Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benimde bugün 4. günüm bende 2.5 kg verdim. Öğlenleri bende de halsizlik oluyor ama baş ağrım yok. Tartıda gördüğüm kilodan fazlasını görmedim henüz. İnş. böyle bir durumla karşılaşmam. Tam gaz yola devam :))

Haklısın ben siteye girdim soruları cevapladım falan ama bir türlü başaramadım dukan amcadan atak süresi almayı ben de kendim belirliyim dedim. o zaman 7 gün yapıyım :) Olur mu ?

Çizelge yapamıyorum. Şu diyetli halimle çıldırdım evde niye olmuyor diye
çizelgeyi yapıştırıyorum, ayarları kaydet diyorum ama karşıma şu yazı çıkıyor.. :
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Napacağımı şaşırdım...:44:

benide cildirtmisti seni coook iyi anliyorum bak simdi cizelgeyi hazirladigin sayfadaki HTML BOLUMUNDE sadece ve sadece HTTP ile baslayip PNG ILE BITEN YERI KOPYALIYCAKSIN kisa bir cumle gibi hatta yanlarindaki virgulleri falanda gormemezlikten gel dahil etme bak nasil oluveriyo

Haklısın ben siteye girdim soruları cevapladım falan ama bir türlü başaramadım dukan amcadan atak süresi almayı ben de kendim belirliyim dedim. o zaman 7 gün yapıyım :) Olur mu ?
Kilon kaç canım?

Başı http,sonu png olacak şekilde kopyala canım.

:) teşekkür ederimmmm... ne bileyim herkes öyle bir yazmışki bende ters giden bir şeyler olduğunu düşündüm...8 kilo fazlam var bir an önce gitsin istiyorum eylülde tatile gideceğim çünkü sabırla devam ediyorum bakalım bugünde bitsin yarın sebzelere geçerim artık. o kırmızı bikinini içine gireceğimmmmmm :)

Maximum 3 senin fazlalığın için atak dönemi,canım ha 13 gün de yaparsın ama,böbreklerine yazık değil mi,hiçbir bikiniyi böbreğime değişmem.Ne olur sağlıklı olsun,yavaş olsun.

merhaba herkeseeee ben geldiiimmm..

owwww maşallah maşallah ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza:)) kendimi yabancı hissettim birden foruma hehehe

yarın görüşücem canımın içi, durumu bildiricem size. İlaç yazacak ama onu biliyorum, söyledi :)
bence yaz nedeniyle su dengemiz, sıcaklar falan bizi etkiliyo diyorum ben. Yetti canıma valla.

buğday kepeğini dukan kendisi maille onaylamadı mı?
açıkçası benim kriterim dukanın mailidir.

ayyy pikinilerim de pembiş maviş ve beyaz aslında turuncu pikinim o kadar seksü değil
yolandam ben sana indirdiğim linki vereyim özelden eve gidince. Yabancı site benim indirdiğim kadın resmi biraz ama ehehe ebru şallıdan iyidir ben de pek sevemedim ebruyu ama pilates inanılmaz bir şeymiş söyliyim

canım ne bebegi yaa. duyanda bebeklerim var sanıcak
onlar daha portakalda vitamin
yada tavuk budunda protein molekülüü
hahahha

ahahaha olsun canım biz biliyoruz ya onların tavukta protein molekülü olduğunu

katılıyorum

vagus ablam yettim. Ben atak dönemimde yulaf kepeği bulana kadar buğday kepeği kullandım, kilo vermemde bir sorun olmamıştı açıkçası.

evet yolanda uzunca bi yoldan geldiği için, sabırı en iyi o bilir :)
benim de fena sayılmaz ama
yulaf kepeği olmazsa olmaz değil arkadaşlar yolandanın dediği gibi, bağırsaklarımız için faydalı ve kalorilerin biraz daha az emilmesini sağlıyo. Ama bu diyette kalori hesabı yok zaten, kalori hesabı yapmak da yanlış.

seyire geçtiğinizde duraklama olabiliyor bir süre. sonra geçiyor ama endişeye mahal vermeyeyim

