bugün kepek bakacaktın sanırım, iş çıkışı mı bakacaksın? bi de sen diş hekimi misin?
slm canlarım umarım herkesin morali iyi ve yerindedir artı olsakta eksi olsakta yolandamın dediği gibi stress hormonunu salgılatmıycaz o artılar birden eksiye dönüşmeye başlıyor yavaştanda olsa ben bugün bir eczanede tesadüf vucut yağ ölçümü yapılır yazıyordu aman allahım dedim ve daldım içeri hemen yapalım ablacım dedi kızceğiz inanamadım kızlar yaa kızcaz ablacım çok çok iyisin dedi napıyon spora felanmı gidiyon dedi yok dedim yürüyorum sabah akşam azıcıkta diyet yapıyorum dedi şimdi kilo (kahvaltı yapmıştım)65.8 boy 155 BMI 28.2 BMR 5711 kj
1365kcal yağ oranı29.0% 19.1kg kaslı doku 46.8kg su oranı 34.3kg ve didiki kızcez bana yani şu anda normal sınırın tam altındasın dedi belli bir aralıkta yine gel yine ölçelim dedi ay çok sevindim ben canlarım
Sağol canım benimbboşver canım kafana takıpta stres yapma kendıne.atakta ne kadar verdıgımı bılemeyecegın aslında motıvasyon olarak onemlı olsada genel olarak olaya baktıgında cok onemlı degıl.adetının 2 3 gun sonrasında ne kadar verdıgın ortaya cıkar nasıl olsa.sonucta ibre aşagı dogru oynasında önemli olan o.sen sıkma canını.
ayyy merak ettim şimdi.keske en bastanda olcturseydık.neyse eczanelere daha dıkkatlı bakayım ben bı:)
kimse bana ne günaydın diyor ne de moral veriyor
p.tesi de öyle olmuştu
sende doktormussun sanırıım
daha önce fırında yaptığım krep denemesini bu sefer yağsız tavada yapmayı denedim...sonuç hüsran paramparça bir sey oldu...yanı arasına şöyle peynir koyup agğız tadınla yiyemedim
bende tavada yapamadım.kepeğim gitti boşa. kitaptaki ölçülerle mi yapmıştın canım.
Kızlaar, soru sorucam ama korkuyorum
Kimdi tam hatırlayamıyorum ama bir arkadaş geçenlerde demişti ki buğday kepeğini de kabul ediyor dukan amca, maille söylemiş hatta sanırım bunu. Baktım tariflerde de bol bol kullanılıyor buğday kepeği. Bu cidden onaylanmış bir bilgi midir? Diyetimize bir zararı olur mu? Ben Dubai'de yaşıyorum, kaç seferdir yulaf kepeği bulamıyorum marketlerde ama buğday kepeği vardı. Yulaf kepeğim de bitmek üzere, ondan alayım cidden aynı şekilde kullanılabiliyorsa.
Yani geçmişi araştırın demişsiniz ama 1700 küsür sayfa yazı var, arama yapsak kim bilir kaç iletide yazıyordur buğday kepeği, samanlıkta iğne aramak gibi olacak.
tatlım valla bır arkadaşımız vardı hamıle oldugunu öğrenince bırakmıştı dıyeti.ben doğumdan sonra yap derim.sonuçta senin taşıdığın bir can var ve onun bütün herşeyden faydalanması lazım.sen şimdi sadece proteinle besleneceksin bebeciğin de öyle bazı şeylerden mahrum kalacak.ileride onun sağlığı açısından problem çıkmasın sen en iyisi doğumdan sonra yap.yine bizlere katılıp yazılarımızı takip edersin.doğum sonrası da diyete başlarsın.bu benım fıkrım sağlıklı bir hamilelık geçirmen dileğimle
kızlar aşkolsun ama...listeden çıkarmışsınız beni! neden ama? bakıp motivasyonum artacaktı...hem benim hem de dukancıların. galiba benim kadar kilo veren yok bu kadar kısa bir zamanda. neyse...ben de liste dışı kalırım.
hayret demek yapıya göre çok farklılık gösteriyor kilo boy oranı.
ben de 77-78 gibi olmama rağmen yağım kiloma göre daha az duruyo,herkes en fazla 69-70 gösterdiğimi söylüyor.
