Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende kahve delisiyim ama beni kimseler hatırlamamış bende kendi kahvemi kendim yaptım
alınma berkminecim benide kimsecikler hatırlayıpta çağarmadı kahveye ama çok görmüyom ben bu aralar kızlarımızı soru yağmurlarıyla psikopata bağladılar valla hepsi bi asabi oldular varmayalım üstlerine

çıtırrrrlar selaaaaammm, yahuu oku oku bitiremediiiim, misafirim burada haala, ayın 6 sında dönecek...benim dukan dukanlıktan çıktı sanırsam ama 65 te sabitledim kiloyu...yemekleri yağlı yemek zorunda kalıyorum, ayrı ayrı pişirmek olmuyor, zira kendisi zaten ekmek ve şeker yemediğim için söyleniyor... sanki bu kadar sene yedim de ne faydasını gördüm ki...neyse yaşı bi hayli olduğundn saygımdan bişi demiyorum...zaten de misafir...artık 6sından sonra seyirle mi devam ederim ya da atakla mı başlarım bilmiyorum ama, seyire devam edebilirim herhalde...ekmek vs..yemiyorum çünkü halaaa...sadece meyve ve yağ konusunda balonu deldim...naısl dönerim bilemiyorum...hepinizi çooooooooooookkk özlediiiiim walla, bikaç gündür ara ara girip okuyabiliyorum, şimdi fırsat buldum da yazayım dediiimmm...beni özleyin anacıııııımmm

ay şu hotpoint ariston reklamından fenalık geldi her sayfa değiştirişte karşımda..yeter ama yaaaa, sizde de var di mi?

e zeynep abla sen bugün yoktun ki burada. Berrincim zavallım kimi online gördüyse ona yazdı gelin kahve içelim diye

ay şu hotpoint ariston reklamından fenalık geldi her sayfa değiştirişte karşımda..yeter ama yaaaa, sizde de var di mi?

hay çok şükür biri daha çıktı bunalan. Benim söküp atasım geliyo o reklamı ekrandan her sayfa değiştirişimde o! Ay ben anamın babamın yüzünü bu kadar çok görmüyorum bi günde habire reklam.

marş marş mutfağa o zaman :)))
tamam yollymmmmm ay melek abla kızma ama çok seviyorum sana böyle yazmayı
ay ne kızıcam delisin tabi ki yoly dicen.:76::76: sizin yüzünüzden evdeki kıza da yoliiiii kızım aşkım diyorum eve gelince oda alıştı zilli

valla çeşit çeşit kahve var evde, sohbeti hoş bi dukancı bekliyor. Evde de yalnızım

uuuu ben üstüme rahat bişiler giyip gelim beybüüüüüüüüüüü

ablam bizi anladı ablammm valla hala biri ramazanda nasıl yapılır diyo kaç kere yazdı berrin burda . geliyo soruyo. cevabı okumadan geldii topige dönüyo. geri geliyo. bi daa bakıyo bu arada geçmişi okumak yok. yine geliyo aynı soruyu soruyo üçtür. allahım ya sen bana sabır ver

anoooov cinom gelmiş çok özledik kız. valla benim patlattığım balonların kırdıım cevizlerin haddi hesabı yok bende agustos bir askere alıncam dukan kışlasına teslim olcem

ayol bende bıktım ! bide o kadar küçük bi çarpı işareti koymuşlar ki kapamak için yanlışlıkla kolayca reklama tıklayıp sitesine yönelebilirsin. valal böle zoraki reklamlar geri teper ! artık alacağım varsa da almam ben hotppinttt arstınn

Son düzenleyen: Moderatör:

cinom bi nevi güçlendirmenin kıytırığını yapmışsın sen, seyirle devam edersin hemencik de inersin bence eski kilona. Hadi bakalım dört gözle bekliyoruz seni. :)))

mantıklı sorulara eyvallahda bazıları benide delirtti vallakızlar yine iyi dayandı.dukan mülayimmi yapıyo ne.sanadamı davet yok baksen gel anam ben yaparım sana kahve yanında dukan keki.türk kahvesi istersen dukan çikosu

ivit ben de almam
ayrıyetten ben seni alayım dukan kışlasına sen bi rahatla da gel ağustos 1i bekleme

Bir celişki içerisindeyim. Bu kitapta izin verilen yiyecekler icin sınırsız diyor. ornegin atak safasında nane, dereotu, maydanoz gibi otlar var. bende bu "sınırsız" lafına dayanarak kendime her birinden yarım demet olmak uzere somon balıklı bir salata yaptım ve afiyetle yedim. cunku salatasızlıga dayanamıyorum. sonra geldim bu otların besin degerlerine baktım. hepsinde de 4er 5er gram karbonhidrat ve yağ var. bu sınırsız lafı birsuru hata yapmama neden oldu bu 2 gunde. yasaklı yiyecekler yemedim ama "sınırsız" diye birşeyler yemek istedikçe yedim. sizce gram bile kilo verememem bundan kaynaklanıyor olabilir mi?????

ben kendi adıma nane, dereotu ve maydanozu baharat gibi kullanıyorum salata gibi değil, hatta genelde nane dışında da pek kullanmıyorum, soğan kullanıyorum, kilo verememe nedeni olabilir su tutar çünkü yeşillikler, maydanoz tutmaz da..

ya anacım harbiden napcazzz bu reklamı ya bende kaç gündür size sorcam sizdedevarmı diye ayyy ayar oldum valla ben buna ya canımcım çok tşk ederim aynen içtim kabul et eline sağlık canım

evet aynen öyle. o kokulu otlar et yemeklerine çeşni katacak kadar tüketilmesi lazım sen salata olarak tüketmişsin hatan burdan kaynaklanıyor . atak döneminde nane maydonoz sınırsız die bişi okumadım hangi sayfada geçiyor ki o ????

sayfa 80

adetime 10 gun falan var. bu da etkiliyordur. ketaba gore hiç kafama takmayıp adet sonrasında verdigim kiloları gorecekmişim. bu durumda ben kilo verip vermedigime bakmadan syir devresine geceyim mi yarın yada obur gun yoksa baştan mı başlayayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…