valla ben daha önce hiç yulaf kepegı gormedımde henuz hıc yemedımde.sımdıye kadar bende senın dedıgın ankara marka bugday kepegı kullanıyorum.ve yulaf kepegıne olan onyargım bu yorumları okudukca buyuyor.napsakkı vagus.:26:acaba sipariş edelim mi ki yoksa bugday kepegıne guvenıp devammı???:44: senın bı dusuncen varsa veya alalım ya dersen hemen alalım.
dentistim dentistim, kilo verişiniz etkilendi mi buğday kepeği kullanırken?
Ben de dayanamadım aldım bi tane, sinangil çıkartmış. Mümkün olursa sizinle fotoğrafını paylaşıcam, nuhun ankaranınkinden farklı böyle granül gibi değil.
merhaba...
bayağı bir kilo vermişsiniz öncelikle hayran kaldım valla soylemeden edemiyeceğim... ne kadar sürede , kaç gün atak dönemi ve nasıl bir seyir dönemi uyguladınız? 5+5 1+1 ı bılıyorum 2/0 diye bir şey gördüm forumda o ne demek?
Allah aşkına şu kitabı akıllıca bi okuyun. Çok rica edicem!
Ben de bayılırım çorbaya :)) Bu arada ofisimde mini buzdolabım var zaten. Mikrodalga da almayı düşünüyorum. Oh bu kış gelsin sıcacık tarçınlı sütler, gitsin mis gibi çorbalar. Bu yıl gece derslerim (2. öğretim) yoğun olacak, akşam yemeklerimi de kolaylıkla hallederim.
hocam, iyi eğlenceler. Bizde kimya i.ö. yok, bize gelsenize
ben ikinci öğretimim benim bölümde de derse grebilirsiniz, farklılık olur çeşni olur hihihihihi
canım daha önce vermiştim adresini telefonunu.birdaha veriyim.kargo ücreti almıyorlar sadece 12 tane 400 gramlık paket yolluyorlar.1 günde teslim ettiler.bi arkadaşla paylaşdım birazını kalanı da buz dolabına koydum .iyi korunursa 1 yıl dayanırmış.havalar sıcak ya ben korktum dolapta saklıyorum.çokta memnunum kullanan arkadaşlarımda memnun.sizlerde bulamıyorsunuz diye yardımcı olmak istedim.aynı ürünü daha önce real getirmişdi ordan kendimede arkadaşımada almışdım ama bitmiş hala yok.hımm aklıma geldi telefonla sipariş verirken belki başka ürünlerle karışık paket hazırlayabilirler.teklif edin bence.tüm bakliyat çeşitleri kaliteli tabii bize uymaz ama evdekileride düşünelim neyse çok uzattım adresi ve telini vereyim.belki işe yarar
dogalsan@dogalsan.com.tr
doğalsan ATB iş merkezi no:192 macunköy/ankara
0312 397 45 30
valla çok makbule geçti aslında bahanem kalmadı, kargoyla uğraşmak istemediğimden de burun kıvırıyodum işime geliyodu, çünkü ben sürekli evde değiliim, annem deseniz gezmeye yer arıyor zaten dakika durmaz evde, kargo gelse kim karşılicak onu düşünüyorum şu an. Hangi kargo şirketiyle gönderiyorlar? Çok teşekkür ederim paylaşım için, benim tembelliğime rağmen. Aç oku azıcık dimi, hey gidi hey.
mrb arkadaşlar benim atak dün sona erdi 3 gün yaptım bugünden itibaren 2. bölüme geçtim 51.8 oldum bu arada yani işe yaradı çok mutluyum ama ben bugün çok kötü bişey yaptı menümü yazayım size biri bana ceza versin
sabah:
1 bardak y.y süt
1 parça beyaz peynir
öğlen:
1 bardak ayran
öğleden sonra:
1 paket tuzsuz etimek yedim görevdeydim yemek yemedim gittim etimek aldımya nolcak şimdi yani diyetim çok etkilenmişmidir kitapta kaçamaklarınız balona batırılan iğne gibidir diyo çok pişmanımya
akşamda sadece yoğurt yiycem(
olmaz et ye et. Yoğurtta karbonhidrat var, sıfır karbo yemen lazım akşam yemeğinde proteine asılman lazım. Sakin ol diyete devam!
üzerine alınmana sevindim. burada benim ne gibi bir benciliiğim olaiblir ki. tabi ki deneyimlerimizlerimizi paylaşacağız. ama kitapta 2/0 ne demek açıkca ifade edilmişken kitabı okudum bunu bilmiyorum demeni inandırıcı bulmadım. bu olsa olsa senin oturup kitabı okuman yerine armut piş agzıma düş diye düşünüp bencilce hareket etmen olur benim değil
yollym ablam, stresten midem ağrıyo bak, sen bana bak banaaaaa
bu yana dön sen gel
beberongo, mustlu hocam, yolly,elettra gelın gelın turk kahvesinenereye kayboldu herkes?
berrinim midem ağrıyo benim fena yaaa, şekersiz türk kahvesi iyi gelir mi ki? Aklıma getirdin sen aklınla bin yaşa canım, öğlen ton balığı ve yanında soğanlı mantar sote yedim ama ton balığında husumet vardı sanırım.
Son düzenleme: