harika bir haber bu canımtebrikler
[B]bugün 37. gün benim. son 3 haftadan beri tartı oynamıyo desem yeridir. yumruk da yapmaya çalıştım 2 gün ondada yok tık. acaba az yediğim içinmi böyleyim.sıkıldım aynı şeyleri yemekten yemek miktarım çok azaldı çünkü.toplamda 6 kg gitti ama bunun 4 kg ı ilk 2 haftada sonrasında durdu gibi bişey.
biraz canım sıkkın bu topiğin eskilerinden bana yardımcı olursalar çok sevineceğim.(vuvuu, yolanda,yasemin vb....)
yediklerimide özetle yazayım çalıştığım için kahvaltı fix 1 yada 2 meyveli yoğurt içine çok az yulaf kepeği koyuyorum...öğlede akşamdan kalan etli bişiler varsa onları yiyorum,yada omlet, akşamda köfte yada tavuk...yanında az yoğurt domates salatalık bide... genelde her günüm böyle...
evet hem daha pahalı hemde saman gibi tadıeşimde arada diyet yaptığı için iyi biliyorum tatlarını.
çok teşekkür ederim canım.bu diyet iyi olacak hem ramazan önceside midemi küçültümüş olacağım.
peki az çok yemenin kilo vermeye etkisi var mı?
yaa cahil filan değilisn ben körmüşüm
ticker ki ben ona tıkır tıkkır kioları gidince değiştiriyoruz diye tıkır diyorum alttaki kg çizelgesiii. bmi 22 küsürmüş senin şimdi anlaışdıı. ben demek ki kahvemi içmeden bişi okumamamlıyım görmüyorum...
bende 165 cm.59,7 kg geldim geçen cumartesi. cumartesiden cumartesiye değiştiriyorum tıkırımı. ayy biz çocukken bi program var o aklıma. geldi. susam sokagı filan vardı içinde.. ahh ah çocuklugumuz .. neyse.:
susam sokağı aaah ahh kurabıye canavarı edi ile büdü,kurbağa kermit valla nerden geldi aklına.çocuk olasım geldı
kızlar aşkolsun ama...listeden çıkarmışsınız beni! neden ama? bakıp motivasyonum artacaktı...hem benim hem de dukancıların. galiba benim kadar kilo veren yok bu kadar kısa bir zamanda. neyse...ben de liste dışı kalırım.
kimse bana ne günaydın diyor ne de moral veriyor
p.tesi de öyle olmuştu
canım kızcagız dogurmuş emziriyormuş şuanda :))) bence de diyeti şimdilik düşünmesin. hamilelerin ve emziren annelerin dengeli bir şekilde herşeyden azar azar yemesi lazım. süt üretimi için ekstradan günde 500 kalori yakıyor bu bir spordan daha fazlası demek. bunu degerlendirebilirse kilo verebilir. internette emziren anne diyetleri var ona göre beslenebilir. abur cubur tatlı yemeyip normal beslenirse bile zaten kilo verebilir. dukan emziren annelere uygun bir diyet değildir. bebeginizin saglıgını riske atmayınız :
3 aylık hamıleym yazmış ben onu görmemışım.sabahtan berı yenı gelenlere cevap yazıorm beynım döndu.ben de dıyet yapma dedım zaten.gül sen bana gül napıım beynım döndu ahanda şu bebek kımın oldum
bir sorum olacak. cevaplarsanız cok sevinirim.
ben de yeni başladım bu diyete. 164 cm ve 56 kilotum. sitesinden baktım benim ideal kiloda oldugumu soyluyor ve program vermiyor. ben de boyumu kısallttım ve istedigim kiloya gelebilmek icin ayarladım (10 cm falan dusurdum boyumu) Bu haliyle bana 2 gun atak donemi verdi. Ben bu donemde sadece protein yiyecegim ancak herseyin (yogurt, sut peynir gibi) light olanını mı almam gerekiyor. bazen mesela dışardan ayran alınca genelde normal ayran oluyor. Sut icin de sadece pastorize yada gunluk sut iciyorum. bunların da light olanını bulamıyorum. bu durumda diyeti bozmuş mu oluyorum?
