kızlar aşkolsun ama...listeden çıkarmışsınız beni! neden ama? bakıp motivasyonum artacaktı...hem benim hem de dukancıların. galiba benim kadar kilo veren yok bu kadar kısa bir zamanda. neyse...ben de liste dışı kalırım.
canım bilgileri cumaya yetiştiremeyenleri listeye yazamıyolar çünkü bi hayli kabardı yarına yetiş gir tekrar en kısa sürede en fazla kilo verme rekoru sende zaten..idolsün
bu arada kilom 87...evdeki açık olmadığı için resim yükleyemedim.:84:
canım tickerı değiştirsene artık bize de motivasyon olsun
bugun bu diyete başladıgımı yazmıştım. kitap yoktı tabiiki elimde. internette okuduklarımda atak doneminde salatalık serbest demişler. ben de bugun 3-4 salatalık yedim. kitabı aldım ve bu atak donemindeki listede salatalık yok turşusu var. yanlış birşey yapmışmıyımdır? salatalık yememek mi lazım?
sence yenmeli mi peki?sorunun cevabı zaten senin yazında yer almıyo mu sevgili evimiçin? ayrıca bi başka kilo veremedim mesajınıza bi arkadaşımın(beberongo olabilir)yazdığı "acaba yanlış bişey mi var yaptığınız" mesajına aşağıdaki cevabı vermişsiniz hani ben pek sanmıyorum ama olur da okursanız kendinizle çeliştiğinizi görürsünüz..sizin yorumunuza göre gayet açık ve kısa bi liste olan ve yanlış yapmanın mümkün olmadığı diye ifade ettiğiniz diyette neden atak döneminde salatalık yediğinizi sorgulamalısınız..ha buna turşu sandım da ondan diyeceksiniz ama şüpheye düştüğünüz anda kitaba göz gezdirebilirsiniz..sevgiler..
ayrıca bu ifadeleriniz de kitabı ve forumu dikkatli okumadığınızı gösteriyo,halsizliğin ilk başlar normal olduğu kitapta yazıyo,ve sizce burda bu kadar başarıya ulaşmış olan insan hatalı diyet yaptığını düşünüyo olabilir mi?bu diyette yanlış yapmak pek mumkun degil diye dusunuyorum. ozellikle atak gunlerinde. ne yemeye izin oldugu gayet açık ve kısa bir liste. sanırım kilom cok olmadıgı icin.
bugun 2. gunum ve kendimi cok cok cok yorgun hissediyorum. sanki hic uyku uyumamış gibi uykuluyum. sizce hatalı bir diyete mi başladım? egzersiz de yapmadım bugun. ama kendimi zorlamak ve en azından 30 dak bisiklet yapmak istiyorum.
günaydınn canlarımm nasılsınız diyet nasıl gidiyorrr
ben birşeyi merak ediorum cevap yzarsanız sevinirim acaba ramazanda ne yapıcaz nasıl devam edilicek dukan diyeti deneyimleri olan varsa yazarmı bilmeyenlerede bir yol göstermiş olursunuz?
sevgili kristalbebek aramıza hoşgeldin..son günlerde nickini sıkça görüyorum çünkü forumun her sayfasını okuyorum,mesela 2 saattir de kaçırdığım 30 sayfayla uğraşıyorum ve bunun için emek ve vakit harcıyorum sana da tavsiye ederim..bakıyorum da sık sık aynı soruyu soruyosun sana cevap verildiği halde haberin bile yok sanırım isteğin yazıldığı anda cevabı almak zira sorundan sonra cevap verilmiş mi diye okuyup zaman harcamak bile istemiyosun..ama biz harcıyoruz dimi?sana şu an bu eksiğini belirtmek bile zaman benim için zaman kaybı,son 30 sayfanın yinelen sorular yüzünden kabarmış olması ve okuyacak daha çok şeyin olması da zaman kaybı bilmem anlatabildim mi?bu diyeti gerçekten yapmak istiyorsan sana tavsiyem sen de biraz zaman kaybet..sevgiler..arkadaşlar ramazanda dukan diyeti nasıl yapılır tavsiyesi olan varmı?
