enişte sakatatçıymış .. bizde ailecek öyleyiz. kokooo paçaa işkembee. deli oluyoruz :86::86: aynen öyle valla
vay be ben dükkan sahibini çok takdir ettim yalnız. müşteri memnuniyeti böyle kazanılır. bravo bravoo
ayy o ablamız bır tanedır bızıde coook sever ama bızde onu korur kollarız ne zaman musterısız gorsek cumbul cemaat toplasır gıderız yaneeee
ne meret bişeymiş bu kepek kızlar yaa benimde bitti kara kara düşünüyom valla acaba leğenlere saksılara yulafmı eksek netsek hıııı
kızlar bişey sorcammm (hede bi fırçada bana sallayın)ehemm şimdi az yağlı dil peyniri bulan varmı aramızda ben en çok onu severim ve yiyorumda yağ oranı 26 biraz rahatsız oluyom bildiniz daha az yağlı olnı varmı acap
bak şimdi aradım rossman karsıyaka dıye ınternetten bulup.orasının 2 numarası var ikiside acmıyor.bende naturel dıye bıyer var orayı aradım şimdi.ellerinde iki paket varmıs ama gelırken paketler kenarlarından patladıgı için satılamayacagını :26:ama yenısının carsamba gelecegını soyledı .500gr.7.5 lıraymıs.amaaaa benım asıl sormak ıstedıgım yer baska. adınıda bılmedıgım ıcın telefonuna erısemıyorum.ancak gıtmem lazım.
ayy bebişim nerelerdesin yahu yalnız komayın beni burdaa yaaya ne gebeliği kardeşim ne testi ya bu nasıl bir anlayıştır ya yani şimdi altı üstü bir söktürücü talebinde bulunmak istesem bendendemi test istiycekler yani kaldıki ameliyat olmuşsun ve bekarsın hoş sişmdi gebeliğin evlilikle bekarlıkla ilgisi yok ama neysee boş ver canım stress yapma reglide oldun olcan galiba hepsi düzelcek merak etme sen
kızlar aşkolsun ama...listeden çıkarmışsınız beni! neden ama? bakıp motivasyonum artacaktı...hem benim hem de dukancıların. galiba benim kadar kilo veren yok bu kadar kısa bir zamanda. neyse...ben de liste dışı kalırım.
yine de koli işine girebiliriz zira yarı fiyatına gelecek gibi duruyor
her yerde böle durup dururken yapmıyor yolicim ben bir eczanede daha gördüm heyecanla daldım kadın bana ne dese ee ürünlerimizden alcakmısınız pardonnn dedim ne ürünü ben ölçüm yaptırmak istemiştim dedim tmm yapcazz sorasında zayıflama ürünü veriyoz dedi yokkk yaaaaaaaaa ded
enişte sakatatçıymış .. bizde ailecek öyleyiz. kokooo paçaa işkembee. deli oluyoruz :86::86:
vay be ben dükkan sahibini çok takdir ettim yalnız. müşteri memnuniyeti böyle kazanılır. bravo bravoo
yasocum sen yine cumartesiyi geçmişsin yaa. neden şikayet ediyorsun ki. ya siz benim yerime olsaydınız kendinizi bi yerden atardınız. artılardayım diyorum bacıkolar yaa .. bakın son cumartesilerim
16 temmuz : 59.4
23 temmuz : 59,7
bunlar cumartesiler. pazartesi 61,0 - salı 60,6 bu sabah 60,2 geldim. işte beklentim yarım da yine ellidokuz küsür. ama altına hiç inmedim. irandan geldikten sonra 7 temmuz gibi 3 gün yumruk yapmıştım 59,0 görmüştüm ama onu saymamaya karar verdim çünkü bence sudan gitmişti ama bu gidenler yagdan gidiyor. ikinci yumrukta işe yaramadı. şimdi agustosun başında regl olacam. o zaman bi tane daa yapıştırıcam şakk diye topakdı..regl iken meto hızlanıyo ikisi birden metoyu epey hareketlendir ellisekiz okkayı da görürüm bakarsınız. eee naparsınız umut dünyası
ablam zeki ablam benim. ya sen harika gidiyorsun maşallah. hızına yetişemiyorum
yaa bana bi türlü nasip olmadı şu yag ölçmü. geçen hopptimum diye bi alışveriş merkezi var ya orda anons etmişlerdi eczanede yag ölçümü var diye ama unuttum ben yaaaa :84::84: bitek ölçüm içinde diyetisyen seksen lira istedi aslıunda vizite parasıymış. ben ona verceme bi kaç kg kırmızı et alır afiyetle yerim
bebem rongom sakin ol tatlım yaa. sende benim gibi reglolucan cinlerin tepende belli .. hımm oldum demişsin valla gözün aydın. umarım olmuşsujndur ynaılmıyorsunuz. ay kadın olmak ne zor. regl ol sorun olama sorun bu ne ya:84: ben reglimin bitmesini beklemicem bu hafta full meyveler filan götürdüm ama regl başlayınca meto hızlanıyo beraberce çakıcam yumrugu işe yarıcak sanıyorum. üç gün yumruk yapıp sonra 5+5 yapacam. yada direkt 5+5 e geçerim haftaiçin P yaparım sonra PS. daha kolay olur bana öyle
Merhaba kızlar,
Yazamıyorum işlerim yoğun ama devamlı takipteyim:82:
Sadeca ve Vuvu yu göremiyorum bir süredir Acaba tatile gittiler de ben mi kaçırdım?
