Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kristal ve tontiş buradada karşılaştık ne güzel.

bende bu sabah başladım diyete 58.4 le start verdim.henüz sadece 1 bardak ayran içtim protein namına ne varsa evde yiyeceğim artıuk.akşam tavuk aldım gıdaklayana kadar tavuk yiyeceğim galiba bu 3 gün

Günaydın kızlar,
artılar ile uyanan herkesi tebrik ediyorum. ben yine haftasonuna dogru ellidokuzları görmeye hazırlanıyorum . hahahhah gelde sinir olma. gerçi ben pek dukanlık bişi yapmıyorum güçlendirmede gibiyim reglden sonra bi yumruk ile sahalara bomba gibi geri döneceğim. ama çok ilginç yaa. geçen akşam deliler gibi yedim. yamyam gibi ne bulduysam yedim ama sabah yine eksi çıktım. hafta içinde bişi var. çok yesem bile eksi çıkıyoırum. ama haftasonu kaçamak yapmasam bile artı. hayret ki ne hayret. !!

eveeet sürpriz olmuş, beyaz çikolata yaptım, rom ve vanilya aromalı. mmmmmm resmini de çektim yarın tariflere koyarım

süpersin canım. bende haftasonu rom aromalı muhallebi yaptım hemde sadece 1 yemek kaşığı mısır nişastası ile. yarım litre süte bölünce aslında kase başına çok az nişasta düşüyor. zaten bir kaşık nişastada kulllanılabiliyor biliyorsunuz. ama foto çekemedim. ben onu en kısa zamanda yapıp tarifler sayfasına eklerim. vanilya aroması bulamadım ama dr oetkerin limon- rom - acıbadem aromalarından buldum. acıbademi kurabiyede kullanabilirim aslında onuda deneyeyim ben. gerçi benim kurabiyelerle aram yok ama sevenler için bir ara deneyip ekleyeyim bari. limon aroması ile ise dondurma. hımm nefis. ah birde akşam gelince onları yapacak enerji olsa bende. sıcaktan çöküp kalıyorum platese bile başlayamadım. gerçi dün akşam pazara gittim yirmibeş kg dan fazla yükle 45 dk yürüdüm. canım çıktı .. deli kardiyooldu yalnız. ama kollarım kesilmiş agrıyo azıcık. gerçi eskiden olsa çok feci sancırlardı ama kaslarım güçlendi mi ne o kadar da agrım yok yoksa pazar gün ki 2,5 saatlik yürüyüşten sonra benim kıvranmam lazımdı acıdan

beberongom sıcaklar bastırdı bu topige bişiler oldu. bikini diyeti yapanlar -sözüme alınmayın lütfen ama - topigi bastılar. hazırlopçular. dakka da bir kitapta ve topik geçmişinde cevabını bulabilecekleri ve-veya mantık yürüterek bulabilecekleri cevapları durmadan sorup topik kirliliği yaratıyorlar. ben farkında isen artık bu tür sorulara cevap vermiyorum. yardımcı olunca da çirkefleşebiliyorlar zira. o yüzden benden paydos. sadece mantıklı sorular soran arkadaşlara cevap vereceğim birde eski dukanistlere. üzgünüm. bir de yeni geldiği halde beni neden aranıza almıyorsunuz kendi aranızda konuşuyorsunuz diyenler var. ben yeni geldiğimde hiç böyle bi sorun yaşamadım. yani direkt olaya dahil ol, muhabbete balıklama atla.ne diye kenardan durup izliyorsun ki ! böyle şımarık anaokulu çocuğu tavırlarına ben gelemiyorum. siz kızların özellikle de onurege ablanın iki sayfada bir dukan diyeti özetini yapıştırma sabrına hayranım ama yok ben artık dayanamayacağım. insanların şu bikini zamanı gelince "ayy çok kg almışım filanca zaman tatile gidicem. acillllllll kilo vermem lazım. lütfen yardım edin " hezeyanlarına gelemiyorum. sen o kkiloları aylarca kış dönemi aldın. bir ayda vermeye kalkarsan sonra çatlak sarkık vs ile uğraşırsın. çok dolmuşum ben. özür dilerim kızlar kafanızı şişirdim bu konuda artık birşey yazmayacağım

