Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişi söylemek istiyorum..
Bakıorumda hiç yardımcı olmuyorsunuz gücendim valla :) insan bi yorum yazr 1 kişi yazdı sağolsun ama oda cevabı deildi hep kendi aranızda sohbet ediosunuz yeni birini kabul etmiyormusunuz yoksam bende dukana başlıcam destek arıyorum sorular soracağım yardım alacağım birilerini arıorum 2dir aynı mesajı yazdım ama tık yok :)
bir daha yazayım
bakırköy yada civarında yulaf kepeği nereden bulabiliirm bilen varsa yardımcı olabilirmi
evet yada hayır bu kadar yanii cevabı:)
sonunda geçtin ha nixim güçlendirmeye.bravo vallabiz de görsek o günleri
bakırköyde oturuyorum bakırköy ve civarında satan yer varmı internetten bakıorum ama bi kaç aktarcıyı aradım ellerinde olmadığını söylüyorlar ben nereden bulabilirim internetten almak istemiorum yardımcı olurmusunuz çok acil :) lütfennnn
Hayatım gücenme lütfen,topik kalabalık olunca bu tür durumlar olabiliyor,ben de yeniyim.Canım İstanbul'u bilmiyorum ama gurmenet'ten getirtmeni tavsiye ederim,5 lira,üçlü seti 8 lira.Tabi yine de sen bilirsin canım.Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişi söylemek istiyorum..
Bakıorumda hiç yardımcı olmuyorsunuz gücendim valla :) insan bi yorum yazr 1 kişi yazdı sağolsun ama oda cevabı deildi hep kendi aranızda sohbet ediosunuz yeni birini kabul etmiyormusunuz yoksam bende dukana başlıcam destek arıyorum sorular soracağım yardım alacağım birilerini arıorum 2dir aynı mesajı yazdım ama tık yok :)
bir daha yazayım
bakırköy yada civarında yulaf kepeği nereden bulabiliirm bilen varsa yardımcı olabilirmi
ben tohturuma gidiyorum canlarım bebeğimin sonucunu almaya
yavrummmm, bebeğimmmmm, bekle canımın içi annen geliyooorrrrr...
hahahahahahahayt gittim ben :79:
güçlü olun bırakmayın gecıceksınız bende bıde tıroıt tembellıgı var ona ragmen kazandım
yeni gelen arkadaşlara motivasyon için bir cevabı çok görmeseniz arkadaşlar unutmayın sizde burada yeniydiniz bir zamanlar
Dün yazdığım yazı şom ağızlı olduğumu kanıtlar nitelikte resmen. Demiştim ki tartıda gördüğüm rakamdan fazlasını görmedim henüz. inş. da görmem.....
Evet bu sabah gördüm.tam 500 gr fazlalık. Şaka gibi.. Moralim çok bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün 5. günüm ve ben sadece 2 kg verdim. Moralmen çökmüş bulunmaktayım.
Hadi diyelim atakta toplam 3 kg verdim. Seyiri 3 hafta mı yapıcam ne kadar az.... 3 haftada ne kadar kilo verebilirim ki.. Off kendimi hiç iyi hissetmiyorum
helpppp meeeee :) kimse yokmu yardım edicek
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişi söylemek istiyorum..
bir daha yazayım
teşekkür ederim cevabın için evet soru sormadım ama sizde bilirsiniz ki diyet yapmak zor ve bu süreçte destek çok önemli.hani bir başarı dilemeniz şans dilemenizi bekledim o yüzden dedim.takıldığım yerde soracağım tekrar teşekkür ederim.
tatlım ben 3aylarda oruç tuttuğumda seyırdeydm bır gun saf protein 1 gun sebze +proteıne aynen devam ettım.sahurda protein ıftarda sebze +proteın yaparsan bır gun içinde sadece sebze + protein yapmış gıbı olur.istersen benım yaptıgm gıbı yapama tercıh senın
Dün yazdığım yazı şom ağızlı olduğumu kanıtlar nitelikte resmen. Demiştim ki tartıda gördüğüm rakamdan fazlasını görmedim henüz. inş. da görmem.....
Evet bu sabah gördüm.tam 500 gr fazlalık. Şaka gibi.. Moralim çok bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün 5. günüm ve ben sadece 2 kg verdim. Moralmen çökmüş bulunmaktayım.
Hadi diyelim atakta toplam 3 kg verdim. Seyiri 3 hafta mı yapıcam ne kadar az.... 3 haftada ne kadar kilo verebilirim ki.. Off kendimi hiç iyi hissetmiyorum
ya kızlaaar böyle dukanist yiyeceklerin satıldıgı boyle kafemsı bıryerler olsa.çeşitli ekmekler kekler poğaçalar etli ve sebzeli proteinli yemekler satılsa,sunulsa. arada bulusulup oyle yerlere gıdılse ne guzel olurdu demı???
hmm tamam öle yapayım bende o zaman. daha şu kitap gelmedi sinir oldum geçen hafta çarşamba günü almıştım.. tekrar yazıp yolluyolar heralde..
benim de öyle olmuştu internette sorun çıkabilio bazen.ben de gidip kitapçıdan almıştm siparişi iptal edip
ben face ten de takip ediyorum dukanı buradan da
beberongo
en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))
ay canım ben de gördum o kavala kurabıyelerını Bim de vardı.kutuyla ah aha.hemen kaçtım ordan yoğurt alıp çıktım hemen Bimden
ah kızlar siz markette kavala kurabiyesi görüp kaçmışınız ben ne yapayım.tatilden dönen oğluş eve efibadem kurabiyesi (bi çeşit kavala ama bademlisi)getirmiş koca bi kutu kendimle mücadeledeyim.berrincim için rahat olsun oklavalık durum yok tadına bile bakmadan kaldırdım.ben bir dukancıyım.bari goji yle kahve içiim
helpppp meeeee :) kimse yokmu yardım edicek
bakırköyde oturuyorum bakırköy ve civarında satan yer varmı internetten bakıorum ama bi kaç aktarcıyı aradım ellerinde olmadığını söylüyorlar ben nereden bulabilirim internetten almak istemiorum yardımcı olurmusunuz çok acil :) lütfennnn
ya bu gojı berry nın tadı nasıl? bbıde gıdıp alabılecegımız yerler var mı??aktarlarda falan olur mu mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?