yahu sıcaktan protein ağırlıklı beslenmeyle insanın bir şey yiyesi gelmiyo ki ehehe bol bol peynir ya sevgili gulumseee bi de adaçayı iç bak iştahın nasıl kesiliyo
meyve çayları değil de bitki çayları iştahı kesiyo daha çok
canım light ürünler kullanman gerekiyor dukana göre ama ben yarım yağlı ya da tam yağlı kullanıyorum çünkü yağsız süt ürünlerini 35 yaşından sonra kullanmamız daha doğru olur demişti diyetisyenim bana, kafama da yattı hakikaten de öyle dedim her gün düzenli spor yapıyorsan bence tam yağlı ürünler de kullanabilirsin, onlardan aldığın yağlar zarar vermez. Yani çoğu profesör öyle diyor onların yalancısıyım ben
canımın içi bi 5+5 yapsana? Ben 5+5e dönmüştüm sonradan hatırlasana iyi olmuştu dukanın dediği kiloya inmiştim.
valla canım bilemıyorum napsam 5+5 mi 2/7 mi yoksa 2/0 ı mı denesem.
Sonuçlar benim istediğim gibi değil biraz aksilikler yaşadım ve ben okulla dersaneyi pek iyi yürütemedim. Bu sene herşeyin daha güzel olacağına ,inanıyorum. O yüzden tekrar hazırlancam....
günaydın kızlaroff kızlar of sabah sabah miğdem çok bulanıyor...2 gün oldu diyeti bozdum yani resmen diyetin içine ettim.... ne olur gelen vursun giden vursun belki utanırımda sadece 2 günle kalır. ..yaa bide 2 ay oldu bünye alışkın değil miğdem çok bulanıyor avuçlarımda ve ayak diplerimde kaşıntı var galiba alerji oldu...ben evvelden berri öyleyim farklı grupta biçok besini aynı gün içinde yiyince avuçlarım ve ayaklarımın altında kaşıntı oluyor...hatırlayamadım en son oklava kimde kalmıştı ben o oklavanın bol okkalısını istiyorum dövün beni lütfen
oklava olur mu hiç, sevgiolur dayanışma olur burada ehehe gel gel hadi yeniden dukancı ol hepsini verelim kiloların az kalmış zaten senin deee :))))
kilo vermenin 20 gün kadar durakladığı dönemde 4 günlük saf pro diyeti ile vücudu yumrukluyoruz, sonra görüyo gününü haldır haldır yakmaya başlıyo yeniden :)))
buğday kepeğinin dukan tarafından onaylandığını paylaşmıştı bir arkadaş burada. Mail mevzusu ile sanırım bu bilgiye ulaşmıştı kendisi de. Artık buğday kepeğini bulmak çok daha kolay ve fiyatı da daha uygun.
ama kilo veremeyişinizin kepekle ilgili olduğunu sanmıyorum yahu 10 gün atak acaba vereceğiniz kiloya uygun mu? kilo fazlası çok olan kişiler için 10 gün atak evresi öngörülüyor.
evet :)
7 gün yeter gibi sanki?
Şimdi bu dukan bize ps günlerimizde 1 öğünde dilediğimiz kadar sebze hakkı tanıyo ya, sebze öğünlerini yalnız dakikalara denk getirirsek oldu bu iş :)))))
herkes nerede?
penac, ayşe, yolanda, yasemin, kahverengi, berrin, zeynep abla, mustlu hocam, yazyağmuru, cino...
busonolsun gördüm dün akşam buradaydı vuvuu da yok!
kaçtınız mı naptınız
ben geldim kızlarrrrrrrrrrr belki bilenler vardır 1.5 günlüğüne ağvaya kaçmıştım sabaha karşı döndüm sabah erken yürüyüşe gittim geldim öğlen kocişi işe yolladım şimdi oturdum ama çok sayfa birikmiş acelem var ilk defa okumadan bodoslama daldım foruma ama sonra okuycam belki bişey kaçırırım neme lazım ama ben çok mutluyum yulandaaaaaaaa canım benim 65.8 olmuşum bu sabah itibarıyla ben anlamıyomki dün okadarda cozuttumki size anlatamam valla kızlar ben artık kilo almıyorum ne kadar cozutuyorum o kadar kilo veriyorum ama bu belli bir süreden sonra olmaya başladı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sıkılmayın moral bozmayın vallahi belli süre sonra vermeye başlıycaksınız benki veriyom herkez vericek ya başka yolu yok
evet dikkat ederseniz kalıcı bir diyet. ben şöyle diyeyim ben dengeli beslenme ve spor ile uzun zamanda 12 kg verdiğim ve direkt bu diyetten çıktığım için atakta 1200 gr verdim .. bazılarına az gelebilir ama benim için süper bi sonuçtu. ve ben bunun çok azını seyrin ilk günlerinde geri alsam da son derece kalıcı oldu söyleyeyim. zaman zaman artılarınız olur kızlar bence her gün tartılmak sadece atakta çok iyi ama seyirde her gün tartılmak yada her gün tartılasanız bile o değişiklikleri saymak dogru değil. ben cumartesi sabahları tartıdaki rakamı baz alıyorum her hafta. o yüzden diger günlerdeki artılar eksiler beni pek etkilemiyor olumlu yada olumsuz. her kes kendine bi gün belirleyip o günü baz alabilir. ama inan bana yagdan gidiyo. son bir aydır kg veremedim gibi 61-60-59 arası gidip geliyor ama ölçülerimde gelişme var
belden ve basenden 1 er cm incelmişim !!!
