rica ederim. buradaki arkadaşlari bilinçlendirmeyi görevi addeditoruz biz
bunlar bira bardaa kızayol ramazan geliyo ne birası bu böle aaaaaaa
çay içmek için bunu kullancen
[/B][/COLOR]
sen varya sen. ne sevimli şeysin ya.ben daha çok mutlu oldum bak şimdi duygulandım valla.ay ne güzel burada olmak yaa. hepinizi çok seviyorum.
Canım dukanın face gurubunu bulamadım ben,bulduklarım 50-60 üyeli,sana zahmet bana gurubun linkini atar mısın?ben face ten de takip ediyorum dukanı buradan da
beberongo
en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))
ablacım hikayemi paylaştım testimi yaptım bekliyorum
ehehehehe
durum normal bi sorun yok dedi doktor sadece bu ay için belki rahmin geç toparlanmıştır dedi, ilaç yazacak. Öğleden sonra tekrar uğriyciğimmm.
Çayın var mı çıkınca geleyim yanına bi sarılalım
canım benim günün her saatinde çayım vardır benim fena tiryakiyim. bekliyorum dur ben de sana sarılayım kardeşiimmmmm camım sarılma şeyini şeyttiremedim bununla idare etsen. elimizdekiler çay.
ayyy canım ya çok teşekkür ederim çok ilgilisin mutlu oldum.yağ oranının % 10 altında olması laazım sanırım. bişey daha sormak istiyorum yağ oranı %10 altı olan tüm süt ürünleri kullanabiliyormuyuz yani. mesela dondurma kitapta dondurmak kelimesini 1 kere bile görmedim ama light olanlarda yağ çok az.lüffeennn dondurma serbest olsunn. atakta değil ama seyirde dondurmasız olmazz. :85:
Canım,hadi hayırlı olsun.Şimdi çok önemli husular;günde 4 yumurtaya kadar diyor Dukan.Light dondurma ben yedim ama seyirde yenilmesi daha uygun diye düşünüyorum çok da masum değil.Kahvedeki kremaya aslaaaaa,sade nescafenin içine light sütle cillop gibi iç.Yarım yağlılara ancak ataktan sonra geçilmesini doğru buluyorum kendi adıma,atağın etkisini maxımum tutabilmek için.Balon etkisi diye birşeyden bahsediyor biliyosun Dukan,kaçamaklar balona değen iğne etkisi yapıyor bu diyette.Özellikle atakta 0 yağ 0 şeker,aksi takdirde verilecek kilo yarı yarıya düşecektir.Kolay gelsin canım benim.kahve şekersiz serbest diyor kitapta ama 2 si 1 arada nın içinde krema var bu konuda ne düşünüosunuz kızlar. kahveleri nasıl içiyosunuz? süte sadece kahve katıp mı? farkeder mi sizce?bu kadar bahsetmişken canım çektii
Beberongo doktorunla görüştün mü nerelerdesin. meral ettim seni.
Berrin ve Yasemin 5+5 yapacakmışsınız kolay gelsin ikinize de. keşke ben de yapabilsem ramazandan önce ama zor görünüyo.belki ramazanın ikinci haftası regl olduğum hafta deneyebilirim. oruçluyken pro hiç gözüm yemiyor. öyle istiyorum ki 52 yi görüp güçlendirmeye geçmeyi. Allah herkese nasip etsin canlarım.
ablam ya bunları netten buldum, sen torrent dosyalarını nerden indiriyosun?
ben torrent.com dan indiriyorum, senin bildiğin başka site varsa bana da disene bulam pilatesleri
torrent.comda çıkmıyo plates çok fazla bi tane 25 dakikalık indi işte o da ilk gönderdiğim
yaaa test yaaaa
tohtur beni ne hallere soktu gör halimi ithamlar ithamlar üstüne
ayyy berriiiinnn ne severim haaa
fal bakarık
ben şu damla sakızlı türk kahvesini bi seviyorum bi seviyorum sorma gitsin
bi de sütle pişiriyorum türk kahvesini aman yareppi
bi de mustlu hocanın en son verdiği pşirme yöntemini denedim tavuk için
aman yareppi o tavuk nasıl güzel oldu
nasıl güzel oldu
ağzımın suları aktı yerken o nasıl bir lezzet omaygaş
zevkten ölücektim, uzun zamandır tavuktan bıkmış biri olarak daavııııkkkk diye diye yedim
gıdaklarım yakında
kesinlikle deneyin ennnnfes oldu!!!
