tatlım bır cok kışı var forumda herkese cevap vermeye çalışıyorm ama arada kaçanlar oluyor ben de ınsanım demı? böyle alınganlıklar yapmayalım lütfen yenı gelen arkadaşlar da çok yaptılar onlara da söyledım gözümüzden kaçanlar oluyor.bır art nıyet aramayın.ara da çevrımiçi gorunup iş yapmaya yemek yapmaya gıdenler oluyor vaktı olmaynca sadece yazılanları okuyanlar oluyor sabahtan akşma herkes bılgısayar basında oturmuyor halıyle herkesın işi oluyor.işi bıtıp gelınce bazen çok sayfa oluyor okuyamayabılıyor üşenıyor.kalan sayfalardan muhabbete dahıl oluyor.o yüzden alınmayın şekerımgören herkes cevap yazar meşgul degılse
tatlım sadece ciğer tüketebiliyoruz sakatatlardan
özgül ablacım valla artık zaten sıcaklar nedenıyle gunde sadece 3lt ye yakın su içiyorum dığer içeceklerı saymıyorum.sorma valla moralım bozuk ablam napıcam bılmıyorum
canım zaten kılon boyuna göre çok normal nıye dıyet yapıyorsun kı?eger varsa bölgesel sorunlarını da yuruyuş ve hareketler ile halledebılırsın
1.60 canım ama göruntu kötubence hiç moralini bozma tatlım
bence sen bu kilo da bile süpersindir eminim,çok da dert etme.tabiiki ideailine kavuşmak istersin ama çok bi fazlalığın yok ki üzme kendini.geç olsun temiz olsun dimi ama.
ben napayım,77-78 kilolarda geziniyorum habire öff(
boyun kaç cnm senin?
1.60 canım ama göruntu kötuvermem lazım
bolgesel yağlarım cok fazla. kilo ile bir takıntım yok. kaç kilo oldugum cok onemli degil. ama aylardır hemen hergun saatlerce yuruyus yapıyorum ve yer hareketleri yapıyorum ama incelemiyorum. sorunum bu sadece. yag yakmam lazım. ölçumlerimi de yaptırdım. 2.3 kg yağ kaybetmem, 3 kg da kas yapmam lazımmış.
walla öyle olucak gibi bi de şu yulaf kepeğinden elma dilim patates icat edebilsek çok mutlu olucam
bu arada darısı bizim başımıza derken sen yapmıyor musun ekmek kek vs ??
eee sen böyle süt yoğurtla gidersen kilo veremezsin tabii. Yemen lazım canım bu diyette. Ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı. Okumadın mı hiç bunu geçmişi okurken, ya da facebooktan sayfayı takip ederken?
canım seyirde atakta ne yiyebileceğini, neyin yasak olduğunu bilirsen, sayfamızdaki tarifleri de ne zaman ne kadar yiyebileceğinin kararını verebilirsin. Kitabı ve forumun geçmiş sayfalarını okudun umuyorum?
ay benim de annem burun kıvırıyor. Mis gibi ekmek yapıyorum, sevdi diye şerbetli lor tatlısı yaptım, bozdu attı çöpe. Yapmayınca da hom hom homurdanıyo.
arkadaşım canım yağmırım çok sağol link vermişsin ama, bu link bin kez verildi sayfada arkadaşlar!
Hazırlopçu olmayalım lütfen. Kitabı nerden bulucam diye başlayan soru silsilesi var resmen forumda. Şu forumun 1000. sayfasından başlasanız bir sürü sorunuza cevap bulacaksınız. Kitapta örnek menü var, tarifler var, facebook sayfasında bir sürü tarif var, geçmişi okusaydınız bizim de tarif sayfamıza ulaşabileceğini linkleri bulabilirdiniz. Mustlu hocam vermiştiz 98576 kez linkleri. Herkes sizin sorduğunuz soruları sordu burada, geçmişi okuyup görürseniz niye atakta kilo veremediğinizi, yemek tariflerine nereden ulaşacağınızı, günde ne kadar yemeniz gerektiğini, su miktarınızı, kabızlık problemine nasıl çözümler üretildiğini göreceksiniz. Bu kadar armut piş ağzıma düş bir millet olamaz ya. Azıcık araştırın, emek sarfedin arkadaşlar! Bu mesajımdan sonra kimsenin sorusuna cevap vermeyi düşünmüyorum, bunu da belirteyim. Lütfen sonra niye cevap vermiyorsunuz demeyin, en azından bana. Gerçekten sinirleniyorum çünkü artık. Bu sadece dukan diyeti topiğinde değil, her yerde. Azıcık sokaklardaki yönlendirme tabelalarını okumazlar gelirler, bu nerdeeeee diye sorarlar. Bilen birine sormazlar, anlatılanı dinlemezler, anlamaya çalışmazlar sonra adım başı birilerine soru sorarlar, nasıl, nerden gidicem, nerde gibi. sonra kafaları karışır bir haltı da beceremezler.
