teşekkür ederim özgül abla çok naziksin. bu çiçekler senin gibi zarif bi hanım için
3 balkon muu:26:
vaooovvv ne güzellama temizliği zor. benim de ufak bi terasım var. her gün yıkansa her gün toz akar ama her gün yıkayamıyorum. çünkü ben eve geldiğimde oradan güneş gitmiş oluyor. ama sık sık yıkamak lazım yoksa kapıdan salona toz doluyor :26:
geliyorum yafrrimm
ama 1 agustosta regl oluyorum o zaman geçsem daha iyi şimdi regl öncesi dönem hassas bir dönem. aşırı iştahımı ve su tutmamı kontrol etmem lazım istediğim gibi bir sonuç alamam ben aranıza bir hafta sonra filan katılayım en iyisi
evett bebem ya bu simla beni deli ediyor kızım ya gördüme hevesleniyom beynim dönüyor hele bir patlıcan lazanyası var bi yapamadım aklımdanda çıkmıyot emme yapcen gaaaaariihadi hayırlısı bakalım bekliyoruz dört gözle ben de ilacımı içip reglimi olayım da sonrasına bakıcaz artık
yumruklarım kendimi olmadı
Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook
dukan diyetinin facebooktaki takipçileri için simla hanımın sayfası bu.
Tarifleri paylaşıyorlar buradan.
yılmicaz dukana kanmicaz
kolay gelsin ablacım oy bebiş yerim yaa mucuk mucuk
bakarsın kardeş gelir benden de bi tane
tövbeestağfrullah
helpppp meeeee :) kimse yokmu yardım edicek
ah kızlar siz markette kavala kurabiyesi görüp kaçmışınız ben ne yapayım.tatilden dönen oğluş eve efibadem kurabiyesi (bi çeşit kavala ama bademlisi)getirmiş koca bi kutu kendimle mücadeledeyim.berrincim için rahat olsun oklavalık durum yok tadına bile bakmadan kaldırdım.ben bir dukancıyım.bari goji yle kahve içiim
içim rahat zatensenin gibi 2 kilocuğu kalmış bir dukancı yapmaz kaçamak
Kızlarrrrrrrrrrrr,kendime DUKAN GALETA yaptımmmmmmmmmmm
TARİFİ:1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta,1.5 yemek kaşığı light yoğurt çırpılır,fırına verilir,kızarana kadar pişirilir.İlki pişmemiş hali,2. si pişmiş hali.Şekli biraz bozuk ama,tadı harika.Aatak dönemi bitince seyir döneminde karışımın içine biraz lor ve maydonoz dereotu katıp dukan börek yapıcam aynı tarifiEki Görüntüle 230410 Eki Görüntüle 230411
eee bana yok mu?küstüm sana
canım benim yaa
valalhi üşenmemiş bide bilmeyen ablaları için açıklama yapmış. ben ise azılı bir korsan film indirmeni olarak epey bilgiliyim allahtan hehe
ama bacıko olmadı beaaa
acilen basen ve kalçalar için olanını da isteriz. valla çok helecanlandım. en kısa zamanda başlıcamm.
çok kocaman sarıldım sana bitanem..deprem konusunda yazdıklarınada çok hislendim. valla zaten regl olcam. aglatıcaanız kızım beni haaaa .. sizi seviyorum.. valla çok korkmuştum. önce oturduğum çekyata gümm diye bi darbe geldi. benim yolanda çekyata atladı sandım zira öyle huyları var. sonra bi baktım arkadaki koltuk sallanıyo kapı sallanıyooo. evde yalnızım biliyorsunuz. dehşet içinde dua etmeye başladım ama panik yok olduüğum yerde durdum. allaha şükür ki kısa sürdü. sevgili eşimin cebi her zaman ki gibi acil durumlarda şarjı bitik vaziyette idi. neyse ki siz varsınız. hemen size yazdım. sanki yalnız değilim yaa. hepinizi sımmsıcak kucaklıyorum güzel ve narin dukan kızları..
özgül abla vallahi mum gibi eriyorsun. çok sevindim vallahi de billahi de sanki ben eriyorum yaa. şeker yüzün gözümün önünde gülümsüyor. off çok sevindim valalhi çooookk....
bu arada kızlar bende mi 5+5 e geçsem. yasooo berriin berree beni de aranıza alın kız.siz bugün başladınız pro ya dimi ama ben yeni okudum yazdıklarınızı yanımda getirdiklerim pek hazırlıklı sayılmaz yaa gerçi ben yakında regl olacam. regl esnasında mı başlasam sonrasında mı ? şeyy kem kitabı okudum ama şurayı anlamadım deyip sizi çıldırtırmışım
yoly gel kız gel.açtım kollarımı bekliyorum seni
teşekküredrim canım .darısı sizin başınıza ....
ya bu gojı berry nın tadı nasıl? bbıde gıdıp alabılecegımız yerler var mı??aktarlarda falan olur mu mesela??
