sakın sakıngüçlendirmeye geçmeden meyve yok
teşekkür ederim cevabın için evet soru sormadım ama sizde bilirsiniz ki diyet yapmak zor ve bu süreçte destek çok önemli.hani bir başarı dilemeniz şans dilemenizi bekledim o yüzden dedim.takıldığım yerde soracağım tekrar teşekkür ederim.
oklavayı yemeden meyveyi kesiyoruz :26: bu bünye artık hazır dukana
Arkadaşlar şuanda face ve kk yı bir arada yürüten kaç kişi var..???
canım benim yaa
valalhi üşenmemiş bide bilmeyen ablaları için açıklama yapmış. ben ise azılı bir korsan film indirmeni olarak epey bilgiliyim allahtan hehe
ama bacıko olmadı beaaa
acilen basen ve kalçalar için olanını da isteriz. valla çok helecanlandım. en kısa zamanda başlıcamm.
çok kocaman sarıldım sana bitanem..deprem konusunda yazdıklarınada çok hislendim. valla zaten regl olcam. aglatıcaanız kızım beni haaaa .. sizi seviyorum.. valla çok korkmuştum. önce oturduğum çekyata gümm diye bi darbe geldi. benim yolanda çekyata atladı sandım zira öyle huyları var. sonra bi baktım arkadaki koltuk sallanıyo kapı sallanıyooo. evde yalnızım biliyorsunuz. dehşet içinde dua etmeye başladım ama panik yok olduüğum yerde durdum. allaha şükür ki kısa sürdü. sevgili eşimin cebi her zaman ki gibi acil durumlarda şarjı bitik vaziyette idi. neyse ki siz varsınız. hemen size yazdım. sanki yalnız değilim yaa. hepinizi sımmsıcak kucaklıyorum güzel ve narin dukan kızları.. yolandamm canım ben de sarılıcam yaa :)))
sabah giderken açık unuttuğum linkleri de ekledim bi bak istersen
aaa ewet canım dimi aynısı hareketler bi elimizde minik ağırlık yok onu da iki tane minik su şişesiyle hallederiz
bu arada haber ver dönünce merak ediyorum doktorun ne diyceğini ben bugün vere vere 100 gr verdim 59,600 olmuşum bu nedir yaww
bugünden itibaren berrinle 5+5 e geçtik bakalım hatta acaba tartılmasam mı diyorum pazara kadar moralim bozulmasın bende yolandanın taktiğini uygulayıp tartıyı saklıycam hatta eşime saklatıyım ben onu dur yoksa kaçamak yapar gibi kaçamak tartılırım ben
tohturdan döndüm bayanlarrrr!!!
şok şok şok gebelik testi yaptırdım ahahahaha
infertilite polikliniği olduğundan gebelik olmadığını ispatlamadan adet söktürücü ilaç yazmıyolarmış ölücektim gülmekten
annem de yan tarafta duyduğunu düşünsenize ahahaha
neyse ben gittim kanımı verdim mecbur ne diyim tohtura?
tohtur bey benim 3 tane ameliyatım var ama ben bakireyim tohtur beeey
sonuçlarım 3ten sonra çıkıcak ehehehehe gebelik testimi alıp tohtura gidicemm :82:
farlutal yazar herhalde hep onu yazıyolar ya
ultrasonla baktı kistim falan da yokmuş adet görürsün bence çok rahat dedi
günaydın canımmm bence sen reglini bi tamamla ondan sonraki kilona bak ona göre napıcağına karar verirsin şimdi 5+5 e geçiceksin sonra regli muhabbeti bi etkisi olmıycak gibi gelicek sana falan kasma hiç bence bende 5 p 5 sp tamamlayınca regli olacağım ondan sonra artık 3. evreye geçmek istiyorum çok sıkıldım
yasoşuma katılıyorum yolandam reglin bittikten sonra seyrin gidişatına bakarsın artık 5+5 ya da 1+1
ayrıca ben 1+1den 5+5e döndüm o kadar da sıkılmadım 5+5 yaparken
gidiyo yani rahat rahat hem kilolar hem seyir devam ediyo yani güzel şekilde
günaydın kızlar
hepiniz için güzel bir gün olmasını dilerim... yine ufak bir soru ile karşınızdayım :)
bugun seyir evresine geçtim... kitapta 28 adet sebze serbest diyor ama her öğünde tüketmemek şartı ile günün her saati yiyebiliyorsunuz ... nasıl bir cümle bu? yani sadece 1 yemek yanında mı salata yiyebilirim? günün her saati serbestse neden her yemek yanında salata yiyemiyorum anlamadım... şimdi sabah kahvaltıda biraz domates ve salatalık yedim mesela bugün başka hakkım kalmadı mı?
canım sebze öğününü günün istediğin her saatinde kullanabilirsin demek. İster öğlen ye ister akşam ye ama bi öğünde ye ve proteinle beraber ye. o zaman ancak doyana kadar sebze tüketeblirsin.
