Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

en az1,5 litre içiyorum.
ama kitapta atak evresinde tavuklu salata vardı diye hatırlıyırum ya

canım sana kitabın ilk 20-30 sayfasında en az 10 tane yer çıkarırım atak evresinde yenmesi gerekenlerle ilgili ve bunların içinde asla tavuklu salata yok :90:

ya ben böyle araştırmasız sorulara cevap vermiycem diyorum niye tutamıyorum kendimi anlamadım

ah canım ya kıyamam sen dukan yapmıyorsun ki karatay diyeti yapıyorsun.
Nasıl okudun kitabı nasıl?
salatanın ne işi var atakta?
Yapmayın böyle.

evet migroslarda ve carrefourda yok bizim burada show diye bi market var onda buldum ben ankara markaydı galiba ama saf mıdır bilemedim şimdi :26:
inşallah biter reglden sonra durgunluk tartılmıyorum şimdilik, dilekler için teşekkür ederimmmm

olleeeyyy ben de alıcaktım öyle şeyler bak unuttum ama ben çikolata yapım kursuna gidicektim daha doğrusu workshop ına ehehehe bize de anlat gelincee :)))

Canım haklıymışsın güçlendirme evresi içinmiş kepekli makarna.Bak üzüldüm şimdi ramaznda yerim tok tutar diye düşünmüştüm neyse sabır.Uyarın için teşekkür ederim.

aşk olsun canımın içi ne demek, birimizin gözünden kaçan öbürümüzün dikkatini çekiyor işte :)))
bir hatadan kurtulduk ne güzel fena mı :)))

ay canımın içi heyecanlandı dur dur zaten senin yediklerinden değil bunlar ehehehe bize yasak ümitlenme boşaaa
yurt dışındakiler için dukan daha kolay onu anlatmak istedim
daha doğrusu united states te kolaymış onu anladım

sakın yanlış anlaşılmasın heee dukanda noddle falan serbest değil ramen mamen amanın !!!

Son düzenleme:
vayyyy melanjj çok tuttum bunu aslında ben foruma üye olunca angel ismini kullanacaktım ama sistemde başkaları tarafından kullanılınca olmadı ben de melangel yapim dedim sondakı l yi klavye basmamış ben de fark etmeyince melange olduseninle gerçek isimlerimiz benzeşiyooo..evet canım 5+5 şin ilk p siydi...aslında ne alaka bilmiyorum ama p günlerimde kaynanamın evindeysem ertesi gün - çıkıyorum..sende 5+5 şe başlarsan işe yarar bence hadi bakalım

yiyebiliriz hatta limon veya sirke ve sarımsak da olur, tariflerde var sanırım çakma işkembe çorbası

yumrukla ozaman sen de kendini canım benim:)
ben de regl bitince yumruklasam mı diye düşünüyorum.
gel beraber yumruklayalım p.tesiden itibaren

eheh benim regl o kadar çabuk bitmez ki haftaya cumayı bulur benim yumruklarıma hazırlığım
dün oldum çünkü ilk günü saymam genelde 6 gün sürer reglim, sonraki 3. gün de sabahına asıl kilomu görürüm, etti sana cumaaa

öf evet
duramıyorum duramıyorum ben de
ama ılımlı cevap veriyorum artık, sakinim regl oldum ya

hahahah kaynana başından et yiyordur
şaka yapıyorum tebi aman
Allah düşmanıma vermesin kötü kaynana :18:
hadi hadi gidicek gidicek 5+5le gidicek ama 5+5te durduğunda kilo benim gibi dönüyosunuz bi süre 1+1 e mecburen sonra yumruk yapıyosunuz
çünküsem 5+5te 2-4 günlük yumruk nasıl etki eder ayol diyosunuz
gerçi şimdi düşününce vücut bi afallayabilir arada farkklı miktarda gün kadar saf pro görünce
hareketlenebilir de yani
bilemedim yine 1+1 deyim ben hihi reglin bitmesini bekliyorum sonra biraz daha 1+1 devam edicem gitmezse bir yumruk şöyle okkalısından dan dan diye

hahhahahaha ay bi alemsin öldüm gelmekten....yaaa hiç sorma dün başımdan tam tamına 1 kilo et yedi kafamın yarısı yok şimdi...Şaka bi yana günahını almim şimdi kadının kötü kaynana değil valla banada çok değer verirbencede arada sırada vucudu yumrukla korkutmak lazım bak nasılda erir korkudan...reglin bitsin sende başla bence kesin sonuç alırsın...