Teşekkür ederim Berrin'cimafiyet olsn canım ellerıne sağlık
kaliteli uyku gerçekten ertiyor..haydi kızlar uyuyalım eriyelim.hepinize güzel uykular - li sabahlara uyanmayı diliyorum
herkese günaydın kıslar....kısacık girdim ama çıkıyorum..herşey yolunda benim açımdan umarım sizdede durumlar iidir...döndüğümde detayları anlatırım..hepinizi kocaman öptüüüüm
hadi hayırlı olsun gitsin kilocuklar..kuzum benim de öyle oldu; ikinci yumruk hak getire.biz yaseminimle 5+5 e dönüyoruz bugün.bir deniycez bakalım.belki o zaman veririrz kilo.sen de bize katılsana
sabah kilom 68.200
sporun yeri bambaşka..birde yapabilsem..evde koşu bandım var bilgisayrımda leslie hatun var ama eskisi gibi zaman ayıramıyorum..arkadaşlar geçmişi okurken sporla ilgili doğru olmadığını düşündüğüm şeyler okudum. Şöyle ki;
600 gra ileri 200 gram geri bir dukanist olarak kitabın egzersizle ilgili olan bölümünü yeniden ve dikkatle okudum. Dukan diyor ki;
egzersiz ordunun ikinci generalidir.
vücudunuz az yemeye tepki geliştirir fakat spora tepki geliştiremez ve her seferinde kilol kaybedersiniz.
yürüyüş en etkili egzersizdir vs vs.
burada okuduüum spordan kilo artışı oluyor gibi şeyler iise herkesi spor yapmaktan soğutabilir. evet sporun ertesi günü ağır çıkabiliriz ama devam eden yağ yakımı birkaç gün sonra yada belki bir kaçhafta sonra kendini gösterir diye düşünüyroum. kaldı ki dukan egzersizi hasyalarımın reçetelerine yazıyorum diyor.adamın herşeyine güveniyoruz bence bu söylediklerine de güvenmeliyiz. 25-30 dakika yürüyüş yetiyorumuş.
ben birkaç gün önce tartıda 54.6 görünce pazartesi ve salı günü yüürüyüşü 1 saate çıkardım. iki gün daha 1 saat yapıcam. yumruk yapmıyorum.açıkcası gözüm yemiyor yumruğu. pro günlerimde bile sebsesizliğe zor dayanıyorum. dün okadar çok tatlıya böreğe kurabiyeye hayır dedim ki bu hayırlar boşa gitsin istemiorum.
velhasılı kelam sporla ertesi gün + çıksak da ben yağ yakımının devam edttiğine inanıyorum.
dayan yeme..başlamışsın bak devamınıda getir..kk'nın yeni üyesi olarak herkese merhaba :) dukan diyetine başlamıştım ve 4.günde 2 kilo verdim spor dahi yapmadan.. ama sonra koyverdım nasıl olsa verdım dıyeşu irade olayını halletmem lazım ama şu an mutfakta börek pişerken nasıl olucak o ?? :))
hoş geldin..teşekkür ederim cevabın için evet soru sormadım ama sizde bilirsiniz ki diyet yapmak zor ve bu süreçte destek çok önemli.hani bir başarı dilemeniz şans dilemenizi bekledim o yüzden dedim.takıldığım yerde soracağım tekrar teşekkür ederim.
selammmmmmmmmm..selam hatunlaaaarrrr
teşekkürler..
yeni gelen arkadaşlara motivasyon için bir cevabı çok görmeseniz arkadaşlar unutmayın sizde burada yeniydiniz bir zamanlar
teşekkür ederizzz valla benimki biraz değişiklik olsun diye oldu sıkıldım çünkü kilo verememekten cumadan beri aynı kilolar etrafında dönüp dolaşıyorum belki bu işe yarar dedim bakalım görücez hep birlikte artık
nasıl bir tarifti..ablam ya bunları netten buldum, sen torrent dosyalarını nerden indiriyosun?
ben torrent.com dan indiriyorum, senin bildiğin başka site varsa bana da disene bulam pilatesleri
torrent.comda çıkmıyo plates çok fazla bi tane 25 dakikalık indi işte o da ilk gönderdiğim
yaaa test yaaaa
tohtur beni ne hallere soktu gör halimi ithamlar ithamlar üstüne
ayyy berriiiinnn ne severim haaa
fal bakarık
ben şu damla sakızlı türk kahvesini bi seviyorum bi seviyorum sorma gitsin
bi de sütle pişiriyorum türk kahvesini aman yareppi
bi de mustlu hocanın en son verdiği pşirme yöntemini denedim tavuk için
aman yareppi o tavuk nasıl güzel oldu
nasıl güzel oldu
ağzımın suları aktı yerken o nasıl bir lezzet omaygaş
zevkten ölücektim, uzun zamandır tavuktan bıkmış biri olarak daavııııkkkk diye diye yedim
gıdaklarım yakında
kesinlikle deneyin ennnnfes oldu!!!