kahve şekersiz serbest diyor kitapta ama 2 si 1 arada nın içinde krema var bu konuda ne düşünüosunuz kızlar. kahveleri nasıl içiyosunuz? süte sadece kahve katıp mı? farkeder mi sizce?bu kadar bahsetmişken canım çektii
kahveyi sade alıp içine süt katıyorum ben. bi tane de tatlandırıcı.
ve bir ekleme daha seyir evresini kitapta 1 gün saf protein 1 gun protein sebze yapın dıyor... yanı 5+5 i pek önermiyor sıkıntı yaratmaması için...1+1 uygulayan var mı? hangisi daha güzel olur?
ben seyire 1+1 başladım, sıkıldım 5+5 e döndüm. Seyire başladığımız ilk günlerde kilo durabiliyo, doğal bir durumi benimki de durmuştu. Ben de vereceğim kilo az olduğu için 5+5 yapayım da çabuk gitsin dedim. 5+5te dukanın söylediği tarihten daha erken indim ideal kiloma. 1 hafta da sabitlenmişti hatta. Tercih sizin. Ben ikisini de yaptım ikisinden de sıkılmadım.
arkadaşlar geçmişi okurken sporla ilgili doğru olmadığını düşündüğüm şeyler okudum. Şöyle ki;
600 gra ileri 200 gram geri bir dukanist olarak kitabın egzersizle ilgili olan bölümünü yeniden ve dikkatle okudum. Dukan diyor ki;
egzersiz ordunun ikinci generalidir.
vücudunuz az yemeye tepki geliştirir fakat spora tepki geliştiremez ve her seferinde kilol kaybedersiniz.
yürüyüş en etkili egzersizdir vs vs.
burada okuduüum spordan kilo artışı oluyor gibi şeyler iise herkesi spor yapmaktan soğutabilir. evet sporun ertesi günü ağır çıkabiliriz ama devam eden yağ yakımı birkaç gün sonra yada belki bir kaçhafta sonra kendini gösterir diye düşünüyroum. kaldı ki dukan egzersizi hasyalarımın reçetelerine yazıyorum diyor.adamın herşeyine güveniyoruz bence bu söylediklerine de güvenmeliyiz. 25-30 dakika yürüyüş yetiyorumuş.
ben birkaç gün önce tartıda 54.6 görünce pazartesi ve salı günü yüürüyüşü 1 saate çıkardım. iki gün daha 1 saat yapıcam. yumruk yapmıyorum.açıkcası gözüm yemiyor yumruğu. pro günlerimde bile sebsesizliğe zor dayanıyorum. dün okadar çok tatlıya böreğe kurabiyeye hayır dedim ki bu hayırlar boşa gitsin istemiorum.
velhasılı kelam sporla ertesi gün + çıksak da ben yağ yakımının devam edttiğine inanıyorum.
sporla ilgili yazılanlar spor kilo aldırır değildir tebi ablacım su tutmuşsundur falan der hep hatta yolanda, kasların şiştir deriz artı çıkmanın nedeni o. Yoksa yağları yakmadan kas hücreleri kilo artışı yapacak kadar gelişemez. Daha doğrusu genişleyemez. Spor iyidir yahu kim kötü demiş berrin yetişir oklavayla valla
teşekkürler yaseminciğim - berrinciğim. evet bende öyle düşündüm reglimden sonra başlama kararı aldım sagolun canlarım
busonolsuncum spor yapılan günün ertesi kg alındığınu yani en azından yag alındıığını kimsenin yazdığını sanmıyorum. artılar oluyor ama bu artıların spor yapınca şişen kasların su tutumundan olduğunu biliyoruz. bende spordan sonra artı çıkıyorum diye kızların aglamalarına bir anlam veremiyorum. burada bunu kaç kere söylediki boşa üzmeyin kendinizi dedik ama nafile ..yine de bunu yazarak çok iyi ettin canım. inan bana bu inancında yalnız değilsin. spor kısa vadede su tuttursada yag yakımında çok etkili
bak yine demiş işte
hoşgeldin canım. börekler pişmeden hemen 2 yumurta haşla. küçük küçük doğra üzerine maydanoz kıy. limon kırmızı biber ve az tuz koy ve hemen hüplet. ben bu yöntemle dün börek baklava ve kurabiyeye HAYIR dedim. bu hayırın benim için anlamını bir bilseniz...
en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))
Beberongo doktorunla görüştün mü nerelerdesin. meral ettim seni.
Berrin ve Yasemin 5+5 yapacakmışsınız kolay gelsin ikinize de. keşke ben de yapabilsem ramazandan önce ama zor görünüyo.belki ramazanın ikinci haftası regl olduğum hafta deneyebilirim. oruçluyken pro hiç gözüm yemiyor. öyle istiyorum ki 52 yi görüp güçlendirmeye geçmeyi. Allah herkese nasip etsin canlarım.
ablacım hikayemi paylaştım testimi yaptım bekliyorum
ehehehehe
durum normal bi sorun yok dedi doktor sadece bu ay için belki rahmin geç toparlanmıştır dedi, ilaç yazacak. Öğleden sonra tekrar uğriyciğimmm.
