dtsly ben de izmirdeyim paylaşabiliriz istersen
arkadaslar dün 5, günüydü atak devresinin ve ben bu sabah tartıldıgımda 59,9 dan 56,5 e inmişim. süper otesi
bugünde öğle yemeğinde salata ekledim limon soslu ekstra olarak. bundan sonra seyir evresine geçerek zayıflamayı düşünüyorum.
isterim elbette super olur.ama bır yer duydum yarın ugrayacagım iş çıkışı.orada lma ıhtımalı cok yuksek.oraya bı bakıyım yarın yoksa sıparısı verelım olur demı??sayet orada bulursam sanada alırım.yerınıde tarıf ederım her ısteyene.hatta uygunsa fıyatı isteyene alıp yollarımda umarım vardır da olur.
süpersin canım.maşallah.
rica ederim vaguscum bu konuda dertli olduğunu bildiğimden paylaşayım dedim. kızlar emin olduğum birşey var ki atakta atılan su bile olsa dukanda kas erimesi riski olmadan çatır çatır yagdan veriyorsunuz. bir aydır kilo verememiş olmama ragmen ölçülerimdeki incelmeden ben bunu anladım eminim siz de anlamışsınızdır. günlük değişimlere takılmayın artık. bende artık takılmıyorum eskisi gibi inanın. bugün +600 ise yarın -800 olabilir ertesi gün yine + larda çıkabilirsiniz. kızlar bu önemli değil inanın. önemliolan o içine giremediğiniz etek- pantolon bluz vs içinde eskisinden daha güzel görünmeniz. uzun sürsede yagdan veriyorsunuz. bir günde kilo verilemediği gibi bir günde de almazsınız canınızı artık sıkmayın lütfen. bir diyetçinin kitabındançok beğendiğim ve diyet düsturu edindiğim bir motto ile mesajıma son veriyorum
AZ VEREN YAĞDAN ÇOK VEREN SUDAN
beberongom ben bttorrent.ten indiriyorum. şimdi hani senin yolladıın mary windsor varya onun 3 cd lik accelerated body sculpting ( hızlandırılmış vücut şekillendirme ) pilates cdsinin torrent linkini paylaşıyorum. çok fazla seçenek var ve bu linkte birden fazla cd olduu için bunu seçtim yoksa seçenekler artırılabilir. yaşasınnnnnnnnn.. ebru şallıya mahkum değilim şu pilates konusunda
WINSOR PILATES ACCELERATED BODY SCULPTING DVD3 of winsor multilanguage2 Torrent - btjunkie
canım herkes internetten alıyor genelde.bakırköy de ya da istanbulda oturmadığım için bilemiycem .
dukan diyeti tariflerim: YULAF KEPEĞİNİ NEREDEN BULABİLİRİZ?(GÜNCEL ADRESLER) bu sitede bulunabilecek yerler ve linkler var .bi bakar mısın?
deli kız çabuk gel
ya kızlaaar böyle dukanist yiyeceklerin satıldıgı boyle kafemsı bıryerler olsa.çeşitli ekmekler kekler poğaçalar etli ve sebzeli proteinli yemekler satılsa,sunulsa. arada bulusulup oyle yerlere gıdılse ne guzel olurdu demı???
evett bebem ya bu simla beni deli ediyor kızım ya gördüme hevesleniyom beynim dönüyor hele bir patlıcan lazanyası var bi yapamadım aklımdanda çıkmıyot emme yapcen gaaaaarii
dur ayol mürüvvetini görelim. karnın burnunda mı gelinlik giyeceksin
aşkolsun bebem size hiç yalan sölermiyim ben kuzum ya vallahi kızım 67 doğumluyum işte 21 ve 19 yaşında iki bebem var sen kibin onlarda ama bizi hep 3 kardeş sanıyolar hahahah
Kızlar bugün benim 3. günüm hiçbir değişiklik olmadı yulaf kepeği kullanmıyorum acaba onun etkisi olabilir mi? Gerçekten çok sinirlerim bozuk
beberengom ben ümraniye reale gittim ordada yok y. kepeği ben doğa markanın hani şu her markette bulunan b. kepeği varya ondan alıyodum realden aldığım daha güzele benziyor ruşeym marka benim aldıklarımda tuhaf bir koku vardı ama bu güzel
selam kızlar dukanda 2. gunum ama sorularım var....
kıtabı hızlıca okuudm şimdi kafam karıştı...
