bakırköyde oturuyorum bakırköy ve civarında satan yer varmı internetten bakıorum ama bi kaç aktarcıyı aradım ellerinde olmadığını söylüyorlar ben nereden bulabilirim internetten almak istemiorum yardımcı olurmusunuz çok acil :) lütfennnn
canım benımm moral ve neşe kaynağımmm bebeeemtürk kahvesi yaptım gelin hepiniz ayol
idare eder canım.iyi gidiyor arada kopmalar oluyor ama çabuk toparlıyorum Allahtan.birkaç gündür evde değilim tartıya çıkmadım bakalım görücez aldık mı verdik mi:) ama bana şuan sabit duruyorum gibi geliyor. az önce şirketten bi arkadaş bacaklarımın ve basenlerimin çok inceldiğini söyledi çok sevindim.bu gaz bana bi kaç gün daha yeter.
sende ne var ne yok durumlar iyi mi ?
valla benım bu ara kilo vermem durdu.hatta bazı günler +lardayım.moralim bozuluyor ama ıdare edıyorum
vallaha da ben düşünmüştüm bunu. eee nolcek şimdi.
ablam ya bunları netten buldum, sen torrent dosyalarını nerden indiriyosun?
ben torrent.com dan indiriyorum, senin bildiğin başka site varsa bana da disene bulam pilatesleri
torrent.comda çıkmıyo plates çok fazla bi tane 25 dakikalık indi işte o da ilk gönderdiğim
yaaa test yaaaa
tohtur beni ne hallere soktu gör halimi ithamlar ithamlar üstüne
ayyy berriiiinnn ne severim haaa
fal bakarık
ben şu damla sakızlı türk kahvesini bi seviyorum bi seviyorum sorma gitsin
bi de sütle pişiriyorum türk kahvesini aman yareppi
gel gel bakarız fal da ne demekvalla ben de çok seviyorum sütlü sütsüz damla sakızlı hepsini sevıyorm türk kahvesinin
hemşom biz 4 nesildir çayı bira bardağında içeriz. nası güzel oliy nası güzel oliy. şöyle yapalım beberongoyla sen de gel birlikte içelim çayı..
canım ürünü yakından incelemk için almak istemiorum yoksa kredi kartı falan sorun deil alışveriş yaptığım siteeler çok var :) mesela size bitenekadar.com u tavsiye ediorum hem güvenilir hemde çok değişik ürünler var uygun fiyataneden internetten almak istemiyorsun kredi kartıysa sorun havaleyle de ödeme alıyor birçok yer
kızlarr herkese öpücüklerrrr
işler çok yoğun giremiyorum bu aralar fakaaaat kilo değişimimi yazayım dedim zira 55.5 i gördüm çok mutluyum
haftada yaklaşık 200 gr vermekle birlikte yılmıyorum devam ediyorum :82:
canım benimkiler inatçı lekelerden daha inatçı çıktı. ama ben göstericem el mi yaman bey mi yaman. dukan bana 55 derken ne biliyodu acaba..
canım ürünü yakından incelemk için almak istemiorum yoksa kredi kartı falan sorun deil alışveriş yaptığım siteeler çok var :) mesela size bitenekadar.com u tavsiye ediorum hem güvenilir hemde çok değişik ürünler var uygun fiyata
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişi söylemek istiyorum..
Bakıorumda hiç yardımcı olmuyorsunuz gücendim valla :) insan bi yorum yazr 1 kişi yazdı sağolsun ama oda cevabı deildi hep kendi aranızda sohbet ediosunuz yeni birini kabul etmiyormusunuz yoksam bende dukana başlıcam destek arıyorum sorular soracağım yardım alacağım birilerini arıorum 2dir aynı mesajı yazdım ama tık yok :)
bir daha yazayım
bakırköy yada civarında yulaf kepeği nereden bulabiliirm bilen varsa yardımcı olabilirmi
evet yada hayır bu kadar yanii cevabı:)
hani bana hani bana
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Hazır bebiş uyumuşken yemek yapcam çamaşır ascam uyumaya devam ederse ütü yapcam. biraz sonra benim oğlanlar da gelir. onların yiyeceği bişeyler yapayım bari. Kocama ayrı yemek çocuklara ayrı yemek bana apayrı yemek çok işim var çokkkk.
kızlar ben guclendırmedeyım 57 kgyım nerdeyse ıstedıgım herseyı yıyorum tabı abartmadan ama hıc kılo almıyrm . zaten ramazanda gelıyo oruc tutucam ıyıce alısmıs olcak bunyem.
teşekürler canım sağollşimdi yazdım daha, reallere bakın
merterde var, forum istanbuldakinde kalmamıştı pazar günü..
Hepimiz araştırarak buluyoruz nerede yakın ne var sonra gelip diyoruz ki ben şurada buldum ben burada buldum diye
yolicim sağol canım, kh almadan yaptığımız dukanımızda vücudumuza enerji sağlamak için kh bulamadığımızdan yağları yakıyoruz ya bunları neron gibi yakmıyoruz tabii, dolaşıma bir ton yağ veriyoruz, zaten çok su içerek da onları da boşaltıyoruz, dikkat ederseniz bazen idrarın yüzeyinde yağ partikülleri bile görülüyor..normal tabii kolesterolün biraz yükselmesi, ben zaten dert etmiyorum ve ilaç da almıyorum1 ay sonra bakalım ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?