Selam kızlar atağın 4. gününde yaklaşık 2.1 kg verdim. Ama çok çok halsizim. Başım da ağırıyor. Aranızda 3. ya da 4. evrede olan var mı? Peki tekrar kilo aldılar mı? Yardımcı olursanız, sevinirim. :))
Maşallah canım,5 kilo bu kadar mı farkeder ya,harikasın.Demek ki direk yağdan gitmiş ki,omuzların ve yüzün çok farketmişşşş,harikaaa
Yumruk,atak dönemi balım.Yani metabolizmaya esaslı bir yumruk demekHadi kolaylıkla inşallah...
Canım yulaf ekeğini 5 liraya aldım gurmenet'ten.Bu kadar eziyeti çekiyorsun,yulaf kepeğini de edinsen daha güzel olmaz mı daha fazla gitse kilon.Bir de neden 10 gün?Bana bile 6 gün çıkardı 85 kilo olmama rağmen,kilon kaç ki?
Canım 85 kilo olan bana bile 6 gün atak verdi dukantest.Atağı testte çıkan kadar uygulamanızı tavsiye ediyorum.110 kilo arkadaşıma bile 7 gün çıktı,bence atağı abartmak iyi birşey değil.Zaten attığın su,neden uzatasın ki,hemen seyire geçmelisin canım.
Kızlar lütfen neden atak sürelerini bu kadar abartıyorsunuz?8 kilo için 10 gün atak dönemi olur mu hiç?Benim vermem gereken kilo 27,bana bile 6 gün çıktı atak.Yapmayın nolur,bu kadar yüklenmeyin bedeninize.150-160 kilo insanlar için +7 atak evresi.8 kilo için 10 gün atak olur mu
Çizelge yapamıyorum. Şu diyetli halimle çıldırdım evde niye olmuyor diye
çizelgeyi yapıştırıyorum, ayarları kaydet diyorum ama karşıma şu yazı çıkıyor.. :
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Napacağımı şaşırdım...:44:
Kilon kaç canım?Haklısın ben siteye girdim soruları cevapladım falan ama bir türlü başaramadım dukan amcadan atak süresi almayı ben de kendim belirliyim dedim. o zaman 7 gün yapıyım :) Olur mu ?
Başı http,sonu png olacak şekilde kopyala canım.Çizelge yapamıyorum. Şu diyetli halimle çıldırdım evde niye olmuyor diye
çizelgeyi yapıştırıyorum, ayarları kaydet diyorum ama karşıma şu yazı çıkıyor.. :
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
merhaba kızlar
ben bu diyette yaklaşık üç bucuk kg verdim. yulaf kepegi elime yeni geçti. ve ben şu anda kg veremyiorum
yulaf kepegi çok faydalı ama bulamazsanız kg veremeyeceksiniz diye bişi yok. kg verdiren protein yulaf kepegi değil ama yulaf kepegi kullanmak çok saglıklı. ama bugday kepeginin de faydası var bence hiç yokten iyidir
fionacıım kimsenin deli gibi kg verdiği yok. kg fazlan az ise kg vermen de ona gçre yavaş olur. ben bir aydır hiç kg veremedim .. biraz sabır lütfen
Maximum 3 senin fazlalığın için atak dönemi,canım ha 13 gün de yaparsın ama,böbreklerine yazık değil mi,hiçbir bikiniyi böbreğime değişmem.Ne olur sağlıklı olsun,yavaş olsun.:) teşekkür ederimmmm... ne bileyim herkes öyle bir yazmışki bende ters giden bir şeyler olduğunu düşündüm...8 kilo fazlam var bir an önce gitsin istiyorum eylülde tatile gideceğim çünkü sabırla devam ediyorum bakalım bugünde bitsin yarın sebzelere geçerim artık. o kırmızı bikinini içine gireceğimmmmmm :)
canım buralardayım arada girip bakıyorum ama iş yoğun biraccık bu hafta pek katılamıycam yazışmalarakilomda da pek bişey yok zaten dün saf pro günümdü ne spor yaptım ne kaçamak yine vere vere 200 gram verip cumartesi günkü kiloma dönmüşüm 59,700 üm yine boşaltım sorunum var gerçi 3-4 gündür dün özellikle çorba yaptım sulu sulu içiyim diye ama ıı ıhh işe yaramadı bugün yeşil çay denemeyi düşünüyorum artık
sen naptın doktorunla görüşücektin sabah ??
buğday kepeğini facebook sayfasında dukan diyeti kısmına yazmıştım... ordan olmayacağını bu yuzden rejımın işe yaramayacağını söylediler... normalde vermem gereken 8 kilom var... o yüzden atak dönemini 10 gun yaparım dıye düşünmüştüm buğday kepeği kullandığım günleri çıkartırsak totelde 5 gün ediyor zaten....
