canım sen digital tartı aldın mı onda tartılıyosun değil mi bozuk falan olmasın
yoly kız sen nerdesın? 60km yazmışsın kız valla sen de gel üçümüz buluşuruz ınşallah ankara ya dönmek zorunda kalmazsam görüşürük.valla haklısın da napıım moral bozuldu.du bakalım 5+5 işe yarayacak gıbı duruyo gunde 1 kere tuvalete çıkan ben bugün 3 kez çıktım
evet evet aldım.pillerını bıle kontrol edıyorum süreklı
canım ben istanbulda oturuyorum ama annemler aracın bi köyündeler. istanbuldaydılar ama babam emekli olunca pastoral bir hayatı tercih ettiler:76::76::76: inekler köpekler kediler tavuklar filan. bende onları ziyarete gidicem dedim keşke safranboluda otursaydım çok güzel yer yaa
herkeşler nereye gitmişeve geldim topike baktım kimse yok. gittim saçıma maske yaptım o ara evi silip süpüriim dedim evi sildim süpürdüm ensemden resmen bozuk musluk gibi ter akıyor. ama herkşeler neeeeeerdee:84::84::84:
60 kilometre pedal çevirdiğim, bol bol denize girip yüzdüğüm ama buna rağmen şımarmayıp saf protein günümü tamamen kaçamaksız geçirdiğim bir günün gecesinde herkese merhaba :))) Geçmişi okuyup dönüyorum.:79:
çok mantıklı. O zaman buğday kepeğine mi dönsek? şu ru-sheim i bırakıcaz da nerden alsak acaba ebayde var mıdır hmm ben bi bakınayım ebay e ama shipping zorlu olabilir. Pöf buğdaya verem kendimiiiiii vay başıma gelenleeerrrr
evet evet aldım.pillerını bıle kontrol edıyorum süreklı
canım ya napsak dukanın sitesinden mi söylesek çok mu taşıma parası alırlar acaba fazlaca alıp paylaşsak falan uyguna gelir mi ki???
canım ya napsak dukanın sitesinden mi söylesek çok mu taşıma parası alırlar acaba fazlaca alıp paylaşsak falan uyguna gelir mi ki???
buğday kepeğini ben size gönderiyim.değirmende çoooook
haklısın canımmm aklıma şöyle bi çorba tarifi geldi bak :) ilham getirdin banaşu yulaf ya da buğday kepeğini çorbalara koyuyoruz ya bence çok gereksiz, çünkü irmik gibi kalıyor ve kıvam da vermiyor, yok yere kepek yiyoruz, daha makul yerlerde kepeği değerlendirmek daha iyi geliyor bana bundan sonra çorbaya koymayacağım..
canım kitabı bende okuyorum ama ne kadar hilo vericeğimizi nasıl hesaplıoruz hiç göremedim kitabta ben atladımmı acaba yaw yardımcı olursanız sevinirimmCanlarım bugün atakta 5. günüm.Regl dönemime girdim,keşke atak bittikten sonra olsaydı diyorum.Atakta ne kadar kilo gittiğini anlayamıycam net olarak.Bana Dukantest 2.6 kg atacaksın 6 günlük atak evresinde diyordu,onu yakalıycam büyük ihtimal ama,regl olmasaydı katlardım diye düşünüyorum o rakamı.Açlık duygum tamamen kayboldu,daha ziyade süt içiyorum bol bol.2 litre süt içtim dün,hep içmek istiyorum ama metabolizmam çalışsın diye yemeye de çalışıyorum.Durumlar böyle Dukan güzelleri
haklısın canımmm aklıma şöyle bi çorba tarifi geldi bak :) ilham getirdin bana
tavuğun göğsünü haşlıorum hafif tuzlu suda sonra o suyu dökmüoruz haşlanan tavugu çıkarıp minik minik didioruz tekrardan suyun içine koyuyoruz pul biber- karabiber- eklioruz iştee tavukkçorbasıı :) bu verdiğim tarif serbestmidir acaba yazdım ama yiyebilirmiiz
günaydın kızlar,naber nasılsını? nasıl giidiyo dukan??
benim de adetim bitmedi gitti.artık adetim bitsin ve geçen haftaki halime döneyim istiyorum ben yaaaa
gerçi bu biraz zor görünüyor ama.bu hafta işin ucunu sıkı tuttum diyemem.bu sefer baya bi bozdum,hal böyle olunca da moralim bozuluyo ama yapacak bişey yok.bu hafta da böyle geçsin bakalım p.tesiye Allah kerim:)
ben de reglim.. Bu regli nasıl dört gözle bekledim anlatamam :)))
ama ben bozmuyorum
sen de bozmaaaaa
All Dairy (Except Yogurt) | Facebook
bu da dukanın us facebook sayfasından bir not. Peynirler ile ilgili bilgi var.
canımcımm senin yazdığın elbeltte lezzetli olurr :) biz yasıs yemek zorundayız :)) hemen geliorummo suya biraz sarımsak ve servis edilirkende limon konsa ve pulbiberde servis edilirken ekilse dadından yinmez
ben yapıorum evde 4 yaşındaki oğlım bile bayılıo bu çorbaya he birde püf noktası var..
göğüs etinin yanına butunu ve sırt kemiğini flnda koyun yoksa çok yavan olur o kemiğin tadı çıkmaz çorbaya derisiyle haşlayın
sabah sabah yemek programı gibi oldu
hee bu arada esas konumuza dönelim ben buraya niye geldimmm kristal için bi gelsene temmuz topiğine bişi yasdım sana:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?