bide bişi daha sormak istiyorum.ben bu ticker hazırlanan programda kılomu bucuklu yazıyorum ama burda o bucuklu kısmı cıkmıyooo??????????
günaydın kızlaroff kızlar of sabah sabah miğdem çok bulanıyor...2 gün oldu diyeti bozdum yani resmen diyetin içine ettim.... ne olur gelen vursun giden vursun belki utanırımda sadece 2 günle kalır. ..yaa bide 2 ay oldu bünye alışkın değil miğdem çok bulanıyor avuçlarımda ve ayak diplerimde kaşıntı var galiba alerji oldu...ben evvelden berri öyleyim farklı grupta biçok besini aynı gün içinde yiyince avuçlarım ve ayaklarımın altında kaşıntı oluyor...hatırlayamadım en son oklava kimde kalmıştı ben o oklavanın bol okkalısını istiyorum dövün beni lütfen
günaydın kızlarrben bugün başlıyorum inşallahh.bu arada bişey soracam. çok defa mesajlarda gördüm. yumruktayım ne demek
gülmeyin napim daha dukan jargonuna alışmadım.
bugün atak dönemimin 6.günü... ılk dört gün yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullanmısım ve o yuzden kılo verememısım... yulaf kepeği bulamadığım için 2 gündür kepek tarzı hıc bır sey yıyemıyorum...bunu sakıncası var mı? bugday kepeği dedıklerı gibi kılo vermeyı durdurur mu?o yüzden bir 5 gun daha yapıp kepeksız 10 gunu taamamlamayı dusunuyorum... dogru olur mu?
Günaydınnnnnnn :))
Bugün mutlu uyandım çünkü tartıda beni havalara uçuracak bir sonuç gördüm. Bugün 4. günüm ve ben şuanda 75.8 im :)))) 2.5 kilo verdim. Kızlar iyi mi gidiyorum sizce yoksa kötü mü(
Ve bu arada benim vermek istediğim kg tam 20 kg olduğundan ben atak evremi 8 gün yapıyım dedim. Onu da mı abarttım yoksa :S:S
gunaydın kızlaaar:)
cumartesı gunu 2 gunlugune kayınvalıdemlere gıdıyorum demıstım hatırlarsanız.bu 2 gunde mmalesef bır suru kacamagım oldu canımın ıstedıgı herseyden azcık azcık yedım yanına yogurt sut ılavesıyle:)
ama tabı 5 gunluk atagın arkasından yenmemesı gerekenlerde vardı arada
herneyse bugun sabah tartıldım 58.5 ıdım.ee gecen haftada 59.5 dum zaten.yanı 5 gun atak 2 gun mutlu bır free gun ile 1 kılo vermıs oldm.hıc canımı sıkıp moralımı bozmaya nıyetlı degılım.delirdim galiba.
amaaan naıyım olsun yavas yavas vereyım ama canım sıkılmasın.
pekı neden bu kadar mutluyum dersekkkkk
eşimde karar verdı oda dukancı oluyooor.ilk kahvaltısını yumurtalı sutlu peynırlı yagsız bır omletle yaptı ve ıse gıttı.oglen yagsız tavuk donerın sadece tavuk kısmını yıyecek.umarım oda verecek kılolarını.bu sabahtan ıtıbaren kendı durumumla beraber esımınkınıde bıldırecegım sızlere
eşim bu sabah itibari ile ::::101.2
ben bu sabah itibari ile::::::58.5
bu arada ben bu haftada eşime destek olmak için saf pro yapmayı düşünüyorum.sizce uygun muuu?
yoksa sabah aksam esımle pro,öglen tek basıma pro sebze mı yapsammmm????
bana bır akıllll????????????????
oklava olur mu hiç, sevgiolur dayanışma olur burada ehehe gel gel hadi yeniden dukancı ol hepsini verelim kiloların az kalmış zaten senin deee :))))
kilo vermenin 20 gün kadar durakladığı dönemde 4 günlük saf pro diyeti ile vücudu yumrukluyoruz, sonra görüyo gününü haldır haldır yakmaya başlıyo yeniden :)))
buğday kepeğinin dukan tarafından onaylandığını paylaşmıştı bir arkadaş burada. Mail mevzusu ile sanırım bu bilgiye ulaşmıştı kendisi de. Artık buğday kepeğini bulmak çok daha kolay ve fiyatı da daha uygun.
ama kilo veremeyişinizin kepekle ilgili olduğunu sanmıyorum yahu 10 gün atak acaba vereceğiniz kiloya uygun mu? kilo fazlası çok olan kişiler için 10 gün atak evresi öngörülüyor.
evet :)
7 gün yeter gibi sanki?