beberongom artık şu pilatese başliim diyorum ne zamandır başlicam diyordum aman altmışı görim aman ellileri görim gördüm göricemi ama pilatese başlıyamadım. yabancı sitelerden indirebilir miyim ben bu videoları? ebru şallı yı pek sevmiyorum da
ayrıca rüyamda seni oranjjjjjj pikininin içinde gördüm yafrim
canım ne bebegi yaa. duyanda bebeklerim var sanıcak
onlar daha portakalda vitamin
yada tavuk budunda protein molekülüü
hahahha
sen buna menü mü diyorsun !!! arkadaşlar aşkolsun hiç biriniz de bişi dememişsiniz. ben menü diye bişi görmedim ki sabah pogaca yemişsin ! no protein !
öglen kahve içmiş portakal suyu yudumlamışsın. no protein. besleyici hiç bişi yok gibi. bişi yemiyorsun ki kg nu etkilesin.allahtan akşam yediklerin tatmin edici ama böyle devam edersen kastan gider bedenin kası eritir yag tutar sen de zayıfladım sanırsın ama vucutta yag oranın çok önemli. hani incecik olan ama kocaman göbegi olaninsanlar vardır ya onlardan biri olmak istersen böyle devam edebilisin :26:
buğday kepeği ile ilgili konuya bir açıklık getirsek..bebemizin de dediği gibi daha önce buğday kepeği kullanabilirsiniz dendi dukanın resmi sitesinden, şimdi farklı bir bilgi mi var? ben de buğday kepeği kullanmaya döndüm o mailden sonra ama kolesterol ve ldl de bir artış oldu ve kilo vermem duraksadı acaba bundan mı diye düşündüm bak şimdi..:44:
merhaba kızlar
ben bu diyette yaklaşık üç bucuk kg verdim. yulaf kepegi elime yeni geçti. ve ben şu anda kg veremyiorum
yulaf kepegi çok faydalı ama bulamazsanız kg veremeyeceksiniz diye bişi yok. kg verdiren protein yulaf kepegi değil ama yulaf kepegi kullanmak çok saglıklı. ama bugday kepeginin de faydası var bence hiç yokten iyidir
fionacıım kimsenin deli gibi kg verdiği yok. kg fazlan az ise kg vermen de ona gçre yavaş olur. ben bir aydır hiç kg veremedim .. biraz sabır lütfen
Evet sabır,kesinlikle sabır.Evet kolay bir diyet yapmıyoruz,ama kalıcı olduğu iddia edilen bir diyet yapıyoruz ki bu en önemlisi.Bugün atakta 3. günüm,başım deli gibi ağrıyor bilmediğim bir sebepten dolayı ama sabır sabır sabırrrr.Biz pes etmedikçe vücudumuz pes edecek.Yolanda'cım bir de sana sormak istediğim ataktan seyire geçildiğinde bu atılan suları geri alma tartıda artı oynama durumu oluyor mu,yoksa kilo gidişi yavaşlayarak ama istikrarlı bir şekilde gitmeye devam mı ediyor?
merhaba herkeseeee ben geldiiimmm..
owwww maşallah maşallah ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza:)) kendimi yabancı hissettim birden foruma hehehe
Maximum 3 senin fazlalığın için atak dönemi,canım ha 13 gün de yaparsın ama,böbreklerine yazık değil mi,hiçbir bikiniyi böbreğime değişmem.Ne olur sağlıklı olsun,yavaş olsun.
hele şükür yağmurum yaaa yannız kaldım ben buyda
ara öğün yaptım uzun zamandan sonra ayol aklıma hep sen geldin
oh ohhh afiyet olsun canımm.ara öğün yapmasanız aklınıza gelmiyorum aaaaaayalnız hissetme kendini ben forumu takipteyim hernekadar işler yoğun olsada
bende ara öğün yapcam şimdi magnum yicem
Evet sabır,kesinlikle sabır.Evet kolay bir diyet yapmıyoruz,ama kalıcı olduğu iddia edilen bir diyet yapıyoruz ki bu en önemlisi.Bugün atakta 3. günüm,başım deli gibi ağrıyor bilmediğim bir sebepten dolayı ama sabır sabır sabırrrr.Biz pes etmedikçe vücudumuz pes edecek.Yolanda'cım bir de sana sormak istediğim ataktan seyire geçildiğinde bu atılan suları geri alma tartıda artı oynama durumu oluyor mu,yoksa kilo gidişi yavaşlayarak ama istikrarlı bir şekilde gitmeye devam mı ediyor?
