Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Orada oturmadığım için cevap yazmaya gerek görmemiştim ama en azından internetten alman gerekirse doğalsan markayı tavsiye edeceğimi belirteyim.

Öldürdün beni saks ))) Bu yazıyı Cem Yılmaz a gönder

cem yılmaz zaten bu foruma takılsa acaip malzeme çıkar ona canımm..hayır bide yarım yamalak okuyolarsa-onu da sanmam ama- düşünsene dr.rossman'ın ru-sheim diyeti filan diye bi kitap adı arıyolarmış hatta dur bi daha kitabı nerden bulurum derlerse isim olarak bunu yazıp gurmenetten sipariş verin diyelim

ne kadar sürede gitti 7 kg onu anlamadım ben ş u 3 günlük atkta değil dimi:26:

zeynep abla bu ru-sheim in ya buğday kepeği yada ruşeymi birisi mayalanınca bi acılaşıyo sanırım..dukan poğoçası yapıyorum ben de yulaf kepeği-buğday kepeği-ruşeym karışık bi acımsılık var yaa mayadan mı yoksa bunlardan birinden mi anlamadım..sen buğday kepeğinde böyle bişey farkettin mi

kitapta örnek menüler mevcut ordan bakabilirsiniz

şişkinlik zaten regl öncesi oluyo,reglinin 2.gününden sonra da neredeyse tamamı iniyo..bunun için atağı uzatmaya gerek yok,benim de regl atak dönemime denk geldi bişey olmaz yani

nickiniz çok güzel de olric ile beraber tutunamayanlara bi selam çakış mı var merak ettim çok sevdiğim bi kitaptır da ilgimi çekti

Arkadaşlar, bizim eve 26 km mesafede çok güzel bir burun ve koy var, Yason Burnu diye. Yarın sabah eşimle erken kalkıp bisikletle oraya gideceğiz ve bütün günü orada geçirip akşama döneceğiz. Sabah süt içip çıkacağım ve kahvaltı için yanıma krep, peynir ve jambon alacağım. Yarın protein günüm ve öğlen oradaki restoranda ızgara birşeyler yemeyi düşünüyorum. Aralarda yemek için gojiberi ve süt götürürsem günümü rahat geçiririm herhalde. Yarın akşam görüşmek üzere :)

İlk gün 2 kase yoğurt+ 3 bardak süt+1 tane tavuk göğsü yağsız az biraz peynir sadece bunları yedim 2. ve 3. günde hemen hemen bunların aynısı. İştahım da kalmadı artık hiçbir şey yiyemiyorum doyuyorum hemencecik.

eee sen böyle süt yoğurtla gidersen kilo veremezsin tabii. Yemen lazım canım bu diyette. Ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı. Okumadın mı hiç bunu geçmişi okurken, ya da facebooktan sayfayı takip ederken?

Arkadaşlar menüleri takip etmek çok zor oluyor.nasıl ulaşabiliriz ki acaba.tarifleri gördüm ama evreleri anlayamıyorum sanki orada

canım seyirde atakta ne yiyebileceğini, neyin yasak olduğunu bilirsen, sayfamızdaki tarifleri de ne zaman ne kadar yiyebileceğinin kararını verebilirsin. Kitabı ve forumun geçmiş sayfalarını okudun umuyorum?

ay benim de annem burun kıvırıyor. Mis gibi ekmek yapıyorum, sevdi diye şerbetli lor tatlısı yaptım, bozdu attı çöpe. Yapmayınca da hom hom homurdanıyo.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
aramıza yeni katılanlar dukan menülerimize burdan ulaşabilirsiniz.

