doğalsan firmasının yulaf kepeği 400 gr 4tl yada yalan olmasın 4,5 arası bişeydi.onu niye denemiyorsunuz ?
ben de bir fincan yulaflı yayla çorbamı içtim sıcak sıcak iyi geldi. ben termosta çorba getiriyorum kızlar vallaçok iyi akıl ettim bunu .. sogumuyo sıcacık kalıyo. ben çorba çok severim de içmezsem doyduumu hissetmiyorum
yaaa yolandaaaa öpücemm senii valla kocaman öpücemmm
bu süper bi fikir yaa benim hiç aklıma gelmedi bende yayla çorbasına bayılıyorum her öğün ver yerim o derecebugün hemen ufak bir termos bakıcam öğlende yaşasın yaşasın yeni bir seçenek deli fena mutlu oldum bak
ıhıh ıhıh hemşom imrenme ne olur çalış senin de olur. Kalçam ilk defa bu rakama düştü ama o rakamı söylemey hala korkıyorum.
hemşocum 4 gündür yürüyüşü 1 saate çıkardım yüksek tempoda bantta yürüyorum sonrasında bacak basen hareketleri ypatım. bugünden sonra yine eski düzen 40-45 dk yürüyüşe geçiyrum.
bu arada tarifler fotolu ekleymeyi başardım bir bakın derim.
Bulamadigimdan.
bir şeyi mi yanlış yapıyorsunuz acaba? :44:
ay üzülüyorum berrinim yaaa papatyalarını yirim su kaynatalım da çayını demleyelm içer içer sakinleşiriz
Ben de bayılırım çorbaya :)) Bu arada ofisimde mini buzdolabım var zaten. Mikrodalga da almayı düşünüyorum. Oh bu kış gelsin sıcacık tarçınlı sütler, gitsin mis gibi çorbalar. Bu yıl gece derslerim (2. öğretim) yoğun olacak, akşam yemeklerimi de kolaylıkla hallederim.
bir şeyi mi yanlış yapıyorsunuz acaba? :44:
ay üzülüyorum berrinim yaaa papatyalarını yirim su kaynatalım da çayını demleyelm içer içer sakinleşiriz
ne mutlu bana bir arkadaşımıza yardımcı oldum. rica eerim canım. gel kız bende seni öpecem
evet ben akşam eve gidince spor yapamıyorum sıcaktan ve yorgunlktan. ama senin de dört çocuun var ve spor yapıyorsun. valla bahanem kalmadı.
ayrıca hala kitapta cevapları olmasına ragmen inatla kitabı almayıp gelip burda şu ne demek bu ne demek diye soru soranlar var. arkadaşlar çok rica ediyorum kitapta cevabı olan sorulara yanıt vermeyelim
Arkadaşlar şu an 3 günlüğüne yaylaya çıkıyorum. Dukan ekmeklerim, goji berim, light peynirim, yy yoğurdum ve mangalın yanına ızgara olmak için bol bol soğan ve sebzelerim de benimle beraber :))
Orada vınn çekerse tabi ki takipte olacağım ama çekmezse hafta sonu görüşmek üzere. Sizleri seviyorum.:79:
Arkadaşlar şu an 3 günlüğüne yaylaya çıkıyorum. Dukan ekmeklerim, goji berim, light peynirim, yy yoğurdum ve mangalın yanına ızgara olmak için bol bol soğan ve sebzelerim de benimle beraber :))
Orada vınn çekerse tabi ki takipte olacağım ama çekmezse hafta sonu görüşmek üzere. Sizleri seviyorum.:79:
ne mutlu bana bir arkadaşımıza yardımcı oldum. rica eerim canım. gel kız bende seni öpecem
evet ben akşam eve gidince spor yapamıyorum sıcaktan ve yorgunlktan. ama senin de dört çocuun var ve spor yapıyorsun. valla bahanem kalmadı.
ayrıca hala kitapta cevapları olmasına ragmen inatla kitabı almayıp gelip burda şu ne demek bu ne demek diye soru soranlar var. arkadaşlar çok rica ediyorum kitapta cevabı olan sorulara yanıt vermeyelim
ben onu 1.65 e buldum burada. Sinangil'in yeni çıkardığı buğday kepeği ise 1.25 yarım kilosu. Bi de yulaf kepeğine verdiğim paraya bak: yarım kilosu 8 tl!
tamamda bu forumun amacı yardımlaşmak değil mi? kitabım var hatta bitirene kadar rejime başlamadım ben... mantığını kavramak amacı ile ancak demekki bir şeyler ters gidebiliyor... sizin deneyimlerinizden yararlanmak, kendi hatalarımı görmek istemem suç mu? o zaman bu forumun amacı ne? bana sorulsa yardımcı olmak amacı ile usanmadan 1000 kere yazarım... burada bencillik devreye girmesin lütfen
tamamda bu forumun amacı yardımlaşmak değil mi? kitabım var hatta bitirene kadar rejime başlamadım ben... mantığını kavramak amacı ile ancak demekki bir şeyler ters gidebiliyor... sizin deneyimlerinizden yararlanmak, kendi hatalarımı görmek istemem suç mu? o zaman bu forumun amacı ne? bana sorulsa yardımcı olmak amacı ile usanmadan 1000 kere yazarım... burada bencillik devreye girmesin lütfen
iyi de hayatım kız bişey yazmamış ki bencil diyorsun.kitapta olan şeyleri hiç duymadım diyorsun 1+1 5+5 gördüm 2/0 görmedim diyorsun kitabı okumamış gibi sorular sormanıza kızıyor arkadaşım.tabı kı burda amacımız paylaşmak ama kıtap ta olanları degıl yenı tarıflerımızı diyette sıkıntıya sokan durumları ya da kılo verıp veremedığımızı paylaşıyoruz.sıtem etmeyın sız de lutfen .bencıllık burdakı arkadaşlarıma yakışmayacak bır soz hepsı çok paylaşımcı ve yardımseverdır ama son bırkaç gundur yenı gelen bır çok arkadaşın kıtabı olmadıgı sordugu sorulardan bellı oluyor.300 sayfalık tum kıtabı da yazamayız degıl mı arkadasım?sadece sıze söylenmış bır şey değil .kıtabı olmayan yenı gelen arkadaşlara söylenmış bırsey.arkadaşlarımın amacı bencıllık de degıldır ayrıca.kıtabı alıp dıyetı dogru uygulamaları ve kılolarını gerı almamaları için yenı gelenlere uyarıdır
kımse kımseyı kırmasın lütfen.sevgıler...
beberongo, mustlu hocam, yolly,elettra gelın gelın turk kahvesinenereye kayboldu herkes?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?