Son düzenleme:

ay olsun yaramış yaramış bak -1000le başladın güne
aman aman, maşallah diyelim
Allah bozmasın valla nazar değmesin

tamam o zaman regl bitsin başlıyorum yumruk yumruğa savaşa bünyeyle öhömmm!!!

Son düzenleme:
ay olsun yaramış yaramış bak -1000le başladın güne
aman aman, maşallah diyelim
Allah bozmasın valla nazar değmesin

tamam o zaman regl bitsin başlıyorum yumruk yumruğa savaşa bünyeyle öhömmm!!!
Beberengo şuan yanımda 5 yaşında oğlum oturuyor...son yazdığın cevabı okurken senin avatarını işaret edip ( aaaaaaaaaaa anne bak osmanın arabasııı) diye bağırdı...gül gül öldüm yaa

bence yoktu,olmamalı,olamaz da zaten:)
mümkün değil bu...atakta sadece saf pro

arkadaşlar kitabı okudum diyipte aslında okumayanlar çok bariz. artık yardımcı olucam diye ugraşmayın bence. yazık oluyor böylede yaa. off. napim

biliyordum ki zaten. hiç heveslenmemiştim.
deeermişim :84::84::84:
:86::86:
ne yani dukan için unites statese mi gidiciiz. bu arada kızlar face daki o grubu okudumda süt yoort peynir yeme olayını abartmayalım bence. içieriğindeki şeker kg vermenize mani olabilir. daha çok et tüketmek lazım kesin sonuç için. iyi oldu bu. sagol bebe

senin adın m.l.ke o zaman istersen sana anjelik filan da diyebilirim gerçi o bana daha çok gider. bu arada melange anlamsız değil hatta ben seni önce tekstilci sandım. hani krçıkllı gri kahve filan kumaşlar vardır ya ona melange derler .

bende 5+5 yapacaktım ama bebe kafamı karıştırdı. ee beş artı beşte bi süre sonra hareketi kesicek. o zaman yine 1+1 e mi dönücez. başım döndü

Zeki kadın seni m.l.k de olur e.e de olur fark etmez...ayrıca bilgi için thenks melangenin böyle bi anlamı olduğunu bilmiyordum..diğer anlamları ise

nescafenin'nin "wienner melange" ismiyle ürettigi, esasen çikolatali cappuccino olan kahve.

fransızca'da karışım anlamina gelen kelime.diye biliyodum...bak bunuda senden öğrendim...bak bence 5+5 yap ne verdiysen verdin ki bi süre sonra tekrar vucutta direnç oluşacaktır...bi süre durgunluktan sonra tekrar 5+5 yaparsın ben öyle düşünüyorum..bide 1+1 bana çok zor geliyo yaaa 1 gün protein 1 gün protein + sebze...proda verdiğimizi pro +sebzede alıcaz bir ileri bir geri yerimizde sayıcaz...benim nacizane fikrim bu başka öneriler varsa alalım lütfen..

Son düzenleme:
günaydııın kızlaar:))ben bu sabah tarıldım aynıydı ne- ne+:)57.5 dedı tartı efendi

supersın tebrık edıyorummm

bu arada vagus ben son bakayım dedıgım yere baktım yok.istersen haftaya gıdıcem bı bakarım dedı ama o zamanı bekleyemeyız yanı.inşallah bu sipariş etmeyi düşündüğümüz iyi çıkar yaa.neyse canım sipariş edelim istersen ama ben bilmiyorum telefonu falan sende var mı??bide izmirde başkalarıda varsa onlarada son çağrı diyelimm.katılmak isteyen varsa haber versin kızlaar

