buğday kepeğini ben size gönderiyim.değirmende çoooook
günaydın arkadaşlar, dün akşam 4 sene önce aldığım ve giyemediğim eteklerimi denedim ve hepsi oldu.Çok mutluyum.Bi şey soracağım kızlar dün dukanın yemek sitesindeki yemeklere baktım kepekli makarna da vardı 60 gr .Yiyebiliyor muyuz, bilgisi olan var mı?
ne güzel yaa,ben de bozmuyorum da ama nolduysa oldu,bu hafta motive 0,haliyle diyet de 0(
senin regl bitince farkeder ozaman benim nerdeeee:))
aa evet değil mi. annemde de çuval çuval vardır şimdi yeni hasat yaptılar. babama sölim degirmeden bana da ayırsın.. off yaşasın masraftan kurtuldum. 10-15 kg filan yollasınlar :
bebem rongom ingilizce bilmeyen arkadaşlar var ama böyle olmaz ki. bende çevireyim elimden geldiğince
Sugar Substitutes and Sweeteners ( şeker muadilleri tatlandırıcılar )
ALLOWED ( izin verilenler )
- Splenda (best for baking) ( splenda - hamur işi için en iyisi )
- Stevia (best for mixing with yogurts, tea, coffee, etc.) ( stevia yogurtlara karıştırma çay kahve için en iyisi )
- Aspartame (best for both cooking and mixing) ( aspartam : hem pişirme hem karıştırma için en iyisi ) ( ben pişirmek için iyi değil sanıyordum kanserojen demiştiniz. bende takita aspartamlı tatlandırıcı var dün puding pişirdim onunla yerken korkmuştum ama rahatladım )
- Truvia
- NutraSweet
- Sweet'n'Low
- Equal
- Xylitol
- Sugar-free / low carb flavorings (cocoa, vanilla, fruit, etc.) ( şekersiz düşük kalorisi tat vericiler ( kakao - vanilya meyve aroması gibi ) - oo bu çok iyi oldu kakao serbest ama karbo oranı yüksek ben araştırmıştım abartmamak lazım )
NOT ALLOWED:izin verilmeyenler
- Agave syrup - agave şurubu
- Brown sugar - esmer şeker
- White sugar (made from cane or beets) beyaz şeker ( şeker kamışı ve pancardan üretilen )
- Sugar-free honey and honey substitutes ( şekersiz bal ve bal muadilleri ) - böle bişi mi var ?? -
- Sugar-free maple syrup ( şekersiz akça ağaç şurubu ) bizde yok sorun deel
günaydın arkadaşlar, dün akşam 4 sene önce aldığım ve giyemediğim eteklerimi denedim ve hepsi oldu.Çok mutluyum.Bi şey soracağım kızlar dün dukanın yemek sitesindeki yemeklere baktım kepekli makarna da vardı 60 gr .Yiyebiliyor muyuz, bilgisi olan var mı?
canımın içi günaydınnn :)))
valla benim de aklıma gelmedi değil ama bak özgül abla ne yazmış:
özgül abla sen ciddi misin? Valla bak sabah sabah heyecanlandım elim ayağıma karıştı yeminle.
Çok büyük sevaba girersin valla.
herkese günaydın, bugün regl olduğumdan eminim, 2. günüm :)))
relgden sonra bi de yumruk çaktım mı...
tüm gün evdeyim, dışarı çıkmayı düşünmüyorum bugün, tepenizdeyim yani haberiniz ola
hangi evre için olduğu yazıyor muydu? Güçlendirme için olabilir. Ben seyir için sadece noddle ve ramen gördüm şu ana kadar. Makarna hiç görmedim seyir evresine uygun olarak.
Ben de yulaf kepeği bulamıyorum ama eğer buğday kepeğinin bi farkı yoksa buğday kepeği bulabilirim.....ben çocuklarım için köy unu kullanıyorum temin ettiğim yerde bol bol vardır herhalde...ben bu gün bi sorayım hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorumm...özgül ablaa, beberongom ben yulaf kepeği alalım dukanın sitesinden demiştim ama eğer buğday kepeği de onun yerine geçiyorsa ve onunla da ekmek kek yapabiliyorsak benim için de süper olur tabiiyolandanın dediği gibi ruşeyhimde un var bariz çok güzel oluyor ekmekler kekler belki de bu negatif etkiliyor kilo verimini bilmiyorum ama olabilir mi ben tüketiyorum çünkü mutlaka her gün :97:
özgül ablaa, beberongom ben yulaf kepeği alalım dukanın sitesinden demiştim ama eğer buğday kepeği de onun yerine geçiyorsa ve onunla da ekmek kek yapabiliyorsak benim için de süper olur tabiiyolandanın dediği gibi ruşeyhimde un var bariz çok güzel oluyor ekmekler kekler belki de bu negatif etkiliyor kilo verimini bilmiyorum ama olabilir mi ben tüketiyorum çünkü mutlaka her gün :97:
günaydınnn canlarımmmm nihayet kilomu düzledim bu sabah hedefime tam 2 kilo kaldı
5+5 in ilk 5 i güzel gidiyor gibi ama bakalım ikinci 5 te sebzelerde girince işin içine nasıl olacak :18:
canım adresi sana vereyim de sen de bir bak bakalım : My Dukan Diet - Recipes and Diet Tips
Ben de yulaf kepeği bulamıyorum ama eğer buğday kepeğinin bi farkı yoksa buğday kepeği bulabilirim.....ben çocuklarım için köy unu kullanıyorum temin ettiğim yerde bol bol vardır herhalde...ben bu gün bi sorayım hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorumm...
