canım sütün seni rahatlatması lazım. bende işe yarıyo valla.
gojiberry deneyebilirsin. burda ondan faydanalan kızlar var. yada ne bileyim haftada iki üç fincan form çaylarından içebilirsin. ama abartmamak kaydı ile. sinameki içeriyor ve alıştırmaman lazım kendini ona.
pro zamanları en büyük sıkıntı bu oluyor. accık da sık dişini bakalım
almasın dimi:76::76::76:
gebermiim ben akikikkoo
bu arada ben berrini ogluma alacem. ama eecük beklemesi lazım benim oglan tavuk budunda protein zerresii
yok yok vazgeçtim sen benim oglanı bekleme. yoksa evde kalırsın neme lazım ben sebep olmiim
beberongo, mustlu hocam, yolly,elettra gelın gelın turk kahvesinenereye kayboldu herkes?
Allaaaahhh.. Geliyorum berriiinnnn :))))
Allah canını almasın
yağmııııırrrrr ah o "hıh"ını yapmadan da geçmez, hadi gelin bizim ev boş berrin kahveleri diz tepsiye gel istanbula
ay ablam yaa hayrına bizi de nasiplendir gözünü seviim. Valla gerekirse ben gelir taşırım
bu kabardı mı?, benim yaptığım dukan hamburger ekmeğim de kabarmadı, yayıldı gitti, ama tadı iyi idi, ben de onun üzerine dukutella sürüp yedim pasta gibi oldu
beklerım kuzum benımondan ıyısını mı bulcam ?şimdikilere adam demek zor.senınkı ne guzel dukanıst anneden yetişme olcek beklemem mı .senın oğluş için razıyım evde kalmaya
Canım dur, topikte olaylar çıkıyo, çok heycannı, yatışsın gelcem kaaveye)
tamam kız söz veriyorum gelsin kepek sana da vericem. taşıması dert değil hafif olur o zaten. bu arada annem sordu napçan kızım kepee ddi. dedim anne ekmek yapçem. dedi ki kızım ondan ekmek olmaz ki bir arada durmaz dedi. biliyorum anne dedim ekmek yapamam ama krep filan olur dedim.
kızlar annem ekmegi köyde sacda yapar. yani bu işi iyi bilir. o kepek durmaz bir arada diyorsa durmaz. yani yulaf kepegi de durmaz. bizim aldıklarımız 100% yulaf unlu kepek. daha dogrusu kepekli un ! ama az az kullanılır. elinizdekileri atmayın. ezme bugday kullanıyorsak azıcık ta un kullanılabilir. ama abartılırsa karbo çok alınır kg verilmez. dikkaat dikkat
dukutella. ??
ahhaha ay bitiyorum size ben ya
ah canım benimmmmm.valla melek bu kız melek yaaa.
tamam kız söz veriyorum gelsin kepek sana da vericem. taşıması dert değil hafif olur o zaten. bu arada annem sordu napçan kızım kepee ddi. dedim anne ekmek yapçem. dedi ki kızım ondan ekmek olmaz ki bir arada durmaz dedi. biliyorum anne dedim ekmek yapamam ama krep filan olur dedim.
kızlar annem ekmegi köyde sacda yapar. yani bu işi iyi bilir. o kepek durmaz bir arada diyorsa durmaz. yani yulaf kepegi de durmaz. bizim aldıklarımız 100% yulaf unlu kepek. daha dogrusu kepekli un ! ama az az kullanılır. elinizdekileri atmayın. ezme bugday kullanıyorsak azıcık ta un kullanılabilir. ama abartılırsa karbo çok alınır kg verilmez. dikkaat dikkat
dukutella. ??
ahhaha ay bitiyorum size ben ya
ah canım benimmmmm.valla melek bu kız melek yaaa.
bu kabardı mı?, benim yaptığım dukan hamburger ekmeğim de kabarmadı, yayıldı gitti, ama tadı iyi idi, ben de onun üzerine dukutella sürüp yedim pasta gibi oldu
Canım dur, topikte olaylar çıkıyo, çok heycannı, yatışsın gelcem kaaveye)
Doğrudan cevap alamasamda okuduklarımdan anlıyorum ki ruşeym markasıyla aldığımızı kullanamayacağız. ben de sanki fırın açacakmışım gibi 2 kutu almıştımçöpe gidecek yani. acaba bu yuzden mi hiç eksim yok????
sorma artık pes diyorum yakında pc den kitabı taratıp link vericem ındırecekler o olacak
o kadar da gaddar olmayın yahu kullanın. Ben kullanıyorum. Ama yolandanın annesi sonuçta tecrübeli bu konuda, vardır bi bildiği. Haklı ama un gibi işe yaramaz, hamur olmaz, kek gibi cıvık olur. Öyle kek gibi kalıpta da mı pişmezmiş yolly abla? Yumurtayla falan olur haklısın, yumurta tutar onu ama. Kek mek saf kepek olsa tutmaz diyosun yani?
bu arada ben bu mide ağrısıyla napıcam? Gaviscon içtim biraz hafifledi ama sınırdayım yani ha ağrıdı ha ağrıyacak. Tavuk göğsü haşladıydım, ılık yoğurtla yesem iyi gelir mi? Bitki çayı da içicem sonrasında. Öğlen yediğim ton balığı sanırım zehirlemenin ucundan kıyısından geçirdi beni. Konserve ton balıklarını almayın diyenlerin bi bildiği varmış.
beberomgom mide agrın için karbonatı su ile seyreltip içmeyi dene. ama bunu çok sık yapma emi. hadi bakalım canım geçmiş olsun
silme çay kaşıı karbonat + yarım çay bardaa su
iyi de hayatım kız bişey yazmamış ki bencil diyorsun.kitapta olan şeyleri hiç duymadım diyorsun 1+1 5+5 gördüm 2/0 görmedim diyorsun kitabı okumamış gibi sorular sormanıza kızıyor arkadaşım.tabı kı burda amacımız paylaşmak ama kıtap ta olanları degıl yenı tarıflerımızı diyette sıkıntıya sokan durumları ya da kılo verıp veremedığımızı paylaşıyoruz.sıtem etmeyın sız de lutfen .bencıllık burdakı arkadaşlarıma yakışmayacak bır soz hepsı çok paylaşımcı ve yardımseverdır ama son bırkaç gundur yenı gelen bır çok arkadaşın kıtabı olmadıgı sordugu sorulardan bellı oluyor.300 sayfalık tum kıtabı da yazamayız degıl mı arkadasım?sadece sıze söylenmış bır şey değil .kıtabı olmayan yenı gelen arkadaşlara söylenmış bırsey.arkadaşlarımın amacı bencıllık de degıldır ayrıca.kıtabı alıp dıyetı dogru uygulamaları ve kılolarını gerı almamaları için yenı gelenlere uyarıdır
kımse kımseyı kırmasın lütfen.sevgıler...
fikir birliği adına size benden bir buket papatya gelsin o zaman
ne güzel söylediniz, ağzınıza sağlık!
yazdıgım da sen yoktun kız sen ne ara geldın.aaaa ayıp ettın gel ben yaparım sana turk kahvesı
bende kahve delisiyim ama beni kimseler hatırlamamış bende kendi kahvemi kendim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?