ayy bir an önce ekle mantı gibi börek gibi daha ne olsunfotosu olmasa bile tarifi yaz sonuçta sen yapıp denemişsin güzelse yaparız bizde
bende h.sonu sebzeye geçicem ya şöyle bi şey düşünüyorum büyük tavada ince ince 3 tane krep yapıp sonra bunu tepsiye alıp arasına ıspanaklı harç yapıcam soğanlı peynirli falan börek gibi 3 katlı fırına atıcam krep ince olursa sanki güzel olur gibime geliyor bakalım eklerim yapınca yine :97:
evet ciddiyim siz isteyin yeter :)
ıhıh ıhıh hemşom imrenme ne olur çalış senin de olur. Kalçam ilk defa bu rakama düştü ama o rakamı söylemey hala korkıyorum.
hemşocum 4 gündür yürüyüşü 1 saate çıkardım yüksek tempoda bantta yürüyorum sonrasında bacak basen hareketleri ypatım. bugünden sonra yine eski düzen 40-45 dk yürüyüşe geçiyrum.
bu arada tarifler fotolu ekleymeyi başardım bir bakın derim.
marketlerde buğday kapeğin fiyatı bayağ bir uçuktu.10.95 filandı. değirmen bazen parasız bile veriyor.çok verirse buzdolabında saklıyorum.ama en son kepeklere bahçede buzağdişi diye bir böcek var onlara ilaç hazırlarken kullandım.şuan elimde yok. bisiklte atlayıp akşam üstü değirmen yolu gözüktü. bir kere yulaf kepeğimide yapmıştım ama okadar uğraşa deycek kadar çıkmamıştı.elimde şimdi yulaf unu var.bende çocuklara kek yaparken içine ilave ediyorum.
tlf var bende, bu bildiğim kadarıyla doğalsanındı, ben daha önce fitiz marketten almıştım aynısından, iyi idi ama başka yulaf kepeği görmüşmüydün dersen görmedim, buradakiler doğalsandan memnundular..allahın hayvan yemlerine bi ton para vericez diye helak oluyoruz halimize bak yaa..
inanmıyorum canım yaaa(( neden böyle oluyor anlamıyorum sen güzelde dikkat ediyorsundur eminim kaçamak falan yapmıyorsun biliyorum allahh allahh napsak
aaaa bak buna bayıldım işte! Geçenlerde ablamın günü vardı biliyürsünüz ki, ona börek için iç hazırladım; mantarlı, soğanlı, biberli ve kıymalı. Böreği milföyü inceltip yaptık, açarak. Bayıldılar. Acaba biz de krebimizi böyle tutsak, ince ve yumuşakcana. Yumuşak olmasa da olur yağsız sütle azıcık ıslattık mı yumuşar, sarar sarar yeriz belkim? Üstüne yumurta sarısı bilem sürerim acımam çörekotunu da eklerim.
valla özgül abla ben şimdi marketten geldim, sinangil buğday kepeği çıkartmış ondan aldım. Kepeğe gerçekten benziyo tipi. Aslında ruşeyme de baktım ama o çok yağlı diğerlerine nazaran. Buğdat kepeğinde 4 gram, ruşeymde 10 gram yağ var. Ama yanılmıyorsam ruşeymin protein ve karbonhidrat değerleri daha iyiydi. Sadece kalorisi fazlaydı yağ oranı fazla olduğu için.
Markette inceleye inceleye gözlerim belerdi yemin ediyorum kurtar bizi bu işkenceden. Dukandan zaten onay almamış mıydık biz maille? Buğday kepeği için?
vallahi duramam yerimde yaparım, ellerine sağlık ablacım.
peki özgül abla sen yulaf kepeğini nerden alıyorsun? Doğalı bulunuyor dimi sizin oralarda?
alın benden de o kadar tohturum
yulaf kepeği yok can ım.bir keresinde ben yarım dolu yulaf aldım.onu yıkadım kuruttum sanra değirmende öğüttürdü m.unu ile geldi.eledim.elimde kaln 3 kilo kadar un ,kepekte yarım kiloluk kavonuzun yarısının biraz fazlası ......bana değmezmiş gibi geldi.
kızlaaar kardeşim migrosta buğday kepeği bulmuş haber verem dedım ben yulaf kepeği dedıgım ıcın almadan gelmiş akşama ben gıdıp alıp gelıcem fıyat ve markayı sölerım sıze bakalım
hayırlı olsun berrinim senin de şu tickerındaki balon gibi uçup gitse kilolar..
Ruşeymin yulaf kepeğini kullanarak yanlış mı yapıyoruz??????
2 gun oldu başlayalı, 3 gunluk atak yapacaktım. Hala bir gram bile eksi yok :2:
ah canımmm agzından bal damlıyo bebeğiim
ben nuhun ankaranın buğday kepeğini 2 küsur tl olarak alıyorum,500gr sanırım
Kızlaar bugün seyir dönemimin 3. günündeyim, +100 deyim. Dün +300'düm, yani toparlamaya başladım diye umuyorum.