gögüs 85 cm
bel 69 ( altılı rakamları görmek benim için çok önemli !! )
kalça da 97 olmuş. kızlar ölçülerinize bakın tartıdan ziyade. tartıda su farkı hemmen size kg aldırmış gibi görünür ama yag farkını en çok ölçülerinizden anlarsınız
ablammmmmm
süper gidiyorsun çok sevindim kız
hemmen güncelledim tıkırını. sana kg verdiren hareket .. valla da hareket billa da . hareket. bende başlıyorum yürüyüşe spora eliptike.
fiyonacım önce sabır demiştik. eylül ayına yaklaşık 36 gün var ve sekiz kg yu birden veremeyebilirsin. ama kırmızı bikininin içinde her halukarda harika görünürsün bence emin ol. bi kırmızı bikini de bende var bana tam geliyor ama kalçadan azcık sıkıyor bende onun için de rahat olmak istiyorum . bakarsın eylülde bende tatile giderim kim bilir
ay bu sene bende bi tane kırmızı bide indirimden turkuaz aldım ev sevdiğim renkler bunlar benim. azıcık daha incelirsem süper olacak biraz sıkıyor da bikiniler kalçadan. ama eşim giyebilirsin dedi o kadar da sıkmıyor dedi enişteden izin çıktı. tabi onun yanında olmam şartı ile.
eşim yüzünden iptal olmasa idi şu anda tatilde olacaktım ama belki de hayırlısı budur diyorum biraz daha incelirim bakarsınız. bide onun işi için çok önemli bi hafta önce iş sonra gezi değil mi
bebem şu linki atta indirek şu kaslara gerelim accık . biliyonnnuu.. plates kasları uzattığı için boyda uzamış gibi oluyormuiş. gerçi sende epey boy var sorun yok ama ben ince bacaklarım olsun çokkk ama çookkkk istiyorummmmmmmmmmm
bu arada ben amy'e çok üzüldüm yaa . böyle bir ses bi daa zor gelir dünyaya
beberongo 5 gün ps yapsam kilo verirmiyim???? yardımcı olun kızlarrrr ya:2:
eti form falan ne kadar kalorili biliyomsn:) adı diyet ama arkasındaki kalori tablosuna bir bak. ayrıca dukana uygun değiller canım hiçbiir
Cnm aynen dediğin gibi yapıyorum ama olmuyor :S yanlış yeremi kopyalaıyorum acaba. Kontoro panelinden porfili düzenleye giriyorum orda çizelgelerim var oraya yapıştırıyorum...20 sayfa kadar önceye git canım, rada detaylı açıklamalar var
bir de kopyalarken sadece html .........png yi tara. başında sonunda başka bişey olmasın
hadi bakalım
inş.. senin ilk senendi sanırım ben üni bıraktım tekrar hazırlandım.. 1. sınav fena deildi de bende 2 de batırdım.. hayırlısı. inş istediğin yere gidersin.
twister kullanan var mı aranızda bel inceltmek için? işe yarıyo mu acaba merak ediyorum..
sen de mı yasemınım ya ben de de artış var ooof oof
bak sevgi dedim dayanışma dedim oklavaya zorlama beni berrin yok kendimi sorumlu hissediyorum
yavrukuşuuu günlerdir gözüm seni arıyor daha doğrusu sizi arıyor, kendimi yalnız hissediyorum valla ya kendi kendime söyleniyorum burada papağanlar gibi
ben ara öğünümü yağsız beyaz peynir, 1 dilim lorlu-yumurtasız ve mayalı alman sitesinden tarifi alınmış dukan ekmeği -ennnfes bir şey- ve bir fincan sade nescafe ile yaptım zira spora gidicem iş çıkışı ve uykum da gelmişti bilgisayara böööle bakmaktan gözlerim yamuldu.
