valla canım basenlerı ve göbeği atarsak bacakları da ınceltırsek belkı
bence bırak içsin. sorun olmaz. sabah kahvaltıları benim için de başlarda acaip zor oluyordu şimdi yumurta peynir çayla çok rahat kahvaltı yapabiliyorum zor olmuyor. bırak enişte istedii gibi yapsın kahvaltıyı. paça da sabah sabah.. neyse
yok canım ben acılık falan farketmedimde bu doğa markanınki pişmemiş halinde çok kötü kokuyor hada önce aldıklarımda doğanındı böle bişey yoktu sanki sadece o marketten aldıklarım kokuyor tarihide geçmemiş ama geçmiş gibi kokusu varcem yılmaz zaten bu foruma takılsa acaip malzeme çıkar ona canımm..hayır bide yarım yamalak okuyolarsa-onu da sanmam ama- düşünsene dr.rossman'ın ru-sheim diyeti filan diye bi kitap adı arıyolarmışhatta dur bi daha kitabı nerden bulurum derlerse isim olarak bunu yazıp gurmenetten sipariş verin diyelim
ne kadar sürede gitti 7 kg onu anlamadım ben ş u 3 günlük atkta değil dimi:26:
zeynep abla bu ru-sheim in ya buğday kepeği yada ruşeymi birisi mayalanınca bi acılaşıyo sanırım..dukan poğoçası yapıyorum ben de yulaf kepeği-buğday kepeği-ruşeym karışık bi acımsılık var yaa mayadan mı yoksa bunlardan birinden mi anlamadım..sen buğday kepeğinde böyle bişey farkettin mi
kitapta örnek menüler mevcut ordan bakabilirsiniz
şişkinlik zaten regl öncesi oluyo,reglinin 2.gününden sonra da neredeyse tamamı iniyo..bunun için atağı uzatmaya gerek yok,benim de regl atak dönemime denk geldi bişey olmaz yani
canım ben de oynamaya yok bakalım ne olacak.valla senın adına sevındm.inşallah işe yarar bu 5+5 bırtanem
bu arada öğlen yemek yemek için işyerinin yakınında ev yemeklerı yapan bıryer var.oraya gıdıyorum bazen dun gıttıgımde sade cıger sotesı gorunce bugunde gıdeyım dedım.gıttım hıcbırsey yok bana gore.hanı tavuklu sebzelı bısı olsa sebzelerı ayıklayıp tavugunu yerım dıcem oda yok.neyse ben tam cıkıyorum.
sahıbı olan abla :::hayırdır begenmedın mı bugun benım mısler gıbı yemeklerımı dedı.
bende::: yok guzelde bana gore degıl ben dıyetteyım dedım.
abla:::ayol kız bak mıs gıbı salatalarım zeytınyaglılarım var dedı.
ben:ablacım benım yagsız sadece proteın yemem lazım dedim
abla:::iyi otur sen soyle golgede bır masaya ben sana bırsey getırıcem begenmezsen yemezsın dedı
bekliyorum masada
abla geldi.elinde bakır bir tava.içinde yagsız kıyma kavurmus yumurta kırmıs yanındada koca bır kase yogurt.vallahı yagsız yapmış abla.enfesti.hapır hupur yedım valla.ellerıne saglık dedım ama yetmedı bıde buraya yazayım dedım
merhaba bebeyümmm
yasemincim sanırım haklısın. haftaiçin aynı saatlerde yiyoruz bol bol suda içiyoruz haftasonları düzen şaşıyor. o yüzden ben artıları pek takmıyorum. ama sinir olduum şey bir günde gelen artıların üç günde gitmesi:84::84:
aa safranbolu bizim oraya çok yakın. sadce 60 km. eşimle nişanlı iken gitmiştik çok güzel oralar. annemler araçtalar çok yakınız size berroş. bayramda niyetim annemlere gitmek
:92::92::92:canım tebrik ederim. evet sularını attıysan başka bi detoksla az vermiş olaiblirsin. keşke o detoksu yapmasaydın. gerek yoktu yani. bende bi ara pirinç detoksu yapmıştım tek faydası metomu hareketlendirmişti accık daha kg vermişti. ittire ittire gidiyordum o zaman zira. ama o zaman dukan yapmıyordum. neyse iyi bir somu. tebrik ederim
berrinim vereceğim kilo azaldığı için vücudun direniyor. bu kgları vermekte acele etme. kendini strese sokuyorsun her gün gelip veremiyorum diye üzülüyorum diyorsun. bu kadar sıkarsan kendini verebilcen zamandan çok daha sonra gider kglar. veremiyorum artılardayım off diyip stres yaparsan bedendeki stres hormonu salgısı artar. strese giren vucut tehdit altında hissettiğinden kendini kg vermeyi durdurur. relax olacaksın. raha olacaksın. gider elbet erir elbet yaglar. sen yürüyüşte yapıyorsun gitmemesi için bi sebep yok.
ben hiç büyümedim ki
evet canım bu furya geçince daha tadı olacak buraların. ben kalan kglarımı iki ayda veremem zaten acelem yok keyfine varıyorum
bence bırak içsin. sorun olmaz. sabah kahvaltıları benim için de başlarda acaip zor oluyordu şimdi yumurta peynir çayla çok rahat kahvaltı yapabiliyorum zor olmuyor. bırak enişte istedii gibi yapsın kahvaltıyı. paça da sabah sabah.. neyse
dimi yaa cumartesi 59,700 düm bugün 59,300 e düştüm tam düşüyorum derken hooppp hadi yine h.sonu yine aynı kilolarrr
bi de ben hatırlıyorum biz seninle haziranın son günlerinde 60 ı aştık artık 59 lardayız diyorduk benim araya köy + tatil girdi hadi yine 59 lara çabuk düştüm belki ama 1 aydan sonra da hala 59 sinirini bozuyor insanın canım yaa
bana az geldi canım .ben yazayım.
sabahları doyana kadar peynir ,yoğurt,bazen yumurta (şu sıra yumurtadan tiksindim ama zorluyorum.(rafadan,çok haşlanmış,omlet..)bunları bir anda yiyemiyorum.gidip gelip ağzıma atıyorum özellikle peyniri.