Bu kepek konusunda mucizeler yaratan arkadaşlarıma hayranım doğrusu. Ben kepeği Ortaköy de resmen evimin altındaki aktarda buldum) Bence yoğurt, süt, kepek, kabartma tozu , peynir ve yumurtayla yapılan ekmek ( istersek börek de diyelim) süper oluyor, 2 günde bir yapıyorum. Fırından yeni çıktığında da hani mis gibi kokuyoya nerdeyse yarısını yiyorum )
Valla normal ekmekten çok daha sever oldum ( gerçi pek de hatırlamıyorum- neydi nasılsdı bu ekmek?)
Onun dışında tavuk pişirme konusunda oldukça büyük bir yelpazeye sahip oldum.Ne diim alıştım böyle beslenmeye....
yasocum sen yine cumartesiyi geçmişsin yaa. neden şikayet ediyorsun ki. ya siz benim yerime olsaydınız kendinizi bi yerden atardınız. artılardayım diyorum bacıkolar yaa .. bakın son cumartesilerim
16 temmuz : 59.4
23 temmuz : 59,7
bunlar cumartesiler. pazartesi 61,0 - salı 60,6 bu sabah 60,2 geldim. işte beklentim yarım da yine ellidokuz küsür. ama altına hiç inmedim. irandan geldikten sonra 7 temmuz gibi 3 gün yumruk yapmıştım 59,0 görmüştüm ama onu saymamaya karar verdim çünkü bence sudan gitmişti ama bu gidenler yagdan gidiyor. ikinci yumrukta işe yaramadı. şimdi agustosun başında regl olacam. o zaman bi tane daa yapıştırıcam şakk diye topakdı..regl iken meto hızlanıyo ikisi birden metoyu epey hareketlendir ellisekiz okkayı da görürüm bakarsınız. eee naparsınız umut dünyası
ablam zeki ablam benim. ya sen harika gidiyorsun maşallah. hızına yetişemiyorum
yaa bana bi türlü nasip olmadı şu yag ölçmü. geçen hopptimum diye bi alışveriş merkezi var ya orda anons etmişlerdi eczanede yag ölçümü var diye ama unuttum ben yaaaa :84::84: bitek ölçüm içinde diyetisyen seksen lira istedi aslıunda vizite parasıymış. ben ona verceme bi kaç kg kırmızı et alır afiyetle yerim
bebem rongom sakin ol tatlım yaa. sende benim gibi reglolucan cinlerin tepende belli .. hımm oldum demişsin valla gözün aydın. umarım olmuşsujndur ynaılmıyorsunuz. ay kadın olmak ne zor. regl ol sorun olama sorun bu ne ya:84: ben reglimin bitmesini beklemicem bu hafta full meyveler filan götürdüm ama regl başlayınca meto hızlanıyo beraberce çakıcam yumrugu işe yarıcak sanıyorum. üç gün yumruk yapıp sonra 5+5 yapacam. yada direkt 5+5 e geçerim haftaiçin P yaparım sonra PS. daha kolay olur bana öyle
bahçıvanın light dil peyniri var ben onu yiyorum, hatta en çok kilo verdiğim zamanlarda onu çok fazla tüketiyordum, yani çantamda her daim bir paket bulunuyordu
yok ablam orası tüp bebek kliniği yani hamilelik onlar için kıymetli en ufak bi durumda gebelik olabilir ve bu da onlar için allah allah nidalarıyla oynanacak bi durum. O kadar dört gözle beklerlerken bi gebeliği düşünsene adet söktürücü ilaç yazdıklarını. Prosedür napalım gittik virdik kanımızı. Ama anksiyete bozukluğu hastalığım olmasına rağmen bayılmadım kan alınırken
bayılmadım
bayılmadıııııımmmmmmmm
ablam ya sen şu kullandığın kepeklerin türünü, markasını ve fiyatını paylaşsana bizimle.