Şimdi bu dukan bize ps günlerimizde 1 öğünde dilediğimiz kadar sebze hakkı tanıyo ya, sebze öğünlerini yalnız dakikalara denk getirirsek oldu bu iş :)))))
herkes nerede?
penac, ayşe, yolanda, yasemin, kahverengi, berrin, zeynep abla, mustlu hocam, yazyağmuru, cino...
busonolsun gördüm dün akşam buradaydı vuvuu da yok!
kaçtınız mı naptınız
aaaaaaaaaaaaçok gaza geldim durun bakalım eskisinden daha iyi geliyorummmmm bu gün itibarı ile şu geçmişteki 2 kara ve utanç abidesi gün bana ders olduuu patır patır vericim şu kalan minik 3 kilomuuu burda kadınların gücünü gösteriyoruuuuz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oklava olur mu hiç, sevgiolur dayanışma olur burada ehehe gel gel hadi yeniden dukancı ol hepsini verelim kiloların az kalmış zaten senin deee :))))
kilo vermenin 20 gün kadar durakladığı dönemde 4 günlük saf pro diyeti ile vücudu yumrukluyoruz, sonra görüyo gününü haldır haldır yakmaya başlıyo yeniden :)))
buğday kepeğinin dukan tarafından onaylandığını paylaşmıştı bir arkadaş burada. Mail mevzusu ile sanırım bu bilgiye ulaşmıştı kendisi de. Artık buğday kepeğini bulmak çok daha kolay ve fiyatı da daha uygun.
ama kilo veremeyişinizin kepekle ilgili olduğunu sanmıyorum yahu 10 gün atak acaba vereceğiniz kiloya uygun mu? kilo fazlası çok olan kişiler için 10 gün atak evresi öngörülüyor.
7 gün yeter gibi sanki?
Şimdi bu dukan bize ps günlerimizde 1 öğünde dilediğimiz kadar sebze hakkı tanıyo ya, sebze öğünlerini yalnız dakikalara denk getirirsek oldu bu iş :)))))
herkes nerede?
penac, ayşe, yolanda, yasemin, kahverengi, berrin, zeynep abla, mustlu hocam, yazyağmuru, cino...
kaçtınız mı naptınız
7 gün yeter gibi sanki?
herkes nerede?
kaçtınız mı naptınız
canım 103. sayfada yazıyormuş bi bak istersen kitaba, ya şöyle sen şimdi ben zaten güçlendirmede gibiyim sebze meyve de az az yiyorum deyince zaten rutin buna devam ediceksin anladığım kadarıyla sadece 2 gün saf pro yapıcaksın belki artısı bile olabilir sana yine de kitaba bakıp kararı sen ver tabisen hep kilom yavaş gitsin ama popom var deyince okurken sen geldin aklıma
ok yolikam benim sen gör bak ben onları nasıl yahşi delikanlılar prensesler yapceeem sen ötesine karışma gaaaarii ama bak yekten sölim ev işi yapmamama mutfana bakarım laf aramızda bi zamanlar bu ablan ahşılık yapmıştı çok güzel yemekler yaparım bulaşıkları sana ihale ederim ben çocukları alıp parka giderken sende bulaşıkları halledersin canım
beberongom artık şu pilatese başliim diyorum ne zamandır başlicam diyordum aman altmışı görim aman ellileri görim gördüm göricemi ama pilatese başlıyamadım. yabancı sitelerden indirebilir miyim ben bu videoları? ebru şallı yı pek sevmiyorum da
ayrıca rüyamda seni oranjjjjjj pikininin içinde gördüm yafrim
yahu siz ne kadar alemsiniz giriş yapmadan okumuştum forumu şimdi yazıları bulamicam ama çocuğu klasik müzik-orhan ölmezle büyütme muhabbetinize koptum yerlere düştüm resmen gülmektenhayy siz çok yaşayın emi bu arada zeynep abla kaç yaşındasın çok merak ettim yaa çok kafasın vallahi
sen de çok yaşa canım. sizi güldürebildisek ne mutlu. hayat o kadar kasıcı ki
aynen ben de okurken bööle oldum valla orhan ölmezci yapçek yolandanın bebişleri
canım ne bebegi yaa. duyanda bebeklerim var sanıcak
onlar daha portakalda vitamin
yada tavuk budunda protein molekülüü
hahahha
oy yolim benim..bu yazıyı kilon inatlaştığı için yılma diye ekeldim..kendini nasıl mutlu hissedeceksen o kiloya in elbette ..ama sıkılma yılma diye yazdım canım benim..
