Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

seyir döneminin 3.günü...azalış değil artış var... biliyorum kitaptada almış gibi görünür telaşa kapılmayın diyordu...ama motivasyonu fena etkiliyor bu durum

doğalsan firmasının yulaf kepeği 400 gr 4tl yada yalan olmasın 4,5 arası bişeydi.onu niye denemiyorsunuz ?

merhaba...

bayağı bir kilo vermişsiniz öncelikle hayran kaldım valla soylemeden edemiyeceğim... ne kadar sürede , kaç gün atak dönemi ve nasıl bir seyir dönemi uyguladınız? 5+5 1+1 ı bılıyorum 2/0 diye bir şey gördüm forumda o ne demek?

Ben de bayılırım çorbaya :)) Bu arada ofisimde mini buzdolabım var zaten. Mikrodalga da almayı düşünüyorum. Oh bu kış gelsin sıcacık tarçınlı sütler, gitsin mis gibi çorbalar. Bu yıl gece derslerim (2. öğretim) yoğun olacak, akşam yemeklerimi de kolaylıkla hallederim.

ne mutlu bana bir arkadaşımıza yardımcı oldum. rica eerim canım. gel kız bende seni öpecem

evet ben akşam eve gidince spor yapamıyorum sıcaktan ve yorgunlktan. ama senin de dört çocuun var ve spor yapıyorsun. valla bahanem kalmadı.

ayrıca hala kitapta cevapları olmasına ragmen inatla kitabı almayıp gelip burda şu ne demek bu ne demek diye soru soranlar var. arkadaşlar çok rica ediyorum kitapta cevabı olan sorulara yanıt vermeyelim

canım daha önce vermiştim adresini telefonunu.birdaha veriyim.kargo ücreti almıyorlar sadece 12 tane 400 gramlık paket yolluyorlar.1 günde teslim ettiler.bi arkadaşla paylaşdım birazını kalanı da buz dolabına koydum .iyi korunursa 1 yıl dayanırmış.havalar sıcak ya ben korktum dolapta saklıyorum.çokta memnunum kullanan arkadaşlarımda memnun.sizlerde bulamıyorsunuz diye yardımcı olmak istedim.aynı ürünü daha önce real getirmişdi ordan kendimede arkadaşımada almışdım ama bitmiş hala yok.hımm aklıma geldi telefonla sipariş verirken belki başka ürünlerle karışık paket hazırlayabilirler.teklif edin bence.tüm bakliyat çeşitleri kaliteli tabii bize uymaz ama evdekileride düşünelim neyse çok uzattım adresi ve telini vereyim.belki işe yarar

bir şeyi mi yanlış yapıyorsunuz acaba? :44:

ay üzülüyorum berrinim yaaa papatyalarını yirim su kaynatalım da çayını demleyelm içer içer sakinleşiriz

bu diyette yanlış yapmak pek mumkun degil diye dusunuyorum. ozellikle atak gunlerinde. ne yemeye izin oldugu gayet açık ve kısa bir liste. sanırım kilom cok olmadıgı icin.

bugun 2. gunum ve kendimi cok cok cok yorgun hissediyorum. sanki hic uyku uyumamış gibi uykuluyum. sizce hatalı bir diyete mi başladım? egzersiz de yapmadım bugun. ama kendimi zorlamak ve en azından 30 dak bisiklet yapmak istiyorum.

hocam benim ofisimde mini buzdolabı yok ama yemekhanede ve bir iş arkadaşımın odasında var. onlarınki yetiyor. ama ne yazık ki mikrodalga fırınımız yok. yemek ısıtmak zor oluyor bazen. ama kendi yemegimi getirmeye alıştım burada yemek çıkmasına ragmen pek yemiyorum ofistekinden
yaylaya gidiyormuşsunuz iyi eglenceler. ben yine çok imrendim :86:

tamamda bu forumun amacı yardımlaşmak değil mi? kitabım var hatta bitirene kadar rejime başlamadım ben... mantığını kavramak amacı ile ancak demekki bir şeyler ters gidebiliyor... sizin deneyimlerinizden yararlanmak, kendi hatalarımı görmek istemem suç mu? o zaman bu forumun amacı ne? bana sorulsa yardımcı olmak amacı ile usanmadan 1000 kere yazarım... burada bencillik devreye girmesin lütfen

şu an seni korkunç kıskandım.evim çok sıcak,hayal ettiğim yer yayla özellikle karadenizde offf offf.sana çok güzel bi 3gün diliyorum.herşey güzel olur inşallah.vınn çeksede çekmesede sen tadını çıkar biz burda bekleriz.

ooh bızım yerımıze de eğlenın hocam ne güzeldir yayla havası.özleyeceğiz hocam sizi 3 gün dedınız 4 olursa gelırım yaylaya sızı almaya

sorma artık pes diyorum yakında pc den kitabı taratıp link vericem ındırecekler o olacak

ben onu 1.65 e buldum burada. Sinangil'in yeni çıkardığı buğday kepeği ise 1.25 yarım kilosu. Bi de yulaf kepeğine verdiğim paraya bak: yarım kilosu 8 tl!

