Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar :7
umarim keyifler iyidir dun biraz rahatsizdim hic katilamadim araniza ama bugun bomba gibiyim ama dukani bozmadim yinede yalniz seyir donemine gectigimden beri kilomda bi degisiklik olmadi anladigim kadariyla normal bir durum azicik daha sabir edicez demekki
bu arada ben su sayfalari bi okuyup geliverim bir suru birikmis yine

tatlım bozma moralını nerdeyse 1 aydır bende de tık yok.1+1 ı bırakıp 5+5 gectm 2kez yumruk yaptım 2.si işe yaramadı.yeme sıklığını arttır bol su iç yürüyüş yap sana tavsıyem bunlar.ben de aynı durumdayı hatta + lardayım

var tabıkı çok yıyeceksın ne kadar çok proteın alırsan o kadar vereceksın.az yeme sakınaç bırakma kendını

yok tatlım nıye cıkaralımmm gıtme gıtmerengınarım benım.anlat bakalım yoktun epeydr nerdeydın?

kimse bana ne günaydın diyor ne de moral veriyor
p.tesi de öyle olmuştu

tatlım bır cok kışı var forumda herkese cevap vermeye çalışıyorm ama arada kaçanlar oluyor ben de ınsanım demı? böyle alınganlıklar yapmayalım lütfen yenı gelen arkadaşlar da çok yaptılar onlara da söyledım gözümüzden kaçanlar oluyor.bır art nıyet aramayın.ara da çevrımiçi gorunup iş yapmaya yemek yapmaya gıdenler oluyor vaktı olmaynca sadece yazılanları okuyanlar oluyor sabahtan akşma herkes bılgısayar basında oturmuyor halıyle herkesın işi oluyor.işi bıtıp gelınce bazen çok sayfa oluyor okuyamayabılıyor üşenıyor.kalan sayfalardan muhabbete dahıl oluyor.o yüzden alınmayın şekerımgören herkes cevap yazar meşgul degılse

bir sorum olacak. cevaplarsanız cok sevinirim.
ben de yeni başladım bu diyete. 164 cm ve 56 kilotum. sitesinden baktım benim ideal kiloda oldugumu soyluyor ve program vermiyor. ben de boyumu kısallttım ve istedigim kiloya gelebilmek icin ayarladım (10 cm falan dusurdum boyumu) Bu haliyle bana 2 gun atak donemi verdi. Ben bu donemde sadece protein yiyecegim ancak herseyin (yogurt, sut peynir gibi) light olanını mı almam gerekiyor. bazen mesela dışardan ayran alınca genelde normal ayran oluyor. Sut icin de sadece pastorize yada gunluk sut iciyorum. bunların da light olanını bulamıyorum. bu durumda diyeti bozmuş mu oluyorum?

hangi siteden bakılıyor bende bakmak istiyorum link verirmisinniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnn:2:

bana az geldi canım .ben yazayım.
sabahları doyana kadar peynir ,yoğurt,bazen yumurta (şu sıra yumurtadan tiksindim ama zorluyorum.(rafadan,çok haşlanmış,omlet..)bunları bir anda yiyemiyorum.gidip gelip ağzıma atıyorum özellikle peyniri.
öğlen bazen yoğurt.bazen yoğurt +tavuk vs.yine acıktıkça yoğurt,ayran,peynir yiyiyorum.
akşam:ızgara ,haşlanmış tavuk miktar bazen 1 tavuğun göğsü bazen 1 tavuğun göğsünün yarısı bazende 1 tavuk yediğim bile oluyor yanında diyet kola yoksa yoğurt yoksa su :),acıktıkça yatana kadar peynir yoğurt ayran

şeker ihtiyacını tarçını ısrıp çayla yada sade olarak ağzında geveliyip duruyorum.en çok hoşuma giden light dondurma....acıkınca ,canım birşey istediğnde gidip gelip ondanda 2 -3 lokma alıyorum .3 günde bitiyor.

saf pro+sebze günümde b unlara ek olarak bol sebze yiyorum en çokta domates,biber,salatalık,gidip gelip yiyorum.ama dukan sebzeye az öneriyor. ben fazla uymadım bu kurala
ben ekmek,kek ,çorba daha yapmadım.yulaf kepeğim yok.çok az olduğundan arada 1 kaşık yoğurta ilave ediyorum.

Son düzenleme:

bende yeni başladım canım hoşgeldin. ya eğer bulman imkansız değilse ara bul dolaba depola istersen. ama imkansızsa light ürün bulamıyorsan onları kullan ama seyire geçtiğinde yaptığın yemeklere yağ katma ki dnegelesin. canım benimde boyum 164 ve dukan amca aban 59.1 i uygun görmüş. ben en son ortaokulda filan öleydim sanırımo yüzden benim için mükemmel bir kilodasın 56 ile.

geçmiş olsun umarım cıddı degıldır

canım zaten kılon boyuna göre çok normal nıye dıyet yapıyorsun kı?eger varsa bölgesel sorunlarını da yuruyuş ve hareketler ile halledebılırsın

canım bu diyette hiçbir zaman yağ kullanmıyoruz.seyirde yağ kullanma yazmışsın.dukan diyeti yapanlar yağ kullanmıyacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…