hamilikte ben 20 şer kilo aldım hep ama hamililik öncesi genç kızlık hep 50li kilolardaydım ikinci gebelik öncsi 62 idim.oda daha öncesi 2.5 aylık bir boş gebelik ve tekrar düşükle sonuçlanan iki yarım hamişlikten kalmaydı..şu an son hamile kaldığım kilodan 2 kilocuk eksiğim..yani dert etme hamilelik kilosu normal kiloyla çok farklı..
yok canımcım yılmak yok hiç yılar mıyım zaten çok alıştım bu düzene ben hoop eski düzene geçemem zaten çok zor . kg alırım diye ödüm patlar benimben çook uzun bir yoldan geldim. şu an geldiğim kg çok güzel inan bana ben hiç bu kadar zayıf olduumu hatırlamıyorum
ama daha da ince olmak istiyorum inşallah uzun vadede de olsa bu olucak. eşimle anlaştık. acele etmemem koşulu ile kendimi mutlu hissettiğim kg ya inmeme izin verdi. ayda bi kg da olsa yavaş da olsa gidicek bu kglar gidicekkk
Bu arada, bugünkü menüm şöyle oldu:
SABAH: 2 adet dukan poğaçası
ÖĞLEN: 1 küçük boy Starbucks yağsız sütlü cappucino (50-60 kalori civarında) şekersiz tabiiki , 1 yudum portakal suyuCanımın çektiği şeylerden 1 yudum, 1 ısırık falan alıyorum hiçte etkilemiyor :)
AKŞAM: Bugün saf protein günüm olmasına rağmen 1 yeşil biber, yarım domates, çeyrekten biraz küçük salatalık yedim + 1 adet tavuğun göğüs eti (ızgarada) + yarım kutu pepsi max (diyet)
Tavuk ızgaranın yanında bisürü sebze ve patates kızartması vardı, patates kızartmasının tadına bile bakmadım direkt arkadaşa havale ettim, sanırım irade diye buna deniliyor :)
not: bugün tüm gün dışarıda olduğum için ara öğünleri yapamadım
sen buna menü mü diyorsun !!! arkadaşlar aşkolsun hiç biriniz de bişi dememişsiniz. ben menü diye bişi görmedim ki sabah pogaca yemişsin ! no protein !
öglen kahve içmiş portakal suyu yudumlamışsın. no protein. besleyici hiç bişi yok gibi. bişi yemiyorsun ki kg nu etkilesin.allahtan akşam yediklerin tatmin edici ama böyle devam edersen kastan gider bedenin kası eritir yag tutar sen de zayıfladım sanırsın ama vucutta yag oranın çok önemli. hani incecik olan ama kocaman göbegi olaninsanlar vardır ya onlardan biri olmak istersen böyle devam edebilisin :26:
hosgeldin canım :)))
hoşbulduk cadı
Maşallah canım,5 kilo bu kadar mı farkeder ya,harikasın.Demek ki direk yağdan gitmiş ki,omuzların ve yüzün çok farketmişşşş,harikaaaIşte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)
ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)
5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:)
Eki Görüntüle 229644
Yumruk,atak dönemi balım.Yani metabolizmaya esaslı bir yumruk demekgünaydın kızlarrben bugün başlıyorum inşallahh.bu arada bişey soracam. çok defa mesajlarda gördüm. yumruktayım ne demek
gülmeyin napim daha dukan jargonuna alışmadım.
Canım yulaf ekeğini 5 liraya aldım gurmenet'ten.Bu kadar eziyeti çekiyorsun,yulaf kepeğini de edinsen daha güzel olmaz mı daha fazla gitse kilon.Bir de neden 10 gün?Bana bile 6 gün çıkardı 85 kilo olmama rağmen,kilon kaç ki?bugün atak dönemimin 6.günü... ılk dört gün yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullanmısım ve o yuzden kılo verememısım... yulaf kepeği bulamadığım için 2 gündür kepek tarzı hıc bır sey yıyemıyorum...bunu sakıncası var mı? bugday kepeği dedıklerı gibi kılo vermeyı durdurur mu?o yüzden bir 5 gun daha yapıp kepeksız 10 gunu taamamlamayı dusunuyorum... dogru olur mu?
