon,bakalım cumaya benim ne olacak 6 günlük atak evresinin sonunda ?

canım, kitapta dukan kola içmemizi öneriyor

eti form falan ne kadar kalorili biliyomsn:) adı diyet ama arkasındaki kalori tablosuna bir bak. ayrıca dukana uygun değiller canım hiçbiir

geliyorum ablammm

sen de mı yasemınım ya ben de de artış var ooof oof

haklısın aslında 1+1 yapsam bizimkilerin anlama olasılığı azalır ramazanda güçlendirme evresine geçip kilomu korumak istiorum zaten çok bi hedefim yok sadece 60-62 olmak o yüzden seyir evresini kısa tutcam...cnm sana tek tavsiyem bol su iç...

bende aynı durumdayım yaa bi bakıyorum 70 bi bakıyorum 71 deli olucam 4gündürde yumruktayım bakalım yarın bi fark olacakmı dukanı boğazlarken yardım istersen ben varım[/QUOTE]

ben de gelıyorum boğazlamaya

Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için.Dün 4.5 litre içmişim,bugün 4 e yaklaştı.Bi yandan da korkuyorum,acaba bu kadar su böbreğimizi yoruyor mu.Rabbim sağlıkla zayıflamayı nasip etsin,insan tedirgin olmuyor değil Mahmur'cum.

asıl bn tşk ederim yardımcı oldugun için...aynenn canım yaaa bende acaip tedirgin oluorum verdiiim kiloları alırım yada böbreklere bişi olur diye amin valla hayırlısıyla bu kilolar gitsin de kazasız belasız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…