1.5 litre suyumu tamamladım akşama kadar 2.5 olur sporla falan.
kilo durumu nedir sende yağmırım?
yasemin de kilo sabit diyor herkes mi böyle yoksa ben mi bulaştırdım foruma bu laneti?
Canım lütfen panik yapma.Stres salgıladığı sinyallerle,kiloyu kilitliyor.Bak ne güzel 6 kg vermişsin,az mı 1 ayda?Splendayı internetten sipariş ver,ertesi gün elinde canım benim,neden panik yapıyorsun.Lütfen hamurişini bıçak gibi kes ve çektiğin eziyete,6 kiloluk mükafata yazık etme.Yarın protein ile başla bence;1+1 gitmeye devam,pes etmek yok,bak ben 105 kilodan inmeye çalışıyorum 5.5 aydır ağzıma çikolata değmedi.Sabır acı ama meyvesi tatlıdır canım,ha gayret.merhaba kızlar ben 35 gündür dukancıyım.6 kg gitti ama dünden beri çok sıkıldım hamurişi yiyorum ve kendime engel olamıyorum burada 50li kilolara inmiş kişileri görünce hırslanıyorum.bu sıcakta benim her günüm p+s şeklinde geçiyor. bana biri yardımcı olursa sevinirim.bide ben küçük bi yerde yaşadığım için sizin bulduğunuz spelanda yada değişik şeyleri bulamıyorum.sadece yulaf kepeğim var.tavuk ve çeşitleri,köfte,balık, lor yoğurt yiyorum acayip tatlı istiyor canım mesela.sütlü tatlı yapmak istiyorum sakkaroz gibi suni tatlandırıcılarla yapılırmı acaba. ilk zamanlar iyidi ama bu ara kendime hakim olamayacak gibi hissediyorum.
günaydın kızlar bu sabah : 1 meyveli yoğurt+1 bardak süt +bir dilim salam+bir beyaz peynirle güne başladım ve sonrasındada su ve tatlandırıcılı nescafe içtim sütlü. 58,8 ile basladığım diyette bugün 56,9 cıktım.keske 56,5 cıksaymısım neyse o günleride göreceğim eminim. ama sorunum suan hastayım malumunuz her bayan gibi. en kötüsüde wc ye cıkamıyorum tıkandım kaldım resmen. wc isteğim gelmiyor ama cıkmıyorumda. cıkmak istiyorum çünkü ileride afedersiniz :78::78:kabızlık yapacak diye düşünüyorum ve cok zorlanacağım. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. üstelik sanırım bi vc ye gitsem bide hastalığım bitse eminim 1 kilo daha düşecek. ayrıca gelmek istediğim kilo 50 civarı.Sizce ne yapmam gerekir bugün 5. günüm artık seyir evresine geçeyimmi son 6 kiloda yoksa ataga üc gün daha devam edeyimmi. ve sizce 4 günde bu kiloya ulasmak iyimi.
Canım lütfen panik yapma.Stres salgıladığı sinyallerle,kiloyu kilitliyor.Bak ne güzel 6 kg vermişsin,az mı 1 ayda?Splendayı internetten sipariş ver,ertesi gün elinde canım benim,neden panik yapıyorsun.Lütfen hamurişini bıçak gibi kes ve çektiğin eziyete,6 kiloluk mükafata yazık etme.Yarın protein ile başla bence;1+1 gitmeye devam,pes etmek yok,bak ben 105 kilodan inmeye çalışıyorum 5.5 aydır ağzıma çikolata değmedi.Sabır acı ama meyvesi tatlıdır canım,ha gayret.
günaydın kızlaroff kızlar of sabah sabah miğdem çok bulanıyor...2 gün oldu diyeti bozdum yani resmen diyetin içine ettim.... ne olur gelen vursun giden vursun belki utanırımda sadece 2 günle kalır. ..yaa bide 2 ay oldu bünye alışkın değil miğdem çok bulanıyor avuçlarımda ve ayak diplerimde kaşıntı var galiba alerji oldu...ben evvelden berri öyleyim farklı grupta biçok besini aynı gün içinde yiyince avuçlarım ve ayaklarımın altında kaşıntı oluyor...hatırlayamadım en son oklava kimde kalmıştı ben o oklavanın bol okkalısını istiyorum dövün beni lütfen
Canım,inşallah gidecek bu kilolar.Azim+sabır=zafer.Zayıflıycaz ve birdaha kendimizi bu noktaya getirmiycez ben inanıyorum.valla beni çok fena gaza getirdin :)
berrin. huuuuu BERRİİİİİİN iş çıktı oklavanı kap gel
şu kalan mink 3 kilo nedirki değilmi..aaaaaaaaaaaaçok gaza geldim durun bakalım eskisinden daha iyi geliyorummmmm bu gün itibarı ile şu geçmişteki 2 kara ve utanç abidesi gün bana ders olduuu patır patır vericim şu kalan minik 3 kilomuuu burda kadınların gücünü gösteriyoruuuuz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eliptik süper kalori yaktırıyor ama senin popo problemin var eliptik çokda uyugun değil yolim.yürüyüş daha iyi ..
