Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neden internetten almak istemiyorsun kredi kartıysa sorun havaleyle de ödeme alıyor birçok yer

Ben çıkıyorum arkadaşlar. Hazır bebiş uyumuşken yemek yapcam çamaşır ascam uyumaya devam ederse ütü yapcam. biraz sonra benim oğlanlar da gelir. onların yiyeceği bişeyler yapayım bari. Kocama ayrı yemek çocuklara ayrı yemek bana apayrı yemek çok işim var çokkkk.

kızlar ben guclendırmedeyım 57 kgyım nerdeyse ıstedıgım herseyı yıyorum tabı abartmadan ama hıc kılo almıyrm . zaten ramazanda gelıyo oruc tutucam ıyıce alısmıs olcak bunyem.

Son düzenleme:

neden internetten almak istemiyorsun kredi kartıysa sorun havaleyle de ödeme alıyor birçok yer
canım ürünü yakından incelemk için almak istemiorum yoksa kredi kartı falan sorun deil alışveriş yaptığım siteeler çok var :) mesela size bitenekadar.com u tavsiye ediorum hem güvenilir hemde çok değişik ürünler var uygun fiyata

Elisam gelmiş canımmm çok sevindim valla kendim vermiş gıbı

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişi söylemek istiyorum..
Bakıorumda hiç yardımcı olmuyorsunuz gücendim valla :) insan bi yorum yazr 1 kişi yazdı sağolsun ama oda cevabı deildi hep kendi aranızda sohbet ediosunuz yeni birini kabul etmiyormusunuz yoksam bende dukana başlıcam destek arıyorum sorular soracağım yardım alacağım birilerini arıorum 2dir aynı mesajı yazdım ama tık yok :)
bir daha yazayım
bakırköy yada civarında yulaf kepeği nereden bulabiliirm bilen varsa yardımcı olabilirmi
evet yada hayır bu kadar yanii cevabı:)

ben fatihten alıyorum ru-sheim marka 500 gramı 8 tl. Reallerde var diyorlar ama ben bulamadım, kalmamıştı forum istanbulun içindekinde.
Zaten ürünler paketli oluyor ancak aranızda bir plastik torba olarak, temas yasak

ama güzeli ru-sheimden memnunum gerçi doğalsan daha iyiydi galiba öyle diyenler vardı teeee 1000li sayfalardan çok önce :)))
onlar bizim büyükannelerimiz, analarımız, dukan büyüklerimiz, şimdi güçlendirmedeler...

şimdi yazdım daha, reallere bakın
merterde var, forum istanbuldakinde kalmamıştı pazar günü..
hepimiz araştırarak buluyoruz nerede yakın ne var sonra gelip diyoruz ki ben şurada buldum ben burada buldum diye

Son düzenleme:
ben tohturuma gidiyorum canlarım bebeğimin sonucunu almaya
yavrummmm, bebeğimmmmm, bekle canımın içi annen geliyooorrrrr...
hahahahahahahayt gittim ben :79:

Allah kolaylık versin canım benimmm

kızlar ben guclendırmedeyım 57 kgyım nerdeyse ıstedıgım herseyı yıyorum tabı abartmadan ama hıc kılo almıyrm . zaten ramazanda gelıyo oruc tutucam ıyıce alısmıs olcak bunyem.

sonunda geçtin ha nixim güçlendirmeye.bravo valla biz de görsek o günleri

rica ederim vaguscum bu konuda dertli olduğunu bildiğimden paylaşayım dedim. kızlar emin olduğum birşey var ki atakta atılan su bile olsa dukanda kas erimesi riski olmadan çatır çatır yagdan veriyorsunuz. bir aydır kilo verememiş olmama ragmen ölçülerimdeki incelmeden ben bunu anladım eminim siz de anlamışsınızdır. günlük değişimlere takılmayın artık. bende artık takılmıyorum eskisi gibi inanın. bugün +600 ise yarın -800 olabilir ertesi gün yine + larda çıkabilirsiniz. kızlar bu önemli değil inanın. önemliolan o içine giremediğiniz etek- pantolon bluz vs içinde eskisinden daha güzel görünmeniz. uzun sürsede yagdan veriyorsunuz. bir günde kilo verilemediği gibi bir günde de almazsınız canınızı artık sıkmayın lütfen. bir diyetçinin kitabından çok beğendiğim ve diyet düsturu edindiğim bir motto ile mesajıma son veriyorum
AZ VEREN YAĞDAN ÇOK VEREN SUDAN

beberongom ben bttorrent.ten indiriyorum. şimdi hani senin yolladıın mary windsor varya onun 3 cd lik accelerated body sculpting ( hızlandırılmış vücut şekillendirme ) pilates cdsinin torrent linkini paylaşıyorum. çok fazla seçenek var ve bu linkte birden fazla cd olduu için bunu seçtim yoksa seçenekler artırılabilir. yaşasınnnnnnnnn.. ebru şallıya mahkum değilim şu pilates konusunda
WINSOR PILATES ACCELERATED BODY SCULPTING DVD3 of winsor multilanguage2 Torrent - btjunkie

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…