1. atakta maydonoz tuketebılıyoz mu?
2. gojı beryy gunluk ne kadar yıyebılirız bı sınırlama var mı?
3. gojıyı hangı evrelerde yıyosunuz? keklere felan mı katıyosunuz? ne yapıyosunuz....
bizim bimde gojıler 5.5 lıra ben öyle aldım....
şimdi tartıldım sabahki kilomla aynıyım 59,600 sabah biraz daha erimiş olurum herhaldegerçi +500 de çıksam da şaşırmıycam artık ya
eşime de tartıyı sakla demiştim ama saklamamış dayanamıyorum tartılmadan
ablaaamm harikasın sen yaaa aldım emanetini
valla çok sevindim ablacım süpersin tek kelimeyle
Kızlar yenı başlıycam bi çorba tarifi var mı yogurtla yaptıgınız???
Lütfen yardım edin.
tamam senden haber bekliyorum o zaman
eveeet sürpriz olmuş, beyaz çikolata yaptım, rom ve vanilya aromalı. mmmmmm resmini de çektim yarın tariflere koyarım
çok sevınırım ama ben kepek bulamadımonsuz yapsam
yulaf ezmesiylede yapabilirsin.
Yayla çorbası:
Tavuk suyuna yada sade suya ( ben sütte kullanıyorum bazen) 4 kaşık yulaf ezmesi atılır,şiştiklerinde 2 su bardağı yoğurda bir yumurta sarısı karıştırılıp yavaş yavaş eklenir.biraz kaynadıktan sonra tuz eklenir ve bol nane ilave edip güzel bir çorba elde edebilirsin.
Afiyet olsuun
Bişi daha sorcam dukana a özel tarifler var mı acaba bellı bı yerı var mı yani
ekmek tariflerine bi kaç ilaveyle mutteşemm bi ekmek yaptım fırındaki kepek ekmeklerine benzedi aynı bi de bu kez yuvarlak yuvarlak yaptım hamburger ekmeği gibi yarın öğlen ben bunun arasına köfte koyup yemez miyimmm belki accukta kıvırcak atarım turşunun yanına kaçamakımsıııı :87:
ben böyle sürekli ekmek yapıyor gibiyim ama eşim çok sevdi bu ekmekleri diyet yapmadığı halde çalıp çalıp yiyor hemen bitiyor ekmeğim
tamam canım.yarın iş çıkışı kesin gitcem.
neeeee amanınnnn ayyy deli canım istedi yaaa.iyide rom serbest miii???
yarın menü süper deseneellerine sağlık canım benim darısı başımıza
ablam ya bunları netten buldum, sen torrent dosyalarını nerden indiriyosun?
ben torrent.com dan indiriyorum, senin bildiğin başka site varsa bana da disene bulam pilatesleri
torrent.comda çıkmıyo plates çok fazla bi tane 25 dakikalık indi işte o da ilk gönderdiğim
yaaa test yaaaa
tohtur beni ne hallere soktu gör halimi ithamlar ithamlar üstüne
ayyy berriiiinnn ne severim haaa
fal bakarık
ben şu damla sakızlı türk kahvesini bi seviyorum bi seviyorum sorma gitsin
bi de sütle pişiriyorum türk kahvesini aman yareppi
bi de mustlu hocanın en son verdiği pşirme yöntemini denedim tavuk için
aman yareppi o tavuk nasıl güzel oldu
nasıl güzel oldu
ağzımın suları aktı yerken o nasıl bir lezzet omaygaş
zevkten ölücektim, uzun zamandır tavuktan bıkmış biri olarak daavııııkkkk diye diye yedim
gıdaklarım yakında
kesinlikle deneyin ennnnfes oldu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?