selam millet ben de 2. atak günüme -600 ile başladım ben metrodan buğday kepeğinin 500 gr. 1.35 tl ye aldım nuhun ankara markalı bilginize

mrb arkadaşlar benim atak dün sona erdi 3 gün yaptım bugünden itibaren 2. bölüme geçtim 51.8 oldum bu arada yani işe yaradı çok mutluyum ama ben bugün çok kötü bişey yaptı menümü yazayım size biri bana ceza versin
sabah:
1 bardak y.y süt
1 parça beyaz peynir
öğlen:
1 bardak ayran
öğleden sonra:
1 paket tuzsuz etimek yedim görevdeydim yemek yemedim gittim etimek aldımya nolcak şimdi yani diyetim çok etkilenmişmidir kitapta kaçamaklarınız balona batırılan iğne gibidir diyo çok pişmanımya
akşamda sadece yoğurt yiycem(

iyi de hayatım kız bişey yazmamış ki bencil diyorsun.kitapta olan şeyleri hiç duymadım diyorsun 1+1 5+5 gördüm 2/0 görmedim diyorsun kitabı okumamış gibi sorular sormanıza kızıyor arkadaşım.tabı kı burda amacımız paylaşmak ama kıtap ta olanları degıl yenı tarıflerımızı diyette sıkıntıya sokan durumları ya da kılo verıp veremedığımızı paylaşıyoruz.sıtem etmeyın sız de lutfen .bencıllık burdakı arkadaşlarıma yakışmayacak bır soz hepsı çok paylaşımcı ve yardımseverdır ama son bırkaç gundur yenı gelen bır çok arkadaşın kıtabı olmadıgı sordugu sorulardan bellı oluyor.300 sayfalık tum kıtabı da yazamayız degıl mı arkadasım?sadece sıze söylenmış bır şey değil .kıtabı olmayan yenı gelen arkadaşlara söylenmış bırsey.arkadaşlarımın amacı bencıllık de degıldır ayrıca.kıtabı alıp dıyetı dogru uygulamaları ve kılolarını gerı almamaları için yenı gelenlere uyarıdır
kımse kımseyı kırmasın lütfen.sevgıler...

üzerine alınmana sevindim. burada benim ne gibi bir benciliiğim olaiblir ki. tabi ki deneyimlerimizlerimizi paylaşacağız. ama kitapta 2/0 ne demek açıkca ifade edilmişken kitabı okudum bunu bilmiyorum demeni inandırıcı bulmadım. bu olsa olsa senin oturup kitabı okuman yerine armut piş agzıma düş diye düşünüp bencilce hareket etmen olur benim değil

tamam haklısınız elbetteki kitabı alıp okumaya üşenip hazıra konmak isteyenler olabilir ona verdiğiniz tepki normaldir. ancak her ne kadar bir şeyleri okusakta yanlış yorumlayabiliriz bu hataya neden olabilir. bazen yemek yerken aklıma takılıyor açıp tekrar okuyorum ...unutabiliyorum, karıştırabiliyorm...çevremde bu diyeti yapan hiç kimse yok bir tek buradan sizler yardımı ile fikir edinebiliyorum....ve gerçekten hiç ilerleme kaydettiğimi düşünmüyorum bu da motivasyonumu çok etkiliyor.kendimle savaşıyorum yarı yolda bırakmamak adına. dolayısyla sizlerin ne kadar zamanda nasıl verdiğinizi merak ediyor ve hayretle karşılıyorum. sitesine de girdim, kitabı okudumda, sizide takip ediyorum, netten araştırdım...eh bu kadar çabanın boşa çıkması hayal kırıklığı zaten bir de sorulara cvp alamamak ya da bu şekilde almak elbetteki insanı kırıyor... ve paylaşımcılığın olmadığı yönünde bir izlenime sokuyor. inanın 2/0 hatırlayamadım. mesela geçen günde sorduğum soru seyirde istediğiniz zaman 28 sebzeyi tüketin diyor ama her öğünde değil! şimdi burda tıkandım mesela hem istediğin zaman olcak hem de her öğünde değil. işte bu çelişkilere cvp arıyorum.. yoksa kimseye ters çıkmak ya da kalbını kırmak için burada değilim...
not: papatyalar için tşk ederim 71:

tüm dukancılara türk kahvesi servisi yapalım.bu da çay içiyo ama siz türk kahvesi hayal edınnapıım baska simge yok

beberongo, mustlu hocam, yolly,elettra gelın gelın turk kahvesinenereye kayboldu herkes?

canım benim çok teşekkür ederim. sen memleketimin daglarını bakıp benim için de bi fırt çek kahvenden. ben sabah 09.30 ve yemekten sonra 14.30 olmak üzere iki kahve seasım var günde. o kadar alışmışım ki haftasonları bile arıyorum.
ben şu anda 4 servisindeki bir fincan yeşil çayımı içiyorum. diyet yapan tüm arkadaşlara tavsiyemdir. içindeki yararlı maddeler zayıflamanıza yag yakmanıza yardımcı olur iştahınızı dengeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…