Son düzenleme:
Maximum 3 senin fazlalığın için atak dönemi,canım ha 13 gün de yaparsın ama,böbreklerine yazık değil mi,hiçbir bikiniyi böbreğime değişmem.Ne olur sağlıklı olsun,yavaş olsun.

doğru haklısınız hiç böbreklere yükleneceği aklıma gelmemişti bol su içtiğim için.... bugün yavastan sebze ekleyeyim o zaman akşam yemeğime...teşekkür ederim

hele şükür yağmurum yaaa yannız kaldım ben buyda
ara öğün yaptım uzun zamandan sonra ayol aklıma hep sen geldin

oh ohhh afiyet olsun canımm.ara öğün yapmasanız aklınıza gelmiyorum aaaaaayalnız hissetme kendini ben forumu takipteyim hernekadar işler yoğun olsada

bende ara öğün yapcam şimdi magnum yicem

oh ohhh afiyet olsun canımm.ara öğün yapmasanız aklınıza gelmiyorum aaaaaayalnız hissetme kendini ben forumu takipteyim hernekadar işler yoğun olsada

bende ara öğün yapcam şimdi magnum yicem

bak sevgi dedim dayanışma dedim oklavaya zorlama beni berrin yok kendimi sorumlu hissediyorum

yavrukuşuuu günlerdir gözüm seni arıyor daha doğrusu sizi arıyor, kendimi yalnız hissediyorum valla ya kendi kendime söyleniyorum burada papağanlar gibi

ben ara öğünümü yağsız beyaz peynir, 1 dilim lorlu-yumurtasız ve mayalı alman sitesinden tarifi alınmış dukan ekmeği -ennnfes bir şey- ve bir fincan sade nescafe ile yaptım zira spora gidicem iş çıkışı ve uykum da gelmişti bilgisayara böööle bakmaktan gözlerim yamuldu.

1.5 litre suyumu tamamladım akşama kadar 2.5 olur sporla falan.
kilo durumu nedir sende yağmırım?
yasemin de kilo sabit diyor herkes mi böyle yoksa ben mi bulaştırdım foruma bu laneti?

evet dikkat ederseniz kalıcı bir diyet. ben şöyle diyeyim ben dengeli beslenme ve spor ile uzun zamanda 12 kg verdiğim ve direkt bu diyetten çıktığım için atakta 1200 gr verdim .. bazılarına az gelebilir ama benim için süper bi sonuçtu. ve ben bunun çok azını seyrin ilk günlerinde geri alsam da son derece kalıcı oldu söyleyeyim. zaman zaman artılarınız olur kızlar bence her gün tartılmak sadece atakta çok iyi ama seyirde her gün tartılmak yada her gün tartılasanız bile o değişiklikleri saymak dogru değil. ben cumartesi sabahları tartıdaki rakamı baz alıyorum her hafta. o yüzden diger günlerdeki artılar eksiler beni pek etkilemiyor olumlu yada olumsuz. her kes kendine bi gün belirleyip o günü baz alabilir. ama inan bana yagdan gidiyo. son bir aydır kg veremedim gibi 61-60-59 arası gidip geliyor ama ölçülerimde gelişme var
belden ve basenden 1 er cm incelmişim !!!
gögüs 85 cm
bel 69 ( altılı rakamları görmek benim için çok önemli !! )
kalça da 97 olmuş. kızlar ölçülerinize bakın tartıdan ziyade. tartıda su farkı hemmen size kg aldırmış gibi görünür ama yag farkını en çok ölçülerinizden anlarsınız

ablammmmmm
süper gidiyorsun çok sevindim kız
hemmen güncelledim tıkırını. sana kg verdiren hareket .. valla da hareket billa da . hareket. bende başlıyorum yürüyüşe spora eliptike.

