Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bahçıvanın light dil peyniri var ben onu yiyorum, hatta en çok kilo verdiğim zamanlarda onu çok fazla tüketiyordum, yani çantamda her daim bir paket bulunuyordu

yine de koli işine girebiliriz zira yarı fiyatına gelecek gibi duruyor

yok ablam orası tüp bebek kliniği yani hamilelik onlar için kıymetli en ufak bi durumda gebelik olabilir ve bu da onlar için allah allah nidalarıyla oynanacak bi durum. O kadar dört gözle beklerlerken bi gebeliği düşünsene adet söktürücü ilaç yazdıklarını. Prosedür napalım gittik virdik kanımızı. Ama anksiyete bozukluğu hastalığım olmasına rağmen bayılmadım kan alınırken
bayılmadım
bayılmadıııııımmmmmmmm

ablam ya sen şu kullandığın kepeklerin türünü, markasını ve fiyatını paylaşsana bizimle.
Ben benim bu ru-sheim marka kepeği hep ekmekle veya şinitzel yaparaktan falan kullanıyodum. Bugün el alışkanlığı ekmek yaparken bi parça attım ağzıma anam bir de ne göreyim bildiğin acıymış o kepek. Yolandanın dediği gibi kepek acı olmaz ki! Kandırılıyoruz galiba, üstüne üstlük 8 tl veriyorum ben ona!

bu arada kilom 87...evdeki açık olmadığı için resim yükleyemedim.:84:

yine de koli işine girebiliriz zira yarı fiyatına gelecek gibi duruyor

ok ben bugun su son umuduma bakayımda olmadı yarın isteriz.ya bu arada senın su beyaz cıkolataya yazdım ama oraya sıksık gırılmedıgııcın cvp alamadım.bende tablet tatlandırıcı var onu ezıp koysam olur muuu??

her yerde böle durup dururken yapmıyor yolicim ben bir eczanede daha gördüm heyecanla daldım kadın bana ne dese ee ürünlerimizden alcakmısınız pardonnn dedim ne ürünü ben ölçüm yaptırmak istemiştim dedim tmm yapcazz sorasında zayıflama ürünü veriyoz dedi yokkk yaaaaaaaaa dedim utanmıyomusunuz insanlar ölüyor bu ilaçlarla bide eczane diye girdim siz işportacımısınız yaa dedim çıktımdiyetisyene bak bi ölçüme 80 lira sokakta dağatıyolar biz topluyoz sanki ya biz o parayla 4 kg kıyma alır köfte dolma yapar afiyetle yirikkkk heheheh

sana katılıyorum elettra ablacım. Hep okurdum diyet dönemimde -dukana diyet demiyorum resmen ehehehe yaşam tarzı o- derlerdi ki bir yiyeceği 40 gün ağzınıza sürmezseniz tadını unutursunuz. Valla unuttum. Çikolatanın, kurabiyelerin, bisküvilerin, tutkuların, biskremlerin, magnumların, chocolate disc -favorim- beyaz ekmeğin, makarnanın tadını unuttum. Canım bir tek ceviz falan çekiyor. Şöyle lokumla 1 lokma atsam ağzıma. Ya da 1 tane incirin içinde 1 yarım ceviz. Bir tek o.

yollym ablam ya ben şimdi regl oldum ya acaba yumruğu ben de şimdi mi çaksam bi tane şöyle okkkalı?
Ne diyosun, daha mı iyi olur ki? Ama benim durum farklı ya ameliyat mameliyat, ondan reglin bitmesini bekliyim dedim, bilemedim :97:

bence de ayol. Ben geçen gün 30 teleye kaç kilo et aldım siz biliyonuz mu? Onlar beni 10 gün idare eder nerden baksan. Bir de annem dadanmasa... Diyet yapmadığı gibi benim diyet yemeklerimi de yiyo.

heheheh sorma ne cin ne cin :))))

bahçıvanın light dil peyniri var ben onu yiyorum, hatta en çok kilo verdiğim zamanlarda onu çok fazla tüketiyordum, yani çantamda her daim bir paket bulunuyordu

Fitiz Diet Market

valla hemen besin değerlerini buldum ve çok hoşuma gitti. Süpersiniz tohturum! Besin değerleri uygun bizim diyetimize. yağ oranı birazzzcık fazla %12. sürekli tüketmezsek bence pizzalarda kullanılabilir. Ki ben bunu marketten alıp ısıra ısıra otobüse koşturduğum günleri biliyorum sırf bu peynir için kaçırdığım ottibisler bilir

bebem rongom bence o yulaf kepegi değil. bence türkiyedeki hiçbir markanın kepegi yulaf kepegi değil. ancak tr dışından gelenler yulaf kepegi olabilir. burada öyle bi sistem yok bence. ayırıp hayvan yemi yapıyorlar. ru-sheim marka olanıda tam tahıllı un işte. yulaf ama unuda içinde onu elersen kepek elde edersin. abartmamak lazım onu. hani diyorsunuz ya pogacası filan süper oldu çünkü o un. unla tabi kigüzel olur ama kepekle yaptığımda ( o zaman bugday kepegim var yulaf ezmem vardı yulaf kepegimsi ru-sheim yoktu ) benim ekmeklerim kabarmıyordu. un yok ki kabarsın ??

bu arada kilom 87...evdeki açık olmadığı için resim yükleyemedim.:84:

yav renginarım maşallah 41 kere sana diyorum ya bacım bu ne sürattır kardeşim allah daim etsin eksilerini(de)ortalarda yoksun gözükmüyon senden şüphelenmeye başladım hee muzaffer kuşhanın kampınamı girdin naptın ya her ortaya çıktında 8 10 kilo şutlamış oluyon kız azcık bizede tüyo versen deyommmmtü

çok mantıklı. O zaman buğday kepeğine mi dönsek? şu ru-sheim i bırakıcaz da nerden alsak acaba ebayde var mıdır hmm ben bi bakınayım ebay e ama shipping zorlu olabilir. Pöf buğdaya verem kendimiiiiii vay başıma gelenleeerrrr

tabletleri süt koyuyoruz ya zaten onu hafif ısıt içinde erit ve öyle koy, olur

ay bende sohbet edelim diye bişeler soruyorum ama korkuyorum artık. sizi de anlıyorum çok favori oldu bu aralar bu diyet,herkes gelip eminim 1-2 günden sonra gidiyordur.o yüzden sizde de sabır kalmamıştır. anlıyorum ama ben gitmeycem yaa 59 a kadar burdayım inşallah.. cuma yarışlarında 14. takımdayım takıma bazen birkaç gün günlüğüne gelip ertesi gün vazgeçiyorlar mesela o zmaan insanda yeni gelenlere karşı bi tedbir oluyor ama lüffen sorularımıza gızmayın yaavvv.

triptofan burdadamı sen ya

şimdiye kadar iyiyim 1.günüm ama menümde eksiklik hissediyorum yarın öğlene muhakkak tavuk yemeliyim ..

bugun bu diyete başladıgımı yazmıştım. kitap yoktı tabiiki elimde. internette okuduklarımda atak doneminde salatalık serbest demişler. ben de bugun 3-4 salatalık yedim. kitabı aldım ve bu atak donemindeki listede salatalık yok turşusu var. yanlış birşey yapmışmıyımdır? salatalık yememek mi lazım?

salatalık yok turşusu var ama onu da abartmamalı yazıyor kitapta bu arada benim de 1. günüm şimdilik iyiyim hayırlısı bakalım dukan ekmeğimi de yaptım pek lezzetli valla

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…