canım, kitapta dukan kola içmemizi öneriyor
öneriyor ama abartmayın diyor
bende aynı durumdayım yaa bi bakıyorum 70 bi bakıyorum 71 deli olucam 4gündürde yumruktayım bakalım yarın bi fark olacakmı dukanı boğazlarken yardım istersen ben varım
tatilde dukanı yürüten arkadaşlara vallahi bravoo ,beberongo yanlış hatırlamıyorsam sen +600 le geri dönmüştün dimi..ben sanırım verdiğim tün kiloları geri alıcamtatilde ilk günümdü akşam yemeğine kadar herşey normaldi,ama akşam sapıttım resmen :18: :18: sözde ızgara köfte yiyecektim ama yanındaki patates kızartmasına ve pidesine dayanamadım ve yedim şimdi koca bi göbek oluştu çok kızdım kendime ama çevremde sürekli patates kızartması tatlılar,pizzalar,makarnalar,sürekli yiyen insanlar dayanmak bir süreden sonra mümkün olmuyor valla...offf offf
evet canım malesef ösym vakası.. ösym nin bu sene bana verdiği zarar çok fazlaaa
bişey sorucam (benim kitabım daha gelmedi de kusura bakmayın)
şimdi ben yarın başlıyorum ilk 5 gün sadece protein almalıyım bunu biliyorum peki light ürünler mi kullanmam gerekiyor süt yoğurt peynir ton balığı açısından soruyorum?
çay kahve tatlandırıcıyla birlikte serbest sanırım?
canım ya moralim bozuk yapıştı gıtmıo kılolar.acaba bana 1+1 mi yaramadı
bugün atak evremin 5.gününü kazasız belasız tamamladım şükür 67.2den 64.4e düşmüştüm bu sabah yalnız bi sorunum var ben ramazanda güçlendirme evresine geçmek istiorum çünkü ailemden gizli yapıorum ve farkına varmamalılar sizce 5gün SP yapıp öyle mi geçiiim yoksa bi hafta boyunca protein+protein sebze mi yapiiim bana akıl verin nolur
gel gel birlikten kuvvet doğar bide benim hiç olmazdı ama 2gündür tansiyonum dengesizleşti bi düşüyo bi çıkıyo kilomu kıskandı sanırsamacaba ilk ay yaptığım gibi light ürünler kullansammı acaba cola yoğurt ve ton balığı dışında normal kullanıyorum ilk bir ayımın dışında bide bölemi denedemki ne dersiniz canım sıkılıyo artık
resmen küçülmüşsünIşte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)
ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)
5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:)
Eki Görüntüle 229644
günaydın kızlar bu sabah : 1 meyveli yoğurt+1 bardak süt +bir dilim salam+bir beyaz peynirle güne başladım ve sonrasındada su ve tatlandırıcılı nescafe içtim sütlü. 58,8 ile basladığım diyette bugün 56,9 cıktım.keske 56,5 cıksaymısım neyse o günleride göreceğim eminim. ama sorunum suan hastayım malumunuz her bayan gibi. en kötüsüde wc ye cıkamıyorum tıkandım kaldım resmen. wc isteğim gelmiyor ama cıkmıyorumda. cıkmak istiyorum çünkü ileride afedersiniz :78::78:kabızlık yapacak diye düşünüyorum ve cok zorlanacağım. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. üstelik sanırım bi vc ye gitsem bide hastalığım bitse eminim 1 kilo daha düşecek. ayrıca gelmek istediğim kilo 50 civarı.Sizce ne yapmam gerekir bugün 5. günüm artık seyir evresine geçeyimmi son 6 kiloda yoksa ataga üc gün daha devam edeyimmi. ve sizce 4 günde bu kiloya ulasmak iyimi.
günaydın kızlaroff kızlar of sabah sabah miğdem çok bulanıyor...2 gün oldu diyeti bozdum yani resmen diyetin içine ettim.... ne olur gelen vursun giden vursun belki utanırımda sadece 2 günle kalır. ..yaa bide 2 ay oldu bünye alışkın değil miğdem çok bulanıyor avuçlarımda ve ayak diplerimde kaşıntı var galiba alerji oldu...ben evvelden berri öyleyim farklı grupta biçok besini aynı gün içinde yiyince avuçlarım ve ayaklarımın altında kaşıntı oluyor...hatırlayamadım en son oklava kimde kalmıştı ben o oklavanın bol okkalısını istiyorum dövün beni lütfen
günaydın kızlarrben bugün başlıyorum inşallahh.bu arada bişey soracam. çok defa mesajlarda gördüm. yumruktayım ne demek
gülmeyin napim daha dukan jargonuna alışmadım.
Günaydın kızlar ben geldim
yine pazartesi yine iş yine ben regl olacam sinirlerim tepemde..
heheh geçmiş te yine şişmiş bi varım gelem ben
bugün atak dönemimin 6.günü... ılk dört gün yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullanmısım ve o yuzden kılo verememısım... yulaf kepeği bulamadığım için 2 gündür kepek tarzı hıc bır sey yıyemıyorum...bunu sakıncası var mı? bugday kepeği dedıklerı gibi kılo vermeyı durdurur mu?o yüzden bir 5 gun daha yapıp kepeksız 10 gunu taamamlamayı dusunuyorum... dogru olur mu?
aaaaaaaaaaaaiyi halt ettin o kadar diyet yap kilo vermeye calıs sonra kalkkkkkk yeee!!! homini gırtlak baska bişey yok göbekte büyüsün balkon gıbı cıksın zamanla trafık lambalarına kadar gıderde ç gıydıgın oncekı gıysılerde olmasın ıkı katını alda o verdıgın kıloların goreyım senı
kadınların gücünü gösterin diyoruz burda demiiiiiiiiiiiiiiiiiii heeeee??????????
evet canım malesef ösym vakası.. ösym nin bu sene bana verdiği zarar çok fazlaaa
bişey sorucam (benim kitabım daha gelmedi de kusura bakmayın)
şimdi ben yarın başlıyorum ilk 5 gün sadece protein almalıyım bunu biliyorum peki light ürünler mi kullanmam gerekiyor süt yoğurt peynir ton balığı açısından soruyorum?
çay kahve tatlandırıcıyla birlikte serbest sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?