Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm canlarım umarım herkesin morali iyi ve yerindedir artı olsakta eksi olsakta yolandamın dediği gibi stress hormonunu salgılatmıycaz o artılar birden eksiye dönüşmeye başlıyor yavaştanda olsa ben bugün bir eczanede tesadüf vucut yağ ölçümü yapılır yazıyordu aman allahım dedim ve daldım içeri hemen yapalım ablacım dedi kızceğiz inanamadım kızlar yaa kızcaz ablacım çok çok iyisin dedi napıyon spora felanmı gidiyon dedi yok dedim yürüyorum sabah akşam azıcıkta diyet yapıyorum dedi şimdi kilo (kahvaltı yapmıştım)65.8 boy 155 BMI 28.2 BMR 5711 kj
1365kcal yağ oranı29.0% 19.1kg kaslı doku 46.8kg su oranı 34.3kg ve didiki kızcez bana yani şu anda normal sınırın tam altındasın dedi belli bir aralıkta yine gel yine ölçelim dedi ay çok sevindim ben canlarım

yağmurcummm sakın o aktardan kepek filan alma ben ilk dukana başladımda neolduğu belirsiz tozu bana y.kepeği diye kakalayan aktarın taa kendisi onlar kepek felan değil o yani ben dün gittim daha gelmedi dediler dedim açıkmı ambalajmı sattınız ürün hayır açık dediler he hani şu çuvaldan doldurup verdiniz talaş tozunu diyosunuz yani dedim ölece yüzüme baka kaldılar takipteyim hergün sorucam bakalım yine aynı sahtekarlıkmı dönüyor bak o zaman ben nasıl uçuyorum onun üzerine

ayyy merak ettim şimdi.keske en bastanda olcturseydık.neyse eczanelere daha dıkkatlı bakayım ben bı:)

Sağol canım benim

ayyy merak ettim şimdi.keske en bastanda olcturseydık.neyse eczanelere daha dıkkatlı bakayım ben bı:)

he valla canım ya keşke öncesindede yaptırsaydık olsun sağlık olsun 15 gün sonra yine yaptırcam bigün öncesi herbalist hanım bana 300 küsür tl ye mama kakalıycak ya yağ oranımı 46 çıkardı kas oranımı neredeyse kaybettimi söledi beynimden vuruldum ama belli yani amacı ürün satmak inanmadımki ona heeee sen kiminle dans ettini sanıyosun be alçak hain kadın deme ama

daha önce fırında yaptığım krep denemesini bu sefer yağsız tavada yapmayı denedim...sonuç hüsran paramparça bir sey oldu...yanı arasına şöyle peynir koyup agğız tadınla yiyemedim

daha önce fırında yaptığım krep denemesini bu sefer yağsız tavada yapmayı denedim...sonuç hüsran paramparça bir sey oldu...yanı arasına şöyle peynir koyup agğız tadınla yiyemedim

bende tavada yapamadım.kepeğim gitti boşa. kitaptaki ölçülerle mi yapmıştın canım.

geçmişi atlaya atlaya okuyabilirsiniz.
İkincisi yulaf kepeğinin muadili olarak buğday kepeği kullananlar var, o maili atan arkadaş sanırım bu topikte de yazıyor. Kendisi facebooka yazmış buğday kepeğinin dukana attığı maille onaylandığını. Ben atak evremde buğday kepeği kullandım. Sorun olmadı.

ah berrinim yaaa beyni dönmüş kıyamam yahu arkadaş 3 aylık bebeğini besliyormuş canımın içi ehehehe emzirme döneminde, ne tatlıdır onun bebişi şimdi oyy ne güzel koklanır. Yapmasın o diyet yapmasın, süt yapıyo o zaten kalori yakıyo.

canım sen kayıplardasın ama. Güncel bilgilerini bilmeden nasıl alsınlar seni listeye :)
ben de katılmıyorum listeye yahu :)
motivasyonunu sen kendi başarından alsan yeter :)

dukan diyetinin özelliği de bu zaten. Olduğunuz killodan aşağı yağ yakarak iniyorsunuz. Kas kütlesine bir şey olmuyor. Dolayısıyla ne oluyor? Yağ oranı sizinkinden fazla ama sizden daha zayıf olan birine göre görünüşte siz daha zayıf duruyorsunuz.

bende tavada yapamadım.kepeğim gitti boşa. kitaptaki ölçülerle mi yapmıştın canım.

arkadaşlar buraya bir sürü arkadaş yazdı 8-10 dakika kısık ateşte yavaş yavaş pişirerek krep halini alıyor diye. Ben de pişiremiyordum, sabah yaptım 10-15 dakika minicik ateşte pişirdim. Gayet de krepten de sert bir şey oldu. azıcık uğraşsam bildiğiniz galeta olacak.

