Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rica ederim. buradaki arkadaşlari bilinçlendirmeyi görevi addeditoruz biz

bunlar bira bardaa kız ayol ramazan geliyo ne birası bu böle aaaaaaa
çay içmek için bunu kullancen
[/B][/COLOR]

hemşom biz 4 nesildir çayı bira bardağında içeriz. nası güzel oliy nası güzel oliy. şöyle yapalım beberongoyla sen de gel birlikte içelim çayı..

sen varya sen. ne sevimli şeysin ya.ben daha çok mutlu oldum bak şimdi duygulandım valla.ay ne güzel burada olmak yaa. hepinizi çok seviyorum.

ben deee seniiiii, seeevgiiiilliiiiimmm
öyle bi şarkı vardı ya söyleyesim geldi sanaaa

ay sevgi yumaa olcaz biz böylecenek yaşasın
ben de hepsinizi çokkk seviyooruummmmm :))))
bence güçlendirmeye geçelim, buluşalım ehehehe
senin de az kilon kalmış ablam yaaa
benim de 2 kilom var tam olarak ama dukanın dediği kilonun altını hedefliyorum son 1 kilo çok inatçı çıkabilir.

teşekkür ederizzz valla benimki biraz değişiklik olsun diye oldu sıkıldım çünkü kilo verememekten cumadan beri aynı kilolar etrafında dönüp dolaşıyorum belki bu işe yarar dedim bakalım görücez hep birlikte artık

dur bu tavuğu bende deniyim bari bu hafta içi merka ettim

hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz dört gözle ben de ilacımı içip reglimi olayım da sonrasına bakıcaz artık
yumruklarım kendimi olmadı

Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook

dukan diyetinin facebooktaki takipçileri için simla hanımın sayfası bu.
Tarifleri paylaşıyorlar buradan.

bakırköyde oturuyorum bakırköy ve civarında satan yer varmı internetten bakıorum ama bi kaç aktarcıyı aradım ellerinde olmadığını söylüyorlar ben nereden bulabilirim internetten almak istemiorum yardımcı olurmusunuz çok acil :) lütfennnn

yolicim sağol canım, kh almadan yaptığımız dukanımızda vücudumuza enerji sağlamak için kh bulamadığımızdan yağları yakıyoruz ya bunları neron gibi yakmıyoruz tabii, dolaşıma bir ton yağ veriyoruz, zaten çok su içerek da onları da boşaltıyoruz, dikkat ederseniz bazen idrarın yüzeyinde yağ partikülleri bile görülüyor..normal tabii kolesterolün biraz yükselmesi, ben zaten dert etmiyorum ve ilaç da almıyorum 1 ay sonra bakalım ne olacak..

hehehehehe hamilelik testi heee hadi bakalım çok heyecanlı isimde düşünsek mi acaba erkek olursa dukan kız olursa dukaniyeeee

o zaman 3 ten sonra bekliyoruz hayırlı haberlerini canım

he bu arada torent sitesi sormuşsun benim kullandığım iki tane zamunda. net ve piratebay var cicim

kızlarr herkese öpücüklerrrr

işler çok yoğun giremiyorum bu aralar fakaaaat kilo değişimimi yazayım dedim zira 55.5 i gördüm çok mutluyum

haftada yaklaşık 200 gr vermekle birlikte yılmıyorum devam ediyorum :82:

helpppp meeeee :) kimse yokmu yardım edicek

canım benimkiler inatçı lekelerden daha inatçı çıktı. ama ben göstericem el mi yaman bey mi yaman. dukan bana 55 derken ne biliyodu acaba..

dur bu tavuğu bende deniyim bari bu hafta içi merka ettim

tavuğu mutlaka dene canımın içi kızarmış gibi oluyo böyle sert sert kıtır kıtır hafiften, ben çok severim öyle haşlama gibi yumuş yumuş ve yağsız gıcır gıcır tavuktan bıkmıştım açıkçası
ay valla sorma yaa dedim daha gelinliğimi giymedim neler oluyor bırakın beniiiii diye bağırdım doktorun arkasından güvenlik beni kollarımdan havaya kaldırıp kan tahliline götürürken

sorma ama ağırıma gitti yani. :)))
ben tiiiin tin çıkarım yarım saate tiiin tin de giderim ama bugün doymuyorum nedense aceba regl mi olucam nedir gerçi böyle arada yokluyo açlık krizleri sonra duruyo herhalde yumurtlamaya niyetleniyorum yumurtlamıyorum

Klübe hoş geldin canım))) Hepimizin başına geldi, geliyor, bu iş böyle tatlım.. Ama moral bozmak yok , baş yukarı gözler ileri Dükan askeri

hoşgeldin canım. az da olsa veriyorsun ne güzel. işlerin kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…