Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

58.2 çıktım bugün tartıda 2 gün önce 57 idim oysaki bu ara tatlı çok yiyorum sanırım ondan.yarın sabah itibari ile başlıyorum umarım verebilirim yoksa biliyorum bu alışlarım bitmeyecek

Beberongo doktorunla görüştün mü nerelerdesin. meral ettim seni.

Berrin ve Yasemin 5+5 yapacakmışsınız kolay gelsin ikinize de. keşke ben de yapabilsem ramazandan önce ama zor görünüyo.belki ramazanın ikinci haftası regl olduğum hafta deneyebilirim. oruçluyken pro hiç gözüm yemiyor. öyle istiyorum ki 52 yi görüp güçlendirmeye geçmeyi. Allah herkese nasip etsin canlarım.

sagol bırtanemmvalla ben de çoook sıkıldım artık verip de şu kalanları güçlendırmeye geçsek

ayyy canım ya çok teşekkür ederim çok ilgilisin mutlu oldum.yağ oranının % 10 altında olması laazım sanırım. bişey daha sormak istiyorum yağ oranı %10 altı olan tüm süt ürünleri kullanabiliyormuyuz yani. mesela dondurma kitapta dondurmak kelimesini 1 kere bile görmedim ama light olanlarda yağ çok az.lüffeennn dondurma serbest olsunn. atakta değil ama seyirde dondurmasız olmazz. :85:

normal canım normal sevınebılırsın.atak boyunca daha verırsın.ben 3 kilo vermiştim atakta

sevinmek ne kelime !! sabah uyandığımda hemen tartıya çıktım zaten diyorum yok uykuluyum fln yanlış görüyorm inş 3 kg verebilirim yavaşlamaktan ya da + çıkmaktan korkuyorum..

ramazanda seyire geçmiş olcam ben.. sahurda protein iftarda protein+sebze yapabilirmiyim acaba??

sabah böle planlamıştım ama kahvaltıdan sonra daha acıkmadım ki hhiiç. süper bişeymiş yaaa. açlık hissetmiyorum halsizlik yok.1.5 lt suyumu da içtim. bugün ne giysem izlerken de eliptik püsükletimlen sporumu yapacaamm. ben neden daha önce başlamadım dukana diye kızıyorum kendime.ismi itici gelmişti duymuştum ama

rica ederım canım. light ürünler hem pahalı hem de bazen zor bulunuo canım.süt ürünlerinde yarım yağlı olanları tercih edebilirsinlight bulamadığımda ben hep öyle yaptım.light dondurma yiyenler vardı canım.kahve dünyası mı ne bir yerden de yoğurt dondurması ne yiyordu kızlar.ama istersen tariifler bölümümüz var oradan da bişeyler yapabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
burdan bakabilirsin ilk sayfda kaymaçina tarifim vardı kızlar sevmişti.burda yazıyor bütün tarifler bir bak istersen

tatlım ben 3aylarda oruç tuttuğumda seyırdeydm bır gun saf protein 1 gun sebze +proteıne aynen devam ettım.sahurda protein ıftarda sebze +proteın yaparsan bır gun içinde sadece sebze + protein yapmış gıbı olur.istersen benım yaptıgm gıbı yapama tercıh senın

yeni gelen arkadaşlara motivasyon için bir cevabı çok görmeseniz arkadaşlar unutmayın sizde burada yeniydiniz bir zamanlar

canım yanlış görmediysem bir soru sormamışsın.sadece tatlı yedıgımden kilom artmış sanırım.yarın başlıycam yazmışsın.sen soru sor yeter ki ben cevaplarım.sor bakiiim aklına takılan ne ? :82:

Son düzenleme:

Dolaptaki peynir ve domatesle geçiştiririm bugun artık.tavsiyelerin için sağol canım

teşekkür ederim cevabın için evet soru sormadım ama sizde bilirsiniz ki diyet yapmak zor ve bu süreçte destek çok önemli.hani bir başarı dilemeniz şans dilemenizi bekledim o yüzden dedim.takıldığım yerde soracağım tekrar teşekkür ederim.

videolar çok güzel canım teşekkürler. doktor işin ne oldu ne durumdasın.
bir de ben de ebru şallı çok sevmem ama ısınmayla başlayıp esnemeyle biten 40-45 dakikalık pilates yapmak isteyenler ebru şallı tv8 yazıp aratırlarsa son iki yılın bütün programları geliyor. özellikle son 3-4 ayın programlarında maxi plus pilates yapıyor geçişler hızlı olandan yani. bir de bazı günler karın bazı günler kalçaya ağırlık veriyor ben yapıyorum haftada 3-4 kez işe yarıyor gibi geldi bana.ilgilenenlere duyurulur.

hoşgeldn yağmurummm

hoşbuldum tatlıımmm nasılsın.?

canım aramıza hoşgeldin.seni anlayabiliyoruz diyette moral önemli burdada bunu fazlasıyla bulacak hatta diyet yaparken şımaracaksın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…