günaydın kızlar nasılsınız benim bi sorum oluck ramazanda bu diyeti nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı?[/QUOTE
canım yiyeceğin şeyler aynı sadece saatlerini ayarlayacaksın.Hepsi bu kadar.
eveeet sürpriz olmuş, beyaz çikolata yaptım, rom ve vanilya aromalı. mmmmmm resmini de çektim yarın tariflere koyarım
Hazırlopçu olmayalım lütfen. Kitabı nerden bulucam diye başlayan soru silsilesi var resmen forumda. Şu forumun 1000. sayfasından başlasanız bir sürü sorunuza cevap bulacaksınız. Kitapta örnek menü var, tarifler var, facebook sayfasında bir sürü tarif var, geçmişi okusaydınız bizim de tarif sayfamıza ulaşabileceğini linkleri bulabilirdiniz. Mustlu hocam vermiştiz 98576 kez linkleri. Herkes sizin sorduğunuz soruları sordu burada, geçmişi okuyup görürseniz niye atakta kilo veremediğinizi, yemek tariflerine nereden ulaşacağınızı, günde ne kadar yemeniz gerektiğini, su miktarınızı, kabızlık problemine nasıl çözümler üretildiğini göreceksiniz. Bu kadar armut piş ağzıma düş bir millet olamaz ya. Azıcık araştırın, emek sarfedin arkadaşlar! Bu mesajımdan sonra kimsenin sorusuna cevap vermeyi düşünmüyorum, bunu da belirteyim. Lütfen sonra niye cevap vermiyorsunuz demeyin, en azından bana. Gerçekten sinirleniyorum çünkü artık. Bu sadece dukan diyeti topiğinde değil, her yerde. Azıcık sokaklardaki yönlendirme tabelalarını okumazlar gelirler, bu nerdeeeee diye sorarlar. Bilen birine sormazlar, anlatılanı dinlemezler, anlamaya çalışmazlar sonra adım başı birilerine soru sorarlar, nasıl, nerden gidicem, nerde gibi. sonra kafaları karışır bir haltı da beceremezler.
Velhasıl, azıcık emek sarfedin, yapabildiğiniz her şeyi yapın, her yeri okuyun, sonra gelin soru sorun. Bu kadar basit. Biraz ARAŞTIRIN.
günayyydın kızlarrrr.sabah tartılmalar yıne tamam.bılıyosunuz eşimle yapıyorum dıyetı.
eşimin kilo ilerleyişi pazartesi 101.2 salı 99.7 çarsamba yanı bugun 98.5.şoklardayım yaniiii
benimse bu sabah 57.5 cıktı.yani-800inşallah hızla ve kalıcı olrak gıtmeye devam eder
çok sevindim dtsly. ne güzel bir kg ya gelmişsin ? boy kaç ? tıkırın da olmadıı için bmi den tahminde yürütemiyorum.
valla benim eşimde 101,2 kilo geldi geçen haftasonu. boyu 184 cm! ve izmirde çalışıyor. işyerinde yeni dogum yapan bi kıza benim hanım dukanla çok kg verdi demiş. kız bana geçen mail attı. ona kitabın adını ve forum linkini verdim. bilmem girdi mi
eşimin istanbula yanıma gelme ihtimalı var. böyle kglu olması beni ama daha çok onu üzüyor. hiçbişiyin içine giremiyor. canı çok sıkkın. ona sen istanbula gel bak ben seni nasıl zayıflatıcam dedim. şimdi dua ediyorum. istanbula gelsin diye. incecik olacak incecik allahın izniyle
arkadaşlar ticker yaptım hangi linki kopyalamam gerekiyor .yardım lütfen
Kızlar bugün benim 3. günüm hiçbir değişiklik olmadı yulaf kepeği kullanmıyorum acaba onun etkisi olabilir mi? Gerçekten çok sinirlerim bozuk
Arkadaşlar yarın sabah itibari ile 3 günlük atak evresine başlıyorum.
Menü oluşturmak istiyorum ne olabilir acaba.
çılbır yapılabilir değil mi?
Birde yağsız süt ürünleri tüketsem vereceğim kilo çokmu azalır layt yiyemiyorum ben.ama diğer tüm yazılanlara uysam nasıl olur?