Bak yine dellendiriyolar beni ya yine sorular yine sorular
neeese canlarım işten geldim, regl oldum galiba sonunda olay psikolojik miymiş neymiş doktor bana ne biçim ithamlarda bulununca metabolizma utandı mı gücendi mi naptıysa artık valla net bi şekilde olmasa da regl oldum gibi :)))
testimi de almadım almicam töööbe tööbe regl olmadıysam, bana öyle geliyosa alırım artık ehehehe ilacımı alabilmek için.
Ben de aynıyım, oynama yok bende de 2 gündür yine. reglim bitsin ben yumruklicam kendimi. Yolandammmm seni de yumruklicak mıydık?

biraz azar yemiş gibi hissettim kendimi :) belki tarifimdendir dedim ne bileyim... sayfalar o kadar çok ki iş yerinde tek tek okumam imkansız bir farkederlerse.... o yüzden en fazla 2 sayfa geri dönüş yapıp soruyorum sorularımı

ayy bebişim nerelerdesin yahu yalnız komayın beni burdaa yaaya ne gebeliği kardeşim ne testi ya bu nasıl bir anlayıştır ya yani şimdi altı üstü bir söktürücü talebinde bulunmak istesem bendendemi test istiycekler yani kaldıki ameliyat olmuşsun ve bekarsın hoş sişmdi gebeliğin evlilikle bekarlıkla ilgisi yok ama neysee boş ver canım stress yapma reglide oldun olcan galiba hepsi düzelcek merak etme sen

kızlar bişey sorcammm (hede bi fırçada bana sallayın)ehemm şimdi az yağlı dil peyniri bulan varmı aramızda ben en çok onu severim ve yiyorumda yağ oranı 26 biraz rahatsız oluyom bildiniz daha az yağlı olnı varmı acap

bak şimdi aradım rossman karsıyaka dıye ınternetten bulup.orasının 2 numarası var ikiside acmıyor.bende naturel dıye bıyer var orayı aradım şimdi.ellerinde iki paket varmıs ama gelırken paketler kenarlarından patladıgı için satılamayacagını :26:ama yenısının carsamba gelecegını soyledı.500gr.7.5 lıraymıs.amaaaa benım asıl sormak ıstedıgım yer baska.adınıda bılmedıgım ıcın telefonuna erısemıyorum.ancak gıtmem lazım.

Merhaba kızlar,
Yazamıyorum işlerim yoğun ama devamlı takipteyim:82:
Sadeca ve Vuvu yu göremiyorum bir süredir Acaba tatile gittiler de ben mi kaçırdım?

Bu kepek konusunda mucizeler yaratan arkadaşlarıma hayranım doğrusu. Ben kepeği Ortaköy de resmen evimin altındaki aktarda buldum) Bence yoğurt, süt, kepek, kabartma tozu , peynir ve yumurtayla yapılan ekmek ( istersek börek de diyelim) süper oluyor, 2 günde bir yapıyorum. Fırından yeni çıktığında da hani mis gibi kokuyoya nerdeyse yarısını yiyorum)

Valla normal ekmekten çok daha sever oldum ( gerçi pek de hatırlamıyorum- neydi nasılsdı bu ekmek?)
Onun dışında tavuk pişirme konusunda oldukça büyük bir yelpazeye sahip oldum. Ne diim alıştım böyle beslenmeye....

e içsin bakalımıyyyy
ama ona kalsa işkembe içecek ben asıl ona olmaz dedım cok yaglı olur gıbı geldı.oda'iyi o zaman bende paça içerim' dedi

enişte sakatatçıymış .. bizde ailecek öyleyiz. kokooo paçaa işkembee. deli oluyoruz :86::86:

vay be ben dükkan sahibini çok takdir ettim yalnız. müşteri memnuniyeti böyle kazanılır. bravo bravoo

yasocum sen yine cumartesiyi geçmişsin yaa. neden şikayet ediyorsun ki. ya siz benim yerime olsaydınız kendinizi bi yerden atardınız. artılardayım diyorum bacıkolar yaa .. bakın son cumartesilerim

16 temmuz : 59.4
23 temmuz : 59,7

bunlar cumartesiler. pazartesi 61,0 - salı 60,6 bu sabah 60,2 geldim. işte beklentim yarım da yine ellidokuz küsür. ama altına hiç inmedim. irandan geldikten sonra 7 temmuz gibi 3 gün yumruk yapmıştım 59,0 görmüştüm ama onu saymamaya karar verdim çünkü bence sudan gitmişti ama bu gidenler yagdan gidiyor. ikinci yumrukta işe yaramadı. şimdi agustosun başında regl olacam. o zaman bi tane daa yapıştırıcam şakk diye topakdı.. regl iken meto hızlanıyo ikisi birden metoyu epey hareketlendir ellisekiz okkayı da görürüm bakarsınız. eee naparsınız umut dünyası

ablam zeki ablam benim. ya sen harika gidiyorsun maşallah. hızına yetişemiyorum
yaa bana bi türlü nasip olmadı şu yag ölçmü. geçen hopptimum diye bi alışveriş merkezi var ya orda anons etmişlerdi eczanede yag ölçümü var diye ama unuttum ben yaaaa :84::84: bitek ölçüm içinde diyetisyen seksen lira istedi aslıunda vizite parasıymış. ben ona verceme bi kaç kg kırmızı et alır afiyetle yerim

bebem rongom sakin ol tatlım yaa. sende benim gibi reglolucan cinlerin tepende belli .. hımm oldum demişsin valla gözün aydın. umarım olmuşsujndur ynaılmıyorsunuz. ay kadın olmak ne zor. regl ol sorun olama sorun bu ne ya:84: ben reglimin bitmesini beklemicem bu hafta full meyveler filan götürdüm ama regl başlayınca meto hızlanıyo beraberce çakıcam yumrugu işe yarıcak sanıyorum. üç gün yumruk yapıp sonra 5+5 yapacam. yada direkt 5+5 e geçerim haftaiçin P yaparım sonra PS. daha kolay olur bana öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…