42 bedeni çok rahat giyiyorum,bazı 40 lar bile oluyo hatta:))
daha önce fırında yaptığım krep denemesini bu sefer yağsız tavada yapmayı denedim...sonuç hüsran paramparça bir sey oldu...yanı arasına şöyle peynir koyup agğız tadınla yiyemedim
bende tavada yapamadım.kepeğim gitti boşa. kitaptaki ölçülerle mi yapmıştın canım.
geçmişi atlaya atlaya okuyabilirsiniz.
İkincisi yulaf kepeğinin muadili olarak buğday kepeği kullananlar var, o maili atan arkadaş sanırım bu topikte de yazıyor. Kendisi facebooka yazmış buğday kepeğinin dukana attığı maille onaylandığını. Ben atak evremde buğday kepeği kullandım. Sorun olmadı.
ah berrinim yaaa beyni dönmüş kıyamam yahu arkadaş 3 aylık bebeğini besliyormuş canımın içi ehehehe emzirme döneminde, ne tatlıdır onun bebişi şimdi oyy ne güzel koklanır. Yapmasın o diyet yapmasın, süt yapıyo o zaten kalori yakıyo.
canım sen kayıplardasın ama. Güncel bilgilerini bilmeden nasıl alsınlar seni listeye :)
ben de katılmıyorum listeye yahu :)
motivasyonunu sen kendi başarından alsan yeter :)
dukan diyetinin özelliği de bu zaten. Olduğunuz killodan aşağı yağ yakarak iniyorsunuz. Kas kütlesine bir şey olmuyor. Dolayısıyla ne oluyor? Yağ oranı sizinkinden fazla ama sizden daha zayıf olan birine göre görünüşte siz daha zayıf duruyorsunuz.
arkadaşlar buraya bir sürü arkadaş yazdı 8-10 dakika kısık ateşte yavaş yavaş pişirerek krep halini alıyor diye. Ben de pişiremiyordum, sabah yaptım 10-15 dakika minicik ateşte pişirdim. Gayet de krepten de sert bir şey oldu. azıcık uğraşsam bildiğiniz galeta olacak.
Bak yine dellendiriyolar beni ya yine sorular yine sorular
neeese canlarım işten geldim, regl oldum galiba sonunda olay psikolojik miymiş neymiş doktor bana ne biçim ithamlarda bulununca metabolizma utandı mı gücendi mi naptıysa artık valla net bi şekilde olmasa da regl oldum gibi :)))
testimi de almadım almicam töööbe tööbe regl olmadıysam, bana öyle geliyosa alırım artık ehehehe ilacımı alabilmek için.
Ben de aynıyım, oynama yok bende de 2 gündür yine. reglim bitsin ben yumruklicam kendimi. Yolandammmm seni de yumruklicak mıydık?
evet, sen rossmana mı bakacaksın?
ayy bebişim nerelerdesin yahu yalnız komayın beni burdaa yaaya ne gebeliği kardeşim ne testi ya bu nasıl bir anlayıştır ya yani şimdi altı üstü bir söktürücü talebinde bulunmak istesem bendendemi test istiycekler yani kaldıki ameliyat olmuşsun ve bekarsın hoş sişmdi gebeliğin evlilikle bekarlıkla ilgisi yok ama neysee boş ver canım stress yapma reglide oldun olcan galiba hepsi düzelcek merak etme sengeçmişi atlaya atlaya okuyabilirsiniz.
İkincisi yulaf kepeğinin muadili olarak buğday kepeği kullananlar var, o maili atan arkadaş sanırım bu topikte de yazıyor. Kendisi facebooka yazmış buğday kepeğinin dukana attığı maille onaylandığını. Ben atak evremde buğday kepeği kullandım. Sorun olmadı.
ah berrinim yaaa beyni dönmüş kıyamam yahu arkadaş 3 aylık bebeğini besliyormuş canımın içi ehehehe emzirme döneminde, ne tatlıdır onun bebişi şimdi oyy ne güzel koklanır. Yapmasın o diyet yapmasın, süt yapıyo o zaten kalori yakıyo.
