Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rica ederim canım ne demek çok kişi var herkese bırseyler yazınca arada kaçan oluyor.cevap vermezsek gözden kaçmıştır.yoksa başka bır art nıyet yok yarın başlıyorum demışsın.hadı bakalım ınsallah gıdecek bu kılolar.kaç kilosun kaç kılo verıceksın pekı?

Arkadaşlar şuanda face ve kk yı bir arada yürüten kaç kişi var..???

ben face ten de takip ediyorum dukanı buradan da

Son düzenleme:
hoşbuldum tatlıımmm nasılsın.?

canım aramıza hoşgeldin.seni anlayabiliyoruz diyette moral önemli burdada bunu fazlasıyla bulacak hatta diyet yaparken şımaracaksın:))

kolay gelsin inşallah hedefine ulaşırsın.

çok teşekkür ederim arkadaşlar
58.2 kiloyum 53 altı olmak istiyorum 53te yeterli olabilir boyum 162 inşallah başarılı olurum.gerçi yakın zamanda aldım bu 6 kiloyu 6 ay falan son 3 kilosuda 1 ay içinde oldu

ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum ama daha kitabını almadım,mutlaka kitabı okuyup da mı yapmak gerek.:26:

canım benim günün her saatinde çayım vardır benim fena tiryakiyim. bekliyorum dur ben de sana sarılayım kardeşiimmmmm camım sarılma şeyini şeyttiremedim bununla idare etsen. elimizdekiler çay.

ehehe ablam valla idare etmek ne demek aşk olsun göğsüne bastırmış kadar oldun valla :))))
ev ne taraftaydııı
böyle gülüyorum falan ama o testi elime tutuşturunca başımdan aşağı kaynar sular indi, suçluluk hissettim de çaktırmıyorum :)
zan altında hissettim kendimi ne yalan söyliyim
bi de erkek arkadaşımla gittiğim tatilin üstüne
ay ay ay fena oldum
halbusem çocuğu tuvalete girerken bilem balkona çıkarttım, oraya kilitledim
ben de yağsız süt alır gelirim çaya katar içeriz hihihihi ablacım yaa nasıl mutlu ettin beni şu cevabınla :)))
çok sarılcam
hepsinden yaptım

bilgiler için cok sagolunnnn
rica ederim. buradaki arkadaşlari bilinçlendirmeyi görevi addeditoruz biz

beberongooooooooooooooooooooooo
hamilelik testi mi

bunların torrent linki yokmu bacıkoo. bende hep hazıra konuyrum dimi. eccük araştırayım torrent linklerini bende sizinle paylaşırım bulursam

canım benim günün her saatinde çayım vardır benim fena tiryakiyim. bekliyorum dur ben de sana sarılayım kardeşiimmmmm camım sarılma şeyini şeyttiremedim bununla idare etsen. elimizdekiler çay.

hemşooo
bunlar bira bardaa kız ayol ramazan geliyo ne birası bu böle aaaaaaa
çay içmek için bunu kullancen

penacım nerelerdesın ya? merak ettım senı herkes bı yerlere kaçıyor.artık kım var kım yok takıp edemıyoruzdevam edıo musun dıyete?

sen varya sen. ne sevimli şeysin ya.ben daha çok mutlu oldum bak şimdi duygulandım valla.ay ne güzel burada olmak yaa. hepinizi çok seviyorum.

Dün yazdığım yazı şom ağızlı olduğumu kanıtlar nitelikte resmen. Demiştim ki tartıda gördüğüm rakamdan fazlasını görmedim henüz. inş. da görmem.....

Evet bu sabah gördüm. tam 500 gr fazlalık. Şaka gibi.. Moralim çok bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün 5. günüm ve ben sadece 2 kg verdim. Moralmen çökmüş bulunmaktayım.
Hadi diyelim atakta toplam 3 kg verdim. Seyiri 3 hafta mı yapıcam ne kadar az.... 3 haftada ne kadar kilo verebilirim ki.. Off kendimi hiç iyi hissetmiyorum

beberongooooooooooooooooooooooo
hamilelik testi mi

bunların torrent linki yokmu bacıkoo. bende hep hazıra konuyrum dimi. eccük araştırayım torrent linklerini bende sizinle paylaşırım bulursam

ablam ya bunları netten buldum, sen torrent dosyalarını nerden indiriyosun?
ben torrent.com dan indiriyorum, senin bildiğin başka site varsa bana da disene bulam pilatesleri
torrent.comda çıkmıyo plates çok fazla bi tane 25 dakikalık indi işte o da ilk gönderdiğim
yaaa test yaaaa
tohtur beni ne hallere soktu gör halimi ithamlar ithamlar üstüne

canım benımm moral ve neşe kaynağımmm bebeeemtürk kahvesi yaptım gelin hepiniz ayol

ayyy berriiiinnn ne severim haaa
fal bakarık
ben şu damla sakızlı türk kahvesini bi seviyorum bi seviyorum sorma gitsin
bi de sütle pişiriyorum türk kahvesini aman yareppi

bi de mustlu hocanın en son verdiği pşirme yöntemini denedim tavuk için
aman yareppi o tavuk nasıl güzel oldu
nasıl güzel oldu
ağzımın suları aktı yerken o nasıl bir lezzet omaygaş
zevkten ölücektim, uzun zamandır tavuktan bıkmış biri olarak daavııııkkkk diye diye yedim
gıdaklarım yakında
kesinlikle deneyin ennnnfes oldu!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…