berrin nerdesin yahu...bak sana iyi haberlerim var dün 5+5 e başladım dünden bu yana -1000....bide regl oldum olucam ona rağmen bu kadar - inanamadım yaa canım bak seninde bu sabah itibarı ile kilonu merak ediyorum haberdar et beni...
tartildim bendende -300 gitmis ay nasil mutluyum yaaz kaldi az
yasasin dukan
herkese günaydın;
ya ben 4 gündür uyguluyorum hiçbir değişiklik yok.neden?ay çok üzülüyorum yaa
yolanda ayrıca çok hainsin bizim boynumuz bükük burada hıhhhhh
ben de gidip marketten alırım buğday kepeği
bu arada hakikaten dukanın yurtdışı sitelerinin çoğunda noddle, ramen falan da kullanılıyor. Ama onların karbonhidrat oranları çok düşük, biz türkiyede bulamayız herhalde.
Gördüğüm sitelerde bu ürünlerin karbonhidrat oranı düşüktü çok çok. Karışıklığa sebebiyet vermeyeyim. Seyirde kullanmışlar ama karbonhidrat oranı 4 gram falan. O da zaten 100 gramında ve 100 gramın da hepsini kullanmamış azıcık, tat vermek ve süslemek için ya da yemeğe birazcık zemin hazırlamak için kullanmışlar. Öyle yemeğin kendisi olarak değil yani.
hangi evre için olduğu yazıyor muydu? Güçlendirme için olabilir. Ben seyir için sadece noddle ve ramen gördüm şu ana kadar. Makarna hiç görmedim seyir evresine uygun olarak.
berrin nerdesin yahu...bak sana iyi haberlerim var dün 5+5 e başladım dünden bu yana -1000....bide regl oldum olucam ona rağmen bu kadar - inanamadım yaa canım bak seninde bu sabah itibarı ile kilonu merak ediyorum haberdar et beni...
günaydınnn canlarımmmm nihayet kilomu düzledim bu sabah hedefime tam 2 kilo kaldı
5+5 in ilk 5 i güzel gidiyor gibi ama bakalım ikinci 5 te sebzelerde girince işin içine nasıl olacak :18:
teşekkür ederim canım inşallah bu eksiler hep devam eder de şu 20 günlük durgunluk biter...Buğday kepeğine gelince dün eşimle bütün marketleri(3 adet migros 4 adet carrefoor kiler vs vs)fellik fellik dolaştık saf buğday kepeği bulamadık..ay birden hareketlendi topik heyecanlandııımmmm
ben de tüketiyorum her gün dukanın sözünü dinleyerek ama kötü mü ediyorum bilmiyorum ki çöpe mi atayım şimdi ben bunu napim yiyelim bitsin bari :97:
canım sebzelerde de veriyosun kilo haftada 200-300 ama sebzeyi proteinden az tutarsan. Ben 5+5 gittim ya son 5-10 güne kadar, dukanın verdiği tarihten daha çabuk inmiştim dukanın söylediği ideal kiloma 5+5 sayesinde.
canımmm ben bu siteden tarif ekliyorum tarif sayfasına. Hangi tarif olduğunu söyleyebilir misin bana? Ben de noddle ı burada görmüştüm sanırım.
hadi bakalım hayırlısı :))))
keşke biz de böyle imkanları olan yerlerde yaşasak, hale bak kepek diye alıyoruz un çıkıyo!
ayrıcaaaa tebrik ederiiiiimmmmm
eheh ben onu boğazlicam berrinle beraber durdum çatlicam valla ehehehe bi reglim bitsin sonra görücez belkim ben de yeniden severim
amma çiğ süt emmişim adam bugüne kadar veremediğim kiloları vermemi sağlayan diyet geliştirmiş ben hala 20 gündür kilo veremiyorum diye adama çamur atıyorum. Bi aksilik, tüm güzelliklerini sildiriyo insana ne ayıp.
ay lav yu dukaaan ay lav yu dukaaannn
hayırlara vesile olsun inşallah!
Dukanın işe yaramaması beni üzüyo yaa bu kadar insanda yarayan şey nasıl birkaç kişide işe yaramıyor? Bence küçük bi hata vardır diyette, bi saysan aslında ne yediğini falan?
pek farketmeyebilir ben duraklama evresindeyim çünküm yumruk istiyo benim bünye yumruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?