Arkadaşlar menüleri takip etmek çok zor oluyor.nasıl ulaşabiliriz ki acaba.tarifleri gördüm ama evreleri anlayamıyorum sanki orada
Bişi daha sorcam dukana a özel tarifler var mı acaba bellı bı yerı var mı yani
sonunda bugün başlıyorum hadi hayırlısı
slm kızlar ... benim 3 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum. kitabı hafta sonu alıcağım. bu diyeti uygulamam sütümü etkilermi acaba 93 kiloyum 70 kiloya düşmem lazım. bu konu hakkında bi fikriniz varmı? yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba bende bugun başlıyorum artık atak evresine ..
tek aklıma takılan etle aram fln yok onu ne yapacağım..
birde sütü tek içemiyorum azıcık kakao atsam olurmu
vee bu gojiberry nerde bulunur?
dün baya dolaştım yukalf kepeğide bulamadım internetten sipariş etttim bende
sakatatlar girmiyor değilme protein diyetine sucuk vs...
günaydın kızlar nasılsınız benim bi sorum oluck ramazanda bu diyeti nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı?
günaydın kızlar
yeni başlayanlara kolay gelsin diyetiniz diyorum.bol şans ve irade diliyorum.
- de olan arkadaşları hatta benim gibi + da olan arkadaşları da tebrik ediyorum
been reglimin ilk günü +1500 grdım.hala tartılmadım regl bitsin bikaç gün geçsin üstünden öylesi tartılcam.ama sanki bugün 500 grmı gitmiş gibi hissettim bilemiyorum artık görcez bakalım.
eğer haftasonu yada en geç p.tesi + larım gitmezse ben de yumruk atayım diyorum kendime
kristal ve tontiş buradada karşılaştıkne güzel.
bende bu sabah başladım diyete 58.4 le start verdim.henüz sadece 1 bardak ayran içtim protein namına ne varsa evde yiyeceğim artıuk.akşam tavuk aldım gıdaklayana kadar tavuk yiyeceğim galiba bu 3 gün
slm kızlaar.. dün kadar olmasa da bugün de mutluyum -600 uyandım güne .. 81.9 la başlamıştımbugün 79.7 yim.. dukan amca bana atak evresini 5 gün verdi bu 3. günüm olcak ama böle giderse 5 günde baya bişey gidecek.. eylüle kadar en azından 72 fln olabilsem harika bi iş başarmış olcam
tatlım valla bır arkadaşımız vardı hamıle oldugunu öğrenince bırakmıştı dıyeti.ben doğumdan sonra yap derim.sonuçta senin taşıdığın bir can var ve onun bütün herşeyden faydalanması lazım.sen şimdi sadece proteinle besleneceksin bebeciğin de öyle bazı şeylerden mahrum kalacak.ileride onun sağlığı açısından problem çıkmasın sen en iyisi doğumdan sonra yap.yine bizlere katılıp yazılarımızı takip edersin.doğum sonrası da diyete başlarsın.bu benım fıkrım sağlıklı bir hamilelık geçirmen dileğimle
slm kızlaar.. dün kadar olmasa da bugün de mutluyum -600 uyandım güne .. 81.9 la başlamıştımbugün 79.7 yim.. dukan amca bana atak evresini 5 gün verdi bu 3. günüm olcak ama böle giderse 5 günde baya bişey gidecek.. eylüle kadar en azından 72 fln olabilsem harika bi iş başarmış olcam
çalışıyorum canım ondan çok fazla bişey yapamıyorum.asıl sebep malzemelerim yoktu.yulaf kepeğim var bi tek :)))küçük yerde bulunmuyo şu dukan malzemelri.Allahtan 2 gün önce biraz bişiler buldum. tatlandırıcı, lıht puding, yulaf ezmesi,buğday kepeği falan...goji bery,vanilya aroması bulamadım.şimdi yaparım inşallah.birde spor yapmıyorum ben.kitapta olmazsa olmaz demiş ama işte canım istemiyor. buradaki arkadaşlar sporsuzda çok başarılı olmuşlar benim idolüm onlar :)))
teşekkür ederim ayrıca boş kalınca hep okuyorum çok motive edici oluyor...facedede buldum sizleri...inşallah bende başarırım.çok sıkıldım şişman olmaktan:))))
sebze yasak biliyorum fakat taze soğan-kıvırcık vs. yani salatalık malzemeler serbest mi.
Kızlaar, soru sorucam ama korkuyorum
Kimdi tam hatırlayamıyorum ama bir arkadaş geçenlerde demişti ki buğday kepeğini de kabul ediyor dukan amca, maille söylemiş hatta sanırım bunu. Baktım tariflerde de bol bol kullanılıyor buğday kepeği. Bu cidden onaylanmış bir bilgi midir? Diyetimize bir zararı olur mu? Ben Dubai'de yaşıyorum, kaç seferdir yulaf kepeği bulamıyorum marketlerde ama buğday kepeği vardı. Yulaf kepeğim de bitmek üzere, ondan alayım cidden aynı şekilde kullanılabiliyorsa.
Yani geçmişi araştırın demişsiniz ama 1700 küsür sayfa yazı var, arama yapsak kim bilir kaç iletide yazıyordur buğday kepeği, samanlıkta iğne aramak gibi olacak.
