Sağol tatlım Allah gerçekten kolaylığını veriyor bak işlerimi yaptım geldim bile. ütü yapmadım ama şu çamaşırlar kurusun hepsini bir aradan çıkarırım artık.
ben de bı araştırma yapayım.belki diğerlerınde bulurum.sagol canım
Kızlarrrrrrrrrrrr,kendime DUKAN GALETA yaptımmmmmmmmmmm
TARİFİ:1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta,1.5 yemek kaşığı light yoğurt çırpılır,fırına verilir,kızarana kadar pişirilir.İlki pişmemiş hali,2. si pişmiş hali.Şekli biraz bozuk ama,tadı harika.Aatak dönemi bitince seyir döneminde karışımın içine biraz lor ve maydonoz dereotu katıp dukan börek yapıcam aynı tarifiEki Görüntüle 230410 Eki Görüntüle 230411
hoşgeldnoh bitirivermişsın işlerını de
doğalsan firması dediğin fitiz market mi berkmine, ben oradan almıştım 2 paket istedim ama 2 paket parası da kargo parası verdim.Geçen gün senin verdiğin firma tel 312 3974530
ya berkminecim çok güzelde şimdi 12 paket almak zorundamıyız yane oda mokunu çıkarmasın işte atıyorum 5 paketten aşağı olmasın ama öle oluncanada 40 lira valla benden önce cüzdanım eriyo haberiniz olsundoğalsan firması telefonla sipariş alıyo ve 1 günde gönderiyor kargo ücreti onlara ait.400 gramlık 12 paketlik koli 40 lira. telefonu netten edinebilirsin bende vardı ama şu an bulamadım.geçmişde bu bilgiyi bidaha vermiştim üşenmessen ara.
Tavada benimki de yapışmıştı canım baya,bu fena olmadı.Sağol bitanem.bugün ben denedim tavada olmadı. yarında fırında deneyeyim bakalım. eline sağlık canımm.
bakırköyde oturuyorum bakırköy ve civarında satan yer varmı internetten bakıorum ama bi kaç aktarcıyı aradım ellerinde olmadığını söylüyorlar ben nereden bulabilirim internetten almak istemiorum yardımcı olurmusunuz çok acil :) lütfennnn
Klübe hoş geldin canım))) Hepimizin başına geldi, geliyor, bu iş böyle tatlım.. Ama moral bozmak yok , baş yukarı gözler ileri Dükan askeri
ooohhh en sonunda okumalarım bittide cevaplarıma gecıcem okudukca sayfalar arttı ya bı turlu sona erısemedım:)
aşkolsun ya.istediğini sor burada illaki cevap gelir ama cok hızlı yazılar yazıldıgı için bazen 10dk kalkıyom netın basından bı gelıyorum 5 6 sayfa yazılmıs oluyor hadı hepsını okuyup yazayım deyınce gec kalınıyor.lutfen alınma kımseye.
tohturdan döndüm bayanlarrrr!!!
şok şok şok gebelik testi yaptırdım ahahahaha
infertilite polikliniği olduğundan gebelik olmadığını ispatlamadan adet söktürücü ilaç yazmıyolarmış ölücektim gülmekten
annem de yan tarafta duyduğunu düşünsenize ahahaha
neyse ben gittim kanımı verdim mecbur ne diyim tohtura?
tohtur bey benim 3 tane ameliyatım var ama ben bakireyim tohtur beeey
sonuçlarım 3ten sonra çıkıcak ehehehehe gebelik testimi alıp tohtura gidicemm :82:
farlutal yazar herhalde hep onu yazıyolar ya
ultrasonla baktı kistim falan da yokmuş adet görürsün bence çok rahat dedi
ohh canım gecmıs olsun ınsallah doktorunla gorusuncede ıyı ve cozumu kolay seylerle donersın.hadı gıt gel haberını beklıyoruz
canım sebze öğününü günün istediğin her saatinde kullanabilirsin demek. İster öğlen ye ister akşam ye ama bi öğünde ye ve proteinle beraber ye. o zaman ancak doyana kadar sebze tüketeblirsin.
kahveyi sade alıp içine süt katıyorum ben. bi tane de tatlandırıcı.
ben seyire 1+1 başladım, sıkıldım 5+5 e döndüm. Seyire başladığımız ilk günlerde kilo durabiliyo, doğal bir durumi benimki de durmuştu. Ben de vereceğim kilo az olduğu için 5+5 yapayım da çabuk gitsin dedim. 5+5te dukanın söylediği tarihten daha erken indim ideal kiloma. 1 hafta da sabitlenmişti hatta. Tercih sizin. Ben ikisini de yaptım ikisinden de sıkılmadım.