Berrincim Safranbolu diyosun ya içim gidiyo.ramazanın son 10 günü ve bayramda da ben de orada olacağım. 9 yaşındaki kızım şu an orada anneannesi dayıları var orada. geçenlerde sen doğalgaz çalışması var deyince anlamıştım orada olduğunu ablam ve kardeşimin evinde deaynı çalışma vardı. bitti çok şükür.
canım benım ne guzel hemşom benım.Ankara ya gıdıp gelme durumum var işte gıdıp gelıorm iş arama mevzusu yuzunden.safranbolu da olursam ve musaıt olursam sen de musaıt olursan görüşürüz hemşom benım valla çok isterım
berrincim ne durumdasın 2. pro günümüzdeyiz ben ilk günü -300 le tamamladım umarım böyle gider
[B]bugün 37. gün benim. son 3 haftadan beri tartı oynamıyo desem yeridir. yumruk da yapmaya çalıştım 2 gün ondada yok tık. acaba az yediğim içinmi böyleyim.sıkıldım aynı şeyleri yemekten yemek miktarım çok azaldı çünkü.toplamda 6 kg gitti ama bunun 4 kg ı ilk 2 haftada sonrasında durdu gibi bişey.
biraz canım sıkkın bu topiğin eskilerinden bana yardımcı olursalar çok sevineceğim.(vuvuu, yolanda,yasemin vb....)
yediklerimide özetle yazayım çalıştığım için kahvaltı fix 1 yada 2 meyveli yoğurt içine çok az yulaf kepeği koyuyorum...öğlede akşamdan kalan etli bişiler varsa onları yiyorum,yada omlet, akşamda köfte yada tavuk...yanında az yoğurt domates salatalık bide... genelde her günüm böyle...
ben de yeni başladım bu diyete. 164 cm ve 56 kilotum. sitesinden baktım benim ideal kiloda oldugumu soyluyor ve program vermiyor. ben de boyumu kısallttım ve istedigim kiloya gelebilmek icin ayarladım (10 cm falan dusurdum boyumu) Bu haliyle bana 2 gun atak donemi verdi. Ben bu donemde sadece protein yiyecegim ancak herseyin (yogurt, sut peynir gibi) light olanını mı almam gerekiyor. bazen mesela dışardan ayran alınca genelde normal ayran oluyor. Sut icin de sadece pastorize yada gunluk sut iciyorum. bunların da light olanını bulamıyorum. bu durumda diyeti bozmuş mu oluyorum?
canım ben de oynamaya yok bakalım ne olacak.valla senın adına sevındm.inşallah işe yarar bu 5+5 bırtanem
merhaba arkadaslar:7
umarim keyifler iyidir dun biraz rahatsizdim hic katilamadim araniza ama bugun bomba gibiyim ama dukani bozmadim yinedeyalniz seyir donemine gectigimden beri kilomda bi degisiklik olmadi anladigim kadariyla normal bir durum azicik daha sabir edicez demekki
bu arada ben su sayfalari bi okuyup geliverim bir suru birikmis yine
berrinciğm suyu çoğalt içtiğin den fazla iç bakalım...
bende yeni başladım canım hoşgeldin. ya eğer bulman imkansız değilse ara bul dolaba depola istersen. ama imkansızsa light ürün bulamıyorsan onları kullan ama seyire geçtiğinde yaptığın yemeklere yağ katma ki dnegelesin. canım benimde boyum 164 ve dukan amca aban 59.1 i uygun görmüş. ben en son ortaokulda filan öleydim sanırımo yüzden benim için mükemmel bir kilodasın 56 ile.
canım benım ne guzel hemşom benım.Ankara ya gıdıp gelme durumum var işte gıdıp gelıorm iş arama mevzusu yuzunden.safranbolu da olursam ve musaıt olursam sen de musaıt olursan görüşürüz hemşom benım valla çok isterım
berrincim ben de çok isterim ne iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?