öğlen bazen yoğurt.bazen yoğurt +tavuk vs.yine acıktıkça yoğurt,ayran,peynir yiyiyorum.
akşam:ızgara ,haşlanmış tavuk miktar bazen 1 tavuğun göğsü bazen 1 tavuğun göğsünün yarısı bazende 1 tavuk yediğim bile oluyor yanında diyet kola yoksa yoğurt yoksa su :),acıktıkça yatana kadar peynir yoğurt ayran
şeker ihtiyacını tarçını ısrıp çayla yada sade olarak ağzında geveliyip duruyorum.en çok hoşuma giden light dondurma....acıkınca ,canım birşey istediğnde gidip gelip ondanda 2 -3 lokma alıyorum .3 günde bitiyor.
saf pro+sebze günümde b unlara ek olarak bol sebze yiyorum en çokta domates,biber,salatalık,gidip gelip yiyorum.ama dukan sebzeye az öneriyor. ben fazla uymadım bu kurala
ben ekmek,kek ,çorba daha yapmadım.yulaf kepeğim yok.çok az olduğundan arada 1 kaşık yoğurta ilave ediyorum.
valla çok şanslıymışsın ...sen en iyisi ona rica et her öğlen dukan uygun yemek yapsın.bir bakar her yanı zayıflamak isteyenlerle dolar.koca harflerle diyet yemeklri bulunur yazsın bak nasıl doluyor orası.
kristal ve tontiş buradada karşılaştıkne güzel.
bende bu sabah başladım diyete 58.4 le start verdim.henüz sadece 1 bardak ayran içtim protein namına ne varsa evde yiyeceğim artıuk.akşam tavuk aldım gıdaklayana kadar tavuk yiyeceğim galiba bu 3 gün
canımm bende 2004 te 58 idim şimdi 90 küsürlerdeyim ne sen sor ne ben sölim doğumdan sonra acayip kilo aldım sonra hormon testleri yaptırdım hipotroid çıktı hiç çalışmıomuş çünkü aynı düzende yiyorum kaç yıldır 58-65 arası gidip gelirdim ama 2007 beri 30-40 kilo aldım nerdeyse bakalım:) ilaçlarda şişirdi beni yaaa sinir oldum iyice netice alsam umursamazdımkissssssssss kristal seenin kac kilocuk yagcik fazlan var bakimmmmmmmmmmmmmmm
gunaydin arkadaslar saglikli zayiflamalar diliyorum
canım ben çalıştığım için öle gelip gidip atıştıramıyorum ha bire su içiyorum. p.tesi günü alabildim lıght dondurmayıda evet o çok iyi oldu. ben öğğ yapa yapa yiyorum krepi falan.bugün ilk defa tatlandırıcıyla yaptım öğlede lıght kolayla yedim o dahada beterdi ...tatlımsı bişey oldu:)))hiç sevmedim valla şu yulaf kepeğini.bide ben saf pro günlerinde bile yarım domates yiyorum tavuğun yanında yada soteliyorum 1 biber ve 1 domatesle.gitmiyor başka türlü...Allahım biran önce versemde şu kiloları kurtulsam meyveye kavuşsam :))))
canım bende bulamadım o yüzden başlayamıorum kitabı aldım içinde kadınların adet dönemimin geçmesi daha iyimiş öyle yazıo çünkü vucut su topladığı için kilo verimi çok çok yavaş olurmuş adetinizi geçirin öyle başlayın yazıo benimde 28 i idi bakalım :))bende yuylaf kepeği bulamadım buğday kepeği kullanacağım çorba yapsam ayrıca kullanmama gerek varmı.
kaç kilo fazlan var ...işyerine ayran götürme imkanın varsa götür.eve gelince bol bol pro tüket.sadece bir öneri:[
tabiki meyveli yoğurt falan götürüyorum zaten.ama sıcakta zor oluyor hemen tüketmek gerekiyor dolap yok.ben devlette olduğum için lüks değil dairemiz.çok fazlam var tabiki. boyum 159 kilo 81 küsurdu.şimdi kilo 75 küsürlarda geziyor. 65 olsam bana yeter.tabiki bırakmam o kiloya inincede dikkat ederim ama o zaman iyi oluyorum.evlenmeden öncede 60-65 arasındaydım zaten. kabuzlukda çok oluyor bende sebze yemediğim zamanlarda.
bugun neden bu kadar durgunuzzz???
Canlarım bugün atakta 5. günüm.Regl dönemime girdim,keşke atak bittikten sonra olsaydı diyorum.Atakta ne kadar kilo gittiğini anlayamıycam net olarak.Bana Dukantest 2.6 kg atacaksın 6 günlük atak evresinde diyordu,onu yakalıycam büyük ihtimal ama,regl olmasaydı katlardım diye düşünüyorum o rakamı.Açlık duygum tamamen kayboldu,daha ziyade süt içiyorum bol bol.2 litre süt içtim dün,hep içmek istiyorum ama metabolizmam çalışsın diye yemeye de çalışıyorum.Durumlar böyle Dukan güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?