Velhasıl, azıcık emek sarfedin, yapabildiğiniz her şeyi yapın, her yeri okuyun, sonra gelin soru sorun. Bu kadar basit. Biraz ARAŞTIRIN.
herkese günaydın. Bugün işe gidiyorum, birazdan duşumu alıp hazırlanıcam ve 10da evden çıkıcam. Önce şu saçma testimin sonucunu alıcam, sonra da iş için olmam gereken yere gidicem, beni oradan alacaklar. Akşamleyin ancak dönerim canlarım, 4 saatlik bir iş olsa da, git-gel zaman alıcak. Akşama benim de mönümde alabalık var kısmetse
kilom hala sabit sabrediyorum ama, reglimi olayım bir, bi de yumruk çaktım mı inşallah şu inatçı 2 kiloyu da vericem. Dün 4 saat kadar yürüdüm sanırım toplamda.
Hocam, iyi eğlenceler :)))
hepinize bol eksili günler diliyorum sevgili dukanistler, sağlıkla kalınnn.. :80:
Günaydın kızlar,
artılar ile uyanan herkesi tebrik ediyorum. ben yine haftasonuna dogru ellidokuzları görmeye hazırlanıyorum . hahahhahgelde sinir olma. gerçi ben pek dukanlık bişi yapmıyorum güçlendirmede gibiyim reglden sonra bi yumruk ile sahalara bomba gibi geri döneceğim. ama çok ilginç yaa. geçen akşam deliler gibi yedim. yamyam gibi ne bulduysam yedim ama sabah yine eksi çıktım. hafta içinde bişi var. çok yesem bile eksi çıkıyoırum. ama haftasonu kaçamak yapmasam bile artı. hayret ki ne hayret. !!
süpersin canım. bende haftasonu rom aromalı muhallebi yaptım hemde sadece 1 yemek kaşığı mısır nişastası ile. yarım litre süte bölünce aslında kase başına çok az nişasta düşüyor. zaten bir kaşık nişastada kulllanılabiliyor biliyorsunuz. ama foto çekemedim. ben onu en kısa zamanda yapıp tarifler sayfasına eklerim. vanilya aroması bulamadım ama dr oetkerin limon- rom - acıbadem aromalarından buldum. acıbademi kurabiyede kullanabilirim aslında onuda deneyeyim ben. gerçi benim kurabiyelerle aram yok ama sevenler için bir ara deneyip ekleyeyim bari. limon aroması ile ise dondurma. hımm nefis. ah birde akşam gelince onları yapacak enerji olsa bende. sıcaktan çöküp kalıyorum platese bile başlayamadım. gerçi dün akşam pazara gittim yirmibeş kg dan fazla yükle 45 dk yürüdüm. canım çıktı .. deli kardiyooldu yalnız. ama kollarım kesilmiş agrıyo azıcık. gerçi eskiden olsa çok feci sancırlardı ama kaslarım güçlendi mi ne o kadar da agrım yok yoksa pazar gün ki 2,5 saatlik yürüyüşten sonra benim kıvranmam lazımdı acıdan
beberongom sıcaklar bastırdı bu topige bişiler oldu. bikini diyeti yapanlar -sözüme alınmayın lütfen ama - topigi bastılar. hazırlopçular. dakka da bir kitapta ve topik geçmişinde cevabını bulabilecekleri ve-veya mantık yürüterek bulabilecekleri cevapları durmadan sorup topik kirliliği yaratıyorlar. ben farkında isen artık bu tür sorulara cevap vermiyorum. yardımcı olunca da çirkefleşebiliyorlar zira. o yüzden benden paydos. sadece mantıklı sorular soran arkadaşlara cevap vereceğim birde eski dukanistlere. üzgünüm.bir de yeni geldiği halde beni neden aranıza almıyorsunuz kendi aranızda konuşuyorsunuz diyenler var. ben yeni geldiğimde hiç böyle bi sorun yaşamadım. yani direkt olaya dahil ol, muhabbete balıklama atla.ne diye kenardan durup izliyorsun ki ! böyle şımarık anaokulu çocuğu tavırlarına ben gelemiyorum. siz kızların özellikle de onurege ablanın iki sayfada bir dukan diyeti özetini yapıştırma sabrına hayranım ama yok ben artık dayanamayacağım. insanların şu bikini zamanı gelince "ayy çok kg almışım filanca zaman tatile gidicem. acillllllll kilo vermem lazım. lütfen yardım edin " hezeyanlarına gelemiyorum. sen o kkiloları aylarca kış dönemi aldın. bir ayda vermeye kalkarsan sonra çatlak sarkık vs ile uğraşırsın. çok dolmuşum ben. özür dilerim kızlar kafanızı şişirdim bu konuda artık birşey yazmayacağım
çok sevindim dtsly. ne güzel bir kg ya gelmişsin ? boy kaç ? tıkırın da olmadıı için bmi den tahminde yürütemiyorum.