çok sevindim dtsly. ne güzel bir kg ya gelmişsin ? boy kaç ? tıkırın da olmadıı için bmi den tahminde yürütemiyorum.
valla benim eşimde 101,2 kilo geldi geçen haftasonu. boyu 184 cm! ve izmirde çalışıyor. işyerinde yeni dogum yapan bi kıza benim hanım dukanla çok kg verdi demiş. kız bana geçen mail attı. ona kitabın adını ve forum linkini verdim. bilmem girdi mi
eşimin istanbula yanıma gelme ihtimalı var. böyle kglu olması beni ama daha çok onu üzüyor. hiçbişiyin içine giremiyor. canı çok sıkkın. ona sen istanbula gel bak ben seni nasıl zayıflatıcam dedim. şimdi dua ediyorum. istanbula gelsin diye. incecik olacak incecik allahın izniyle

Kızlaar, soru sorucam ama korkuyorum

Kimdi tam hatırlayamıyorum ama bir arkadaş geçenlerde demişti ki buğday kepeğini de kabul ediyor dukan amca, maille söylemiş hatta sanırım bunu. Baktım tariflerde de bol bol kullanılıyor buğday kepeği. Bu cidden onaylanmış bir bilgi midir? Diyetimize bir zararı olur mu? Ben Dubai'de yaşıyorum, kaç seferdir yulaf kepeği bulamıyorum marketlerde ama buğday kepeği vardı. Yulaf kepeğim de bitmek üzere, ondan alayım cidden aynı şekilde kullanılabiliyorsa.

Yani geçmişi araştırın demişsiniz ama 1700 küsür sayfa yazı var, arama yapsak kim bilir kaç iletide yazıyordur buğday kepeği, samanlıkta iğne aramak gibi olacak.

cok tesekkurler.boyum 160cm:)standart:)
evet ya eşler bu işin içine girince insan daha bi mutlu oluyor.şimdiye kadar eşim hiçbir diyetimde bana katılmayı düşünmedi.gerci öyle sureklı dıyete kalkısan bırısı degılım ama bı baktı tabı oooh ben tıka basa yıyorum proteınlerı.bende yapabılırım aslında bunu dedı.bakalım iddiaya girdik.pazartesi gunune ben 95in altına bile inerim diyor.bende içimden 'inşallah',dışımdan 'hadi canım sende'diyorum

bu arada cahıl kaldıgım bırsey daha cıktı meydana tıkır ne acaba ya??

arkadaşlar ticker yaptım hangi linki kopyalamam gerekiyor .yardım lütfen

kopyalamada dikkay etmen gereken en onemlı husus aynı kutucugun ıcınde ıkı adres var ıkısıde http ıle baslıyor.ilki degıl.ikinci http den png dahıl olan kısmı kopyalıyorsun ama png den sonrakı kısmı alma.onu kontrol panelınden profıl duzenleden çizelge kısmına yapıstırıp kaydet.kolay gelsın

Kızlar bugün benim 3. günüm hiçbir değişiklik olmadı yulaf kepeği kullanmıyorum acaba onun etkisi olabilir mi? Gerçekten çok sinirlerim bozuk

canım bozma moralini demek ki birden vereceksin.yulaf kepeğini ilk başlarda hemen edinememiştim ben de sonradan edindim.sıkma canını.vereceksin

günaydın kızlar
yeni başlayanlara kolay gelsin diyetiniz diyorum.bol şans ve irade diliyorum.

- de olan arkadaşları hatta benim gibi + da olan arkadaşları da tebrik ediyorum
been reglimin ilk günü +1500 grdım.hala tartılmadım regl bitsin bikaç gün geçsin üstünden öylesi tartılcam.ama sanki bugün 500 grmı gitmiş gibi hissettim bilemiyorum artık görcez bakalım.

eğer haftasonu yada en geç p.tesi + larım gitmezse ben de yumruk atayım diyorum kendime

