Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

beklerım kuzum benım ondan ıyısını mı bulcam ?şimdikilere adam demek zor.senınkı ne guzel dukanıst anneden yetişme olcek beklemem mı.senın oğluş için razıyım evde kalmaya

ay ablam yaa hayrına bizi de nasiplendir gözünü seviim. Valla gerekirse ben gelir taşırım

tamam kız söz veriyorum gelsin kepek sana da vericem. taşıması dert değil hafif olur o zaten. bu arada annem sordu napçan kızım kepee ddi. dedim anne ekmek yapçem. dedi ki kızım ondan ekmek olmaz ki bir arada durmaz dedi. biliyorum anne dedim ekmek yapamam ama krep filan olur dedim.
kızlar annem ekmegi köyde sacda yapar. yani bu işi iyi bilir. o kepek durmaz bir arada diyorsa durmaz. yani yulaf kepegi de durmaz. bizim aldıklarımız 100% yulaf unlu kepek. daha dogrusu kepekli un ! ama az az kullanılır. elinizdekileri atmayın. ezme bugday kullanıyorsak azıcık ta un kullanılabilir. ama abartılırsa karbo çok alınır kg verilmez. dikkaat dikkat

bu kabardı mı?, benim yaptığım dukan hamburger ekmeğim de kabarmadı, yayıldı gitti, ama tadı iyi idi, ben de onun üzerine dukutella sürüp yedim pasta gibi oldu

dukutella. ??
ahhaha ay bitiyorum size ben ya

beklerım kuzum benım ondan ıyısını mı bulcam ?şimdikilere adam demek zor.senınkı ne guzel dukanıst anneden yetişme olcek beklemem mı.senın oğluş için razıyım evde kalmaya

ah canım benimmmmm. valla melek bu kız melek yaaa.

asıl sizlersiniz melek çok sevıyorum hepinizi yaaa

Doğrudan cevap alamasamda okuduklarımdan anlıyorum ki ruşeym markasıyla aldığımızı kullanamayacağız. ben de sanki fırın açacakmışım gibi 2 kutu almıştım çöpe gidecek yani. acaba bu yuzden mi hiç eksim yok????

sağol yolicim..

bu kabardı mı?, benim yaptığım dukan hamburger ekmeğim de kabarmadı, yayıldı gitti, ama tadı iyi idi, ben de onun üzerine dukutella sürüp yedim pasta gibi oldu

bak bu süper fikir. Aslında arada canımız tatlı istedi mi üzerine güçlendirmede meyve koyarım ben onun waffle gibi yerim. Gerçi hiç yemesek daha iyi
vagus ablacım, çok kabarmadı. Azıcık kabardı. Yiğidi öldüreyim hakkını yemeyeyim yapış yapış basık olmadı yani. Ama kabarmıyolar genelde benim de keklerim.

Canım dur, topikte olaylar çıkıyo, çok heycannı, yatışsın gelcem kaaveye)

hahahahahay

o kadar da gaddar olmayın yahu kullanın. Ben kullanıyorum. Ama yolandanın annesi sonuçta tecrübeli bu konuda, vardır bi bildiği. Haklı ama un gibi işe yaramaz, hamur olmaz, kek gibi cıvık olur. Öyle kek gibi kalıpta da mı pişmezmiş yolly abla? Yumurtayla falan olur haklısın, yumurta tutar onu ama. Kek mek saf kepek olsa tutmaz diyosun yani?

bu arada ben bu mide ağrısıyla napıcam? Gaviscon içtim biraz hafifledi ama sınırdayım yani ha ağrıdı ha ağrıyacak. Tavuk göğsü haşladıydım, ılık yoğurtla yesem iyi gelir mi? Bitki çayı da içicem sonrasında. Öğlen yediğim ton balığı sanırım zehirlemenin ucundan kıyısından geçirdi beni. Konserve ton balıklarını almayın diyenlerin bi bildiği varmış.

[

bence de alan kullansın. ama saf yulaf kepegi şimdilik yok tr de. öyle görünüyor. ama az kullanılmasında fayda var.
canım ben geçen bugday kepegi ve yulaf ezmesi ile dukan keki yaptım slikon kalıplarımla. oldu oluyo ama içleri cıvık cıvık kalıyo. bide çig mantar gibi kokuyordu bi süre sonra yiyemeidm son üçtanesini attım. taze taze yapıp kalıplara azar azar koymak kısa sürede tüketmeklazım bence:26:

beberomgom mide agrın için karbonatı su ile seyreltip içmeyi dene. ama bunu çok sık yapma emi. hadi bakalım canım geçmiş olsun
silme çay kaşıı karbonat + yarım çay bardaa su

beberomgom mide agrın için karbonatı su ile seyreltip içmeyi dene. ama bunu çok sık yapma emi. hadi bakalım canım geçmiş olsun
silme çay kaşıı karbonat + yarım çay bardaa su

marş marş mutfağa o zaman :)))
tamam yollymmmmm ay melek abla kızma ama çok seviyorum sana böyle yazmayı

:
kitabı almak yetmiyo tabii bide okumaları gerekbide bizler dukanın uzmanları falan değilizki.bizlerde yanlış yapabiliriz al kitabı oku doğrusunu yapmaya çalış.bu konu için lütfen kimse sataşıp birbirini kırmasın .mutlu mesut kilomuzu verelim dukanı tanıdığımıza şükredelim.veeeeee birbirimizi sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…