teşekkür ederizzz valla benimki biraz değişiklik olsun diye oldu sıkıldım çünkü kilo verememekten cumadan beri aynı kilolar etrafında dönüp dolaşıyorum belki bu işe yarar dedim bakalım görücez hep birlikte artık
canım benim yaa
valalhi üşenmemiş bide bilmeyen ablaları için açıklama yapmış. ben ise azılı bir korsan film indirmeni olarak epey bilgiliyim allahtan hehe
ama bacıko olmadı beaaa
acilen basen ve kalçalar için olanını da isteriz. valla çok helecanlandım. en kısa zamanda başlıcamm.
çok kocaman sarıldım sana bitanem..deprem konusunda yazdıklarınada çok hislendim. valla zaten regl olcam. aglatıcaanız kızım beni haaaa .. sizi seviyorum.. valla çok korkmuştum. önce oturduğum çekyata gümm diye bi darbe geldi. benim yolanda çekyata atladı sandım zira öyle huyları var. sonra bi baktım arkadaki koltuk sallanıyo kapı sallanıyooo. evde yalnızım biliyorsunuz. dehşet içinde dua etmeye başladım ama panik yok olduüğum yerde durdum. allaha şükür ki kısa sürdü. sevgili eşimin cebi her zaman ki gibi acil durumlarda şarjı bitik vaziyette idi. neyse ki siz varsınız. hemen size yazdım. sanki yalnız değilim yaa. hepinizi sımmsıcak kucaklıyorum güzel ve narin dukan kızları..
özgül abla vallahi mum gibi eriyorsun. çok sevindim vallahi de billahi de sanki ben eriyorum yaa. şeker yüzün gözümün önünde gülümsüyor. off çok sevindim valalhi çooookk....
bu arada kızlar bende mi 5+5 e geçsem. yasooo berriin berree beni de aranıza alın kız.siz bugün başladınız pro ya dimi ama ben yeni okudum yazdıklarınızı yanımda getirdiklerim pek hazırlıklı sayılmaz yaa gerçi ben yakında regl olacam. regl esnasında mı başlasam sonrasında mı ? şeyy kem kitabı okudum ama şurayı anlamadım deyip sizi çıldırtırmışım
şaka bi yana ben şimdi öyle güçlendirmede gibiyim yaa. epey zamandır. bitane daa çaksam meto hareketlenir mi dersiniz ? :26::26::26:
zeynep abla benim pedo da senin ki gibi adım ölçüyor. kalori filan saymıyor. ama sana şöle diyim. günde en az 10.000 adım atarsan kg verirsin. günde 6.000 adım atarsanda kg nu korursun. ona göre kullanırsın pedometreni. bence kalori ölçere gerennnnkkkk yok dukan yapıyorsun yahuuu düşük kalori diyeti miii!!!
vagüscüğüm bugün dukan anayasasını bi daha okuyordum da138. sayfada senin kolestrol sorunun ile ilgili olacağını düşündüğüm bir bölüm gördüm. aynen buraya yazıyorum
başlık ;
Zayıflamak yağlarla ve kolesterolle beslenmektir
" Her kilo kaybedişte aranızdan çok azının bilincinde olduğu bir şekilde vücudunuz belli bir savaş verir. kaybettiğiniz her kilo,depolarınızdan gider; verdiğiniz her 10 ya da 20 kg demek, o kadar saf yağ tüketmişsiniz demektir.
Bütün zayıflama sürecinde kanınızdaki kolesterol ve yağ oranı ciddi oranda yükselir. Böylece kalbinizin her çalışmasında yağ ve toksin zengini bu kan damarlarınıza hucüm edecek ve yüzeylerini kaplayacaktır.
Zayıflamak psikolojik sağlığınız ve yağ ile toksinlerden arınmanız için de yararlıdır.Ama bu ciddi operasyonu hayatınız boyunca bir yada iki kez uygulamaya dikkat edin. Bir yada ikiden fazla başarısız rejim uygularsanız, kanınızdaki kolesterol oranının artması tehlikesi ile karşı karşıya kalırsınız.
