en az1,5 litre içiyorum.
ama kitapta atak evresinde tavuklu salata vardı diye hatırlıyırum ya
en az1,5 litre içiyorum.
ama kitapta atak evresinde tavuklu salata vardı diye hatırlıyırum ya
hemen sayarım.bişeyi yanlış mı anladım acaba diyede düşünüyorum(
sabah kahvaltısında
yumurta beyazı ve peynir
arada:1 ufak light yoğurt içine yulaf kepeği
öğlen :tavuk yada et yanına azcık salata ve yoğurt
akşam:tavuk yada et ve salata
teşekkür ederim canım inşallah bu eksiler hep devam eder de şu 20 günlük durgunluk biter...Buğday kepeğine gelince dün eşimle bütün marketleri(3 adet migros 4 adet carrefoor kiler vs vs)fellik fellik dolaştık saf buğday kepeği bulamadık...hiç aklımada gelmediki taki onurege ablanın değirmen fikrine kadar... (onurege ablamada teşekkürler)..
kızlaaarrrrr ben bu akşam mutfak sanatları akademisi diye bi yerin workshopuna gitcem internetten kazanmıştımyalnız allahtan yemek yaptırcak kişi diyetisyenmiş bir de tefalin ürünleriyle yapılcak yemekler kesin yağsız düşük kalorili ve güzel şeyler öğreneceğim :90:
Canım haklıymışsın güçlendirme evresi içinmiş kepekli makarna.Bak üzüldüm şimdi ramaznda yerim tok tutar diye düşünmüştüm neyse sabır.Uyarın için teşekkür ederim.
canım benim valla getirteyim annemlere sölipte. daha degirmen olayına girmemişlerdir gerçi. bu yılın hasadını anca ambara koymuşlardır. degirmene gidilsin sölim annemler yollasınlar. sana da ulaştırırım delisinne var ki orada zaten hayvan yemi yapılıyor dugday kepegi. ben hep isterim artık annemlerden
yaa bebem rongom ne diirsin kaaaaa
noodle demeeeee
ramen demeee
ben çok severim onlarıı. onları yiye yiye bir ara iki üç haftada ikibucuk kg aldım ben yaa
ooo melanjj tebrik ederim canım haftaya bende başlıcam 5+5 bende bendeeeeeeee
sen şimdi P sini yaptın dimi. bi nevi dev gibi bir yumruk oluyor beş günlük. ay işe yaricak bu 5+5 biliyorum hissediyorum umutluyum
vayyyy melanjj çok tuttum bunu aslında ben foruma üye olunca angel ismini kullanacaktım ama sistemde başkaları tarafından kullanılınca olmadı ben de melangel yapim dedim sondakı l yi klavye basmamış ben de fark etmeyince melange oldu
canım benim valla getirteyim annemlere sölipte. daha degirmen olayına girmemişlerdir gerçi. bu yılın hasadını anca ambara koymuşlardır. degirmene gidilsin sölim annemler yollasınlar. sana da ulaştırırım delisinne var ki orada zaten hayvan yemi yapılıyor dugday kepegi. ben hep isterim artık annemlerden
yaa bebem rongom ne diirsin kaaaaa
noodle demeeeee
ramen demeee
ben çok severim onlarıı. onları yiye yiye bir ara iki üç haftada ikibucuk kg aldım ben yaa
ooo melanjj tebrik ederim canım haftaya bende başlıcam 5+5 bende bendeeeeeeee
sen şimdi P sini yaptın dimi. bi nevi dev gibi bir yumruk oluyor beş günlük. ay işe yaricak bu 5+5 biliyorum hissediyorum umutluyum
haklısın canımmm aklıma şöyle bi çorba tarifi geldi bak :) ilham getirdin bana
tavuğun göğsünü haşlıorum hafif tuzlu suda sonra o suyu dökmüoruz haşlanan tavugu çıkarıp minik minik didioruz tekrardan suyun içine koyuyoruz pul biber- karabiber- eklioruz iştee tavukkçorbasıı :) bu verdiğim tarif serbestmidir acaba yazdım ama yiyebilirmiiz
yumrukla ozaman sen de kendini canım benim:)
ben de regl bitince yumruklasam mı diye düşünüyorum.
