Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaaa yolandaaaa öpücemm senii valla kocaman öpücemmm

bu süper bi fikir yaa benim hiç aklıma gelmedi bende yayla çorbasına bayılıyorum her öğün ver yerim o derece bugün hemen ufak bir termos bakıcam öğlende yaşasın yaşasın yeni bir seçenek deli fena mutlu oldum bak

ayy bir an önce ekle mantı gibi börek gibi daha ne olsun fotosu olmasa bile tarifi yaz sonuçta sen yapıp denemişsin güzelse yaparız bizde

bende h.sonu sebzeye geçicem ya şöyle bi şey düşünüyorum büyük tavada ince ince 3 tane krep yapıp sonra bunu tepsiye alıp arasına ıspanaklı harç yapıcam soğanlı peynirli falan börek gibi 3 katlı fırına atıcam krep ince olursa sanki güzel olur gibime geliyor bakalım eklerim yapınca yine :97:

selam... ya tiyo ver demişsin ya. aslına bakarsan ben diyete tam olarak uyuyorum. burda okuyorum neler yiyen var. ben 14 mayısta başladım. bir tane meyve yemedim. sadece ödül olarak 90 a indiğimde kendime bir magnum ısmarladım. ortadan kaybolmam şundan ki; evdeki net kesik. işe başladım her zaman giremiyorum ofiste var pc ama...patronun ortağı tatilde bir iki gündür burdan yazabiliyorum. hızlı veriyor olmamın sebebi bu. aslında diet kola dan vazgeçebilsem eminim ki daha da hızlanacak. ama bu sıcakta kendime gelmeme sebep oluyor. dün saat 15,00 e kadar almıycam diye direndim. baktım gözlerim kapanıyor hemen gidip içtim kendime geldim. işte benim sırrım bu...

olur kuzum ayarlarız ben de iki erkek çocuk var,biri 4, biri 5 yaşında....hiç evleneceğimden şüpheliyim deme ben de asla evlenmem derken bi baktım evliyim hem de 6 sene oldu...hele bi çıksın karşına ideal eş adayı bi bakarsın evlisin bide erkek çocuk oooo daha ne olsun

kızlar melange kaçar çok işlerim var çok allah bana kolaylık versin...hepinizi öpüyorum

benim dediğim de fransızca karışım anlamına gelen melange uyuyor.gri karşım yani ben de bunu bilmiyordum. grey melange diye geçer teksitilde. genelde spor kıyafetler dikilir. ay çok konuştuk ama merak edenler için linkini vereyim :)http://isee-byfleurtang.com/uploads/images/collection/styles/Isee2010-008-07gramel.jpg

o zaman şöle yapim. benim 1 agustosta reglim. pazartesiden itibaren 5+5 yaparım bi süre böle giderim duraklama olursa yine 1+1 e dönerim. demin merak ettim dukan sitesinden daha önceki testi biraz daha değiştirerek yaptım yine ellidokuz kg yu ideal diyo yaa. ya heryerden fışkıran yaglar nolcak peki. gıcık dukan:84::84::84:

bende artık sütü yogurdu abartmam sadece yardımcı materyal olarak yemek yanında filan yerim eskiden çok tüketiyordum artık o kadar tüketmem. hani sen bişiler ekliim diyorsun ya bende yaz meyvelerine hayır diyemiyorum. onları ekleyip melez dukan mı yapsam diye geçiyor içimden ama sonra vazgeçiyorum

hemşo vallahi mükemmel incelmişsin. ben toplamda iki cm incelirken sen sadece belden dört cm incelmişsin. maşallah. şaşşırdım. takdir ettim . ve azcıkta imrendim ya..

tıckerı değiştirmedım kuzum en son 54 tüm

evet ciddiyim siz isteyin yeter :)

Tebrikler canım... Tarifi ve fotoları bekliyoz

daha hala tuvalete çıkamadım tartılınca söyliycen canım.senin için çok sevındım

hemşo vallahi mükemmel incelmişsin. ben toplamda iki cm incelirken sen sadece belden dört cm incelmişsin. maşallah. şaşşırdım. takdir ettim . ve azcıkta imrendim ya..

ıhıh ıhıh hemşom imrenme ne olur çalış senin de olur. Kalçam ilk defa bu rakama düştü ama o rakamı söylemey hala korkıyorum.
hemşocum 4 gündür yürüyüşü 1 saate çıkardım yüksek tempoda bantta yürüyorum sonrasında bacak basen hareketleri ypatım. bugünden sonra yine eski düzen 40-45 dk yürüyüşe geçiyrum.
bu arada tarifler fotolu ekleymeyi başardım bir bakın derim.

olabildiğince doğal ve her an bulunur.ama ben yasaktr diye hiç kullanmadım.ilk zayıflamaya karar verdiğimde (dukan diyetinde değil) 83 kiloyken kullandım. 7-8 gün birer kaşık kullandım.değirmenci abla bunları yem olarak veriyoruz dedi.eşimde artık hanımı yemle besliyorum diye baya bir espiri yapıyordu.ama 2 ayda (60dk-80dk) yürüyüş ve arada bisikletle 5 kilo vermiştim.

Arkadaşlar ne diyeyim diyet:81:imi bayağı bi bozmuştum misafir şu bu derken 4 gündür tekrar 1+1 seyir şeklinde başladım ve yeniden aranıza döndüm

günaydın kızlaarr.çılbırımıda yedim kahvaltıda. tabi kahvaltıdan önce tartıldım 400 gram gitmiş. dün 500 gitmişti inşallah bölee devam edip azalmaz.kızlar az mı gidiyor bana mı öle geliyor? ama ben hiç kaçamak yapmadım dün meyveli yoğurt yedim yasak atakta kaçmak gerektiği sonradan aklıma geldi. meyve olayı mı etkiledi acaba?üff ama yinede güzel ben önceden 1 haftada verirdim yarım kiloyu.vee 1 santim incelme var 2 günde.süper süper neşem yerine geliyo ya incelince.

marketlerde buğday kapeğin fiyatı bayağ bir uçuktu.10.95 filandı. değirmen bazen parasız bile veriyor.çok verirse buzdolabında saklıyorum.ama en son kepeklere bahçede buzağdişi diye bir böcek var onlara ilaç hazırlarken kullandım.şuan elimde yok. bisiklte atlayıp akşam üstü değirmen yolu gözüktü. bir kere yulaf kepeğimide yapmıştım ama okadar uğraşa deycek kadar çıkmamıştı.elimde şimdi yulaf unu var.bende çocuklara kek yaparken içine ilave ediyorum.

tlf var bende, bu bildiğim kadarıyla doğalsanındı, ben daha önce fitiz marketten almıştım aynısından, iyi idi ama başka yulaf kepeği görmüşmüydün dersen görmedim, buradakiler doğalsandan memnundular..allahın hayvan yemlerine bi ton para vericez diye helak oluyoruz halimize bak yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…