Çayın var mı çıkınca geleyim yanına bi sarılalım
ayyy canım ya çok teşekkür ederim çok ilgilisin mutlu oldum.yağ oranının % 10 altında olması laazım sanırım. bişey daha sormak istiyorum yağ oranı %10 altı olan tüm süt ürünleri kullanabiliyormuyuz yani. mesela dondurma kitapta dondurmak kelimesini 1 kere bile görmedim ama light olanlarda yağ çok az.lüffeennn dondurma serbest olsunn. atakta değil ama seyirde dondurmasız olmazz. :85:
bazı dukanistler carte do'r light dondurma tüketiyorlar. Tariflerde de light krem şantiyle bir tarif var bir de yoğurtla.
selam hatunlaaaarrrr
hoşgeldin şekerimmmm
teşekkür ederim cevabın için evet soru sormadım ama sizde bilirsiniz ki diyet yapmak zor ve bu süreçte destek çok önemli.hani bir başarı dilemeniz şans dilemenizi bekledim o yüzden dedim.takıldığım yerde soracağım tekrar teşekkür ederim.
hoşbuldum tatlıımmm nasılsın.?
canım aramıza hoşgeldin.seni anlayabiliyoruz diyette moral önemli burdada bunu fazlasıyla bulacak hatta diyet yaparken şımaracaksın:))
kolay gelsin inşallah hedefine ulaşırsın.
rica ederim canım ne demek çok kişi var herkese bırseyler yazınca arada kaçan oluyor.cevap vermezsek gözden kaçmıştır.yoksa başka bır art nıyet yokyarın başlıyorum demışsın.hadı bakalım ınsallah gıdecek bu kılolar.kaç kilosun kaç kılo verıceksın pekı?
iyiym bırtanem sen nasılsın? nasıl gidiyor kilo verme?
ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum ama daha kitabını almadım,mutlaka kitabı okuyup da mı yapmak gerek.:26:
ben face ten de takip ediyorum dukanı buradan da
beberongo
en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))
ablacım hikayemi paylaştım testimi yaptım bekliyorum
ehehehehe
durum normal bi sorun yok dedi doktor sadece bu ay için belki rahmin geç toparlanmıştır dedi, ilaç yazacak. Öğleden sonra tekrar uğriyciğimmm.
Çayın var mı çıkınca geleyim yanına bi sarılalım
canım benim günün her saatinde çayım vardır benim fena tiryakiyim. bekliyorum dur ben de sana sarılayım kardeşiimmmmm camım sarılma şeyini şeyttiremedim bununla idare etsen. elimizdekiler çay.
ben face ten de takip ediyorum dukanı buradan da
beberongo
ay canım ben de gördum o kavala kurabıyelerını Bim de vardı.kutuyla ah aha.hemen kaçtım ordan yoğurt alıp çıktım hemen Bimden
canım benim günün her saatinde çayım vardır benim fena tiryakiyim. bekliyorum dur ben de sana sarılayım kardeşiimmmmm camım sarılma şeyini şeyttiremedim bununla idare etsen. elimizdekiler çay.
ay canım ben de gördum o kavala kurabıyelerını Bim de vardı.kutuyla ah aha.hemen kaçtım ordan yoğurt alıp çıktım hemen Bimden
rica ederim. buradaki arkadaşlari bilinçlendirmeyi görevi addeditoruz bizbilgiler için cok sagolunnnn
işte safkan dukancı yaaa
dukan kardeşim benim süpersin!
ehehe ablam valla idare etmek ne demek aşk olsun göğsüne bastırmış kadar oldun valla :))))
ev ne taraftaydııı
böyle gülüyorum falan ama o testi elime tutuşturunca başımdan aşağı kaynar sular indi, suçluluk hissettim de çaktırmıyorum :)
zan altında hissettim kendimi ne yalan söyliyim
bi de erkek arkadaşımla gittiğim tatilin üstüne
ay ay ay fena oldum
halbusem çocuğu tuvalete girerken bilem balkona çıkarttım, oraya kilitledim
ben de yağsız süt alır gelirim çaya katar içeriz hihihihi ablacım yaa nasıl mutlu ettin beni şu cevabınla :)))
çok sarılcam
hepsinden yaptım
iyiym bırtanem sen nasılsın? nasıl gidiyor kilo verme?
idare eder canım.iyi gidiyor arada kopmalar oluyor ama çabuk toparlıyorum Allahtan.birkaç gündür evde değilim tartıya çıkmadım bakalım görücez aldık mı verdik mi:) ama bana şuan sabit duruyorum gibi geliyor. az önce şirketten bi arkadaş bacaklarımın ve basenlerimin çok inceldiğini söyledi çok sevindim.bu gaz bana bi kaç gün daha yeter.
sende ne var ne yok durumlar iyi mi ?
beberongooooooooooooooooooooooo
hamilelik testi mi
bunların torrent linki yokmu bacıkoo.bende hep hazıra konuyrum dimi. eccük araştırayım torrent linklerini bende sizinle paylaşırım bulursam
canım benımm moral ve neşe kaynağımmm bebeeemtürk kahvesi yaptım gelin hepiniz ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?