Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlaaar:)

cumartesı gunu 2 gunlugune kayınvalıdemlere gıdıyorum demıstım hatırlarsanız.bu 2 gunde mmalesef bır suru kacamagım oldu canımın ıstedıgı herseyden azcık azcık yedım yanına yogurt sut ılavesıyle:)
ama tabı 5 gunluk atagın arkasından yenmemesı gerekenlerde vardı arada
herneyse bugun sabah tartıldım 58.5 ıdım.ee gecen haftada 59.5 dum zaten.yanı 5 gun atak 2 gun mutlu bır free gun ile 1 kılo vermıs oldm.hıc canımı sıkıp moralımı bozmaya nıyetlı degılım. delirdim galiba.
amaaan naıyım olsun yavas yavas vereyım ama canım sıkılmasın.
pekı neden bu kadar mutluyum dersekkkkk

eşimde karar verdı oda dukancı oluyooor.ilk kahvaltısını yumurtalı sutlu peynırlı yagsız bır omletle yaptı ve ıse gıttı.oglen yagsız tavuk donerın sadece tavuk kısmını yıyecek.umarım oda verecek kılolarını.bu sabahtan ıtıbaren kendı durumumla beraber esımınkınıde bıldırecegım sızlere
eşim bu sabah itibari ile ::::101.2
ben bu sabah itibari ile::::::58.5

bu arada ben bu haftada eşime destek olmak için saf pro yapmayı düşünüyorum.sizce uygun muuu?
yoksa sabah aksam esımle pro,öglen tek basıma pro sebze mı yapsammmm????
bana bır akıllll????????????????

Son düzenleme:
bide bişi daha sormak istiyorum.ben bu ticker hazırlanan programda kılomu bucuklu yazıyorum ama burda o bucuklu kısmı cıkmıyooo??????????

bide bişi daha sormak istiyorum.ben bu ticker hazırlanan programda kılomu bucuklu yazıyorum ama burda o bucuklu kısmı cıkmıyooo??????????

canim kilonu yazdiktan sonra bucuklu kismi eklerken virgul yerine nokta kullan oluyo en azindan ben oyle basardim

oklava olur mu hiç, sevgiolur dayanışma olur burada ehehe gel gel hadi yeniden dukancı ol hepsini verelim kiloların az kalmış zaten senin deee :))))

günaydın kızlarr ben bugün başlıyorum inşallahh.bu arada bişey soracam. çok defa mesajlarda gördüm. yumruktayım ne demek
gülmeyin napim daha dukan jargonuna alışmadım.

kilo vermenin 20 gün kadar durakladığı dönemde 4 günlük saf pro diyeti ile vücudu yumrukluyoruz, sonra görüyo gününü haldır haldır yakmaya başlıyo yeniden :)))

buğday kepeğinin dukan tarafından onaylandığını paylaşmıştı bir arkadaş burada. Mail mevzusu ile sanırım bu bilgiye ulaşmıştı kendisi de. Artık buğday kepeğini bulmak çok daha kolay ve fiyatı da daha uygun.
ama kilo veremeyişinizin kepekle ilgili olduğunu sanmıyorum yahu 10 gün atak acaba vereceğiniz kiloya uygun mu? kilo fazlası çok olan kişiler için 10 gün atak evresi öngörülüyor.

evet :)
7 gün yeter gibi sanki?

Şimdi bu dukan bize ps günlerimizde 1 öğünde dilediğimiz kadar sebze hakkı tanıyo ya, sebze öğünlerini yalnız dakikalara denk getirirsek oldu bu iş :)))))

herkes nerede?
penac, ayşe, yolanda, yasemin, kahverengi, berrin, zeynep abla, mustlu hocam, yazyağmuru, cino...
busonolsun gördüm dün akşam buradaydı vuvuu da yok!
kaçtınız mı naptınız

Son düzenleme:

tesekkurlerrr.evet ya nerden bu forumu costuran sayfalara yetısememızı saglayan ekıp

ehiehi iyi gaz verdim demi ama işte böyle olll göster kadınların gücünü :)))

yalnız ben bozdum bu seferde.2,5 kilo kadar vermiştim sanırım yani iki kilo aslında.58,9 dan 56,9 a inmeyi başardım bugün 5, günüm atak döneminin inmem gereken kilo 52 -50 civarı ama ben bugün dayanamadım ve salata yedim arkadaslar karısık. ama patates yoktu. hem n yapayım ahcı iş yerinde kuru fasulye pilav ve tavuk corbası yapmıs. semiz otu+domates+salatalık+kırmızı lahana maydonoz içeriyordu. sizce sorun olurmu ayrıca yanında yoğurt ve peynirde yedim. bol bol da su ictim ve sonunda vc yede cıkabıldm