Canım 85 kilo olan bana bile 6 gün atak verdi dukantest.Atağı testte çıkan kadar uygulamanızı tavsiye ediyorum.110 kilo arkadaşıma bile 7 gün çıktı,bence atağı abartmak iyi birşey değil.Zaten attığın su,neden uzatasın ki,hemen seyire geçmelisin canım.Günaydınnnnnnn :))
Bugün mutlu uyandım çünkü tartıda beni havalara uçuracak bir sonuç gördüm. Bugün 4. günüm ve ben şuanda 75.8 im :)))) 2.5 kilo verdim. Kızlar iyi mi gidiyorum sizce yoksa kötü mü(
Ve bu arada benim vermek istediğim kg tam 20 kg olduğundan ben atak evremi 8 gün yapıyım dedim. Onu da mı abarttım yoksa :S:S
Kızlar lütfen neden atak sürelerini bu kadar abartıyorsunuz?8 kilo için 10 gün atak dönemi olur mu hiç?Benim vermem gereken kilo 27,bana bile 6 gün çıktı atak.Yapmayın nolur,bu kadar yüklenmeyin bedeninize.150-160 kilo insanlar için +7 atak evresi.8 kilo için 10 gün atak olur mubuğday kepeğini facebook sayfasında dukan diyeti kısmına yazmıştım... ordan olmayacağını bu yuzden rejımın işe yaramayacağını söylediler... normalde vermem gereken 8 kilom var... o yüzden atak dönemini 10 gun yaparım dıye düşünmüştüm buğday kepeği kullandığım günleri çıkartırsak totelde 5 gün ediyor zaten....
Maşallah canım,5 kilo bu kadar mı farkeder ya,harikasın.Demek ki direk yağdan gitmiş ki,omuzların ve yüzün çok farketmişşşş,harikaaa
Yumruk,atak dönemi balım.Yani metabolizmaya esaslı bir yumruk demekHadi kolaylıkla inşallah...
Canım yulaf ekeğini 5 liraya aldım gurmenet'ten.Bu kadar eziyeti çekiyorsun,yulaf kepeğini de edinsen daha güzel olmaz mı daha fazla gitse kilon.Bir de neden 10 gün?Bana bile 6 gün çıkardı 85 kilo olmama rağmen,kilon kaç ki?
Canım 85 kilo olan bana bile 6 gün atak verdi dukantest.Atağı testte çıkan kadar uygulamanızı tavsiye ediyorum.110 kilo arkadaşıma bile 7 gün çıktı,bence atağı abartmak iyi birşey değil.Zaten attığın su,neden uzatasın ki,hemen seyire geçmelisin canım.
Kızlar lütfen neden atak sürelerini bu kadar abartıyorsunuz?8 kilo için 10 gün atak dönemi olur mu hiç?Benim vermem gereken kilo 27,bana bile 6 gün çıktı atak.Yapmayın nolur,bu kadar yüklenmeyin bedeninize.150-160 kilo insanlar için +7 atak evresi.8 kilo için 10 gün atak olur mu
haklısınız ben 162 boyundayım ve 62 kıloyum ... fazla elbet ama bugday kpeği olaya girince ve o yüzden klio veremediğimi görünce moralim bozuldu bende ara vermeden baştan başladım atak dönemine o yüzden 10 gibi oldu... hemen bugün sipariş edicem yulaf kepeğini ... 2 gündür kepek kullanmıyorum açlık konusunda pek bir sıkıntım olmadı... illa kepek mi gerekiyor kilo vermek için... 2 gündür kullanmıyorum sonucta... ya benim kafam allak bullak olduherkes deli gibi verdiği kiloları yazmış bende değişiklik yok delircem sanırım
Canım yulaf kepeğinin üzerinde çok duruyor Dukan,demek ki bi bildiği var diye düşünüyorum.Bir de internetten erişimi kolay,fiyatı uygun ve gramajı da çok bereketli toz olduğu için.Bence sen seyir dönemine geç canım,güzelce sebzelerini sok işin içine.Yulaf kepeğini de getirt,belki de sen seyirde canavar gibi kilo atacaksın.Ama ne olur 8 kilo için yüklenme daha fazla kendine.Belki de ödem tuttun,ya da stresten durakladın herşey mümkün,sebze işin içine girince kilo artışın artacaktır canım.haklısınız ben 162 boyundayım ve 62 kıloyum ... fazla elbet ama bugday kpeği olaya girince ve o yüzden klio veremediğimi görünce moralim bozuldu bende ara vermeden baştan başladım atak dönemine o yüzden 10 gibi oldu... hemen bugün sipariş edicem yulaf kepeğini ... 2 gündür kepek kullanmıyorum açlık konusunda pek bir sıkıntım olmadı... illa kepek mi gerekiyor kilo vermek için... 2 gündür kullanmıyorum sonucta... ya benim kafam allak bullak olduherkes deli gibi verdiği kiloları yazmış bende değişiklik yok delircem sanırım
7 gün yeter gibi sanki?
