Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar menüleri takip etmek çok zor oluyor.nasıl ulaşabiliriz ki acaba.tarifleri gördüm ama evreleri anlayamıyorum sanki orada

canım atak da zaten sadece protein alıyorz.seyir de ayrıca sebze ekleyebılıyorz.butun tariflerimiz de atak ve seyire göre zaten.güçlendirmeye geçen yanlış hatırlamıyorsam 3 kişi var.burdan bakabilirsin tariflerimize
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

tatlım valla bır arkadaşımız vardı hamıle oldugunu öğrenince bırakmıştı dıyeti.ben doğumdan sonra yap derim.sonuçta senin taşıdığın bir can var ve onun bütün herşeyden faydalanması lazım.sen şimdi sadece proteinle besleneceksin bebeciğin de öyle bazı şeylerden mahrum kalacak.ileride onun sağlığı açısından problem çıkmasın sen en iyisi doğumdan sonra yap.yine bizlere katılıp yazılarımızı takip edersin.doğum sonrası da diyete başlarsın.bu benım fıkrımsağlıklı bir hamilelık geçirmen dileğimle

slm kızlaar.. dün kadar olmasa da bugün de mutluyum -600 uyandım güne .. 81.9 la başlamıştımbugün 79.7 yim.. dukan amca bana atak evresini 5 gün verdi bu 3. günüm olcak ama böle giderse 5 günde baya bişey gidecek.. eylüle kadar en azından 72 fln olabilsem harika bi iş başarmış olcam

canım az yemek bu diyetteki tuzaklardan biri. insan bu sıcakta pro ile beslenmekte zorlanabiliyor. ama işte alternatif üretmelisin. evde isen işin daha kolay. hep aynı menüler ile beslenme. azıcık yaratıcılık katmaya çalış. bi ara bende senin gibi takılmıştım. sagolsun burdaki kızlar çok yardımcı oldu. dukan diyeti tariflerimiz var. sadece 33 sayfa . uzun olmadığı için oradan muhakkak kafana göre bişi bulursun bence. ama sana tavsiyem oradan denenmiş olan tarifleri denemen. bazı arkadaşlar netten dukana uygun olan ama kendileri denemeden bazı tarifler paylaşmışlar ama ben şahsen denenmişleri ve kendi fotolarını çekip koyan arkadaşların tariflerini daha denemye değer buluyorum. oradaki tarifler ile süpper bir menü oluşturabilirisn. inan bu diyet insana hem diyet yapıp hem yemek yeme ve tok gezerek kg verme şansını sunuyor. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-33.html
[/QUOTE]

çalışıyorum canım ondan çok fazla bişey yapamıyorum.asıl sebep malzemelerim yoktu.yulaf kepeğim var bi tek :)))küçük yerde bulunmuyo şu dukan malzemelri.Allahtan 2 gün önce biraz bişiler buldum. tatlandırıcı, lıht puding, yulaf ezmesi,buğday kepeği falan...goji bery,vanilya aroması bulamadım.şimdi yaparım inşallah.birde spor yapmıyorum ben.kitapta olmazsa olmaz demiş ama işte canım istemiyor. buradaki arkadaşlar sporsuzda çok başarılı olmuşlar benim idolüm onlar :)))

teşekkür ederim ayrıca boş kalınca hep okuyorum çok motive edici oluyor...facedede buldum sizleri...inşallah bende başarırım.çok sıkıldım şişman olmaktan:))))

canım sen de balık ve tavuk yiyebilirsin.sütü de tarçın ile tüketebilirsin.kakao yağı çıkan birşey o yüzden hiç birimiz kullanmadık ama çok abartmazsan arada bır kakaoluda içebılırsın.ya da sana sütlü türk kahvesi önerebilirim.

kızlar aşkolsun ama...listeden çıkarmışsınız beni! neden ama? bakıp motivasyonum artacaktı...hem benim hem de dukancıların. galiba benim kadar kilo veren yok bu kadar kısa bir zamanda. neyse...ben de liste dışı kalırım.

kimse bana ne günaydın diyor ne de moral veriyor
p.tesi de öyle olmuştu

tatlım sadece bır bardak ayran değil güzel bır omlet fılan yap peynır ye öyle olmaz.kilo veremezsıın.çok ye çok kılo ver

canım bende o kiloyla başladım 81.5 ila 82 arasında gidip geliyodum başladığımda.şimdi 75 li kilolarda geziyorum.başlarda öle şok olmuş vaziyette devam ediyosun.bende atakta 2.5 vermiştim.ilk 2 haftada 4 kg gitti ama sonra duruyo gibi bişey.37 gün bugün giden 6 kg ve 2 haftadır da 2 ileri 1 geri :))))bende bayrama kadar 70 hedeflemiştim ama ramazan geliyo olmayacak sanırım. buraları okuyup motivasyonumu bozmamaya çalışıyorum.inşallah başarırız hepimiz.

