Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dtsly ben de izmirdeyim paylaşabiliriz istersen

isterim elbette super olur.ama bır yer duydum yarın ugrayacagım iş çıkışı.orada lma ıhtımalı cok yuksek.oraya bı bakıyım yarın yoksa sıparısı verelım olur demı??sayet orada bulursam sanada alırım.yerınıde tarıf ederım her ısteyene.hatta uygunsa fıyatı isteyene alıp yollarımda umarım vardır da olur.

süpersin canım.maşallah.

tamam senden haber bekliyorum o zaman

ayyy ablam sağol ben de indiriyorum bi tane daha btjunkie ci çıktı ehehehe

deli kız çabuk gel

berriniiim geldim ama sonucumu alamadım alt tarafı bi negatif test lazım netten mi indirsem ilacımı alabilmek için
sen nerde oturuyosun canım benim?

benim arkadaşım bir pastane açıyor kısmetse. Ona teklif edicem. Moda'da olacak pastanesi. küçük bir bölümünde dukan diyeti besinlerini sergilersek ya da siteden siparişle bu işi halledebileceğimizi düşünüyorum. Vuvuuleytoooo teklifim sanaaa

evett bebem ya bu simla beni deli ediyor kızım ya gördüme hevesleniyom beynim dönüyor hele bir patlıcan lazanyası var bi yapamadım aklımdanda çıkmıyot emme yapcen gaaaaarii

sen orada seda türk isimli hatunu gördün mü zeynep abla?
hatun 170 boya 53 kilo!!!
60la dukana başlamış, şimdi güçlendirmede

dur ayol mürüvvetini görelim. karnın burnunda mı gelinlik giyeceksin

ay ablam ağzından yel alsın yaaa, başıma öyle bir şey gelse çok utanırım ben istemem. Hiç hoşlanmam öyle şeylerden, ben bizim bu toplumun baskısını kaldıramam. Sırf o yani, sinir hastası olurum. Yoksa tabu değil benim için. Çok deşifre ediyorum çeşitli görüşlerimi ehe napim ama içim dışımda tutamıyorum kendimi

aşkolsun bebem size hiç yalan sölermiyim ben kuzum ya vallahi kızım 67 doğumluyum işte 21 ve 19 yaşında iki bebem var sen kibin onlarda ama bizi hep 3 kardeş sanıyolar hahahah

ay senin kızların ortancası benim yaniiiii

Kızlar bugün benim 3. günüm hiçbir değişiklik olmadı yulaf kepeği kullanmıyorum acaba onun etkisi olabilir mi? Gerçekten çok sinirlerim bozuk

hay allah, yazsana bi canım neler yiyosun?

ben bi bakayım ona zeynep ablam, ben yulaf kepeği aldım ama o ne kadar ki fiyat olarak?

gojiyi isterseniz çerez gibi elinizde de üzüm gibi yiyebilirsiniz. Günlük sınırlaması sanırım 30 taneydi. Çok tüketmeyin, ishal yapabilir.
atakta maydanoz serbest. Seyirdeki saf protein günlerinde de.

aynen ya ama akşam tartılmıyorum ben yoksa sinirim bozuluyo

ablaaamm harikasın sen yaaa aldım emanetini

valla çok sevindim ablacım süpersin tek kelimeyle

neler dönüyo sizin aranızda pardon? :26:

bu arada testimin sonucunu alamadım ablalarım canlarım, çıkmamış henüz. Ne bileyim ben sanki her gün ilişkiye girip test yaptırıyorum gittim çıkmaz ki bu hemen dediler. Emeeeen dedim yarın alıcam artık.
Yarın işe gidicem, akşama girebilirim foruma sanırım ancak.
Çok dedikodu yapmayın olur mu babam çöküyo bilgisayara, ben alınca da durmuyo tepemde bekliyo :)))
Öpüyorum hepiniziiii...

not: sakaleynmaster ablacım, tariflerde son sayfada bak mustlu hocam tavuk tarifi eklemişti. Tencereye oturtup bir bütün tavuğu yağ, su, tuz hiçbir şey koymadan ölü gözü gibi yanan ocakta -yani çok kısık- yarım saatte bir tavuğu çevirerek 2 saat falan pişiriyorsunuz. 2 saatte pişti benimki ama kızarmasını daha çok seviyorsanız daha uzun süre pişirebilirsiniz. Çok güzel oluyo buuzzz gibi yoğurtla bi de mmm.. Afiyet olsun ve iyi geceleeerrrr :80:

eveeet sürpriz olmuş, beyaz çikolata yaptım, rom ve vanilya aromalı. mmmmmm resmini de çektim yarın tariflere koyarım

çok sevınırım ama ben kepek bulamadım onsuz yapsam

yulaf ezmesiylede yapabilirsin.

yayla çorbası:

tavuk suyuna yada sade suya ( ben sütte kullanıyorum bazen) 4 kaşık yulaf ezmesi atılır,şiştiklerinde 2 su bardağı yoğurda bir yumurta sarısı karıştırılıp yavaş yavaş eklenir.biraz kaynadıktan sonra tuz eklenir ve bol nane ilave edip güzel bir çorba elde edebilirsin.

afiyet olsuun

ekmek tariflerine bi kaç ilaveyle mutteşemm bi ekmek yaptım fırındaki kepek ekmeklerine benzedi aynı bi de bu kez yuvarlak yuvarlak yaptım hamburger ekmeği gibi yarın öğlen ben bunun arasına köfte koyup yemez miyimmm belki accukta kıvırcak atarım turşunun yanına kaçamakımsıııı :87:

ben böyle sürekli ekmek yapıyor gibiyim ama eşim çok sevdi bu ekmekleri diyet yapmadığı halde çalıp çalıp yiyor hemen bitiyor ekmeğim

çok teşekkür edıyorum. Elınıze sağlık

yarın menü süper desene ellerine sağlık canım benim darısı başımıza

slm kızlar ... benim 3 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum. kitabı hafta sonu alıcağım. bu diyeti uygulamam sütümü etkilermi acaba 93 kiloyum 70 kiloya düşmem lazım. bu konu hakkında bi fikriniz varmı? yorumlarınızı bekliyorum.

Afiyet olsun canım benim. Çok sevindim beğenmene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…