gel beraber yumruklayalım p.tesiden itibaren
canım sana kitabın ilk 20-30 sayfasında en az 10 tane yer çıkarırım atak evresinde yenmesi gerekenlerle ilgili ve bunların içinde asla tavuklu salata yok :90:
ya ben böyle araştırmasız sorulara cevap vermiycem diyorum niye tutamıyorum kendimi anlamadım
vayyyy melanjj çok tuttum bunu aslında ben foruma üye olunca angel ismini kullanacaktım ama sistemde başkaları tarafından kullanılınca olmadı ben de melangel yapim dedim sondakı l yi klavye basmamış ben de fark etmeyince melange olduseninle gerçek isimlerimiz benzeşiyooo.. evet canım 5+5 şin ilk p siydi...aslında ne alaka bilmiyorum ama p günlerimde kaynanamın evindeysem ertesi gün - çıkıyorum..sende 5+5 şe başlarsan işe yarar bence hadi bakalım
hahhahahahaeheh benim regl o kadar çabuk bitmez ki haftaya cumayı bulur benim yumruklarıma hazırlığım
dün oldum çünkü ilk günü saymam genelde 6 gün sürer reglim, sonraki 3. gün de sabahına asıl kilomu görürüm, etti sana cumaaa
öf evet
duramıyorum duramıyorum ben de
ama ılımlı cevap veriyorum artık, sakinim regl oldum ya
hahahah kaynana başından et yiyordur
şaka yapıyorum tebi aman
Allah düşmanıma vermesin kötü kaynana :18:
hadi hadi gidicek gidicek 5+5le gidicek ama 5+5te durduğunda kilo benim gibi dönüyosunuz bi süre 1+1 e mecburen sonra yumruk yapıyosunuz
çünküsem 5+5te 2-4 günlük yumruk nasıl etki eder ayol diyosunuz
gerçi şimdi düşününce vücut bi afallayabilir arada farkklı miktarda gün kadar saf pro görünce
hareketlenebilir de yani
bilemedim yine 1+1 deyim ben hihi reglin bitmesini bekliyorum sonra biraz daha 1+1 devam edicem gitmezse bir yumruk şöyle okkalısından dan dan diye
hahhahahahaay bi alemsin öldüm gelmekten....yaaa hiç sorma dün başımdan tam tamına 1 kilo et yedi kafamın yarısı yok şimdi... Şaka bi yana günahını almim şimdi kadının kötü kaynana değil valla banada çok değer verir
Beberengo şuan yanımda 5 yaşında oğlum oturuyor...son yazdığın cevabı okurken senin avatarını işaret edip ( aaaaaaaaaaa anne bak osmanın arabasııı) diye bağırdı...ay olsun yaramış yaramış bak -1000le başladın güne
aman aman, maşallah diyelim
Allah bozmasın valla nazar değmesin
tamam o zaman regl bitsin başlıyorum yumruk yumruğa savaşa bünyeyle öhömmm!!!
bence yoktu,olmamalı,olamaz da zaten:)
mümkün değil bu...atakta sadece saf pro
ay canımın içi heyecanlandı dur dur zaten senin yediklerinden değil bunlar ehehehe bize yasak ümitlenme boşaaa
yurt dışındakiler için dukan daha kolay onu anlatmak istedim
daha doğrusu united states te kolaymış onu anladım
sakın yanlış anlaşılmasın heee dukanda noddle falan serbest değil ramen mamen amanın !!!