Son düzenleme:

canım buralardayım arada girip bakıyorum ama iş yoğun biraccık bu hafta pek katılamıycam yazışmalara kilomda da pek bişey yok zaten dün saf pro günümdü ne spor yaptım ne kaçamak yine vere vere 200 gram verip cumartesi günkü kiloma dönmüşüm 59,700 üm yine boşaltım sorunum var gerçi 3-4 gündür dün özellikle çorba yaptım sulu sulu içiyim diye ama ıı ıhh işe yaramadı bugün yeşil çay denemeyi düşünüyorum artık

sen naptın doktorunla görüşücektin sabah ??

buğday kepeğini facebook sayfasında dukan diyeti kısmına yazmıştım... ordan olmayacağını bu yuzden rejımın işe yaramayacağını söylediler... normalde vermem gereken 8 kilom var... o yüzden atak dönemini 10 gun yaparım dıye düşünmüştüm buğday kepeği kullandığım günleri çıkartırsak totelde 5 gün ediyor zaten....

niye aklına ben geliyorum yaa:84::84:
koca totişli olduumiçn miii

şaka bi yana ben bu haftada ps yapacam zira reglim yakın atak yumruk falan filan bi fayda etmez. ayrıca spora da başladım duyrulur. dün toplamda 2 saatten fazla yürüdüm

tamamdır anlaştık abla
ev işi bana hiç komaz ama çocuk bakma işi başka sen onları hallet yemekleri de pişirsen harika olur bulaşıkları dert etme benim gelinim var evde siemens marka o yıkar hahaha

Işte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)

ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)

5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:)

Eki Görüntüle 229644
Maşallah canım,5 kilo bu kadar mı farkeder ya,harikasın.Demek ki direk yağdan gitmiş ki,omuzların ve yüzün çok farketmişşşş,harikaaa

günaydın kızlarr ben bugün başlıyorum inşallahh.bu arada bişey soracam. çok defa mesajlarda gördüm. yumruktayım ne demek
gülmeyin napim daha dukan jargonuna alışmadım.
Yumruk,atak dönemi balım.Yani metabolizmaya esaslı bir yumruk demek Hadi kolaylıkla inşallah...
Canım yulaf ekeğini 5 liraya aldım gurmenet'ten.Bu kadar eziyeti çekiyorsun,yulaf kepeğini de edinsen daha güzel olmaz mı daha fazla gitse kilon.Bir de neden 10 gün?Bana bile 6 gün çıkardı 85 kilo olmama rağmen,kilon kaç ki?
Canım 85 kilo olan bana bile 6 gün atak verdi dukantest.Atağı testte çıkan kadar uygulamanızı tavsiye ediyorum.110 kilo arkadaşıma bile 7 gün çıktı,bence atağı abartmak iyi birşey değil.Zaten attığın su,neden uzatasın ki,hemen seyire geçmelisin canım.
Kızlar lütfen neden atak sürelerini bu kadar abartıyorsunuz?8 kilo için 10 gün atak dönemi olur mu hiç?Benim vermem gereken kilo 27,bana bile 6 gün çıktı atak.Yapmayın nolur,bu kadar yüklenmeyin bedeninize.150-160 kilo insanlar için +7 atak evresi.8 kilo için 10 gün atak olur mu

Son düzenleme:

haklısınız ben 162 boyundayım ve 62 kıloyum ... fazla elbet ama bugday kpeği olaya girince ve o yüzden klio veremediğimi görünce moralim bozuldu bende ara vermeden baştan başladım atak dönemine o yüzden 10 gibi oldu... hemen bugün sipariş edicem yulaf kepeğini ... 2 gündür kepek kullanmıyorum açlık konusunda pek bir sıkıntım olmadı... illa kepek mi gerekiyor kilo vermek için... 2 gündür kullanmıyorum sonucta... ya benim kafam allak bullak oldu herkes deli gibi verdiği kiloları yazmış bende değişiklik yok delircem sanırım

buğday kepeği ile ilgili konuya bir açıklık getirsek..bebemizin de dediği gibi daha önce buğday kepeği kullanabilirsiniz dendi dukanın resmi sitesinden, şimdi farklı bir bilgi mi var? ben de buğday kepeği kullanmaya döndüm o mailden sonra ama kolesterol ve ldl de bir artış oldu ve kilo vermem duraksadı acaba bundan mı diye düşündüm bak şimdi..:44:

Canım yulaf kepeğinin üzerinde çok duruyor Dukan,demek ki bi bildiği var diye düşünüyorum.Bir de internetten erişimi kolay,fiyatı uygun ve gramajı da çok bereketli toz olduğu için.Bence sen seyir dönemine geç canım,güzelce sebzelerini sok işin içine.Yulaf kepeğini de getirt,belki de sen seyirde canavar gibi kilo atacaksın.Ama ne olur 8 kilo için yüklenme daha fazla kendine.Belki de ödem tuttun,ya da stresten durakladın herşey mümkün,sebze işin içine girince kilo artışın artacaktır canım.

geldim canım işler biraz yoğun

Vagus'cum bende buğday kepeği de vardı.Sabahları krepi yaparken ikisini karıştırarak kullandım.Dün yalnızca yulaf kepeği kullandım ama 2 günüm arasında bir fark göremedim.Etkiler mi dersin,yulaf kepeği dışında kullanmasak mı acaba?

deneyen biri yoksa denemek bize düşüyor sanırım, 1 hafta da buğday kepeksiz sadece yulaf kepeği ile yapalım bakalım ne olacak, ben bir ara ikisini karıştırıyordum sonra buğday çok kolay geldi sırf buğdaya döndüm..

merhaba kızlar
ben bu diyette yaklaşık üç bucuk kg verdim. yulaf kepegi elime yeni geçti. ve ben şu anda kg veremyiorum
yulaf kepegi çok faydalı ama bulamazsanız kg veremeyeceksiniz diye bişi yok. kg verdiren protein yulaf kepegi değil ama yulaf kepegi kullanmak çok saglıklı. ama bugday kepeginin de faydası var bence hiç yokten iyidir

fionacıım kimsenin deli gibi kg verdiği yok. kg fazlan az ise kg vermen de ona gçre yavaş olur. ben bir aydır hiç kg veremedim .. biraz sabır lütfen

Selam kızlar atağın 4. gününde yaklaşık 2.1 kg verdim. Ama çok çok halsizim. Başım da ağırıyor. Aranızda 3. ya da 4. evrede olan var mı? Peki tekrar kilo aldılar mı? Yardımcı olursanız, sevinirim. :))

Evet sabır,kesinlikle sabır.Evet kolay bir diyet yapmıyoruz,ama kalıcı olduğu iddia edilen bir diyet yapıyoruz ki bu en önemlisi.Bugün atakta 3. günüm,başım deli gibi ağrıyor bilmediğim bir sebepten dolayı ama sabır sabır sabırrrr.Biz pes etmedikçe vücudumuz pes edecek.Yolanda'cım bir de sana sormak istediğim ataktan seyire geçildiğinde bu atılan suları geri alma tartıda artı oynama durumu oluyor mu,yoksa kilo gidişi yavaşlayarak ama istikrarlı bir şekilde gitmeye devam mı ediyor?

ben geldim kızlarrrrrrrrrrr belki bilenler vardır 1.5 günlüğüne ağvaya kaçmıştım sabaha karşı döndüm sabah erken yürüyüşe gittim geldim öğlen kocişi işe yolladım şimdi oturdum ama çok sayfa birikmiş acelem var ilk defa okumadan bodoslama daldım foruma ama sonra okuycam belki bişey kaçırırım neme lazım ama ben çok mutluyum yulandaaaaaaaa canım benim 65.8 olmuşum bu sabah itibarıyla ben anlamıyomki dün okadarda cozuttumki size anlatamam valla kızlar ben artık kilo almıyorum ne kadar cozutuyorum o kadar kilo veriyorum ama bu belli bir süreden sonra olmaya başladı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sıkılmayın moral bozmayın vallahi belli süre sonra vermeye başlıycaksınız benki veriyom herkez vericek ya başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…