Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende senin gibi zarif bir bayandan çiçek aldığım için mutluyum canım...
3 balkon güzel ama kasabada yollar toprak old.için çabuk tozlanıyor.bizde balkonda değil bahçede oturup çay içiyoruz.

evett bebem ya bu simla beni deli ediyor kızım ya gördüme hevesleniyom beynim dönüyor hele bir patlıcan lazanyası var bi yapamadım aklımdanda çıkmıyot emme yapcen gaaaaarii

afiyet olsn canım ellerıne sağlık

haydi kızlar uyuyalım eriyelim.hepinize güzel uykular - li sabahlara uyanmayı diliyorum
kaliteli uyku gerçekten ertiyor..
herkese günaydın kıslar....kısacık girdim ama çıkıyorum..herşey yolunda benim açımdan umarım sizdede durumlar iidir...döndüğümde detayları anlatırım..hepinizi kocaman öptüüüüm

kuzum benim de öyle oldu; ikinci yumruk hak getire.biz yaseminimle 5+5 e dönüyoruz bugün.bir deniycez bakalım.belki o zaman veririrz kilo.sen de bize katılsana
hadi hayırlı olsun gitsin kilocuklar..
sabah kilom 68.200

sporun yeri bambaşka..birde yapabilsem..evde koşu bandım var bilgisayrımda leslie hatun var ama eskisi gibi zaman ayıramıyorum..
dayan yeme..başlamışsın bak devamınıda getir..
hoş geldin..diyete başlamak + endişe + alınganlık..
selam hatunlaaaarrrr
selammmmmmmmmm..
teşekkürler..
yeni gelen arkadaşlara motivasyon için bir cevabı çok görmeseniz arkadaşlar unutmayın sizde burada yeniydiniz bir zamanlar
hoş geldin yav..
işe mutlaka yarar..sonucu merakla bekliyorum..
nasıl bir tarifti..merak ettim..gebelik testi sonucun başkasıyla karışıp pozitif çıkıyormuş..şaka bir yana adetini olup bir kurtulaydın..

Son düzenleme:

bende bunu düşündüm. yakında bu hızla giderse dukan yayılmaya bence pastanelerde dukaan uygun şu,bu diye satılabilir.şimdiden yulaf kepeğinin üzerinde,goji bery de dukanın adını kullanıyorlar.

doğalsan firması dediğin fitiz market mi berkmine, ben oradan almıştım 2 paket istedim ama 2 paket parası da kargo parası verdim.Geçen gün senin verdiğin firma tel 312 3974530

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…