valla benim eşimde 101,2 kilo geldi geçen haftasonu. boyu 184 cm! ve izmirde çalışıyor. işyerinde yeni dogum yapan bi kıza benim hanım dukanla çok kg verdi demiş. kız bana geçen mail attı. ona kitabın adını ve forum linkini verdim. bilmem girdi mi
eşimin istanbula yanıma gelme ihtimalı var. böyle kglu olması beni ama daha çok onu üzüyor. hiçbişiyin içine giremiyor. canı çok sıkkın. ona sen istanbula gel bak ben seni nasıl zayıflatıcam dedim. şimdi dua ediyorum. istanbula gelsin diye. incecik olacak incecik allahın izniyle
hiç de sanmıyorum kötü olduğunu 1.60 boya bu kilo bence gayet hoş bi görüntü vardır:)
canım bu diyette hiçbir zaman yağ kullanmıyoruz.seyirde yağ kullanma yazmışsın.dukan diyeti yapanlar yağ kullanmıyacak zaten
Yaklaşık 5 gündür bu forumdayım ama hayatımın büyük bir kısmını kaplamış bulunmakta :)) Dün aldığım 500 grama karşılık beni o kadar motive ettiniz ki bugün o 500 grmı verdim üstüne bir de 300 gr verdim. Teşekkür ederim :)) 78.3 den 75.6 ya düştüm. Biraz pohpohlanmak iyi geliyor sanırım.. Sonuç olarak mutluyum yarın atak evremin son günü
2700 gitti yani öle mi. süpermiş yaa.kilolarımız çok yakın. darısı bana inşalalh bugn 2. günüm.açlık hissrtmiyorum maşallah başağrısı vs de yok şükür.
böbrek ve dana dili yiyebilenlere duyurulur.
merhaba canımmm
ya bende de aynı durum var biliyo musun haftasonları ne olursa olsun kesinlikle artıya dönüyorum her seferinde nedendir bilemedim ofisteyken bi düzen oluyor su içmemizde yemek saatlerimizde vücut buna mı alışıyor nedir bak h.sonu kilom arttı da arttı pazartesiden itibaren yine 300 - 200 gr düşmeye başladım anlayamıyorum valla artık neye dikkat etmem gerektiğini kafam karışıyor sürekli bi şeyleri farkederek
Berrincim Safranbolu diyosun ya içim gidiyo.ramazanın son 10 günü ve bayramda da ben de orada olacağım. 9 yaşındaki kızım şu an orada anneannesi dayıları var orada. geçenlerde sen doğalgaz çalışması var deyince anlamıştım orada olduğunu ablam ve kardeşimin evinde deaynı çalışma vardı. bitti çok şükür.
aa safranbolu bizim oraya çok yakın. sadce 60 km. eşimle nişanlı iken gitmiştik çok güzel oralar. annemler araçtalar çok yakınız size berroş. bayramda niyetim annemlere gitmek
selam kızlaar. dün ilk günümdü. deliksiz süper geçti. fekat sabah 500 gram gitmişti sadece.genele göre biraz az sanırım. ama ben dukana başlamadan detoks tarzı bişeyle sularımı atmıştım aceba o yüzden mi az çıktı. neyse zaten dukan ustanın 6 gün önerdiği atak sonucu 2.3 kilo vereceğimi öngörmüştü.aşağı yukarı hergün böle versem zaten 3 kilo olur. önceden benim diyetisyenle 1 ayda veremediğim kilodur ki bu dukanın ne kadar etkili olduğunu gösteriri. inşallah dukanla tanışmam hayatımın dönüm noktası olucak. .bugün ne yedim lor peynirli omlet ve meyveli yoğurt 100 ml.