fiyonacım önce sabır demiştik. eylül ayına yaklaşık 36 gün var ve sekiz kg yu birden veremeyebilirsin. ama kırmızı bikininin içinde her halukarda harika görünürsün bence emin ol. bi kırmızı bikini de bende var bana tam geliyor ama kalçadan azcık sıkıyor bende onun için de rahat olmak istiyorum . bakarsın eylülde bende tatile giderim kim bilir

ay bu sene bende bi tane kırmızı bide indirimden turkuaz aldım ev sevdiğim renkler bunlar benim. azıcık daha incelirsem süper olacak biraz sıkıyor da bikiniler kalçadan. ama eşim giyebilirsin dedi o kadar da sıkmıyor dedi enişteden izin çıktı. tabi onun yanında olmam şartı ile.
eşim yüzünden iptal olmasa idi şu anda tatilde olacaktım ama belki de hayırlısı budur diyorum biraz daha incelirim bakarsınız. bide onun işi için çok önemli bi hafta önce iş sonra gezi değil mi
bebem şu linki atta indirek şu kaslara gerelim accık . biliyonnnuu.. plates kasları uzattığı için boyda uzamış gibi oluyormuiş. gerçi sende epey boy var sorun yok ama ben ince bacaklarım olsun çokkk ama çookkkk istiyorummmmmmmmmmm
bu arada ben amy'e çok üzüldüm yaa . böyle bir ses bi daa zor gelir dünyaya

Işte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)

ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)

5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:) Eki Görüntüle 229644

canım maşallah ya çok fark etmiş bi de bişey sorcam boyun kaç? benim boyun ve omuzlar da aynı şu an senin eski halin gibi ...

evet cnm light ürünler kullanman gerekiyor. Sütün peynirin yoğurdun bu şekilde olacak. Bende bir ösym sonucu bu hala geldim inş. bu şeyin kalıntılarını üzerimden atabilirim.

bende zaten öle düşünmüştüm sabah kahvaltıdan sonra marketin yolunu tuttum light olayına girdim .. inş canım ya peki sonuç nasıl ne istiyosun?

bugünki menümü yazayım siz deneyimlisiniz bakın bi eksik hata fln var mı?

sabah: 2 yumurta biraz lor peyniri çay
ara: 1 bardak tarçınlı light süt
öğle: tavuk jambon ve 2 kaşık yoğurt

şimdilik böle gidiyor saat 5 te yine aram var sütlü kahve yapmayı düşünüyorum akşam 7 de de sadece yoğurt yicem kendimi çok tok hissediyorum ve acayip midem bulanıyor sizde de böle oldu mu? birazdan da kalkıp sporumu yapmam lazım :79: allahtan sütü ve yoğurdu çoook seven biriyim yoksa çekilmez gibi

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben 35 gündür dukancıyım.6 kg gitti ama dünden beri çok sıkıldım hamurişi yiyorum ve kendime engel olamıyorum burada 50li kilolara inmiş kişileri görünce hırslanıyorum.bu sıcakta benim her günüm p+s şeklinde geçiyor. bana biri yardımcı olursa sevinirim.bide ben küçük bi yerde yaşadığım için sizin bulduğunuz spelanda yada değişik şeyleri bulamıyorum.sadece yulaf kepeğim var.tavuk ve çeşitleri,köfte,balık, lor yoğurt yiyorum acayip tatlı istiyor canım mesela.sütlü tatlı yapmak istiyorum sakkaroz gibi suni tatlandırıcılarla yapılırmı acaba. ilk zamanlar iyidi ama bu ara kendime hakim olamayacak gibi hissediyorum.

Sonuçlar benim istediğim gibi değil biraz aksilikler yaşadım ve ben okulla dersaneyi pek iyi yürütemedim. Bu sene herşeyin daha güzel olacağına ,inanıyorum. O yüzden tekrar hazırlancam....

20 sayfa kadar önceye git canım, rada detaylı açıklamalar var

bir de kopyalarken sadece html .........png yi tara. başında sonunda başka bişey olmasın
hadi bakalım

bende başlıcam spora. evde bi kaç oda kaldı temizlenicek onları hallediim . yoli halımı tırmalamış tırnak törpüsü olarak temiz halılarımı kullanmış geberticem bu kediyi yaa :84::84:
akşam hava kararınca terasa eliptikimi çıkarıcam temiz havada yarım saat çalışcam. her akşam yapıcam bunu. aslında yürüyüşe gitmek isterdim ama bizim oralarda bi taaf bakarlar ben umursamam normalde ama eşim rahatsız oluyor o yüzden eliptiknen şeetçem. eccük dag başındayız da.

bu arada hani link?? plates için ?
o alman usulu ekmek tarifini bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…