Ben benim bu ru-sheim marka kepeği hep ekmekle veya şinitzel yaparaktan falan kullanıyodum. Bugün el alışkanlığı ekmek yaparken bi parça attım ağzıma anam bir de ne göreyim bildiğin acıymış o kepek. Yolandanın dediği gibi kepek acı olmaz ki! Kandırılıyoruz galiba, üstüne üstlük 8 tl veriyorum ben ona!
bu arada kilom 87...evdeki açık olmadığı için resim yükleyemedim.:84:
bebem rongom bence o yulaf kepegi değil. bence türkiyedeki hiçbir markanın kepegi yulaf kepegi değil. ancak tr dışından gelenler yulaf kepegi olabilir. burada öyle bi sistem yok bence. ayırıp hayvan yemi yapıyorlar. ru-sheim marka olanıda tam tahıllı un işte. yulaf ama unuda içinde onu elersen kepek elde edersin. abartmamak lazım onu. hani diyorsunuz ya pogacası filan süper oldu çünkü o un. unla tabi kigüzel olur ama kepekle yaptığımda ( o zaman bugday kepegim var yulaf ezmem vardı yulaf kepegimsi ru-sheim yoktu ) benim ekmeklerim kabarmıyordu. un yok ki kabarsın ??
bu arada kilom 87...evdeki açık olmadığı için resim yükleyemedim.:84:
ok ben bugun su son umuduma bakayımda olmadı yarın isteriz.ya bu arada senın su beyaz cıkolataya yazdım ama oraya sıksık gırılmedıgııcın cvp alamadım.bende tablet tatlandırıcı var onu ezıp koysam olur muuu??
kızlar bişey sorcammm (hede bi fırçada bana sallayın)ehemm şimdi az yağlı dil peyniri bulan varmı aramızda ben en çok onu severim ve yiyorumda yağ oranı 26 biraz rahatsız oluyom bildiniz daha az yağlı olnı varmı acap
bugun bu diyete başladıgımı yazmıştım. kitap yoktı tabiiki elimde. internette okuduklarımda atak doneminde salatalık serbest demişler. ben de bugun 3-4 salatalık yedim. kitabı aldım ve bu atak donemindeki listede salatalık yok turşusu var. yanlış birşey yapmışmıyımdır? salatalık yememek mi lazım?
merhaba bebeyümmm
yasemincim sanırım haklısın. haftaiçin aynı saatlerde yiyoruz bol bol suda içiyoruz haftasonları düzen şaşıyor. o yüzden ben artıları pek takmıyorum. ama sinir olduum şey bir günde gelen artıların üç günde gitmesi:84::84:
aa safranbolu bizim oraya çok yakın. sadce 60 km. eşimle nişanlı iken gitmiştik çok güzel oralar. annemler araçtalar çok yakınız size berroş. bayramda niyetim annemlere gitmek
berrinim vereceğim kilo azaldığı için vücudun direniyor. bu kgları vermekte acele etme. kendini strese sokuyorsun her gün gelip veremiyorum diye üzülüyorum diyorsun. bu kadar sıkarsan kendini verebilcen zamandan çok daha sonra gider kglar. veremiyorum artılardayım off diyip stres yaparsan bedendeki stres hormonu salgısı artar. strese giren vucut tehdit altında hissettiğinden kendini kg vermeyi durdurur. relax olacaksın. raha olacaksın. gider elbet erir elbet yaglar. sen yürüyüşte yapıyorsun gitmemesi için bi sebep yok.
ben hiç büyümedim ki
yoly kız sen nerdesın? 60km yazmışsın kız valla sen de gel üçümüz buluşuruz ınşallah ankara ya dönmek zorunda kalmazsam görüşürük.valla haklısın da napıım moral bozuldu.du bakalım 5+5 işe yarayacak gıbı duruyo gunde 1 kere tuvalete çıkan ben bugün 3 kez çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?