Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın canım,belki daha azınıda yollarlar konuşmak gerek.benim paylaşacağım arkadaşım var buz dolabına konuncada çok uzun süre duruyor diye ben sakınca görmedim aldım fiyatıda çok uygun bence.karar senin bendeki seçenek de bu .zaten bu meret diyet az masraflı değil kabul ama ben diyetisyene yada kavikasyon mavikasyon vereceğime proteine veriyim diyorum.avuntumda budur yani

aslında aynı şehirde yasayanlar beraber sipariş edip paylaşabilir.mesela ben izmirdeyim.isteyenler varsa beraber sipariş edip paylaşabiliriz de.tekliflere acıgım.tam destek hep destek

ne kadar ara vardı yumruklar arasında? :)
valla o zaman seyirin gidişatını değiştirebilirsiniz ben öyle yapmıştım seyirde kilo verememeye başlayınca ataktan sonra, 1+1di 5+5e döndüm patır patır gitti, dukanın dediği tarihten önce düşştüm ideal kiloma. Tatil ve regl sıkıntı yarattı bende. Deneyin efem deneyin metoyu şaşırtabildiğiniz kadar şaşırtıınnn :)))

yumruklarımın arasında 1 ay var geçen ay yapmıştım bide bu ay yaptım o zaman bende ilk ay 5+5 yapmıştım 2.ay 1+1 e dönmüştüm yine 5+5 yapayım saol canım ya cvp tşklr

Arkadaşlar yarın sabah itibari ile 3 günlük atak evresine başlıyorum.

Menü oluşturmak istiyorum ne olabilir acaba.

çılbır yapılabilir değil mi?

Birde yağsız süt ürünleri tüketsem vereceğim kilo çokmu azalır layt yiyemiyorum ben.ama diğer tüm yazılanlara uysam nasıl olur?

Lütfen destek canlar

şimdi tartıldım sabahki kilomla aynıyım 59,600 sabah biraz daha erimiş olurum herhalde gerçi +500 de çıksam da şaşırmıycam artık ya

eşime de tartıyı sakla demiştim ama saklamamış dayanamıyorum tartılmadan

Late'cim 200 derecede pişti,dakika tutmadım,kızarınca aldım canım,gayet iyi keyif veriyor.

Vagus'cum harikasın,ne güzel bunları duymak.Sana sormak istediğim bu 11 kilonun hepsini Dukan diyeti ile mi verdin acaba?

Hanımlar bugün atağımın 4. günündeydim ve birkaç saat önce özel günüme girdim.Seviniyim mi,üzüleyim mi bilemedim.Atakta kaç kilo verdiğimi net anlamam mümkün olmayacak sanırım değil mi,tartı bundan sonraki 2 gün düşüş göstermez mi sizce artık?Bu durumu yaşayan olmuş muydu,ekstra birşey yapmam ya da atak süresini uzatmam mı gerekir acaba?

Late'cim 200 derecede pişti,dakika tutmadım,kızarınca aldım canım,gayet iyi keyif veriyor.

Vagus'cum harikasın,ne güzel bunları duymak.Sana sormak istediğim bu 11 kilonun hepsini Dukan diyeti ile mi verdin acaba?

nevcim ben sadece 2 kg kadar karbonhidrat diyeti ile verdim diğerlerini dukanla..

Son düzenleme:
nevcim ben sadece 2 kg kadar karbonhidrat diyeti ile verdim diğerlerini dukanla..
Harikasın canım ya.Bi ara yüzlerimizi photoshoplayıp;başlangıç ve şu anki hallerimizn fotolarını da koyalım,yeni başlayacaklara motive olsun.

ablaaamm harikasın sen yaaa aldım emanetini

valla çok sevindim ablacım süpersin tek kelimeyle

arkadaslar dün 5, günüydü atak devresinin ve ben bu sabah tartıldıgımda 59,9 dan 56,5 e inmişim. süper otesi
bugünde öğle yemeğinde salata ekledim limon soslu ekstra olarak. bundan sonra seyir evresine geçerek zayıflamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…