Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün ben denedim tavada olmadı. yarında fırında deneyeyim bakalım. eline sağlık canımm.

doğalsan firması dediğin fitiz market mi berkmine, ben oradan almıştım 2 paket istedim ama 2 paket parası da kargo parası verdim.Geçen gün senin verdiğin firma tel 312 3974530

ben geçenlerde aldım fitiz market değildi doğalsan ankara da.real e de onlar ürün veriyor ama bu ara bi sorun olmuş firmalar arası halledeceklermiş.ama isteyene yolluyorlar valla kargo falanda almadılar 1 günde gelince çok şaşırdım hatta.üstelik kepekleri çok güzel ilk zamanlar bana bi arkadaşım almanyadan getirmişti farklı markalar.doğalsanın onlardan farkı yok.

ya berkminecim çok güzelde şimdi 12 paket almak zorundamıyız yane oda mokunu çıkarmasın işte atıyorum 5 paketten aşağı olmasın ama öle oluncanada 40 lira valla benden önce cüzdanım eriyo haberiniz olsun

mrb arkadaşlar hepinize nekadar dua etsem azdır geçen hafta bu sayfayı açıp okudum ve dukana karar verdim hemen kitap sipariş ettim ve kitabın gelmesini bekleyemedm tabi sizin yazdıklarınıza göre hafta sonu bi giriş yapayım dukana dedim ama geçen hafta artık baya moralim bozuktu haftalardır aynı yerde sayıp durdum 50 gr bile veremedim okadar yürüyüşüme rağmen günde herhalde 3-4 km yürüdüm ama yok yok neyse sölediğim gibi sizin yazdıklarınıza göre başladım atağa hafta sonu sürekli protein aldım ve pazartesi kitabım geldi oturdum başına başladım okumaya atak ve seyiri okudum ve tam anlamıyla dün başladım bugün hafta sonunuda sayarsam 3 bitti 4. güne geldim ve bi tartılayım dedim bide ne göreyim 51.8 olmuşum yani bukadra çabuk açıkcası beklemiyodu şaşkınım ve çok mutluyum burda bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür edrim.Benim hedef kiloma 3.8 kaldı hedefim 1 ay içinde bunu başarmak umarım başladığım gibi devam eder.
herkese teşekkür öpüyorum hepinizi:87:

Ben de bakırköyde oturuyorum. Buralara hiç bakmadım ama babam eminönüne gitmişti ona aldırdım :)

Klübe hoş geldin canım))) Hepimizin başına geldi, geliyor, bu iş böyle tatlım.. Ama moral bozmak yok , baş yukarı gözler ileri Dükan askeri

İnsan ister istemez üzülüyor morali bozuluyor :S Bundan sonra spor da yapıcam. Marş Marş

aa canını sıktıgın seye bak ya nolcakkı ben 1 kılo verdım atakta.seyırde de devam edecek kılo vermen zaten ama yanlıs anlasılan bırsey sanırım seyırı 3 hafta yapma zorunlulugun yokkı.seyırı sen kılo vermeyı ıstedıgın surece yapabılırsın.atıyorum vermen gereken 5 kılo varsa 5 kıloyu verene kadar.yanı oooh bu kılo bana ıyı dedıgın yere kadar seyırı devam edıyorsun.guclendırmenın suresı var.ama seyırın yok dıye bılıyorum.yanlısım varsa duzeltın lutfen.

Ben verdiğin her kiloya 1 hafta ekleniyor sanıyordum. Zaten seyir bölümünü okumadım kitabın.. Şimdi anladım.. SAğol :))

canım oncelıkle hosgeldın aramıza.zaten arkadaslar cevap yazmıs ama gecıkmeler olabılıyor canını sıkma zorlada olsa gır muhabbetlerın arasına.sevdım ben bunu[/QUOTE]

evet gördüm cevap yazıcaktım teşekkür ederim diye ama yeni olduğum için gönderemedim biraz daha zaman geçmesi gerekiyormuş :) Teşekkür ederim linkler için :)

Gerçekten çok güzel gözüküyorlar ben tavada yapıyordum krep gibi ama bu daha da güzele benziyor hem de bir anda hepsi pişmiş oluyor daha pratik :)) Bir de böyle yapıyım.. Yalnız kac derecede yaptın ? kaç dk?

aşkolsun bebem size hiç yalan sölermiyim ben kuzum ya vallahi kızım 67 doğumluyum işte 21 ve 19 yaşında iki bebem var sen kibin onlarda ama bizi hep 3 kardeş sanıyolar hahahah

Kızlar bugün benim 3. günüm hiçbir değişiklik olmadı yulaf kepeği kullanmıyorum acaba onun etkisi olabilir mi? Gerçekten çok sinirlerim bozuk

demin iş arkadaşlarımla toplantı çıkışı yürüyorduk ve herkes çok zayıfladığımı söyledi, hatta daha devam edecek misiniz diye soranlar oldu, bu daha ne kiii vereceğimin neredeyse 1/3 ünü verdim..

selam kızlar dukanda 2. gunum ama sorularım var....

kıtabı hızlıca okuudm şimdi kafam karıştı...

1. atakta maydonoz tuketebılıyoz mu?

2. gojı beryy gunluk ne kadar yıyebılirız bı sınırlama var mı?

3. gojıyı hangı evrelerde yıyosunuz? keklere felan mı katıyosunuz? ne yapıyosunuz....

bizim bimde gojıler 5.5 lıra ben öyle aldım....

beberengom ben ümraniye reale gittim ordada yok y. kepeği ben doğa markanın hani şu her markette bulunan b. kepeği varya ondan alıyodum realden aldığım daha güzele benziyor ruşeym marka benim aldıklarımda tuhaf bir koku vardı ama bu güzel

tebrik ederim canımmmm süper gidiyorsun..

santralde papatya aktarda yulaf kepeği ve goji varmış.dün bitti yarın gelecek dediler.haberin olsunnn

yağmurdan haberler bugünlük bu kadar

az ve öz

YgMr

santralde papatya aktarda yulaf kepeği ve goji varmış.dün bitti yarın gelecek dediler.haberin olsunnn

yağmurdan haberler bugünlük bu kadar

az ve öz

YgMr

hade yaaaaaaaa yağmur senin dilin ne söylirr gızzzz hemide burnumuzun dibinde ama canım sen gördünmü gerçekten dukan keğeğimi öle ilk kez aktardan almıştım ya ben halaaa ne oldunu çözmüş değilim ama oda bitmiş diyosun elimizi nereye atsak kuruyo hee ama ben hemen bir bakayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…