canım sen kayıplardasın ama. Güncel bilgilerini bilmeden nasıl alsınlar seni listeye :)
ben de katılmıyorum listeye yahu :)
motivasyonunu sen kendi başarından alsan yeter :)
dukan diyetinin özelliği de bu zaten. Olduğunuz killodan aşağı yağ yakarak iniyorsunuz. Kas kütlesine bir şey olmuyor. Dolayısıyla ne oluyor? Yağ oranı sizinkinden fazla ama sizden daha zayıf olan birine göre görünüşte siz daha zayıf duruyorsunuz.
arkadaşlar buraya bir sürü arkadaş yazdı 8-10 dakika kısık ateşte yavaş yavaş pişirerek krep halini alıyor diye. Ben de pişiremiyordum, sabah yaptım 10-15 dakika minicik ateşte pişirdim. Gayet de krepten de sert bir şey oldu. azıcık uğraşsam bildiğiniz galeta olacak.
neeese canlarım işten geldim, regl oldum galiba sonunda olay psikolojik miymiş neymiş doktor bana ne biçim ithamlarda bulununca metabolizma utandı mı gücendi mi naptıysa artık valla net bi şekilde olmasa da regl oldum gibi :)))
testimi de almadım almicam töööbe tööbe regl olmadıysam, bana öyle geliyosa alırım artık ehehehe ilacımı alabilmek için.
Ben de aynıyım, oynama yok bende de 2 gündür yine. reglim bitsin ben yumruklicam kendimi. Yolandammmm seni de yumruklicak mıydık?
e içsin bakalımıyyyy
ama ona kalsa işkembe içecek ben asıl ona olmaz dedım cok yaglı olur gıbı geldı.oda'iyi o zaman bende paça içerim' dedi
bu arada öğlen yemek yemek için işyerinin yakınında ev yemeklerı yapan bıryer var.oraya gıdıyorum bazen dun gıttıgımde sade cıger sotesı gorunce bugunde gıdeyım dedım.gıttım hıcbırsey yok bana gore.hanı tavuklu sebzelı bısı olsa sebzelerı ayıklayıp tavugunu yerım dıcem oda yok.neyse ben tam cıkıyorum.
sahıbı olan abla :::hayırdır begenmedın mı bugun benım mısler gıbı yemeklerımı dedı.
bende::: yok guzelde bana gore degıl ben dıyetteyım dedım.
abla:::ayol kız bak mıs gıbı salatalarım zeytınyaglılarım var dedı.
ben:ablacım benım yagsız sadece proteın yemem lazım dedim
abla:::iyi otur sen soyle golgede bır masaya ben sana bırsey getırıcem begenmezsen yemezsın dedı
bekliyorum masada
abla geldi.elinde bakır bir tava.içinde yagsız kıyma kavurmus yumurta kırmıs yanındada koca bır kase yogurt.vallahı yagsız yapmış abla.enfesti.hapır hupur yedım valla.ellerıne saglık dedım ama yetmedı bıde buraya yazayım dedım
dimi yaa cumartesi 59,700 düm bugün 59,300 e düştüm tam düşüyorum derken hooppp hadi yine h.sonu yine aynı kilolarrr
bi de ben hatırlıyorum biz seninle haziranın son günlerinde 60 ı aştık artık 59 lardayız diyorduk benim araya köy + tatil girdi hadi yine 59 lara çabuk düştüm belki ama 1 aydan sonra da hala 59 sinirini bozuyor insanın canım yaa
slm canlarım umarım herkesin morali iyi ve yerindedir artı olsakta eksi olsakta yolandamın dediği gibi stress hormonunu salgılatmıycaz o artılar birden eksiye dönüşmeye başlıyor yavaştanda olsa ben bugün bir eczanede tesadüf vucut yağ ölçümü yapılır yazıyordu aman allahım dedim ve daldım içeri hemen yapalım ablacım dedi kızceğiz inanamadım kızlar yaa kızcaz ablacım çok çok iyisin dedi napıyon spora felanmı gidiyon dedi yok dedim yürüyorum sabah akşam azıcıkta diyet yapıyorum dedi şimdi kilo (kahvaltı yapmıştım)65.8 boy 155 BMI 28.2 BMR 5711 kj
1365kcal yağ oranı29.0% 19.1kg kaslı doku 46.8kg su oranı 34.3kg ve didiki kızcez bana yani şu anda normal sınırın tam altındasın dedi belli bir aralıkta yine gel yine ölçelim dedi ay çok sevindim ben canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?