Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Malzemeler

2 su bardağı yulaf ezmesi
2 yemek kaşığı buğday kepeği
Yarım bardak su

Hazırlanışı

Suyu kaynatın. Yulaf ezmesini robotta çekerek un haline getirin. Yulaf unu, buğday kepeği ve suyu karıştırın, hamur haline getirin. Birkaç dakika yoğurun.

Bir bardakla yuvarlak yuvarlak kesin. Tepsiyi zeytinyağıyla yağlayıp 190 derece ısılı fırında 40-50 dakika pişirin. Bisküvileri bolca yapıp hava geçirmez bir kapta saklayabilirsiniz. İçinde yağ, şeker, tuz, koruyucu madde yok.

Canınız bir şeyler atıştırmak istediğinizde imdadınıza yetişecek. Fazla kilolarla mücadelede dostunuz olan bu bisküviler, kabızlığa karşı etkili.

aaaa bak buna bayıldım işte! Geçenlerde ablamın günü vardı biliyürsünüz ki, ona börek için iç hazırladım; mantarlı, soğanlı, biberli ve kıymalı. Böreği milföyü inceltip yaptık, açarak. Bayıldılar. Acaba biz de krebimizi böyle tutsak, ince ve yumuşakcana. Yumuşak olmasa da olur yağsız sütle azıcık ıslattık mı yumuşar, sarar sarar yeriz belkim? Üstüne yumurta sarısı bilem sürerim acımam çörekotunu da eklerim.

evet ciddiyim siz isteyin yeter :)

valla özgül abla ben şimdi marketten geldim, sinangil buğday kepeği çıkartmış ondan aldım. Kepeğe gerçekten benziyo tipi. Aslında ruşeyme de baktım ama o çok yağlı diğerlerine nazaran. Buğdat kepeğinde 4 gram, ruşeymde 10 gram yağ var. Ama yanılmıyorsam ruşeymin protein ve karbonhidrat değerleri daha iyiydi. Sadece kalorisi fazlaydı yağ oranı fazla olduğu için.
Markette inceleye inceleye gözlerim belerdi yemin ediyorum kurtar bizi bu işkenceden. Dukandan zaten onay almamış mıydık biz maille? Buğday kepeği için?

vallahi duramam yerimde yaparım, ellerine sağlık ablacım.

peki özgül abla sen yulaf kepeğini nerden alıyorsun? Doğalı bulunuyor dimi sizin oralarda?

alın benden de o kadar tohturum

kızlaaar kardeşim migrosta buğday kepeği bulmuş haber verem dedım ben yulaf kepeği dedıgım ıcın almadan gelmiş akşama ben gıdıp alıp gelıcem fıyat ve markayı sölerım sıze bakalım

Son düzenleme:

yulaf kepeği yok can ım.bir keresinde ben yarım dolu yulaf aldım.onu yıkadım kuruttum sanra değirmende öğüttürdü m.unu ile geldi.eledim.elimde kaln 3 kilo kadar un ,kepekte yarım kiloluk kavonuzun yarısının biraz fazlası ......bana değmezmiş gibi geldi.

evet ablacım bana da öyle geldi açıkçası
peki sen onu kullanıyor musun?
Fotoğrafını paylaşabilir misin bizimle?
faydasını görüyor musun ve de?
Ben inandım artık kepeğimin kepek olmadığına

Ruşeymin yulaf kepeğini kullanarak yanlış mı yapıyoruz??????
2 gun oldu başlayalı, 3 gunluk atak yapacaktım. Hala bir gram bile eksi yok :2:

Ruşeymin yulaf kepeğini kullanarak yanlış mı yapıyoruz??????
2 gun oldu başlayalı, 3 gunluk atak yapacaktım. Hala bir gram bile eksi yok :2:

bir şeyi mi yanlış yapıyorsunuz acaba? :44:

ah canımmm agzından bal damlıyo bebeğiim

ay üzülüyorum berrinim yaaa papatyalarını yirim su kaynatalım da çayını demleyelm içer içer sakinleşiriz

ben nuhun ankaranın buğday kepeğini 2 küsur tl olarak alıyorum,500gr sanırım

Son düzenleme:

Tebrik ederim :)) Bende seyir evresine yarın başlıyorum. Çok heycanlıyım :) 5/5 le başlıycam. Yalnız bişey sormak istiyorum. Şimdi 5 gün sebze protein diyor ya yani sebzenin yanındada et mi tüketceğiz. Ben sadece sebze yesem olmaz mı zaten diğer 5 gün saf protein tüketceğiz. anlayamadım :S:S

Çok güzel ya tebrik ederim. 1 kg çok büyük bir başarı :)) Ben de yarın başlıyorum inş. senin gibi patır patır veririm kiloları :))

dıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee

ohhh afiyet olsunn :))) Kekin tarifini verebilir misin ? çok merak ettim :) Bi de hangi evredesin :)

Mmmmmmmm :)) Çok merak ettim mantıyı Bir an önce tarifi yazmanı bekliyorum :))))

Tebrik ederim :)) Bende seyir evresine yarın başlıyorum. Çok heycanlıyım :) 5/5 le başlıycam. Yalnız bişey sormak istiyorum. Şimdi 5 gün sebze protein diyor ya yani sebzenin yanındada et mi tüketceğiz. Ben sadece sebze yesem olmaz mı zaten diğer 5 gün saf protein tüketceğiz. anlayamadım :S:S

Çok güzel ya tebrik ederim. 1 kg çok büyük bir başarı :)) Ben de yarın başlıyorum inş. senin gibi patır patır veririm kiloları :))

dıt dıt dıt dıt dıtdırıdıtttt ara öğün zamanı dukancılar bir dilim kek ve bir fincan nescafee

ohhh afiyet olsunn :))) Kekin tarifini verebilir misin ? çok merak ettim :) Bi de hangi evredesin :)

Mmmmmmmm :)) Çok merak ettim mantıyı Bir an önce tarifi yazmanı bekliyorum :))))

ben onu 1.65 e buldum burada. Sinangil'in yeni çıkardığı buğday kepeği ise 1.25 yarım kilosu. Bi de yulaf kepeğine verdiğim paraya bak: yarım kilosu 8 tl!

valla yiyelim buğday kepeği gitsin zaten dukan amca da ye demedi mi..kasmaya gerek yok, kepekse kepek, sindirimi kolaylaştıracak ve barsaklardaki artıkları silip süpürecek hepsi yapar bunu

Son düzenleme:

ben nuhun ankaranın buğday kepeğini 2 küsur tl olarak alıyorum,500gr sanırım

valla yiyelim buğday kepeği gitsin zaten dukan amca da ye demedi mi..kasmaya gerek yok, kepekse kepek, sindirimi kolaylaştıracak ve barsaklardaki artıkları silip süpürecek hepsi yapar bunu

valla ben daha önce hiç yulaf kepegı gormedımde henuz hıc yemedımde.sımdıye kadar bende senın dedıgın ankara marka bugday kepegı kullanıyorum.ve yulaf kepegıne olan onyargım bu yorumları okudukca buyuyor.napsakkı vagus.:26:acaba sipariş edelim mi ki yoksa bugday kepegıne guvenıp devammı???:44: senın bı dusuncen varsa veya alalım ya dersen hemen alalım.

Arkadaşlar şu an 3 günlüğüne yaylaya çıkıyorum. Dukan ekmeklerim, goji berim, light peynirim, yy yoğurdum ve mangalın yanına ızgara olmak için bol bol soğan ve sebzelerim de benimle beraber :))

Orada vınn çekerse tabi ki takipte olacağım ama çekmezse hafta sonu görüşmek üzere. Sizleri seviyorum.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…