Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Son düzenleme:
Sonuçlar benim istediğim gibi değil biraz aksilikler yaşadım ve ben okulla dersaneyi pek iyi yürütemedim. Bu sene herşeyin daha güzel olacağına ,inanıyorum. O yüzden tekrar hazırlancam....

inş.. senin ilk senendi sanırım ben üni bıraktım tekrar hazırlandım.. 1. sınav fena deildi de bende 2 de batırdım.. hayırlısı. inş istediğin yere gidersin.

twister kullanan var mı aranızda bel inceltmek için? işe yarıyo mu acaba merak ediyorum..

oklava ben de canım.kıyamam.üzülme.benim de moral sıfırın altında.kaçamak yapmamış olmama rağmen +lardayım bu ara kafayı yiycem

bebeem benim geldim arkadaşımın düğünü kınası filan derken giremedim epeydir.moralim de bozuk zati +lardaym gene ooof oof

ablammmm benim moralim bozuk +lardayım yine .hoşgeldin.bana şefkat göster.

:) teşekkürlerrrrrr... sabırla yapıyorum bakalım en azından 58 e falan ınsem o zamana kadar ıyıdır valla...

20 sayfa kadar önceye git canım, rada detaylı açıklamalar var
bir de kopyalarken sadece html .........png yi tara. başında sonunda başka bişey olmasın
hadi bakalım
Cnm aynen dediğin gibi yapıyorum ama olmuyor :S yanlış yeremi kopyalaıyorum acaba. Kontoro panelinden porfili düzenleye giriyorum orda çizelgelerim var oraya yapıştırıyorum...

evet cnm ilk senemdi benim ama çok şansızdım yani bu sehven olayları beni bitiren nokta oldu. Günlerce taksime gittim. Artık dolmuş şoförleri beni tanıyordu bir keresinde benden yol parası bile almamışlardı :))

delisin ben magnum ve oklava yemeden duramıyorum malesef

aramasın o gözler o şimdi tembel valla şöyle birşey var itiraf ediyim forumu uzaktan takip ediyorum yeniler kaynaşsın aralarında diye ablalık yapıyorum onlara canım ben tatilde aldığım kilomu cumartesi günü verdim daha sonra tartıya çıkmadım ama iyi gidiyor yaramazlık yok şuanlık.

Canım lütfen panik yapma.Stres salgıladığı sinyallerle,kiloyu kilitliyor.Bak ne güzel 6 kg vermişsin,az mı 1 ayda?Splendayı internetten sipariş ver,ertesi gün elinde canım benim,neden panik yapıyorsun.Lütfen hamurişini bıçak gibi kes ve çektiğin eziyete,6 kiloluk mükafata yazık etme.Yarın protein ile başla bence;1+1 gitmeye devam,pes etmek yok,bak ben 105 kilodan inmeye çalışıyorum 5.5 aydır ağzıma çikolata değmedi.Sabır acı ama meyvesi tatlıdır canım,ha gayret.

Son düzenleme:

bol su ,yulaf kepeği az gojiberry tüket sorun yaşamassın.

valla beni çok fena gaza getirdin :)

berrin. huuuuu BERRİİİİİİN iş çıktı oklavanı kap gel

mrb dukancılar benimde 5 kilo fazlalığım var bugün kitabımı aldım yarın bir hısla başlıyorum bana örnek menüler söyliyebilir misiniz?

birde yeni başlamış dukancı olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir.

çok teşekkür ederim...

şu kalan mink 3 kilo nedirki değilmi..:13:
eliptik süper kalori yaktırıyor ama senin popo problemin var eliptik çokda uyugun değil yolim.yürüyüş daha iyi ..
hamuri işi yediğin günün ertesi saf pro yap...kalıcı olmasın..tatalı ihtiyacın için .
YULAF KEPEİĞİ
TARÇIN
VE İÇİNE 2 ADET KURU KAYSI EKLE YA..abur cuburdan iyidir tatlı isteğinide bastırır..
oh ohhh afiyet olsun canımm.ara öğün yapmasanız aklınıza gelmiyorum aaaaaayalnız hissetme kendini ben forumu takipteyim hernekadar işler yoğun olsada

bende ara öğün yapcam şimdi magnum yicem
magnumdaşım bayadır magnum yemiyorum yav ..aklıma düşürme..
merhaba herkeseeee ben geldiiimmm..

owwww maşallah maşallah ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza:)) kendimi yabancı hissettim birden foruma hehehe
hoş geldin..

senin adına çok sevindim bence o eksi kaçamaktan çok stressiz bir gün geçirdin ..değişik ortam iyi gelmiş zeynep....
bu arada aramızda kalsında ben de çozutunca kilo veriyorum..kaç gündür dikkat ediyorum tık yoktu dün akşam cozuttum sabah - 500 çıktım..:))) emme kimse örnek almasın..
suyu bol iç..
ben 3 . evredeyim güçlendirmeye geçtim..

yoliş bende bu diyetle 3600 gr vermişim:13:..yavaş yavaş gidiyor yağdan gidiyor..ki, 3 kilo demek 1 beden inceldik demek..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…