Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyete baslayali 7 gun oldu bugunki gibi bir halsizlik hic hissetmemistim soyle bi kestirim demisim 3 saat uyumusum ama simdi iyiyim bakalim hem adetinde etkisi var heralde.
ben aksam yemegimi bi yiyeyim daha iyi olurum heralde

evet evet aldım.pillerını bıle kontrol edıyorum süreklı

canım ben istanbulda oturuyorum ama annemler aracın bi köyündeler. istanbuldaydılar ama babam emekli olunca pastoral bir hayatı tercih ettiler:76::76::76: inekler köpekler kediler tavuklar filan. bende onları ziyarete gidicem dedim keşke safranboluda otursaydım çok güzel yer yaa
herkeşler nereye gitmiş eve geldim topike baktım kimse yok. gittim saçıma maske yaptım o ara evi silip süpüriim dedim evi sildim süpürdüm ensemden resmen bozuk musluk gibi ter akıyor. ama herkşeler neeeeeerdee:84::84::84:

valla ben o eskı evlerın olduğu kısımda oturmadığım için sıkıcı gelıyor bana.belki eski çarşı da otursaydım ben de severdm canım

60 kilometre pedal çevirdiğim, bol bol denize girip yüzdüğüm ama buna rağmen şımarmayıp saf protein günümü tamamen kaçamaksız geçirdiğim bir günün gecesinde herkese merhaba :))) Geçmişi okuyup dönüyorum.:79:

merhabalar hocam bravo nazar değmesin

canım ya napsak dukanın sitesinden mi söylesek çok mu taşıma parası alırlar acaba fazlaca alıp paylaşsak falan uyguna gelir mi ki???

evet evet aldım.pillerını bıle kontrol edıyorum süreklı

ve buna rağmen hala 53,70 desin günlerdir hee bizim yine artıyor azalıyor falan sürekli bi oynak senin taaa ne zamandır böyle dur bakalım şu ilk 5 günümüz bi geçsinde anlıycaz :26: ben sabah 59,30 dum şimdi de öyleyim demek ki sabah daha eksik çıkma ihtimalim yüksek :26:

saat geç olmuş bende uyuyum da küçülüyüm bari hadi iyi geceler boş forum

canım ya napsak dukanın sitesinden mi söylesek çok mu taşıma parası alırlar acaba fazlaca alıp paylaşsak falan uyguna gelir mi ki???

canımın içi günaydınnn :)))
valla benim de aklıma gelmedi değil ama bak özgül abla ne yazmış:

buğday kepeğini ben size gönderiyim.değirmende çoooook

özgül abla sen ciddi misin? Valla bak sabah sabah heyecanlandım elim ayağıma karıştı yeminle.
Çok büyük sevaba girersin valla.

herkese günaydın, bugün regl olduğumdan eminim, 2. günüm :)))
relgden sonra bi de yumruk çaktım mı...
tüm gün evdeyim, dışarı çıkmayı düşünmüyorum bugün, tepenizdeyim yani haberiniz ola

günaydınn canlarımm nasılsınız diyet nasıl gidiyorrr
ben birşeyi merak ediorum cevap yzarsanız sevinirim acaba ramazanda ne yapıcaz nasıl devam edilicek dukan diyeti deneyimleri olan varsa yazarmı bilmeyenlerede bir yol göstermiş olursunuz?

haklısın canımmm aklıma şöyle bi çorba tarifi geldi bak :) ilham getirdin bana
tavuğun göğsünü haşlıorum hafif tuzlu suda sonra o suyu dökmüoruz haşlanan tavugu çıkarıp minik minik didioruz tekrardan suyun içine koyuyoruz pul biber- karabiber- eklioruz iştee tavukkçorbasıı :) bu verdiğim tarif serbestmidir acaba yazdım ama yiyebilirmiiz

Sugar Substitutes and Sweeteners
by Dukan Diet - US on Thursday, 21 April 2011 at 06:37

ALLOWED:
- Splenda (best for baking)
- Stevia (best for mixing with yogurts, tea, coffee, etc.)
- Aspartame (best for both cooking and mixing)
- Truvia
- NutraSweet
- Sweet'n'Low
- Equal
- Xylitol
- Sugar-free / low carb flavorings (cocoa, vanilla, fruit, etc.)

NOT ALLOWED:
- Agave syrup
- Brown sugar
- White sugar (made from cane or beets)
- Sugar-free honey and honey substitutes
- Sugar-free maple syrup

dukanın us facebook sayfasından alıntıdır.

canım kitabı bende okuyorum ama ne kadar hilo vericeğimizi nasıl hesaplıoruz hiç göremedim kitabta ben atladımmı acaba yaw yardımcı olursanız sevinirimm

günaydın kızlar,naber nasılsını? nasıl giidiyo dukan??
benim de adetim bitmedi gitti.artık adetim bitsin ve geçen haftaki halime döneyim istiyorum ben yaaaa
gerçi bu biraz zor görünüyor ama.bu hafta işin ucunu sıkı tuttum diyemem.bu sefer baya bi bozdum,hal böyle olunca da moralim bozuluyo ama yapacak bişey yok.bu hafta da böyle geçsin bakalım p.tesiye Allah kerim:)

o suya biraz sarımsak ve servis edilirkende limon konsa ve pulbiberde servis edilirken ekilse dadından yinmez
ben yapıorum evde 4 yaşındaki oğlım bile bayılıo bu çorbaya he birde püf noktası var..
göğüs etinin yanına butunu ve sırt kemiğini flnda koyun yoksa çok yavan olur o kemiğin tadı çıkmaz çorbaya derisiyle haşlayın
sabah sabah yemek programı gibi oldu

hee bu arada esas konumuza dönelim ben buraya niye geldimmm kristal için bi gelsene temmuz topiğine bişi yasdım sana:2:

ben de reglim.. Bu regli nasıl dört gözle bekledim anlatamam :)))
ama ben bozmuyorum
sen de bozmaaaaa

All Dairy (Except Yogurt) | Facebook

bu da dukanın us facebook sayfasından bir not. Peynirler ile ilgili bilgi var.

ben de reglim.. Bu regli nasıl dört gözle bekledim anlatamam :)))
ama ben bozmuyorum
sen de bozmaaaaa

All Dairy (Except Yogurt) | Facebook

bu da dukanın us facebook sayfasından bir not. Peynirler ile ilgili bilgi var.

ne güzel yaa,ben de bozmuyorum da ama nolduysa oldu,bu hafta motive 0,haliyle diyet de 0 (
senin regl bitince farkeder ozaman benim nerdeeee:))

canımcımm senin yazdığın elbeltte lezzetli olurr :) biz yasıs yemek zorundayız :)) hemen geliorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…