Bugün sabah yeşillikli omlet yaptım yanında da söğüş salatalık domates doğradım. O söğüşü nasıl mutlu mesut yediğimi annem görse gözleri dolardı, kadıncağız yalvarıyordu da burun kıvırıyordum eskiden :) İnsan sebzenin salatanın kıymetini anlıyor valla bu dukanla
berrin nerdesin yahu...bak sana iyi haberlerim var dün 5+5 e başladım dünden bu yana -1000....bide regl oldum olucam ona rağmen bu kadar - inanamadım yaa canım bak seninde bu sabah itibarı ile kilonu merak ediyorum haberdar et beni...
dıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee
Herkese günaydın. bakıyorum da bütün eski dukanistler burada. ben - 200 le uyandım 53.8 deyim. ve de bir ay önceki ölçülerime göre belden 4 cm kalcadan 5 cm üst bacaktan 3 cm inceyim. maalesef diyetin başında ölçülerimi almyaı akıl edememişttim. efendimmmm gelelim sadede.
Ben dun akşam yemeğine ben diyeyim börek siz deyin mantı gibi bir yemek yaptım.
yahu bir diyet yemeği bu kadan mı güzel olur
hem de pro gününe uyan bir yemek. fotoğrafının da çektim becerilbilersem tariflere ekliycem olmazsa bizim bilgisayar canavarlarından yardım alırım. ama biraz sonra evden çıkıcam sonra eklirim.
böyle yeni şeyler buldukça ramazanda dukan yapmaktan çok da korkmuyorum. bir ara güçlendirmeye geçsem mi diye düşünmüştüm ama 7 sene önceki kilomu gördüm ya kim tutar beni
Kızlaar bugün seyir dönemimin 3. günündeyim, +100 deyim. Dün +300'düm, yani toparlamaya başladım diye umuyorum.
Bugün sabah yeşillikli omlet yaptım yanında da söğüş salatalık domates doğradım. O söğüşü nasıl mutlu mesut yediğimi annem görse gözleri dolardı, kadıncağız yalvarıyordu da burun kıvırıyordum eskiden :) İnsan sebzenin salatanın kıymetini anlıyor valla bu dukanla
berrin nerdesin yahu...bak sana iyi haberlerim var dün 5+5 e başladım dünden bu yana -1000....bide regl oldum olucam ona rağmen bu kadar - inanamadım yaa canım bak seninde bu sabah itibarı ile kilonu merak ediyorum haberdar et beni...
dıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee
Herkese günaydın. bakıyorum da bütün eski dukanistler burada. ben - 200 le uyandım 53.8 deyim. ve de bir ay önceki ölçülerime göre belden 4 cm kalcadan 5 cm üst bacaktan 3 cm inceyim. maalesef diyetin başında ölçülerimi almyaı akıl edememişttim. efendimmmm gelelim sadede.
Ben dun akşam yemeğine ben diyeyim börek siz deyin mantı gibi bir yemek yaptım.
yahu bir diyet yemeği bu kadan mı güzel olur
hem de pro gününe uyan bir yemek. fotoğrafının da çektim becerilbilersem tariflere ekliycem olmazsa bizim bilgisayar canavarlarından yardım alırım. ama biraz sonra evden çıkıcam sonra eklirim.
böyle yeni şeyler buldukça ramazanda dukan yapmaktan çok da korkmuyorum. bir ara güçlendirmeye geçsem mi diye düşünmüştüm ama 7 sene önceki kilomu gördüm ya kim tutar beni
ben onu 1.65 e buldum burada. Sinangil'in yeni çıkardığı buğday kepeği ise 1.25 yarım kilosu. Bi de yulaf kepeğine verdiğim paraya bak: yarım kilosu 8 tl!
tlf var bende, bu bildiğim kadarıyla doğalsanındı, ben daha önce fitiz marketten almıştım aynısından, iyi idi ama başka yulaf kepeği görmüşmüydün dersen görmedim, buradakiler doğalsandan memnundular..allahın hayvan yemlerine bi ton para vericez diye helak oluyoruz halimize bak yaa..
ben nuhun ankaranın buğday kepeğini 2 küsur tl olarak alıyorum,500gr sanırım
valla yiyelim buğday kepeği gitsin zaten dukan amca da ye demedi mi..kasmaya gerek yok, kepekse kepek, sindirimi kolaylaştıracak ve barsaklardaki artıkları silip süpürecek hepsi yapar bunu
ben onu 1.65 e buldum burada. Sinangil'in yeni çıkardığı buğday kepeği ise 1.25 yarım kilosu. Bi de yulaf kepeğine verdiğim paraya bak: yarım kilosu 8 tl!
doğalsan firmasının yulaf kepeği 400 gr 4tl yada yalan olmasın 4,5 arası bişeydi.onu niye denemiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?