Arkadaşlar yanlış anlamazsanız bişi söylemek istiyorum..
Bakıorumda hiç yardımcı olmuyorsunuz gücendim valla :) insan bi yorum yazr 1 kişi yazdı sağolsun ama oda cevabı deildi hep kendi aranızda sohbet ediosunuz yeni birini kabul etmiyormusunuz yoksam bende dukana başlıcam destek arıyorum sorular soracağım yardım alacağım birilerini arıorum 2dir aynı mesajı yazdım ama tık yok :)
bir daha yazayım
bakırköy yada civarında yulaf kepeği nereden bulabiliirm bilen varsa yardımcı olabilirmi
evet yada hayır bu kadar yanii cevabı:)
ben mi dikkatsizim yoksa bu goji berry kitapta geçiyor mu? neden ilk defa burada duyuyorum?
Öldürdün beni saks))) Bu yazıyı Cem Yılmaz a gönder
mrb arkadaşlar hepinize nekadar dua etsem azdır geçen hafta bu sayfayı açıp okudum ve dukana karar verdim hemen kitap sipariş ettim ve kitabın gelmesini bekleyemedm tabi sizin yazdıklarınıza göre hafta sonu bi giriş yapayım dukana dedim ama geçen hafta artık baya moralim bozuktu haftalardır aynı yerde sayıp durdum 50 gr bile veremedim okadar yürüyüşüme rağmen günde herhalde 3-4 km yürüdüm ama yok yok neyse sölediğim gibi sizin yazdıklarınıza göre başladım atağa hafta sonu sürekli protein aldım ve pazartesi kitabım geldi oturdum başına başladım okumaya atak ve seyiri okudum ve tam anlamıyla dün başladım bugün hafta sonunuda sayarsam 3 bitti 4. güne geldim ve bi tartılayım dedim bide ne göreyim 51.8 olmuşum yani bukadra çabuk açıkcası beklemiyodu şaşkınım ve çok mutluyum burda bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür edrim.Benim hedef kiloma 3.8 kaldı hedefim 1 ay içinde bunu başarmak umarım başladığım gibi devam eder.
herkese teşekkür öpüyorum hepinizi:87:
zeynep abla bu ru-sheim in ya buğday kepeği yada ruşeymi birisi mayalanınca bi acılaşıyo sanırım..dukan poğoçası yapıyorum ben de yulaf kepeği-buğday kepeği-ruşeym karışık bi acımsılık var yaa mayadan mı yoksa bunlardan birinden mi anlamadım..sen buğday kepeğinde böyle bişey farkettin mibeberengom ben ümraniye reale gittim ordada yok y. kepeği ben doğa markanın hani şu her markette bulunan b. kepeği varya ondan alıyodum realden aldığım daha güzele benziyor ruşeym marka benim aldıklarımda tuhaf bir koku vardı ama bu güzel
Arkadaşlar yarın sabah itibari ile 3 günlük atak evresine başlıyorum.
Menü oluşturmak istiyorum ne olabilir acaba.
çılbır yapılabilir değil mi?
Birde yağsız süt ürünleri tüketsem vereceğim kilo çokmu azalır layt yiyemiyorum ben.ama diğer tüm yazılanlara uysam nasıl olur?
Lütfen destek canlar
Hanımlar bugün atağımın 4. günündeydim ve birkaç saat önce özel günüme girdim.Seviniyim mi,üzüleyim mi bilemedim.Atakta kaç kilo verdiğimi net anlamam mümkün olmayacak sanırım değil mi,tartı bundan sonraki 2 gün düşüş göstermez mi sizce artık?Bu durumu yaşayan olmuş muydu,ekstra birşey yapmam ya da atak süresini uzatmam mı gerekir acaba?
Kızlar yenı başlıycam bi çorba tarifi var mı yogurtla yaptıgınız???
Lütfen yardım edin.
ayyy ablam sağol ben de indiriyorum bi tane daha btjunkie ci çıktı ehehehe
berriniiim geldim ama sonucumu alamadım alt tarafı bi negatif test lazım netten mi indirsem ilacımı alabilmek için
sen nerde oturuyosun canım benim?
benim arkadaşım bir pastane açıyor kısmetse. Ona teklif edicem. Moda'da olacak pastanesi. küçük bir bölümünde dukan diyeti besinlerini sergilersek ya da siteden siparişle bu işi halledebileceğimizi düşünüyorum. Vuvuuleytoooo teklifim sanaaa
sen orada seda türk isimli hatunu gördün mü zeynep abla?
hatun 170 boya 53 kilo!!!