Bununla sizi korkutmaya çalışmıyorum, varolan ve çok az bilinen bir tehlikeye karşı hem hastaları hem de doktorları uyarmak istiyorum.
Bütün bu sayılan nedenlerden dolayı , hazır elinizde zayıflama şansı varken, tek mantıklı davranış biçimin seçmeli ve güçlükle eriştiğiniz kiloyu korumalı, önerilen zamanda da son aşamaya geçerek bunu kesin olarak sabitlemelisiniz.
ehehe ablam valla idare etmek ne demek aşk olsun göğsüne bastırmış kadar oldun valla :))))
ev ne taraftaydııı
böyle gülüyorum falan ama o testi elime tutuşturunca başımdan aşağı kaynar sular indi, suçluluk hissettim de çaktırmıyorum :)
zan altında hissettim kendimi ne yalan söyliyim
bi de erkek arkadaşımla gittiğim tatilin üstüne
ay ay ay fena oldum
halbusem çocuğu tuvalete girerken bilem balkona çıkarttım, oraya kilitledim
ben de yağsız süt alır gelirim çaya katar içeriz hihihihi ablacım yaa nasıl mutlu ettin beni şu cevabınla :)))
çok sarılcam
hepsinden yaptım
bakırköyde oturuyorum bakırköy ve civarında satan yer varmı internetten bakıorum ama bi kaç aktarcıyı aradım ellerinde olmadığını söylüyorlar ben nereden bulabilirim internetten almak istemiorum yardımcı olurmusunuz çok acil :) lütfennnn
ben deee seniiiii, seeevgiiiilliiiiimmm
öyle bi şarkı vardı ya söyleyesim geldi sanaaa
ay sevgi yumaa olcaz biz böylecenek yaşasın
ben de hepsinizi çokkk seviyooruummmmm :))))
bence güçlendirmeye geçelim, buluşalım ehehehe
senin de az kilon kalmış ablam yaaa
benim de 2 kilom var tam olarak ama dukanın dediği kilonun altını hedefliyorum son 1 kilo çok inatçı çıkabilir.
dur bu tavuğu bende deniyim bari bu hafta içi merka ettim
hehehehehe hamilelik testi heee hadi bakalım çok heyecanlı isimde düşünsek mi acaba erkek olursa dukan kız olursa dukaniyeeee
o zaman 3 ten sonra bekliyoruz hayırlı haberlerini canım
he bu arada torent sitesi sormuşsun benim kullandığım iki tane zamunda. net ve piratebay var cicim
canım benimkiler inatçı lekelerden daha inatçı çıktı. ama ben göstericem el mi yaman bey mi yaman. dukan bana 55 derken ne biliyodu acaba..
teşekkür ederizzz valla benimki biraz değişiklik olsun diye oldu sıkıldım çünkü kilo verememekten cumadan beri aynı kilolar etrafında dönüp dolaşıyorum belki bu işe yarar dedim bakalım görücez hep birlikte artık
Dün yazdığım yazı şom ağızlı olduğumu kanıtlar nitelikte resmen. Demiştim ki tartıda gördüğüm rakamdan fazlasını görmedim henüz. inş. da görmem.....
Evet bu sabah gördüm.tam 500 gr fazlalık. Şaka gibi.. Moralim çok bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün 5. günüm ve ben sadece 2 kg verdim. Moralmen çökmüş bulunmaktayım.
Hadi diyelim atakta toplam 3 kg verdim. Seyiri 3 hafta mı yapıcam ne kadar az.... 3 haftada ne kadar kilo verebilirim ki.. Off kendimi hiç iyi hissetmiyorum
kızlarr herkese öpücüklerrrr
işler çok yoğun giremiyorum bu aralar fakaaaat kilo değişimimi yazayım dedim zira 55.5 i gördüm çok mutluyum
haftada yaklaşık 200 gr vermekle birlikte yılmıyorum devam ediyorum :82:
valla ya bu dukan acaba balıketli hatunlarla dünyayı doldurmak için çalışan bi ajan mı
ayşe_83, özgül abla, melange, elettra, gulumsee hepinizi gördüm buradasınız kaçmayın!
bu arada pilates için link isteyenler kimlerdiiii :))))
Winsor Plates Basics 25min Torrent - btjunkie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?