ben de bir fincan yulaflı yayla çorbamı içtim sıcak sıcak iyi geldi. ben termosta çorba getiriyorum kızlar vallaçok iyi akıl ettim bunu .. sogumuyo sıcacık kalıyo. ben çorba çok severim de içmezsem doyduumu hissetmiyorum
Herkese günaydın. bakıyorum da bütün eski dukanistler burada. ben - 200 le uyandım 53.8 deyim. ve de bir ay önceki ölçülerime göre belden 4 cm kalcadan 5 cm üst bacaktan 3 cm inceyim. maalesef diyetin başında ölçülerimi almyaı akıl edememişttim. efendimmmm gelelim sadede.
Ben dun akşam yemeğine ben diyeyim börek siz deyin mantı gibi bir yemek yaptım.
yahu bir diyet yemeği bu kadan mı güzel olur
hem de pro gününe uyan bir yemek. fotoğrafının da çektim becerilbilersem tariflere ekliycem olmazsa bizim bilgisayar canavarlarından yardım alırım. ama biraz sonra evden çıkıcam sonra eklirim.
böyle yeni şeyler buldukça ramazanda dukan yapmaktan çok da korkmuyorum. bir ara güçlendirmeye geçsem mi diye düşünmüştüm ama 7 sene önceki kilomu gördüm ya kim tutar beni
yav renginarım maşallah 41 kere sana diyorum ya bacım bu ne sürattır kardeşim allah daim etsin eksilerini(de)ortalarda yoksun gözükmüyon senden şüphelenmeye başladım hee muzaffer kuşhanın kampınamı girdin naptın yaher ortaya çıktında 8 10 kilo şutlamış oluyon kız azcık bizede tüyo versen deyommmmtü
olur kuzum ayarlarızşu yakışıklıyla bize bi randevu ayarlasana sen
hihihihi cinsel kimliği oluşmaya başladı canavarın tebiii
araba eski stil ya aklına gelmiş çocuğun naapsın
ay benim de erkek çocuklarına bi düşkünlüğüm var neden bilmiyorum ben de onu yerim
ayrıca ne güzel fikir yaaa, ben evleneceğimden bile şüpheliyim
tarabyada nikah tazeleyin şöyle kokteylimsi ucuz yollu bir organizasyon kapatırız fransız bahçelerinde 100-150ye
Zeki kadın seni m.l.k de olur e.e de olur fark etmez...ayrıca bilgi için thenks melangenin böyle bi anlamı olduğunu bilmiyordum..diğer anlamları ise
nescafenin'nin "wienner melange" ismiyle ürettigi, esasen çikolatali cappuccino olan kahve.
fransızca'da karışım anlamina gelen kelime.diye biliyodum...bak bunuda senden öğrendim...bak bence 5+5 yap ne verdiysen verdin ki bi süre sonra tekrar vucutta direnç oluşacaktır...bi süre durgunluktan sonra tekrar 5+5 yaparsın ben öyle düşünüyorum..bide 1+1 bana çok zor geliyo yaaa 1 gün protein 1 gün protein + sebze...proda verdiğimizi pro +sebzede alıcaz bir ileri bir geri yerimizde sayıcaz...benim nacizane fikrim bu başka öneriler varsa alalım lütfen..
yolandam bende öyle oldu, 5+5te yumruk etki etmez herhalde dedim regl olana kadar 1+1 e döneyim dedim. Regl oldum 1+1 deyim hala, regl bitsin, son kilomu göreyim ona göre yumruk yapıcam. 5+5 giden bir arkadaş daha sormuştu ayşe miydi acaba yumruk etki eder mi ki 5+5te diye ama kesin sonuca varamamıştık. Şu an için tecrübe yok elimizde. "Acaba?" larla döndüm yani ben 1+1 e, riske atmamak için. 2 yumruk üst üste yapamam ya, etki etmez. Onu riske atmayayım dedim. Belki sadeca abla 5+5 yapıyodur, o gelsin ona sorarız, yumruk yapmış mıydı acaba? Senin reglin ne zaman?
Bi de katılıyorum süt içinde şeker barındıran bir şey, yoğurt da. Ben çok yiyordum yoğurdu, aspartamlı tarifleri çok yapıyordum, sütü çok içiyordum. Bunların hepsini birden azaltınca biraz geriledi kilom. Tüketmeyin şekerli şeyler arkadaşlar, bir süre tariflere ara verin bakın nasıl ardı ardına gelicek eksiler. Ben reglim şu an farketmiyorum, tartılmıyorum da zaten o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum ama göbeğim son günlere göre küçüldü gibi.