[B]bugün 37. gün benim. son 3 haftadan beri tartı oynamıyo desem yeridir. yumruk da yapmaya çalıştım 2 gün ondada yok tık. acaba az yediğim içinmi böyleyim.sıkıldım aynı şeyleri yemekten yemek miktarım çok azaldı çünkü.toplamda 6 kg gitti ama bunun 4 kg ı ilk 2 haftada sonrasında durdu gibi bişey.
biraz canım sıkkın bu topiğin eskilerinden bana yardımcı olursalar çok sevineceğim.(vuvuu, yolanda,yasemin vb....)
yediklerimide özetle yazayım çalıştığım için kahvaltı fix 1 yada 2 meyveli yoğurt içine çok az yulaf kepeği koyuyorum...öğlede akşamdan kalan etli bişiler varsa onları yiyorum,yada omlet, akşamda köfte yada tavuk...yanında az yoğurt domates salatalık bide... genelde her günüm böyle...

evet canım çılbır yağsız tavada omlet haşlanmış yumurta yiyebilirsin.ben de light bulamadığımda yarım yağlı kullandım.bir sorun olmaz canım kullanabilirsin.light ürünler daha pahalı oldugu ıcın belli süre sonra bütçeyi sarsıyor zatenhadi bakalım kolay gelsin

valla artık bende + çıksam şaşırmıyorm yasemınım moralim bozuluyr hep

yok tatlım sen atağını uzatma zaten seyıre geçince kilo vermen duracak kaç kilonun atakta gıttıgı bellı olur.reglin bir bıtsın öyle belli olur.sen aynen devam et canım

evet hem daha pahalı hemde saman gibi tadı eşimde arada diyet yaptığı için iyi biliyorum tatlarını.

çok teşekkür ederim canım.bu diyet iyi olacak hem ramazan önceside midemi küçültümüş olacağım.

peki az çok yemenin kilo vermeye etkisi var mı?

yaa cahil filan değilisn ben körmüşüm
ticker ki ben ona tıkır tıkkır kioları gidince değiştiriyoruz diye tıkır diyorum alttaki kg çizelgesiii. bmi 22 küsürmüş senin şimdi anlaışdıı. ben demek ki kahvemi içmeden bişi okumamamlıyım görmüyorum...

bende 165 cm. 59,7 kg geldim geçen cumartesi. cumartesiden cumartesiye değiştiriyorum tıkırımı. ayy biz çocukken bi program var o aklıma. geldi. susam sokagı filan vardı içinde.. ahh ah çocuklugumuz .. neyse.:

bugday kepegi yulaf kepegine tam alternatif olmasa da kullanılabilir bence. ben iki bucuk aydır bu diyetteyim daha yulaf kepegi elime yeni geçti. ru-sheim marka. ama sanki tam tahıllı yulaf unu demek daha dogru. elinde ru-sheim yulaf kepegi olan arkadaşlar beni anlicaklardır. zira süte karıştırıp yiyim dedim acıydı resmen! un acı olur! kepek değil. resmen un var içinde. bence çok abartmamak lazım ru-sheim "yulaf?! ) kepegini.
bugday kepegi alternatif olabilir bence sakıncası yok. burası avrupa deiil ki o saf kepekleri bulalım

canım regl öncesi dönemde eger kaçamak yoksa sabit kalma ve artıları dikkate almayın. regliniz bitsin iki gün sonra tartıda gördüğüünüz kilonuzdur. dert etmeyin. şimdilik yumruga gerek yok

canım az yemek bu diyetteki tuzaklardan biri. insan bu sıcakta pro ile beslenmekte zorlanabiliyor. ama işte alternatif üretmelisin. evde isen işin daha kolay. hep aynı menüler ile beslenme. azıcık yaratıcılık katmaya çalış. bi ara bende senin gibi takılmıştım. sagolsun burdaki kızlar çok yardımcı oldu. dukan diyeti tariflerimiz var. sadece 33 sayfa . uzun olmadığı için oradan muhakkak kafana göre bişi bulursun bence. ama sana tavsiyem oradan denenmiş olan tarifleri denemen. bazı arkadaşlar netten dukana uygun olan ama kendileri denemeden bazı tarifler paylaşmışlar ama ben şahsen denenmişleri ve kendi fotolarını çekip koyan arkadaşların tariflerini daha denemye değer buluyorum. oradaki tarifler ile süpper bir menü oluşturabilirisn. inan bu diyet insana hem diyet yapıp hem yemek yeme ve tok gezerek kg verme şansını sunuyor. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-33.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…