Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dentistim dentistim, kilo verişiniz etkilendi mi buğday kepeği kullanırken?
Ben de dayanamadım aldım bi tane, sinangil çıkartmış. Mümkün olursa sizinle fotoğrafını paylaşıcam, nuhun ankaranınkinden farklı böyle granül gibi değil.

Allah aşkına şu kitabı akıllıca bi okuyun. Çok rica edicem!

hocam, iyi eğlenceler. Bizde kimya i.ö. yok, bize gelsenize
ben ikinci öğretimim benim bölümde de derse grebilirsiniz, farklılık olur çeşni olur hihihihihi

1. valla çok makbule geçti aslında bahanem kalmadı, kargoyla uğraşmak istemediğimden de burun kıvırıyodum işime geliyodu, çünkü ben sürekli evde değiliim, annem deseniz gezmeye yer arıyor zaten dakika durmaz evde, kargo gelse kim karşılicak onu düşünüyorum şu an. Hangi kargo şirketiyle gönderiyorlar? Çok teşekkür ederim paylaşım için, benim tembelliğime rağmen. Aç oku azıcık dimi, hey gidi hey.

olmaz et ye et. Yoğurtta karbonhidrat var, sıfır karbo yemen lazım akşam yemeğinde proteine asılman lazım. Sakin ol diyete devam!

yollym ablam, stresten midem ağrıyo bak, sen bana bak banaaaaa
      bu yana dön sen gel

beberongo, mustlu hocam, yolly,elettra gelın gelın turk kahvesinenereye kayboldu herkes?

berrinim midem ağrıyo benim fena yaaa, şekersiz türk kahvesi iyi gelir mi ki? Aklıma getirdin sen aklınla bin yaşa canım, öğlen ton balığı ve yanında soğanlı mantar sote yedim ama ton balığında husumet vardı sanırım.

Son düzenleme:

işte arkadaşlarımın da amacı zaten herkes kıtabını alsın elının altında bulunsun demekçünkü bızler de ınanın açıp açıp bakıyoruz.2/0 103.sayfada bır okuyup hatırla ıstersensebze konusunda o gün cevap yazmıştım ama okumadın sanırım.kitap orjınal olarak fransızca aslında ıngılızcesı de var.bızım kı türkçe oldugu ıçın halıyle çevıren kışı arada çelışkılı cevırıler yapmış olabılır.sen sebzeyı bır öğün tüket.diğer öğünlerını saf proteın yap.çünkü aldıgın proteın sebzeden fazla olacak

ben bu forumu takip etmeye başlayalı yaklaşık 1 ay oldu hemen hemen her sayfasını okudum bazen atladım tabi kitabımı aldım okudum arkadaşım sana tavsiyem hangi evredeysen o evreyi bir daha oku belki unutuyorsundur buradakilere de hak ver çünkü sürekli aynı sorular geliyor hem sen üzülmezsin hem de tartışmalar olmaz
2 hafta öncesine kadar burada hiç böyle şeyler yoktu

Son düzenleme:
bu arada tariflere yeni bir kek-ekmek tarifi ekliyoruım canlar, enfes oldu kendisi.
alman dukan sitelerinin birinden alınan mayalı bir tarif vardı, onu sollayamaz ama, tadı hoş oldu.

fikir birliği adına size benden bir buket papatya gelsin o zaman
ne güzel söylediniz, ağzınıza sağlık!

Son düzenleme:

yok hayır okudum cevabımı aldım o gün sizden teşekkür ederim... sadece o günü örnek vermek amacı ile demiştim... sık sık açıp bakıyorum zaten zorunda kalıyor insan... şu an mesela sayenizde sebze olayında yanlış yapmaktan kurtuldum :) yoksa her öğün sebze yerdim ben...
ama dediğim gibi motive etmek gerçekten gerekiyor birbirimizi yoksa olmuyor hele çevrenizde diyet yapan yoksa, sosyal hayatınız hareketli ve davetler çoksa o kadar cazibein içinde insan kendini kaybediyor. sabah gelir gelmez sizin yazdıklarınızı okuyorum bugün şöyle kilo verdim bugün şöyle oldu yazıları inanılmaz etkili... sadece artık bende yazmak istiyorum

gelır gelır gel ben sana yapiim.sen damla sakızlı sevıyordn dımı?sadece türk kahvesi agır gelır dıyorsan sütlü turk kahvesi yaparım sen gel kuzum kıyamam sana

bende kendi kendime bir türk kahvesi yapayım da içeyim bariiiiiiiiiii

eee demin evimizin gelini berrin yapmıştı kahve herkesi çagırdı glein diye sen duymadın mı kız.:76::76::76: hazıra konacaktın deliiii :76::76:hemde berirn yaptı berrin :76::76:

yoktu çünkü haziran ayı soguktu pikini sezonu yeni açıldı pikiniciler bastı topiki

bu arada ben çok fena kabız oldum iş çıkışı artık eczaneye gidip bi ilaç alayım diyorum ölüyorum arkadaşlar kaç gündür
sabahları süt içiyorum sanırım o yaptı okadarda su içiyorum ama işe yaramadı sanırım((

gelır gelır gel ben sana yapiim.sen damla sakızlı sevıyordn dımı?sadece türk kahvesi agır gelır dıyorsan sütlü turk kahvesi yaparım sen gel kuzum kıyamam sana

Allaaaahhh.. Geliyorum berriiinnnn :))))

Allah canını almasın

bende kendi kendime bir türk kahvesi yapayım da içeyim bariiiiiiiiiii

yağmııııırrrrr ah o "hıh"ını yapmadan da geçmez, hadi gelin bizim ev boş berrin kahveleri diz tepsiye gel istanbula

Bu arada arkadaşlar pide fırınlarında da buğday kepeği bulunuyor eşim bir keresinde almıştı bana hem de koca bir poşet para bile istememişler onlar pidenin altına koyuyorlarya ayy bu arada bir ıspamaklı pide olsa da yesek seyire geçince deneyim öyle bir şeyler

canım sütün seni rahatlatması lazım. bende işe yarıyo valla.
gojiberry deneyebilirsin. burda ondan faydanalan kızlar var. yada ne bileyim haftada iki üç fincan form çaylarından içebilirsin. ama abartmamak kaydı ile. sinameki içeriyor ve alıştırmaman lazım kendini ona.

pro zamanları en büyük sıkıntı bu oluyor. accık da sık dişini bakalım

Allah canını almasın

yağmııııırrrrr ah o "hıh"ını yapmadan da geçmez, hadi gelin bizim ev boş berrin kahveleri diz tepsiye gel istanbula

almasın dimi:76::76::76:
gebermiim ben akikikkoo

bu arada ben berrini ogluma alacem. ama eecük beklemesi lazım benim oglan tavuk budunda protein zerresii
yok yok vazgeçtim sen benim oglanı bekleme. yoksa evde kalırsın neme lazım ben sebep olmiim

evet canım yeşilçay çok faydalı hakıkaten ben de tüketıyorumafıyetler olsun

aaa buğday kepeği mi o pidenin altına koydukları?
Dur ben bi soruşturayım, aklıma yattı gibi.
Paylaşım için teşekkürler

evet canım yeşilçay çok faydalı hakıkaten ben de tüketıyorumafıyetler olsun

ay hatuncuklar ne dicem size, ben bir keresinde birkaç gün boyunca yeşil çayımı gece yatmadan 20 dakika önce falan içip bir de güzel üstüne 8 saat uyuduğumda eksi çıkıyodum hep. Bi deneyin isterseniz. Farklı olarak yaptığım bir şey yoktu, spor da yapmıyodum o günlerde. Ben yeşilçayın saatini değiştirmeme bağladım o kilo kayıplarını hep. Bir de aspartam tüketmiyodum o ara, anneme yapıyodum tarifleri hep. Sonra ucundan ucundan ben de başladım o tariflerden tüketmeye
şimdi veremiyorum tabi

ay tabi ki bugday kepee. ne sandın kız talaş mı.. bende de dogalsanın bugday kepee var ama ben annemlerden alacem. anneme demin sordum telfla tazesi yok ama geçen kıştan ögütülen undan var dedi. yenisini ne zaman ögütürler degirmende bilmiiim. yoksa ben bayramda yarım çuval alıp gelirim
ben akşam yemeginden sonra içip yatmayı denedim ama benim çok pis uykum kaçırdı. içinde kahveye nazaran azda olsa kafein var tikat tikat

Son düzenleyen: Moderatör:

hımmm öğrendık sırrını gece yeşilçay ha

ay ablam yaa hayrına bizi de nasiplendir gözünü seviim. Valla gerekirse ben gelir taşırım

bu arada tariflere yeni bir kek-ekmek tarifi ekliyoruım canlar, enfes oldu kendisi.
alman dukan sitelerinin birinden alınan mayalı bir tarif vardı, onu sollayamaz ama, tadı hoş oldu.

bu kabardı mı?, benim yaptığım dukan hamburger ekmeğim de kabarmadı, yayıldı gitti, ama tadı iyi idi, ben de onun üzerine dukutella sürüp yedim pasta gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…