Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım herkes internetten alıyor genelde.bakırköy de ya da istanbulda oturmadığım için bilemiycem .
dukan diyeti tariflerim: YULAF KEPEĞİNİ NEREDEN BULABİLİRİZ?(GÜNCEL ADRESLER) bu sitede bulunabilecek yerler ve linkler var .bi bakar mısın?

Son düzenleme:

Hayatım gücenme lütfen,topik kalabalık olunca bu tür durumlar olabiliyor,ben de yeniyim.Canım İstanbul'u bilmiyorum ama gurmenet'ten getirtmeni tavsiye ederim,5 lira,üçlü seti 8 lira.Tabi yine de sen bilirsin canım.

ooohhh en sonunda okumalarım bittide cevaplarıma gecıcem okudukca sayfalar arttı ya bı turlu sona erısemedım:)
yeni gelen arkadaşlara motivasyon için bir cevabı çok görmeseniz arkadaşlar unutmayın sizde burada yeniydiniz bir zamanlar

aşkolsun ya.istediğini sor burada illaki cevap gelir ama cok hızlı yazılar yazıldıgı için bazen 10dk kalkıyom netın basından bı gelıyorum 5 6 sayfa yazılmıs oluyor hadı hepsını okuyup yazayım deyınce gec kalınıyor.lutfen alınma kımseye.

tohturdan döndüm bayanlarrrr!!!
şok şok şok gebelik testi yaptırdım ahahahaha
infertilite polikliniği olduğundan gebelik olmadığını ispatlamadan adet söktürücü ilaç yazmıyolarmış ölücektim gülmekten
annem de yan tarafta duyduğunu düşünsenize ahahaha
neyse ben gittim kanımı verdim mecbur ne diyim tohtura?
tohtur bey benim 3 tane ameliyatım var ama ben bakireyim tohtur beeey
sonuçlarım 3ten sonra çıkıcak ehehehehe gebelik testimi alıp tohtura gidicemm :82:
farlutal yazar herhalde hep onu yazıyolar ya
ultrasonla baktı kistim falan da yokmuş adet görürsün bence çok rahat dedi

ohh canım gecmıs olsun ınsallah doktorunla gorusuncede ıyı ve cozumu kolay seylerle donersın.hadı gıt gel haberını beklıyoruz

canım sebze öğününü günün istediğin her saatinde kullanabilirsin demek. İster öğlen ye ister akşam ye ama bi öğünde ye ve proteinle beraber ye. o zaman ancak doyana kadar sebze tüketeblirsin.

kahveyi sade alıp içine süt katıyorum ben. bi tane de tatlandırıcı.

ben seyire 1+1 başladım, sıkıldım 5+5 e döndüm. Seyire başladığımız ilk günlerde kilo durabiliyo, doğal bir durumi benimki de durmuştu. Ben de vereceğim kilo az olduğu için 5+5 yapayım da çabuk gitsin dedim. 5+5te dukanın söylediği tarihten daha erken indim ideal kiloma. 1 hafta da sabitlenmişti hatta. Tercih sizin. Ben ikisini de yaptım ikisinden de sıkılmadım.

sporla ilgili yazılanlar spor kilo aldırır değildir tebi ablacım su tutmuşsundur falan der hep hatta yolanda, kasların şiştir deriz artı çıkmanın nedeni o. Yoksa yağları yakmadan kas hücreleri kilo artışı yapacak kadar gelişemez. Daha doğrusu genişleyemez. Spor iyidir yahu kim kötü demiş berrin yetişir oklavayla valla

bak yine demiş işte

en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))

ablacım hikayemi paylaştım testimi yaptım bekliyorum
ehehehehe
durum normal bi sorun yok dedi doktor sadece bu ay için belki rahmin geç toparlanmıştır dedi, ilaç yazacak. Öğleden sonra tekrar uğriyciğimmm.
Çayın var mı çıkınca geleyim yanına bi sarılalım

bazı dukanistler carte do'r light dondurma tüketiyorlar. Tariflerde de light krem şantiyle bir tarif var bir de yoğurtla.