Kefirde şekerli molekül var mıdır? Ben her gün 1-2 bardak tüketmeye gayret ediyorum bağırsaklarım için, işe yarıyor da.
yulaf kepeğini bırakıp besinlerin emilimini azaltan bir ilaç/bitkisel karışım almayı düşündüm bi an. Çok mu hainim, çok mu pisliğim dövün beni ihanet ediyorum bu fikrimle dukana ve kötü yola sevk ediyorum kendimi
Herkese günaydın. bakıyorum da bütün eski dukanistler burada. ben - 200 le uyandım 53.8 deyim. ve de bir ay önceki ölçülerime göre belden 4 cm kalcadan 5 cm üst bacaktan 3 cm inceyim. maalesef diyetin başında ölçülerimi almyaı akıl edememişttim. efendimmmm gelelim sadede.
hem de pro gününe uyan bir yemek. fotoğrafının da çektim becerilbilersem tariflere ekliycem olmazsa bizim bilgisayar canavarlarından yardım alırım. ama biraz sonra evden çıkıcam sonra eklirim.
böyle yeni şeyler buldukça ramazanda dukan yapmaktan çok da korkmuyorum. bir ara güçlendirmeye geçsem mi diye düşünmüştüm ama 7 sene önceki kilomu gördüm ya kim tutar beni
ve buna rağmen hala 53,70 desin günlerdir hee bizim yine artıyor azalıyor falan sürekli bi oynak senin taaa ne zamandır böyle dur bakalım şu ilk 5 günümüz bi geçsinde anlıycaz :26: ben sabah 59,30 dum şimdi de öyleyim demek ki sabah daha eksik çıkma ihtimalim yüksek :26:
saat geç olmuş bende uyuyum da küçülüyüm barihadi iyi geceler boş forum
tıckerı değiştirmedım kuzum en son 54 tüm
canımın içi günaydınnn :)))
valla benim de aklıma gelmedi değil ama bak özgül abla ne yazmış:
özgül abla sen ciddi misin? Valla bak sabah sabah heyecanlandım elim ayağıma karıştı yeminle.
Çok büyük sevaba girersin valla.
herkese günaydın, bugün regl olduğumdan eminim, 2. günüm :)))
relgden sonra bi de yumruk çaktım mı...
tüm gün evdeyim, dışarı çıkmayı düşünmüyorum bugün, tepenizdeyim yani haberiniz ola
berrin nerdesin yahu...bak sana iyi haberlerim var dün 5+5 e başladım dünden bu yana -1000....bide regl oldum olucam ona rağmen bu kadar - inanamadım yaa canım bak seninde bu sabah itibarı ile kilonu merak ediyorum haberdar et beni...
hemşo vallahi mükemmel incelmişsin. ben toplamda iki cm incelirken sen sadece belden dört cm incelmişsin. maşallah. şaşşırdım. takdir ettim . ve azcıkta imrendim ya..
Tebrikler canım... Tarifi ve fotoları bekliyoz
özgül ablaa, beberongom ben yulaf kepeği alalım dukanın sitesinden demiştim ama eğer buğday kepeği de onun yerine geçiyorsa ve onunla da ekmek kek yapabiliyorsak benim için de süper olur tabiiyolandanın dediği gibi ruşeyhimde un var bariz çok güzel oluyor ekmekler kekler belki de bu negatif etkiliyor kilo verimini bilmiyorum ama olabilir mi ben tüketiyorum çünkü mutlaka her gün :97:
günaydııın kızlaar:))ben bu sabah tarıldım aynıydı ne- ne+:)57.5 dedı tartı efendi
supersın tebrık edıyorummm
bu arada vagus ben son bakayım dedıgım yere baktım yok.istersen haftaya gıdıcem bı bakarım dedı ama o zamanı bekleyemeyız yanı.inşallah bu sipariş etmeyi düşündüğümüz iyi çıkar yaa.neyse canım sipariş edelim istersen ama ben bilmiyorum telefonu falan sende var mı??bide izmirde başkalarıda varsa onlarada son çağrı diyelimm.katılmak isteyen varsa haber versin kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?