Lütfen destek canlar
şimdi tartıldım sabahki kilomla aynıyım 59,600 sabah biraz daha erimiş olurum herhaldegerçi +500 de çıksam da şaşırmıycam artık ya
eşime de tartıyı sakla demiştim ama saklamamış dayanamıyorum tartılmadan
Hanımlar bugün atağımın 4. günündeydim ve birkaç saat önce özel günüme girdim.Seviniyim mi,üzüleyim mi bilemedim.Atakta kaç kilo verdiğimi net anlamam mümkün olmayacak sanırım değil mi,tartı bundan sonraki 2 gün düşüş göstermez mi sizce artık?Bu durumu yaşayan olmuş muydu,ekstra birşey yapmam ya da atak süresini uzatmam mı gerekir acaba?
evet hem daha pahalı hemde saman gibi tadıevet canım çılbır yağsız tavada omlet haşlanmış yumurta yiyebilirsin.ben de light bulamadığımda yarım yağlı kullandım.bir sorun olmaz canım kullanabilirsin.light ürünler daha pahalı oldugu ıcın belli süre sonra bütçeyi sarsıyor zatenhadi bakalım kolay gelsin
arkadaslar dün 5, günüydü atak devresinin ve ben bu sabah tartıldıgımda 59,9 dan 56,5 e inmişim. süper otesi
bugünde öğle yemeğinde salata ekledim limon soslu ekstra olarak. bundan sonra seyir evresine geçerek zayıflamayı düşünüyorum.
Kızlar yenı başlıycam bi çorba tarifi var mı yogurtla yaptıgınız???
Lütfen yardım edin.
ayyy ablam sağol ben de indiriyorum bi tane daha btjunkie ci çıktı ehehehe
berriniiim geldim ama sonucumu alamadım alt tarafı bi negatif test lazım netten mi indirsem ilacımı alabilmek için
sen nerde oturuyosun canım benim?
canım ben safranboludayım ara sıra ankaraya gelip gidiyorum.her iki yerde de oluyorum.göçebe gibiyim
cok tesekkurler.boyum 160cm:)standart:)
evet ya eşler bu işin içine girince insan daha bi mutlu oluyor.şimdiye kadar eşim hiçbir diyetimde bana katılmayı düşünmedi.gerci öyle sureklı dıyete kalkısan bırısı degılım amabı baktı tabı oooh ben tıka basa yıyorum proteınlerı.bende yapabılırım aslında bunu dedı.bakalım iddiaya girdik.pazartesi gunune ben 95in altına bile inerim diyor.bende içimden 'inşallah',dışımdan 'hadi canım sende'diyorum
bu arada cahıl kaldıgım bırsey daha cıktı meydana tıkır ne acaba ya??
canım regl öncesi dönemde eger kaçamak yoksa sabit kalma ve artıları dikkate almayın. regliniz bitsin iki gün sonra tartıda gördüğüünüz kilonuzdur. dert etmeyin. şimdilik yumruga gerek yokgünaydın kızlar
yeni başlayanlara kolay gelsin diyetiniz diyorum.bol şans ve irade diliyorum.
- de olan arkadaşları hatta benim gibi + da olan arkadaşları da tebrik ediyorum
been reglimin ilk günü +1500 grdım.hala tartılmadım regl bitsin bikaç gün geçsin üstünden öylesi tartılcam.ama sanki bugün 500 grmı gitmiş gibi hissettim bilemiyorum artık görcez bakalım.
eğer haftasonu yada en geç p.tesi + larım gitmezse ben de yumruk atayım diyorum kendime
[B]bugün 37. gün benim. son 3 haftadan beri tartı oynamıyo desem yeridir. yumruk da yapmaya çalıştım 2 gün ondada yok tık. acaba az yediğim içinmi böyleyim.sıkıldım aynı şeyleri yemekten yemek miktarım çok azaldı çünkü.toplamda 6 kg gitti ama bunun 4 kg ı ilk 2 haftada sonrasında durdu gibi bişey.
biraz canım sıkkın bu topiğin eskilerinden bana yardımcı olursalar çok sevineceğim.(vuvuu, yolanda,yasemin vb....)
yediklerimide özetle yazayım çalıştığım için kahvaltı fix 1 yada 2 meyveli yoğurt içine çok az yulaf kepeği koyuyorum...öğlede akşamdan kalan etli bişiler varsa onları yiyorum,yada omlet, akşamda köfte yada tavuk...yanında az yoğurt domates salatalık bide... genelde her günüm böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?