amanın bunları birgünde nasıl yiyordunben face ten de takip ediyorum dukanı buradan da
beberongo
en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))
ay canım ben de gördum o kavala kurabıyelerını Bim de vardı.kutuyla ah aha.hemen kaçtım ordan yoğurt alıp çıktım hemen Bimden:18:
:13:bir irli bir geri sıkıyo bazen değilmi..bu hafta bendede durum aynı..ama ben güçlendirmeye geçtim..bakalım 59 u bir görseydim.valla benım bu ara kilo vermem durdu.hatta bazı günler +lardayım.moralim bozuluyor ama ıdare edıyorum
rica ederim vaguscum bu konuda dertli olduğunu bildiğimden paylaşayım dedim. kızlar emin olduğum birşey var ki atakta atılan su bile olsa dukanda kas erimesi riski olmadan çatır çatır yagdan veriyorsunuz. bir aydır kilo verememiş olmama ragmen ölçülerimdeki incelmeden ben bunu anladım eminim siz de anlamışsınızdır. günlük değişimlere takılmayın artık. bende artık takılmıyorum eskisi gibi inanın. bugün +600 ise yarın -800 olabilir ertesi gün yine + larda çıkabilirsiniz. kızlar bu önemli değil inanın. önemliolan o içine giremediğiniz etek- pantolon bluz vs içinde eskisinden daha güzel görünmeniz. uzun sürsede yagdan veriyorsunuz. bir günde kilo verilemediği gibi bir günde de almazsınız canınızı artık sıkmayın lütfen. bir diyetçinin kitabındançok beğendiğim ve diyet düsturu edindiğim bir motto ile mesajıma son veriyorum
AZ VEREN YAĞDAN ÇOK VEREN SUDAN
beberongom ben bttorrent.ten indiriyorum. şimdi hani senin yolladıın mary windsor varya onun 3 cd lik accelerated body sculpting ( hızlandırılmış vücut şekillendirme ) pilates cdsinin torrent linkini paylaşıyorum. çok fazla seçenek var ve bu linkte birden fazla cd olduu için bunu seçtim yoksa seçenekler artırılabilir. yaşasınnnnnnnnn.. ebru şallıya mahkum değilim şu pilates konusunda
WINSOR PILATES ACCELERATED BODY SCULPTING DVD3 of winsor multilanguage2 Torrent - btjunkie
AZ VEREN YAĞDAN ÇOK VEREN SUDAN..HAY SEN ÇOK YAŞA..
ya kızlaaar böyle dukanist yiyeceklerin satıldıgı boyle kafemsı bıryerler olsa.çeşitli ekmekler kekler poğaçalar etli ve sebzeli proteinli yemekler satılsa,sunulsa. arada bulusulup oyle yerlere gıdılse ne guzel olurdu demı???
olmaz olur mu hayatım sen bir görünüyorsun bir kayboluyorsun.
bütün dukanistlerin çayları bendennnnnnnnnn
doğalsan firması telefonla sipariş alıyo ve 1 günde gönderiyor kargo ücreti onlara ait.400 gramlık 12 paketlik koli 40 lira. telefonu netten edinebilirsin bende vardı ama şu an bulamadım.geçmişde bu bilgiyi bidaha vermiştim üşenmessen ara.
bi ara bim de vardı canım ama artık yok.aktarlarda da oluyor.
kaliteli uyku gerçekten ertiyor..
hadi hayırlı olsun gitsin kilocuklar..
sagol canım giderler inşallah
Allah kolaylık versin canım benimmm
içim rahat zatensenin gibi 2 kilocuğu kalmış bir dukancı yapmaz kaçamak
berrincim benim iki kilom yok şuan 59,800 de veeeee güçlendirmedeyim nerdeyse hafta olacak.ama hala dikkatli olma gereği hissediyorum.şu güçlendirmeyide kurallara göre yapmak kısmet olur inşallah dukanın ve sizin motivasyonunuz sayesinde.
bizim burası bim dünyası 7 liralık gojiler ellerinde kalınca 3 liraya düşürmüşler bende hemen 2 paket aldım...
berrincim benim iki kilom yok şuan 59,800 de veeeee güçlendirmedeyim nerdeyse hafta olacak.ama hala dikkatli olma gereği hissediyorum.şu güçlendirmeyide kurallara göre yapmak kısmet olur inşallah dukanın ve sizin motivasyonunuz sayesinde.
ooo bu daha da güzel haber.ben çizelgene bakarak konuşmuştm pardon.harikasıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?