herkes nerede?
kaçtınız mı naptınız
Vagus'cum bende buğday kepeği de vardı.Sabahları krepi yaparken ikisini karıştırarak kullandım.Dün yalnızca yulaf kepeği kullandım ama 2 günüm arasında bir fark göremedim.Etkiler mi dersin,yulaf kepeği dışında kullanmasak mı acaba?buğday kepeği ile ilgili konuya bir açıklık getirsek..bebemizin de dediği gibi daha önce buğday kepeği kullanabilirsiniz dendi dukanın resmi sitesinden, şimdi farklı bir bilgi mi var? ben de buğday kepeği kullanmaya döndüm o mailden sonra ama kolesterol ve ldl de bir artış oldu ve kilo vermem duraksadı acaba bundan mı diye düşündüm bak şimdi..:44:
Vagus'cum bende buğday kepeği de vardı.Sabahları krepi yaparken ikisini karıştırarak kullandım.Dün yalnızca yulaf kepeği kullandım ama 2 günüm arasında bir fark göremedim.Etkiler mi dersin,yulaf kepeği dışında kullanmasak mı acaba?
buğday kepeğini facebook sayfasında dukan diyeti kısmına yazmıştım... ordan olmayacağını bu yuzden rejımın işe yaramayacağını söylediler... normalde vermem gereken 8 kilom var... o yüzden atak dönemini 10 gun yaparım dıye düşünmüştüm buğday kepeği kullandığım günleri çıkartırsak totelde 5 gün ediyor zaten....
haklısınız ben 162 boyundayım ve 62 kıloyum ... fazla elbet ama bugday kpeği olaya girince ve o yüzden klio veremediğimi görünce moralim bozuldu bende ara vermeden baştan başladım atak dönemine o yüzden 10 gibi oldu... hemen bugün sipariş edicem yulaf kepeğini ... 2 gündür kepek kullanmıyorum açlık konusunda pek bir sıkıntım olmadı... illa kepek mi gerekiyor kilo vermek için... 2 gündür kullanmıyorum sonucta... ya benim kafam allak bullak olduherkes deli gibi verdiği kiloları yazmış bende değişiklik yok delircem sanırım
Evet sabır,kesinlikle sabır.Evet kolay bir diyet yapmıyoruz,ama kalıcı olduğu iddia edilen bir diyet yapıyoruz ki bu en önemlisi.Bugün atakta 3. günüm,başım deli gibi ağrıyor bilmediğim bir sebepten dolayı ama sabır sabır sabırrrr.Biz pes etmedikçe vücudumuz pes edecek.Yolanda'cım bir de sana sormak istediğim ataktan seyire geçildiğinde bu atılan suları geri alma tartıda artı oynama durumu oluyor mu,yoksa kilo gidişi yavaşlayarak ama istikrarlı bir şekilde gitmeye devam mı ediyor?
merhaba kızlar
ben bu diyette yaklaşık üç bucuk kg verdim. yulaf kepegi elime yeni geçti. ve ben şu anda kg veremyiorum
yulaf kepegi çok faydalı ama bulamazsanız kg veremeyeceksiniz diye bişi yok. kg verdiren protein yulaf kepegi değil ama yulaf kepegi kullanmak çok saglıklı. ama bugday kepeginin de faydası var bence hiç yokten iyidir
fionacıım kimsenin deli gibi kg verdiği yok. kg fazlan az ise kg vermen de ona gçre yavaş olur. ben bir aydır hiç kg veremedim .. biraz sabır lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?