canım kızcagız dogurmuş emziriyormuş şuanda :))) bence de diyeti şimdilik düşünmesin. hamilelerin ve emziren annelerin dengeli bir şekilde herşeyden azar azar yemesi lazım. süt üretimi için ekstradan günde 500 kalori yakıyor bu bir spordan daha fazlası demek. bunu degerlendirebilirse kilo verebilir. internette emziren anne diyetleri var ona göre beslenebilir. abur cubur tatlı yemeyip normal beslenirse bile zaten kilo verebilir. dukan emziren annelere uygun bir diyet değildir. bebeginizin saglıgını riske atmayınız :

tebrikler canım. aynen devam. seyire geçince ufak tefek artılar olabilir ama sakın endişelenme ve üzülme bu çok normal. kitapta da anlatılmış zaten

canım bende çalışıyorum ve her gün bir kaç saklama kabı ile geliyorum ofise. bırak dukanı normal bi diyete bile uygun olmayan yag içinde yüzen yemekler geliyor çünkü. ama seni çok iyi anlıyorum. insan bir süre sonra sıkılmaya başlıyor haşlanmış tavuk filan. haftasonlarımı yemek yapmakla geçiriyorum bende. o hafta ne yiyeceksem dolapta hazır oluyor. kabıma koyuo getiriyorum. başkalarından farklı yemek yemek zor oluyor mu oluyor? başta utanıyordum ama artık takmıyorum. önemli olan biziz biz
ayrıca sporsuz kilo veriliyor evet ama ilk etapta. ben de spor yapıyordum başka bi diyet yaparken ama dukana geçince bıraktım birden sogudum yapamıyorum.bide havalarda ısındı. ama sporsuz kilo veremiyorum. bir ay oldu mehter takımın gibi bir ileri bir geri hiç bi gelişme yokkk.. şimdi yavaştan kardiyoya başlicam + plateste yapacam insalla.ah bide başlayabilsem

sebze yasak biliyorum fakat taze soğan-kıvırcık vs. yani salatalık malzemeler serbest mi.

bildiğim kadarı ile taze sogan kokulu otlara giriyor atakta serbest. ama bence az tüket derim. kıvırcık ise sebze olarak düşünülüyor seyirde serbest atakta yasak

canım evet bır arkadaş maıl atmıştı kullanabılırsınız dıye cevap geldı.yulaf kepeği bulamazsan kullanabılırsın.çok zor da kalırsan yulaf ezmesı de kullanabılırsın.kullanan arkadaslar vardı

merhaba canımmm

ya bende de aynı durum var biliyo musun haftasonları ne olursa olsun kesinlikle artıya dönüyorum her seferinde nedendir bilemedim ofisteyken bi düzen oluyor su içmemizde yemek saatlerimizde vücut buna mı alışıyor nedir bak h.sonu kilom arttı da arttı pazartesiden itibaren yine 300 - 200 gr düşmeye başladım anlayamıyorum valla artık neye dikkat etmem gerektiğini kafam karışıyor sürekli bi şeyleri farkederek

tatlım sadece bır bardak ayran değil güzel bır omlet fılan yap peynır ye öyle olmaz.kilo veremezsıın.çok ye çok kılo ver
canım yoo az yiyeyim diye çabam yok zaten de.3 yaşında bir haylaz olunca evde kahvaltım gecikiyor bende aç kalmayayım diye ayran içiyorum sonrasında peynir yedim birazda .hatta şimdide süt ısıtacağım kendime tarçınım yok sorun olur mu acaba?

selam kızlaar. dün ilk günümdü. deliksiz süper geçti. fekat sabah 500 gram gitmişti sadece. genele göre biraz az sanırım. ama ben dukana başlamadan detoks tarzı bişeyle sularımı atmıştım aceba o yüzden mi az çıktı. neyse zaten dukan ustanın 6 gün önerdiği atak sonucu 2.3 kilo vereceğimi öngörmüştü.aşağı yukarı hergün böle versem zaten 3 kilo olur. önceden benim diyetisyenle 1 ayda veremediğim kilodur ki bu dukanın ne kadar etkili olduğunu gösteriri. inşallah dukanla tanışmam hayatımın dönüm noktası olucak..bugün ne yedim lor peynirli omlet ve meyveli yoğurt 100 ml.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…