sporla ilgili yazılanlar spor kilo aldırır değildir tebi ablacım su tutmuşsundur falan der hep hatta yolanda, kasların şiştir deriz artı çıkmanın nedeni o. Yoksa yağları yakmadan kas hücreleri kilo artışı yapacak kadar gelişemez. Daha doğrusu genişleyemez. Spor iyidir yahu kim kötü demiş berrin yetişir oklavayla valla
bak yine demiş işte
en içten şekilde katılıyorum. Bugün asla hayır diyemediğim kurabiyeleri gördüm. Kavala kurabiyesi. Elimin tersiyle raftan onu ittim ve yan tarafında duran un karışımlarının arasından bir paket buğday kepeği aldım canlar. Benim için de bunun anlamı çok ayrı. Günde 1 kutu kavala kurabiyesi, bir paket karamelize waffle, bir paket pişmaniye, bir kavanoz fındık ezmesi ve 3 tane cornetto chocolate disc+3 tane cornetto clasico yedikten sonra yanında 2 paket bestle çikolata ve gofretleri bir günde yiyen ben, bu hayırın anlamını gayet iyi biliyorum :))))
ablacım hikayemi paylaştım testimi yaptım bekliyorum
ehehehehe
durum normal bi sorun yok dedi doktor sadece bu ay için belki rahmin geç toparlanmıştır dedi, ilaç yazacak. Öğleden sonra tekrar uğriyciğimmm.
Çayın var mı çıkınca geleyim yanına bi sarılalım
bazı dukanistler carte do'r light dondurma tüketiyorlar. Tariflerde de light krem şantiyle bir tarif var bir de yoğurtla.
hoşgeldin şekerimmmm
evet gördüm cevap yazıcaktım teşekkür ederim diye ama yeni olduğum için gönderemedim biraz daha zaman geçmesi gerekiyormuş :) Teşekkür ederim linkler için :)hmm tamam öle yapayım bende o zaman. daha şu kitap gelmedi sinir oldum geçen hafta çarşamba günü almıştım.. tekrar yazıp yolluyolar heralde..
late moralini bozma. spor yap . callenetics linkini attım çok etkili pilatesin 1 ayda yaptığını call 1 haftada yapıyor o kadar etkili. başta biraz zor geliyor ama 3ten sonra alışıyosun ben daha önce de yapmıştım.. bi de yarım saat yürüyüş yaparsan günde eminim 3 haftada baya farkeder. call zaten 21 gün süreyle yapılıyor. her yapışında nerdeyse 1 cm inceliyorsun
Kızlarrrrrrrrrrrr,kendime DUKAN GALETA yaptımmmmmmmmmmm
TARİFİ:1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,1 yumurta,1.5 yemek kaşığı light yoğurt çırpılır,fırına verilir,kızarana kadar pişirilir.İlki pişmemiş hali,2. si pişmiş hali.Şekli biraz bozuk ama,tadı harika.Aatak dönemi bitince seyir döneminde karışımın içine biraz lor ve maydonoz dereotu katıp dukan börek yapıcam aynı tarifiEki Görüntüle 230410 Eki Görüntüle 230411
aşkolsun bebem size hiç yalan sölermiyim ben kuzum ya vallahi kızım 67 doğumluyum işte 21 ve 19 yaşında iki bebem var sen kibin onlarda ama bizi hep 3 kardeş sanıyolar hahahahzeymep abla sen orhan ölmeze geçmeden ben o bebişleri bi de operaya götüriyim ama
late; o knorr hazır zımbırtıların içine nişastayı basıyolar haberin olsun. Tüketme, kendin yap baharat sosunu mis gibi yoğurtla falan. Alma onu yeme yeme!
zaten aspartama izin var sadece, olması gereken o.
zeynep ablaaa 44 dedin beni benden aldın ben de 30 yaşındayım oldu o zaman yok artık şimdi kandırma bizi
hepsini indirdim bakalım hayde rasgele...(teşekkürler canım...)
kızlarr herkese öpücüklerrrr
işler çok yoğun giremiyorum bu aralar fakaaaat kilo değişimimi yazayım dedim zira 55.5 i gördüm çok mutluyum
haftada yaklaşık 200 gr vermekle birlikte yılmıyorum devam ediyorum :82:
valla benım bu ara kilo vermem durdu.hatta bazı günler +lardayım.moralim bozuluyor ama ıdare edıyorum
offf yaa ne sinir bozucu bir durum ama sabredicez ya başka türlü olmuyo dukan amca bizi sınıyo sanırım.
ama senin kilolar birden gidecek gibime geliyor.
tebrik ederim canımmmm süper gidiyorsun..
yağmurum işten kaçta çıkıyon bilmiyom ben birazdan dışarı çıkcam sana dediğim yere bir emenet bırakıyom yedikçe beni hatırlarsın diyeofff yaa ne sinir bozucu bir durum ama sabredicez ya başka türlü olmuyo dukan amca bizi sınıyo sanırım.
ama senin kilolar birden gidecek gibime geliyor.: hee mesaj kutuna bak canım parola orda
santralde papatya aktarda yulaf kepeği ve goji varmış.dün bitti yarın gelecek dediler.haberin olsunnn
yağmurdan haberler bugünlük bu kadar
az ve öz
YgMr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?