vayyyy melanjj çok tuttum bunu aslında ben foruma üye olunca angel ismini kullanacaktım ama sistemde başkaları tarafından kullanılınca olmadı ben de melangel yapim dedim sondakı l yi klavye basmamış ben de fark etmeyince melange olduseninle gerçek isimlerimiz benzeşiyooo.. evet canım 5+5 şin ilk p siydi...aslında ne alaka bilmiyorum ama p günlerimde kaynanamın evindeysem ertesi gün - çıkıyorum..sende 5+5 şe başlarsan işe yarar bence hadi bakalım
Kahve diyince canım çekti yaa hayde kalkıp kahvemi hazırlimdıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee
Zeki kadın seni m.l.k de olur e.e de olur fark etmez...ayrıca bilgi için thenks melangenin böyle bi anlamı olduğunu bilmiyordum..diğer anlamları ise
arkadaşlar kitabı okudum diyipte aslında okumayanlar çok bariz. artık yardımcı olucam diye ugraşmayın bence. yazık oluyor böylede yaa. off. napim
biliyordum ki zaten. hiç heveslenmemiştim.
deeermişim :84::84::84:
:86::86:
ne yani dukan için unites statese mi gidiciiz. bu arada kızlar face daki o grubu okudumda süt yoort peynir yeme olayını abartmayalım bence. içieriğindeki şeker kg vermenize mani olabilir. daha çok et tüketmek lazım kesin sonuç için. iyi oldu bu. sagol bebe
senin adın m.l.ke o zamanistersen sana anjelik filan da diyebilirim gerçi o bana daha çok gider. bu arada melange anlamsız değil hatta ben seni önce tekstilci sandım. hani krçıkllı gri kahve filan kumaşlar vardır ya ona melange derler .
bende 5+5 yapacaktım ama bebe kafamı karıştırdı. ee beş artı beşte bi süre sonra hareketi kesicek. o zaman yine 1+1 e mi dönücez. başım döndü
berrin nerdesin yahu...bak sana iyi haberlerim var dün 5+5 e başladım dünden bu yana -1000....bide regl oldum olucam ona rağmen bu kadar - inanamadım yaa canım bak seninde bu sabah itibarı ile kilonu merak ediyorum haberdar et beni...
Beberengo şuan yanımda 5 yaşında oğlum oturuyor...son yazdığın cevabı okurken senin avatarını işaret edip ( aaaaaaaaaaa anne bak osmanın arabasııı) diye bağırdı...gül gül öldüm yaa
arkadaşlar kitabı okudum diyipte aslında okumayanlar çok bariz. artık yardımcı olucam diye ugraşmayın bence. yazık oluyor böylede yaa. off. napim
biliyordum ki zaten. hiç heveslenmemiştim.
deeermişim :84::84::84:
:86::86:
ne yani dukan için unites statese mi gidiciiz. bu arada kızlar face daki o grubu okudumda süt yoort peynir yeme olayını abartmayalım bence. içieriğindeki şeker kg vermenize mani olabilir. daha çok et tüketmek lazım kesin sonuç için. iyi oldu bu. sagol bebe
senin adın m.l.ke o zamanistersen sana anjelik filan da diyebilirim gerçi o bana daha çok gider. bu arada melange anlamsız değil hatta ben seni önce tekstilci sandım. hani krçıkllı gri kahve filan kumaşlar vardır ya ona melange derler .