Günaydın kızlar,
artılar ile uyanan herkesi tebrik ediyorum. ben yine haftasonuna dogru ellidokuzları görmeye hazırlanıyorum . hahahhahgelde sinir olma. gerçi ben pek dukanlık bişi yapmıyorum güçlendirmede gibiyim reglden sonra bi yumruk ile sahalara bomba gibi geri döneceğim. ama çok ilginç yaa. geçen akşam deliler gibi yedim. yamyam gibi ne bulduysam yedim ama sabah yine eksi çıktım. hafta içinde bişi var. çok yesem bile eksi çıkıyoırum. ama haftasonu kaçamak yapmasam bile artı. hayret ki ne hayret. !!
süpersin canım. bende haftasonu rom aromalı muhallebi yaptım hemde sadece 1 yemek kaşığı mısır nişastası ile. yarım litre süte bölünce aslında kase başına çok az nişasta düşüyor. zaten bir kaşık nişastada kulllanılabiliyor biliyorsunuz. ama foto çekemedim. ben onu en kısa zamanda yapıp tarifler sayfasına eklerim. vanilya aroması bulamadım ama dr oetkerin limon- rom - acıbadem aromalarından buldum. acıbademi kurabiyede kullanabilirim aslında onuda deneyeyim ben. gerçi benim kurabiyelerle aram yok ama sevenler için bir ara deneyip ekleyeyim bari. limon aroması ile ise dondurma. hımm nefis. ah birde akşam gelince onları yapacak enerji olsa bende. sıcaktan çöküp kalıyorum platese bile başlayamadım. gerçi dün akşam pazara gittim yirmibeş kg dan fazla yükle 45 dk yürüdüm. canım çıktı .. deli kardiyooldu yalnız. ama kollarım kesilmiş agrıyo azıcık. gerçi eskiden olsa çok feci sancırlardı ama kaslarım güçlendi mi ne o kadar da agrım yok yoksa pazar gün ki 2,5 saatlik yürüyüşten sonra benim kıvranmam lazımdı acıdan
beberongom sıcaklar bastırdı bu topige bişiler oldu. bikini diyeti yapanlar -sözüme alınmayın lütfen ama - topigi bastılar. hazırlopçular. dakka da bir kitapta ve topik geçmişinde cevabını bulabilecekleri ve-veya mantık yürüterek bulabilecekleri cevapları durmadan sorup topik kirliliği yaratıyorlar. ben farkında isen artık bu tür sorulara cevap vermiyorum. yardımcı olunca da çirkefleşebiliyorlar zira. o yüzden benden paydos. sadece mantıklı sorular soran arkadaşlara cevap vereceğim birde eski dukanistlere. üzgünüm.bir de yeni geldiği halde beni neden aranıza almıyorsunuz kendi aranızda konuşuyorsunuz diyenler var. ben yeni geldiğimde hiç böyle bi sorun yaşamadım. yani direkt olaya dahil ol, muhabbete balıklama atla.ne diye kenardan durup izliyorsun ki ! böyle şımarık anaokulu çocuğu tavırlarına ben gelemiyorum. siz kızların özellikle de onurege ablanın iki sayfada bir dukan diyeti özetini yapıştırma sabrına hayranım ama yok ben artık dayanamayacağım. insanların şu bikini zamanı gelince "ayy çok kg almışım filanca zaman tatile gidicem. acillllllll kilo vermem lazım. lütfen yardım edin " hezeyanlarına gelemiyorum. sen o kkiloları aylarca kış dönemi aldın. bir ayda vermeye kalkarsan sonra çatlak sarkık vs ile uğraşırsın. çok dolmuşum ben. özür dilerim kızlar kafanızı şişirdim bu konuda artık birşey yazmayacağım
çok sevindim dtsly. ne güzel bir kg ya gelmişsin ? boy kaç ? tıkırın da olmadıı için bmi den tahminde yürütemiyorum.
valla benim eşimde 101,2 kilo geldi geçen haftasonu. boyu 184 cm! ve izmirde çalışıyor. işyerinde yeni dogum yapan bi kıza benim hanım dukanla çok kg verdi demiş. kız bana geçen mail attı. ona kitabın adını ve forum linkini verdim. bilmem girdi mi
eşimin istanbula yanıma gelme ihtimalı var. böyle kglu olması beni ama daha çok onu üzüyor. hiçbişiyin içine giremiyor. canı çok sıkkın. ona sen istanbula gel bak ben seni nasıl zayıflatıcam dedim. şimdi dua ediyorum. istanbula gelsin diye. incecik olacak incecik allahın izniyle
canım yoo az yiyeyim diye çabam yok zaten de.3 yaşında bir haylaz olunca evde kahvaltım gecikiyor bende aç kalmayayım diye ayran içiyorum sonrasında peynir yedim birazda .hatta şimdide süt ısıtacağım kendime tarçınım yok sorun olur mu acaba?tatlım sadece bır bardak ayran değil güzel bır omlet fılan yap peynır ye öyle olmaz.kilo veremezsıın.çok ye çok kılo ver
ayyy ablam sağol ben de indiriyorum bi tane daha btjunkie ci çıktı ehehehe
berriniiim geldim ama sonucumu alamadım alt tarafı bi negatif test lazım netten mi indirsem ilacımı alabilmek için
sen nerde oturuyosun canım benim?
canım ben safranboludayım ara sıra ankaraya gelip gidiyorum.her iki yerde de oluyorum.göçebe gibiyim
Berrincim Safranbolu diyosun ya içim gidiyo.ramazanın son 10 günü ve bayramda da ben de orada olacağım. 9 yaşındaki kızım şu an orada anneannesi dayıları var orada. geçenlerde sen doğalgaz çalışması var deyince anlamıştım orada olduğunu ablam ve kardeşimin evinde deaynı çalışma vardı. bitti çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?