:92::92::92:canım tebrik ederim. evet sularını attıysan başka bi detoksla az vermiş olaiblirsin. keşke o detoksu yapmasaydın. gerek yoktu yani. bende bi ara pirinç detoksu yapmıştım tek faydası metomu hareketlendirmişti accık daha kg vermişti. ittire ittire gidiyordum o zaman zira. ama o zaman dukan yapmıyordum. neyse iyi bir somu. tebrik ederim
tatlım bozma moralını nerdeyse 1 aydır bende de tık yok.1+1 ı bırakıp 5+5 gectm 2kez yumruk yaptım 2.si işe yaramadı.yeme sıklığını arttır bol su iç yürüyüş yap sana tavsıyem bunlar.ben de aynı durumdayı hatta + lardayım
berrinim vereceğim kilo azaldığı için vücudun direniyor. bu kgları vermekte acele etme. kendini strese sokuyorsun her gün gelip veremiyorum diye üzülüyorum diyorsun. bu kadar sıkarsan kendini verebilcen zamandan çok daha sonra gider kglar. veremiyorum artılardayım off diyip stres yaparsan bedendeki stres hormonu salgısı artar. strese giren vucut tehdit altında hissettiğinden kendini kg vermeyi durdurur. relax olacaksın. raha olacaksın. gider elbet erir elbet yaglar. sen yürüyüşte yapıyorsun gitmemesi için bi sebep yok.
susam sokağı aaah ahh kurabıye canavarı edi ile büdü,kurbağa kermit valla nerden geldi aklına.çocuk olasım geldı
ben hiç büyümedim ki
selam hatunlaaarr.ben geldim aslında gelemedim.bir kaç haftasır foruma girmek bile istemiyorum içimden gelmiyo eskisi gibi çünkü eski tadının kalmadığını düşünüyorum (bu nacizane fikrim) neyse kilo verenleri tebrik ediyorum diğer arkadaslarımada sabredin olacak diyor ve gidiyorum:))
kepeklerim bitti üşeniyorum reale gitmeye bi aktarda buldum ordan alıcam.şirkette yıllık izinler olduğundan dolayı yoğunluktan evde sızıyorum fırsatım olmuyor kek börek yapmayasize çok imreniyorum valla.
offfff offfff offfff diyor ve gidiyorum.anladın sen:))
ikinizde o kadar güzel bir noktaya değindiniz ki daha takatim kalmadı laf anlatmaya.bir heves şuan bazıları için bu diyet yakında kalırız yine biz bize:)) o zaman görüşelim en iyisi:)
evet canım bu furya geçince daha tadı olacak buraların. ben kalan kglarımı iki ayda veremem zaten acelem yok keyfine varıyorum
valla canım basenlerı ve göbeği atarsak bacakları da ınceltırsek belkı
Yaklaşık 5 gündür bu forumdayım ama hayatımın büyük bir kısmını kaplamış bulunmakta :)) Dün aldığım 500 grama karşılık beni o kadar motive ettiniz ki bugün o 500 grmı verdim üstüne bir de 300 gr verdim. Teşekkür ederim :)) 78.3 den 75.6 ya düştüm. Biraz pohpohlanmak iyi geliyor sanırım.. Sonuç olarak mutluyum yarın atak evremin son günü
ya peki bişi sorcam benim eşim şu kahvaltı olayını bi turlu sevemedı.bu sabah dedıkı yarın bana kahvaltı hazırlama.neden dedım yemeden olmaz ac kalmamalısııın yoksa kılo veremezsın falan dedım.yok ac kalmıcam ben dısarda yıyecegım kahvaltıyı dedı.paşam terbiyesi olmadan paça çorbası içecekmiş.ne dersiniz olur mu ki??cok sacma demı ben ona kek,krep yapıyorum o paça içicem diyo
bence bırak içsin. sorun olmaz. sabah kahvaltıları benim için de başlarda acaip zor oluyordu şimdi yumurta peynir çayla çok rahat kahvaltı yapabiliyorum zor olmuyor. bırak enişte istedii gibi yapsın kahvaltıyı. paça da sabah sabah.. neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?