Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla canım basenlerı ve göbeği atarsak bacakları da ınceltırsek belkı

hayret demek yapıya göre çok farklılık gösteriyor kilo boy oranı.
ben de 77-78 gibi olmama rağmen yağım kiloma göre daha az duruyo,herkes en fazla 69-70 gösterdiğimi söylüyor.

42 bedeni çok rahat giyiyorum,bazı 40 lar bile oluyo hatta:))

e içsin bakalımıyyyy
ama ona kalsa işkembe içecek ben asıl ona olmaz dedım cok yaglı olur gıbı geldı.oda'iyi o zaman bende paça içerim' dedi

bu arada öğlen yemek yemek için işyerinin yakınında ev yemeklerı yapan bıryer var.oraya gıdıyorum bazen dun gıttıgımde sade cıger sotesı gorunce bugunde gıdeyım dedım.gıttım hıcbırsey yok bana gore.hanı tavuklu sebzelı bısı olsa sebzelerı ayıklayıp tavugunu yerım dıcem oda yok.neyse ben tam cıkıyorum.
sahıbı olan abla :::hayırdır begenmedın mı bugun benım mısler gıbı yemeklerımı dedı.
bende::: yok guzelde bana gore degıl ben dıyetteyım dedım.
abla:::ayol kız bak mıs gıbı salatalarım zeytınyaglılarım var dedı.
ben:ablacım benım yagsız sadece proteın yemem lazım dedim
abla:::iyi otur sen soyle golgede bır masaya ben sana bırsey getırıcem begenmezsen yemezsın dedı
bekliyorum masada
abla geldi.elinde bakır bir tava.içinde yagsız kıyma kavurmus yumurta kırmıs yanındada koca bır kase yogurt.vallahı yagsız yapmış abla.enfesti.hapır hupur yedım valla.ellerıne saglık dedım ama yetmedı bıde buraya yazayım dedım

yok canım ben acılık falan farketmedimde bu doğa markanınki pişmemiş halinde çok kötü kokuyor hada önce aldıklarımda doğanındı böle bişey yoktu sanki sadece o marketten aldıklarım kokuyor tarihide geçmemiş ama geçmiş gibi kokusu var

valla çok şanslıymışsın ...sen en iyisi ona rica et her öğlen dukan uygun yemek yapsın.bir bakar her yanı zayıflamak isteyenlerle dolar.koca harflerle diyet yemeklri bulunur yazsın bak nasıl doluyor orası.

canım ben çalıştığım için öle gelip gidip atıştıramıyorum ha bire su içiyorum. p.tesi günü alabildim lıght dondurmayıda evet o çok iyi oldu. ben öğğ yapa yapa yiyorum krepi falan.bugün ilk defa tatlandırıcıyla yaptım öğlede lıght kolayla yedim o dahada beterdi ...tatlımsı bişey oldu:)))hiç sevmedim valla şu yulaf kepeğini.bide ben saf pro günlerinde bile yarım domates yiyorum tavuğun yanında yada soteliyorum 1 biber ve 1 domatesle.gitmiyor başka türlü...Allahım biran önce versemde şu kiloları kurtulsam meyveye kavuşsam :))))

aynen oyle vallahı cok sanslıyım.zaten herkes standart yemeklerı yerken bana bakır tavada yumurtalı kıyma gelınce mıllet bı donup baktı.ya usta ne bu ozel ıhtımam falan dedıler.oda benım dıyette oldugumu soyleyınce mıllet sok oldu tabı bu nasıl dıyet dıye.basladılar sormaya bende dukan bu dedım.herkes hımmm bak bu guzell bızde bır arastıralım falan dedıler.

yaww senin diyetle ne işin var yaaa gayet kilon yerinden beni çıltırtmakmı istiosunuz yaw anlamadım (

kissssssssss kristal seenin kac kilocuk yagcik fazlan var bakimmmmmmmmmmmmmmm

gunaydin arkadaslar saglikli zayiflamalar diliyorum
canımm bende 2004 te 58 idim şimdi 90 küsürlerdeyim ne sen sor ne ben sölim doğumdan sonra acayip kilo aldım sonra hormon testleri yaptırdım hipotroid çıktı hiç çalışmıomuş çünkü aynı düzende yiyorum kaç yıldır 58-65 arası gidip gelirdim ama 2007 beri 30-40 kilo aldım nerdeyse bakalım:) ilaçlarda şişirdi beni yaaa sinir oldum iyice netice alsam umursamazdım

kaç kilo fazlan var ...işyerine ayran götürme imkanın varsa götür.eve gelince bol bol pro tüket.sadece bir öneri:

bende yuylaf kepeği bulamadım buğday kepeği kullanacağım çorba yapsam ayrıca kullanmama gerek varmı.
canım bende bulamadım o yüzden başlayamıorum kitabı aldım içinde kadınların adet dönemimin geçmesi daha iyimiş öyle yazıo çünkü vucut su topladığı için kilo verimi çok çok yavaş olurmuş adetinizi geçirin öyle başlayın yazıo benimde 28 i idi bakalım :))

şu yulaf ya da buğday kepeğini çorbalara koyuyoruz ya bence çok gereksiz, çünkü irmik gibi kalıyor ve kıvam da vermiyor, yok yere kepek yiyoruz, daha makul yerlerde kepeği değerlendirmek daha iyi geliyor bana bundan sonra çorbaya koymayacağım..

Canlarım bugün atakta 5. günüm.Regl dönemime girdim,keşke atak bittikten sonra olsaydı diyorum.Atakta ne kadar kilo gittiğini anlayamıycam net olarak.Bana Dukantest 2.6 kg atacaksın 6 günlük atak evresinde diyordu,onu yakalıycam büyük ihtimal ama,regl olmasaydı katlardım diye düşünüyorum o rakamı.Açlık duygum tamamen kayboldu,daha ziyade süt içiyorum bol bol.2 litre süt içtim dün,hep içmek istiyorum ama metabolizmam çalışsın diye yemeye de çalışıyorum.Durumlar böyle Dukan güzelleri

bboşver canım kafana takıpta stres yapma kendıne.atakta ne kadar verdıgımı bılemeyecegın aslında motıvasyon olarak onemlı olsada genel olarak olaya baktıgında cok onemlı degıl.adetının 2 3 gun sonrasında ne kadar verdıgın ortaya cıkar nasıl olsa.sonucta ibre aşagı dogru oynasında önemli olan o.sen sıkma canını.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…