ben geldim kızlarrrrrrrrrrr belki bilenler vardır 1.5 günlüğüne ağvaya kaçmıştım sabaha karşı döndüm sabah erken yürüyüşe gittim geldim öğlen kocişi işe yolladım şimdi oturdum ama çok sayfa birikmiş acelem var ilk defa okumadan bodoslama daldım foruma ama sonra okuycam belki bişey kaçırırım neme lazım ama ben çok mutluyum yulandaaaaaaaa canım benim 65.8 olmuşum bu sabah itibarıyla ben anlamıyomki dün okadarda cozuttumki size anlatamam valla kızlar ben artık kilo almıyorum ne kadar cozutuyorum o kadar kilo veriyorum ama bu belli bir süreden sonra olmaya başladı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sıkılmayın moral bozmayın vallahi belli süre sonra vermeye başlıycaksınız benki veriyom herkez vericek ya başka yolu yok
:) teşekkür ederimmmm... ne bileyim herkes öyle bir yazmışki bende ters giden bir şeyler olduğunu düşündüm...8 kilo fazlam var bir an önce gitsin istiyorum eylülde tatile gideceğim çünkü sabırla devam ediyorum bakalım bugünde bitsin yarın sebzelere geçerim artık. o kırmızı bikinini içine gireceğimmmmmm :)
ayyy pikinilerim de pembiş maviş ve beyaz aslında turuncu pikinim o kadar seksü değil
yolandam ben sana indirdiğim linki vereyim özelden eve gidince. Yabancı site benim indirdiğim kadın resmi biraz ama ehehe ebru şallıdan iyidir ben de pek sevemedim ebruyu ama pilates inanılmaz bir şeymiş söyliyim
ahahaha olsun canım biz biliyoruz ya onların tavukta protein molekülü olduğunu
evet yolanda uzunca bi yoldan geldiği için, sabırı en iyi o bilir :)
benim de fena sayılmaz ama
yulaf kepeği olmazsa olmaz değil arkadaşlar yolandanın dediği gibi, bağırsaklarımız için faydalı ve kalorilerin biraz daha az emilmesini sağlıyo. Ama bu diyette kalori hesabı yok zaten, kalori hesabı yapmak da yanlış.
seyire geçtiğinizde duraklama olabiliyor bir süre. sonra geçiyor ama endişeye mahal vermeyeyim
Kilon kaç canım?
78.3 dü. Şimdi 75.8. Atağın 4. günündeyim....
Başı http,sonu png olacak şekilde kopyala canım.
Işte bu da yeni öncesi sonrası fotom:)
ilk foto 76 küsür kg, ikincisi 71.4 kg :)
5 kilo bu kadar farkedebiliyo, sizlere de moral olsun:) Eki Görüntüle 229644
evet cnm light ürünler kullanman gerekiyor. Sütün peynirin yoğurdun bu şekilde olacak. Bende bir ösym sonucu bu hala geldim inş. bu şeyin kalıntılarını üzerimden atabilirim.
canım maşallah ya çok fark etmiş bi de bişey sorcam boyun kaç? benim boyun ve omuzlar da aynı şu an senin eski halin gibi ...
bende zaten öle düşünmüştüm sabah kahvaltıdan sonra marketin yolunu tuttum light olayına girdim .. inş canım ya peki sonuç nasıl ne istiyosun?
bugünki menümü yazayım siz deneyimlisiniz bakın bi eksik hata fln var mı?
sabah: 2 yumurta biraz lor peyniri çay
ara: 1 bardak tarçınlı light süt
öğle: tavuk jambon ve 2 kaşık yoğurt
şimdilik böle gidiyor saat 5 te yine aram var sütlü kahve yapmayı düşünüyorum akşam 7 de de sadece yoğurt yicem kendimi çok tok hissediyorum ve acayip midem bulanıyor sizde de böle oldu mu? birazdan da kalkıp sporumu yapmam lazım :79: allahtan sütü ve yoğurdu çoook seven biriyim yoksa çekilmez gibi
Çizelge yapamıyorum. Şu diyetli halimle çıldırdım evde niye olmuyor diye
bak sevgi dedim dayanışma dedim oklavaya zorlama beni berrin yok kendimi sorumlu hissediyorum
yavrukuşuuu günlerdir gözüm seni arıyor daha doğrusu sizi arıyor, kendimi yalnız hissediyorum valla ya kendi kendime söyleniyorum burada papağanlar gibi
ben ara öğünümü yağsız beyaz peynir, 1 dilim lorlu-yumurtasız ve mayalı alman sitesinden tarifi alınmış dukan ekmeği -ennnfes bir şey- ve bir fincan sade nescafe ile yaptım zira spora gidicem iş çıkışı ve uykum da gelmişti bilgisayara böööle bakmaktan gözlerim yamuldu.
1.5 litre suyumu tamamladım akşama kadar 2.5 olur sporla falan.
kilo durumu nedir sende yağmırım?
yasemin de kilo sabit diyor herkes mi böyle yoksa ben mi bulaştırdım foruma bu laneti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?