Kızlar bugün benim 3. günüm hiçbir değişiklik olmadı yulaf kepeği kullanmıyorum acaba onun etkisi olabilir mi? Gerçekten çok sinirlerim bozuk
ya berkminecim çok güzelde şimdi 12 paket almak zorundamıyız yane oda mokunu çıkarmasın işte atıyorum 5 paketten aşağı olmasın ama öle oluncanada 40 lira valla benden önce cüzdanım eriyo haberiniz olsun
tebrik ederim canımmmm süper gidiyorsun..
yağmurum işten kaçta çıkıyon bilmiyom ben birazdan dışarı çıkcam sana dediğim yere bir emenet bırakıyom yedikçe beni hatırlarsın diye: hee mesaj kutuna bak canım parola orda
ablam parolayı aldım sağol:) süpersin sen yaaa ayyy miğdem bayram edicek desene bu akşam holeeeeeeeyyyyy
hade yaaaaaaaa yağmur senin dilin ne söylirr gızzzz hemide burnumuzun dibinde ama canım sen gördünmü gerçekten dukan keğeğimi öle ilk kez aktardan almıştım ya ben halaaa ne oldunu çözmüş değilim ama oda bitmiş diyosun elimizi nereye atsak kuruyo hee ama ben hemen bir bakayım şimdi
abla bende adama dedim saman gibi değil dimi gerçek yulaf kepeği diye sordum.herkes memnun gelince bakarsınız o zaman dedi kartınıda aldım arıycam bugün gelmiştir.hemen aklıma geldin sana söyleyim dedim.
haklısın canım,belki daha azınıda yollarlar konuşmak gerek.benim paylaşacağım arkadaşım var buz dolabına konuncada çok uzun süre duruyor diye ben sakınca görmedim aldım fiyatıda çok uygun bence.karar senin bendeki seçenek de bu .zaten bu meret diyet az masraflı değil kabul ama ben diyetisyene yada kavikasyon mavikasyon vereceğime proteine veriyim diyorum.avuntumda budur yani
Cok tesekkurler canimcanım herkes internetten alıyor genelde.bakırköy de ya da istanbulda oturmadığım için bilemiycem .
dukan diyeti tariflerim: YULAF KEPEĞİNİ NEREDEN BULABİLİRİZ?(GÜNCEL ADRESLER) bu sitede bulunabilecek yerler ve linkler var .bi bakar mısın?
kuzum benim de öyle oldu; ikinci yumruk hak getire.biz yaseminimle 5+5 e dönüyoruz bugün.bir deniycez bakalım.belki o zaman veririrz kilo.sen de bize katılsana
aslında aynı şehirde yasayanlar beraber sipariş edip paylaşabilir.mesela ben izmirdeyim.isteyenler varsa beraber sipariş edip paylaşabiliriz de.tekliflere acıgım.tam destek hep destek
Late'cim 200 derecede pişti,dakika tutmadım,kızarınca aldım canım,gayet iyi keyif veriyor.Gerçekten çok güzel gözüküyorlar ben tavada yapıyordum krep gibi ama bu daha da güzele benziyor hem de bir anda hepsi pişmiş oluyor daha pratik :)) Bir de böyle yapıyım.. Yalnız kac derecede yaptın ? kaç dk?
Vagus'cum harikasın,ne güzel bunları duymak.Sana sormak istediğim bu 11 kilonun hepsini Dukan diyeti ile mi verdin acaba?demin iş arkadaşlarımla toplantı çıkışı yürüyorduk ve herkes çok zayıfladığımı söyledi, hatta daha devam edecek misiniz diye soranlar oldu, bu daha ne kiii vereceğimin neredeyse 1/3 ünü verdim..
Late'cim 200 derecede pişti,dakika tutmadım,kızarınca aldım canım,gayet iyi keyif veriyor.
Vagus'cum harikasın,ne güzel bunları duymak.Sana sormak istediğim bu 11 kilonun hepsini Dukan diyeti ile mi verdin acaba?
Harikasın canım ya.Bi ara yüzlerimizi photoshoplayıp;başlangıç ve şu anki hallerimizn fotolarını da koyalım,yeni başlayacaklara motive olsun.nevcim ben sadece 2 kg kadar karbonhidrat diyeti ile verdim diğerlerini dukanla..
arkadaslar dün 5, günüydü atak devresinin ve ben bu sabah tartıldıgımda 59,9 dan 56,5 e inmişim. süper otesi
bugünde öğle yemeğinde salata ekledim limon soslu ekstra olarak. bundan sonra seyir evresine geçerek zayıflamayı düşünüyorum.
arkadaslar dün 5, günüydü atak devresinin ve ben bu sabah tartıldıgımda 59,9 dan 56,5 e inmişim. süper otesi
bugünde öğle yemeğinde salata ekledim limon soslu ekstra olarak. bundan sonra seyir evresine geçerek zayıflamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?