arkadaşım canım yağmırım çok sağol link vermişsin ama, bu link bin kez verildi sayfada arkadaşlar!
Hazırlopçu olmayalım lütfen. Kitabı nerden bulucam diye başlayan soru silsilesi var resmen forumda. Şu forumun 1000. sayfasından başlasanız bir sürü sorunuza cevap bulacaksınız. Kitapta örnek menü var, tarifler var, facebook sayfasında bir sürü tarif var, geçmişi okusaydınız bizim de tarif sayfamıza ulaşabileceğini linkleri bulabilirdiniz. Mustlu hocam vermiştiz 98576 kez linkleri. Herkes sizin sorduğunuz soruları sordu burada, geçmişi okuyup görürseniz niye atakta kilo veremediğinizi, yemek tariflerine nereden ulaşacağınızı, günde ne kadar yemeniz gerektiğini, su miktarınızı, kabızlık problemine nasıl çözümler üretildiğini göreceksiniz. Bu kadar armut piş ağzıma düş bir millet olamaz ya. Azıcık araştırın, emek sarfedin arkadaşlar! Bu mesajımdan sonra kimsenin sorusuna cevap vermeyi düşünmüyorum, bunu da belirteyim. Lütfen sonra niye cevap vermiyorsunuz demeyin, en azından bana. Gerçekten sinirleniyorum çünkü artık. Bu sadece dukan diyeti topiğinde değil, her yerde. Azıcık sokaklardaki yönlendirme tabelalarını okumazlar gelirler, bu nerdeeeee diye sorarlar. Bilen birine sormazlar, anlatılanı dinlemezler, anlamaya çalışmazlar sonra adım başı birilerine soru sorarlar, nasıl, nerden gidicem, nerde gibi. sonra kafaları karışır bir haltı da beceremezler.

Velhasıl, azıcık emek sarfedin, yapabildiğiniz her şeyi yapın, her yeri okuyun, sonra gelin soru sorun. Bu kadar basit. Biraz ARAŞTIRIN.

herkese günaydın. Bugün işe gidiyorum, birazdan duşumu alıp hazırlanıcam ve 10da evden çıkıcam. Önce şu saçma testimin sonucunu alıcam, sonra da iş için olmam gereken yere gidicem, beni oradan alacaklar. Akşamleyin ancak dönerim canlarım, 4 saatlik bir iş olsa da, git-gel zaman alıcak. Akşama benim de mönümde alabalık var kısmetse

kilom hala sabit sabrediyorum ama, reglimi olayım bir, bi de yumruk çaktım mı inşallah şu inatçı 2 kiloyu da vericem. Dün 4 saat kadar yürüdüm sanırım toplamda.
Hocam, iyi eğlenceler :)))
hepinize bol eksili günler diliyorum sevgili dukanistler, sağlıkla kalınnn.. :80:

günayyydın kızlarrrr.sabah tartılmalar yıne tamam.bılıyosunuz eşimle yapıyorum dıyetı.
eşimin kilo ilerleyişi pazartesi 101.2 salı 99.7 çarsamba yanı bugun 98.5.şoklardayım yaniiii

benimse bu sabah 57.5 cıktı.yani-800inşallah hızla ve kalıcı olrak gıtmeye devam eder.

sonunda bugün başlıyorum hadi hayırlısı
hoşgeldin basarılar ve abır diliyorum.

ya cok az yıyosun proteını ne kadar bol tuketırsen okadar guzel gıdıyo kılolar.
mesela ben dun ne yedım: sabah yumurta,sut yogurt ve bugday kepeklı kekımsı seyden:)1 dilim yanında haslanmıs yumurta yanında koca bardak sut.
ara:bır kase yogurt 200 300gr kadar
oglen yagsız hafıf kavrulmus cıger yanında yogurt
ara sut
aksam 400gr kadar yagsız balık light kola 3 4 kasık yogurt.
yaaaaa

merhaba bende bugun başlıyorum artık atak evresine ..
tek aklıma takılan etle aram fln yok onu ne yapacağım..
birde sütü tek içemiyorum azıcık kakao atsam olurmu
vee bu gojiberry nerde bulunur?
dün baya dolaştım yukalf kepeğide bulamadım internetten sipariş etttim bende

günaydın kızlar nasılsınız benim bi sorum oluck ramazanda bu diyeti nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı?

benim eşimde bu diyeti yapıyor 88 le başladı şimdi 80.5..
.malesef erkeklerin metabolizması bizim metodan çok daha hızlı.. .onların 1 lokması bizde 3 lokmaya dönüşüyormuş.. .neyse oda iyi yoksa hiç verecekleri yok eşim her tartıya çıkmadan önce öngördüğü kiloyu söylüyo sonra tartıya çıkıp kilo kaybını görünce iyiiiii eğer bu kiloyu görmeseydim diyeti bırakacaktım diyooo.. neyseki şanslı her tartıya çıktığında kilosu daha düşük çıkıyo

kissssssssss kristal seenin kac kilocuk yagcik fazlan var bakimmmmmmmmmmmmmmm

gunaydin arkadaslar saglikli zayiflamalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…