60la dukana başlamış, şimdi güçlendirmede
ay ablam ağzından yel alsın yaaa, başıma öyle bir şey gelse çok utanırım ben istemem. Hiç hoşlanmam öyle şeylerden, ben bizim bu toplumun baskısını kaldıramam. Sırf o yani, sinir hastası olurum. Yoksa tabu değil benim için. Çok deşifre ediyorum çeşitli görüşlerimi ehe napim ama içim dışımda tutamıyorum kendimi
ay senin kızların ortancası benim yaniiiii
hay allah, yazsana bi canım neler yiyosun?
ben bi bakayım ona zeynep ablam, ben yulaf kepeği aldım ama o ne kadar ki fiyat olarak?
gojiyi isterseniz çerez gibi elinizde de üzüm gibi yiyebilirsiniz. Günlük sınırlaması sanırım 30 taneydi. Çok tüketmeyin, ishal yapabilir.
atakta maydanoz serbest. Seyirdeki saf protein günlerinde de.
aynen ya ama akşam tartılmıyorum ben yoksa sinirim bozuluyo
neler dönüyo sizin aranızda pardon? :26:
bu arada testimin sonucunu alamadım ablalarım canlarım, çıkmamış henüz. Ne bileyim ben sanki her gün ilişkiye girip test yaptırıyorum gittim çıkmaz ki bu hemen dediler. Emeeeen dedim yarın alıcam artık.
Yarın işe gidicem, akşama girebilirim foruma sanırım ancak.
Çok dedikodu yapmayın olur mu babam çöküyo bilgisayara, ben alınca da durmuyo tepemde bekliyo :)))
Öpüyorum hepiniziiii...
not: sakaleynmaster ablacım, tariflerde son sayfada bak mustlu hocam tavuk tarifi eklemişti. Tencereye oturtup bir bütün tavuğu yağ, su, tuz hiçbir şey koymadan ölü gözü gibi yanan ocakta -yani çok kısık- yarım saatte bir tavuğu çevirerek 2 saat falan pişiriyorsunuz. 2 saatte pişti benimki ama kızarmasını daha çok seviyorsanız daha uzun süre pişirebilirsiniz. Çok güzel oluyo buuzzz gibi yoğurtla bi de mmm.. Afiyet olsun ve iyi geceleeerrrr :80:
İlk gün 2 kase yoğurt+ 3 bardak süt+1 tane tavuk göğsü yağsız az biraz peynir sadece bunları yedim 2. ve 3. günde hemen hemen bunların aynısı. İştahım da kalmadı artık hiçbir şey yiyemiyorum doyuyorum hemencecik.
Arkadaşlar menüleri takip etmek çok zor oluyor.nasıl ulaşabiliriz ki acaba.tarifleri gördüm ama evreleri anlayamıyorum sanki orada
ekmek tariflerine bi kaç ilaveyle mutteşemm bi ekmek yaptım fırındaki kepek ekmeklerine benzedi aynı bi de bu kez yuvarlak yuvarlak yaptım hamburger ekmeği gibi yarın öğlen ben bunun arasına köfte koyup yemez miyimmm belki accukta kıvırcak atarım turşunun yanına kaçamakımsıııı :87:
ben böyle sürekli ekmek yapıyor gibiyim ama eşim çok sevdi bu ekmekleri diyet yapmadığı halde çalıp çalıp yiyor hemen bitiyor ekmeğim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
aramıza yeni katılanlar dukan menülerimize burdan ulaşabilirsiniz.
hoşgeldin basarılar ve abır diliyorum.sonunda bugün başlıyorum hadi hayırlısı
İlk gün 2 kase yoğurt+ 3 bardak süt+1 tane tavuk göğsü yağsız az biraz peynir sadece bunları yedim 2. ve 3. günde hemen hemen bunların aynısı. İştahım da kalmadı artık hiçbir şey yiyemiyorum doyuyorum hemencecik.
Günaydın arkadaşlar -400 le uyandım bugün bir buçuk haftadan sonra benim için iyi bir rakam. :81: :81: :81:
benim eşimde bu diyeti yapıyor 88 le başladı şimdi 80.5..günayyydın kızlarrrr.sabah tartılmalar yıne tamam.bılıyosunuz eşimle yapıyorum dıyetı.
eşimin kilo ilerleyişi pazartesi 101.2 salı 99.7 çarsamba yanı bugun 98.5.şoklardayım yaniiii
benimse bu sabah 57.5 cıktı.yani-800inşallah hızla ve kalıcı olrak gıtmeye devam eder.
hoşgeldin basarılar ve abır diliyorum.
ya cok az yıyosun proteını ne kadar bol tuketırsen okadar guzel gıdıyo kılolar.
mesela ben dun ne yedım: sabah yumurta,sut yogurt ve bugday kepeklı kekımsı seyden:)1 dilim yanında haslanmıs yumurta yanında koca bardak sut.
ara:bır kase yogurt 200 300gr kadar
oglen yagsız hafıf kavrulmus cıger yanında yogurt
ara sut
aksam 400gr kadar yagsız balık light kola 3 4 kasık yogurt.
yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?