bende 5+5 yapacaktım ama bebe kafamı karıştırdı. ee beş artı beşte bi süre sonra hareketi kesicek. o zaman yine 1+1 e mi dönücez. başım döndü
dıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee
eee biz evlendik bi kere artık bekarlara önerelim bu organizasyonu....ahhh ahhhh tekrar düğünüm olsun istiyorum 10 senemiz bitince tekrar nikah tazelemeyi düşünüyoruz eşimle...eeee nede olsa nikahta keramet var demişler....oğlum seni görse yer seni kız bu aralar bayanlara karşı ilgisi var 5 yaşında oluyormuş...o arabayıda oyle bir geçer zamanki dizisiyle bağdaştırdı...ismi uzunya bizimki kısaca osmanın filmi diyo...bu arada kızlar oğlum osmanın kopyası dizi ilk başladığın herkes oğluma osman diye sesleniyorduahahaha ay o araba çok efsane, fransız bahçeleri -tarabyada- içinde o araba da dahil bir organizasyonla evlenebiliyorsunuz
oğluşa öpücükler kocaman oyy yerm yerim ısırırım kıyamam
yolandam bende öyle oldu, 5+5te yumruk etki etmez herhalde dedim regl olana kadar 1+1 e döneyim dedim. Regl oldum 1+1 deyim hala, regl bitsin, son kilomu göreyim ona göre yumruk yapıcam. 5+5 giden bir arkadaş daha sormuştu ayşe miydi acaba yumruk etki eder mi ki 5+5te diye ama kesin sonuca varamamıştık. Şu an için tecrübe yok elimizde. "Acaba?" larla döndüm yani ben 1+1 e, riske atmamak için. 2 yumruk üst üste yapamam ya, etki etmez. Onu riske atmayayım dedim. Belki sadeca abla 5+5 yapıyodur, o gelsin ona sorarız, yumruk yapmış mıydı acaba? Senin reglin ne zaman?
Bi de katılıyorum süt içinde şeker barındıran bir şey, yoğurt da. Ben çok yiyordum yoğurdu, aspartamlı tarifleri çok yapıyordum, sütü çok içiyordum. Bunların hepsini birden azaltınca biraz geriledi kilom. Tüketmeyin şekerli şeyler arkadaşlar, bir süre tariflere ara verin bakın nasıl ardı ardına gelicek eksiler. Ben reglim şu an farketmiyorum, tartılmıyorum da zaten o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum ama göbeğim son günlere göre küçüldü gibi.
Kefirde şekerli molekül var mıdır? Ben her gün 1-2 bardak tüketmeye gayret ediyorum bağırsaklarım için, işe yarıyor da.
yulaf kepeğini bırakıp besinlerin emilimini azaltan bir ilaç/bitkisel karışım almayı düşündüm bi an. Çok mu hainim, çok mu pisliğim dövün beni ihanet ediyorum bu fikrimle dukana ve kötü yola sevk ediyorum kendimi
Herkese günaydın. bakıyorum da bütün eski dukanistler burada. ben - 200 le uyandım 53.8 deyim. ve de bir ay önceki ölçülerime göre belden 4 cm kalcadan 5 cm üst bacaktan 3 cm inceyim. maalesef diyetin başında ölçülerimi almayı akıl edememiştim. efendimmmm gelelim sadede.
Ben dun akşam yemeğine ben diyeyim börek siz deyin mantı gibi bir yemek yaptım.
yahu bir diyet yemeği bu kadan mı güzel olur
hem de pro gününe uyan bir yemek. fotoğrafının da çektim becerilbilersem tariflere ekliycem olmazsa bizim bilgisayar canavarlarından yardım alırım. ama biraz sonra evden çıkıcam sonra eklirim.
böyle yeni şeyler buldukça ramazanda dukan yapmaktan çok da korkmuyorum. bir ara güçlendirmeye geçsem mi diye düşünmüştüm ama 7 sene önceki kilomu gördüm ya kim tutar beni
eee biz evlendik bi kere artık bekarlara önerelim bu organizasyonu....ahhh ahhhh tekrar düğünüm olsun istiyorum 10 senemiz bitince tekrar nikah tazelemeyi düşünüyoruz eşimle...eeee nede olsa nikahta keramet var demişler....oğlum seni görse yer seni kız bu aralar bayanlara karşı ilgisi var 5 yaşında oluyormuş...o arabayıda oyle bir geçer zamanki dizisiyle bağdaştırdı...ismi uzunya bizimki kısaca osmanın filmi diyo...bu arada kızlar oğlum osmanın kopyası dizi ilk başladığın herkes oğluma osman diye sesleniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?