Beberengo şuan yanımda 5 yaşında oğlum oturuyor...son yazdığın cevabı okurken senin avatarını işaret edip ( aaaaaaaaaaa anne bak osmanın arabasııı) diye bağırdı...gül gül öldüm yaa

ahahaha ay o araba çok efsane, fransız bahçeleri -tarabyada- içinde o araba da dahil bir organizasyonla evlenebiliyorsunuz
oğluşa öpücükler kocaman oyy yerm yerim ısırırım kıyamam

yolandam bende öyle oldu, 5+5te yumruk etki etmez herhalde dedim regl olana kadar 1+1 e döneyim dedim. Regl oldum 1+1 deyim hala, regl bitsin, son kilomu göreyim ona göre yumruk yapıcam. 5+5 giden bir arkadaş daha sormuştu ayşe miydi acaba yumruk etki eder mi ki 5+5te diye ama kesin sonuca varamamıştık. Şu an için tecrübe yok elimizde. "Acaba?" larla döndüm yani ben 1+1 e, riske atmamak için. 2 yumruk üst üste yapamam ya, etki etmez. Onu riske atmayayım dedim. Belki sadeca abla 5+5 yapıyodur, o gelsin ona sorarız, yumruk yapmış mıydı acaba? Senin reglin ne zaman?

Bi de katılıyorum süt içinde şeker barındıran bir şey, yoğurt da. Ben çok yiyordum yoğurdu, aspartamlı tarifleri çok yapıyordum, sütü çok içiyordum. Bunların hepsini birden azaltınca biraz geriledi kilom. Tüketmeyin şekerli şeyler arkadaşlar, bir süre tariflere ara verin bakın nasıl ardı ardına gelicek eksiler. Ben reglim şu an farketmiyorum, tartılmıyorum da zaten o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum ama göbeğim son günlere göre küçüldü gibi.
Kefirde şekerli molekül var mıdır? Ben her gün 1-2 bardak tüketmeye gayret ediyorum bağırsaklarım için, işe yarıyor da.

yulaf kepeğini bırakıp besinlerin emilimini azaltan bir ilaç/bitkisel karışım almayı düşündüm bi an. Çok mu hainim, çok mu pisliğim dövün beni ihanet ediyorum bu fikrimle dukana ve kötü yola sevk ediyorum kendimi

dıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee

ben de bir fincan yulaflı yayla çorbamı içtim sıcak sıcak iyi geldi. ben termosta çorba getiriyorum kızlar vallaçok iyi akıl ettim bunu .. sogumuyo sıcacık kalıyo. ben çorba çok severim de içmezsem doyduumu hissetmiyorum

Herkese günaydın. bakıyorum da bütün eski dukanistler burada. ben - 200 le uyandım 53.8 deyim. ve de bir ay önceki ölçülerime göre belden 4 cm kalcadan 5 cm üst bacaktan 3 cm inceyim. maalesef diyetin başında ölçülerimi almyaı akıl edememişttim. efendimmmm gelelim sadede.
Ben dun akşam yemeğine ben diyeyim börek siz deyin mantı gibi bir yemek yaptım.
yahu bir diyet yemeği bu kadan mı güzel olur
hem de pro gününe uyan bir yemek. fotoğrafının da çektim becerilbilersem tariflere ekliycem olmazsa bizim bilgisayar canavarlarından yardım alırım. ama biraz sonra evden çıkıcam sonra eklirim.

böyle yeni şeyler buldukça ramazanda dukan yapmaktan çok da korkmuyorum. bir ara güçlendirmeye geçsem mi diye düşünmüştüm ama 7 sene önceki kilomu gördüm ya kim tutar beni

eee biz evlendik bi kere artık bekarlara önerelim bu organizasyonu....ahhh ahhhh tekrar düğünüm olsun istiyorum 10 senemiz bitince tekrar nikah tazelemeyi düşünüyoruz eşimle...eeee nede olsa nikahta keramet var demişler....oğlum seni görse yer seni kız bu aralar bayanlara karşı ilgisi var 5 yaşında oluyormuş...o arabayıda oyle bir geçer zamanki dizisiyle bağdaştırdı...ismi uzunya bizimki kısaca osmanın filmi diyo...bu arada kızlar oğlum osmanın kopyası dizi ilk başladığın herkes oğluma osman diye sesleniyordu

ooo ölçüler güzel gitmiş ablam tebrik ederim
tarifini dört gözle bekliyoruuzzz

şu yakışıklıyla bize bi randevu ayarlasana sen
hihihihi cinsel kimliği oluşmaya başladı canavarın tebiii
araba eski stil ya aklına gelmiş çocuğun naapsın
ay benim de erkek çocuklarına bi düşkünlüğüm var neden bilmiyorum ben de onu yerim

ayrıca ne güzel fikir yaaa, ben evleneceğimden bile şüpheliyim
tarabyada nikah tazeleyin şöyle kokteylimsi ucuz yollu bir organizasyon kapatırız fransız bahçelerinde 100-150ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…