hoşgeldin şekerimmmm[/QUOTE]

aa canını sıktıgın seye bak ya nolcakkı ben 1 kılo verdım atakta.seyırde de devam edecek kılo vermen zaten ama yanlıs anlasılan bırsey sanırım seyırı 3 hafta yapma zorunlulugun yokkı.seyırı sen kılo vermeyı ıstedıgın surece yapabılırsın.atıyorum vermen gereken 5 kılo varsa 5 kıloyu verene kadar.yanı oooh bu kılo bana ıyı dedıgın yere kadar seyırı devam edıyorsun.guclendırmenın suresı var.ama seyırın yok dıye bılıyorum.yanlısım varsa duzeltın lutfen.

helpppp meeeee :) kimse yokmu yardım edicek

canım oncelıkle hosgeldın aramıza.zaten arkadaslar cevap yazmıs ama gecıkmeler olabılıyor canını sıkma zorlada olsa gır muhabbetlerın arasına.sevdım ben bunu

Son düzenleme:

taksimde var. ambar diye bi yer var anıttan giderlen sağdaki her ara sokağa bi boynunu uzatınca tabelasını görebilrisin. yanında bi kafe var dışarda sandalyeler filan kafenina dı sanat kafydi. bakırköyde nerde bilmiyorum ama ben 7.5 tl ye almıştım ru -şeym markasıda.

hımmm sen zaten çok şanslısın.burada olduğuna göre.kilo vermek isteyenin olabileceği en uygun yer.hoşgeldin aramıza sanada kolay gelsin

ya kızlaaar böyle dukanist yiyeceklerin satıldıgı boyle kafemsı bıryerler olsa.çeşitli ekmekler kekler poğaçalar etli ve sebzeli proteinli yemekler satılsa,sunulsa. arada bulusulup oyle yerlere gıdılse ne guzel olurdu demı???

hmm tamam öle yapayım bende o zaman. daha şu kitap gelmedi sinir oldum geçen hafta çarşamba günü almıştım.. tekrar yazıp yolluyolar heralde..

late moralini bozma. spor yap . callenetics linkini attım çok etkili pilatesin 1 ayda yaptığını call 1 haftada yapıyor o kadar etkili. başta biraz zor geliyor ama 3ten sonra alışıyosun ben daha önce de yapmıştım.. bi de yarım saat yürüyüş yaparsan günde eminim 3 haftada baya farkeder. call zaten 21 gün süreyle yapılıyor. her yapışında nerdeyse 1 cm inceliyorsun

bu arada face linkine bende tıkladım arkadas olarak ekle dım.ama dukan tarıflerıde benı ekler dımıı? cunku arkadas olmadan bısı goremıyorumm:))))

öğle yemeği vaktim geldi ama kendimi o kadar tok hissediyorum ki.. ama bu hataya düşmicem. az da olsa bişeler yemeye gidiyorum. öğün atlamak herşeyi berbat edebiliyor..

Kızlarrrrrrrrrrrr,kendime DUKAN GALETA yaptımmmmmmmmmmm
TARİFİ:1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta,1.5 yemek kaşığı light yoğurt çırpılır,fırına verilir,kızarana kadar pişirilir.İlki pişmemiş hali,2. si pişmiş hali.Şekli biraz bozuk ama,tadı harika.Aatak dönemi bitince seyir döneminde karışımın içine biraz lor ve maydonoz dereotu katıp dukan börek yapıcam aynı tarifi
Eki Görüntüle 230410 Eki Görüntüle 230411

ya bu gojı berry nın tadı nasıl? bbıde gıdıp alabılecegımız yerler var mı??aktarlarda falan olur mu mesela??

ben dün nişantaşı zencefilden aldım... açıkçası o tarafları hiç bilmiyorum 500 gr - 8 tl bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…