bende başlıcam spora. evde bi kaç oda kaldı temizlenicek onları hallediim . yoli halımı tırmalamış tırnak törpüsü olarak temiz halılarımı kullanmış geberticem bu kediyi yaa :84::84:
akşam hava kararınca terasa eliptikimi çıkarıcam temiz havada yarım saat çalışcam. her akşam yapıcam bunu.aslında yürüyüşe gitmek isterdim ama bizim oralarda bi taaf bakarlar ben umursamam normalde ama eşim rahatsız oluyor o yüzden eliptiknen şeetçem. eccük dag başındayız da.
bu arada hani link?? plates için ?
o alman usulu ekmek tarifini bende istiyorum
hamuri işi yediğin günün ertesi saf pro yap...kalıcı olmasın..tatalı ihtiyacın için .merhaba kızlar ben 35 gündür dukancıyım.6 kg gitti ama dünden beri çok sıkıldım hamurişi yiyorum ve kendime engel olamıyorum burada 50li kilolara inmiş kişileri görünce hırslanıyorum.bu sıcakta benim her günüm p+s şeklinde geçiyor. bana biri yardımcı olursa sevinirim.bide ben küçük bi yerde yaşadığım için sizin bulduğunuz spelanda yada değişik şeyleri bulamıyorum.sadece yulaf kepeğim var.tavuk ve çeşitleri,köfte,balık, lor yoğurt yiyorum acayip tatlı istiyor canım mesela.sütlü tatlı yapmak istiyorum sakkaroz gibi suni tatlandırıcılarla yapılırmı acaba. ilk zamanlar iyidi ama bu ara kendime hakim olamayacak gibi hissediyorum.
oh ohhh afiyet olsun canımm.ara öğün yapmasanız aklınıza gelmiyorum aaaaaayalnız hissetme kendini ben forumu takipteyim hernekadar işler yoğun olsada
bende ara öğün yapcam şimdi magnum yicem
hoş geldin..merhaba herkeseeee ben geldiiimmm..
owwww maşallah maşallah ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza:)) kendimi yabancı hissettim birden foruma hehehe
ben geldim kızlarrrrrrrrrrr belki bilenler vardır 1.5 günlüğüne ağvaya kaçmıştım sabaha karşı döndüm sabah erken yürüyüşe gittim geldim öğlen kocişi işe yolladım şimdi oturdum ama çok sayfa birikmiş acelem var ilk defa okumadan bodoslama daldım foruma ama sonra okuycam belki bişey kaçırırım neme lazım ama ben çok mutluyum yulandaaaaaaaa canım benim 65.8 olmuşum bu sabah itibarıyla ben anlamıyomki dün okadarda cozuttumki size anlatamam valla kızlar ben artık kilo almıyorum ne kadar cozutuyorum o kadar kilo veriyorum ama bu belli bir süreden sonra olmaya başladı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sıkılmayın moral bozmayın vallahi belli süre sonra vermeye başlıycaksınız benki veriyom herkez vericek ya başka yolu yok
suyu bol iç..Selam kızlar atağın 4. gününde yaklaşık 2.1 kg verdim. Ama çok çok halsizim. Başım da ağırıyor. Aranızda 3. ya da 4. evrede olan var mı? Peki tekrar kilo aldılar mı? Yardımcı olursanız, sevinirim. :))
merhaba kızlar
ben bu diyette yaklaşık üç bucuk kg verdim. yulaf kepegi elime yeni geçti. ve ben şu anda kg veremyiorum
yulaf kepegi çok faydalı ama bulamazsanız kg veremeyeceksiniz diye bişi yok. kg verdiren protein yulaf kepegi değil ama yulaf kepegi kullanmak çok saglıklı. ama bugday kepeginin de faydası var bence hiç yokten iyidir
fionacıım kimsenin deli gibi kg verdiği yok. kg fazlan az ise kg vermen de ona gçre yavaş olur. ben bir aydır hiç kg veremedim .. biraz sabır lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?