özgül ablaa, beberongom ben yulaf kepeği alalım dukanın sitesinden demiştim ama eğer buğday kepeği de onun yerine geçiyorsa ve onunla da ekmek kek yapabiliyorsak benim için de süper olur tabiiyolandanın dediği gibi ruşeyhimde un var bariz çok güzel oluyor ekmekler kekler belki de bu negatif etkiliyor kilo verimini bilmiyorum ama olabilir mi ben tüketiyorum çünkü mutlaka her gün :97:
walla cnm bence de negatif etki var yaa ben bu poğoça kek olaylarına girdiğimden beri alıyorum ancak aldığımı verebiliyorum
hemen sayarım.bişeyi yanlış mı anladım acaba diyede düşünüyorum(
sabah kahvaltısında
yumurta beyazı ve peynir
arada:1 ufak light yoğurt içine yulaf kepeği
öğlen :tavuk yada et yanına azcık salata ve yoğurt
akşam:tavuk yada et ve salata
sence de büyük bi yanlışlık yok mu? tavsiyem kitabı oku olmadı ufak bi google araştırması yap..salatanın atak döneminde yeri olmadığını okuduğun ve araştırdığın zaman göreceksin..sevgiler
ahahaha ay o araba çok efsane, fransız bahçeleri -tarabyada- içinde o araba da dahil bir organizasyonla evlenebiliyorsunuz
oğluşa öpücükler kocaman oyy yerm yerim ısırırım kıyamam
yolandam bende öyle oldu, 5+5te yumruk etki etmez herhalde dedim regl olana kadar 1+1 e döneyim dedim. Regl oldum 1+1 deyim hala, regl bitsin, son kilomu göreyim ona göre yumruk yapıcam. 5+5 giden bir arkadaş daha sormuştu ayşe miydi acaba yumruk etki eder mi ki 5+5te diye ama kesin sonuca varamamıştık. Şu an için tecrübe yok elimizde. "Acaba?" larla döndüm yani ben 1+1 e, riske atmamak için. 2 yumruk üst üste yapamam ya, etki etmez. Onu riske atmayayım dedim. Belki sadeca abla 5+5 yapıyodur, o gelsin ona sorarız, yumruk yapmış mıydı acaba? Senin reglin ne zaman?
Bi de katılıyorum süt içinde şeker barındıran bir şey, yoğurt da. Ben çok yiyordum yoğurdu, aspartamlı tarifleri çok yapıyordum, sütü çok içiyordum. Bunların hepsini birden azaltınca biraz geriledi kilom. Tüketmeyin şekerli şeyler arkadaşlar, bir süre tariflere ara verin bakın nasıl ardı ardına gelicek eksiler. Ben reglim şu an farketmiyorum, tartılmıyorum da zaten o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum ama göbeğim son günlere göre küçüldü gibi.
Kefirde şekerli molekül var mıdır? Ben her gün 1-2 bardak tüketmeye gayret ediyorum bağırsaklarım için, işe yarıyor da.
yulaf kepeğini bırakıp besinlerin emilimini azaltan bir ilaç/bitkisel karışım almayı düşündüm bi an. Çok mu hainim, çok mu pisliğim dövün beni ihanet ediyorum bu fikrimle dukana ve kötü yola sevk ediyorum kendimi
canım ben bahsetmiştim 5+5 te yumruk ne şekilde işe yarayacak diye ama dediğin gibi sonuca varamamıştık..sadecaya sormuştum ben yanlış hatırlamıyorsam 2+2 yaptım demişti..
merhaba...
bayağı bir kilo vermişsiniz öncelikle hayran kaldım valla soylemeden edemiyeceğim... ne kadar sürede , kaç gün atak dönemi ve nasıl bir seyir dönemi uyguladınız? 5+5 1+1 ı bılıyorum 2/0 diye bir şey gördüm forumda o ne demek?
tamamda bu forumun amacı yardımlaşmak değil mi? kitabım var hatta bitirene kadar rejime başlamadım ben... mantığını kavramak amacı ile ancak demekki bir şeyler ters gidebiliyor... sizin deneyimlerinizden yararlanmak, kendi hatalarımı görmek istemem suç mu? o zaman bu forumun amacı ne? bana sorulsa yardımcı olmak amacı ile usanmadan 1000 kere yazarım... burada bencillik devreye girmesin lütfen
tamam haklısınız elbetteki kitabı alıp okumaya üşenip hazıra konmak isteyenler olabilir ona verdiğiniz tepki normaldir. ancak her ne kadar bir şeyleri okusakta yanlış yorumlayabiliriz bu hataya neden olabilir. bazen yemek yerken aklıma takılıyor açıp tekrar okuyorum ...unutabiliyorum, karıştırabiliyorm...çevremde bu diyeti yapan hiç kimse yok bir tek buradan sizler yardımı ile fikir edinebiliyorum....ve gerçekten hiç ilerleme kaydettiğimi düşünmüyorum bu da motivasyonumu çok etkiliyor.kendimle savaşıyorum yarı yolda bırakmamak adına. dolayısyla sizlerin ne kadar zamanda nasıl verdiğinizi merak ediyor ve hayretle karşılıyorum. sitesine de girdim, kitabı okudumda, sizide takip ediyorum, netten araştırdım...eh bu kadar çabanın boşa çıkması hayal kırıklığı zaten bir de sorulara cvp alamamak ya da bu şekilde almak elbetteki insanı kırıyor... ve paylaşımcılığın olmadığı yönünde bir izlenime sokuyor. inanın 2/0 hatırlayamadım. mesela geçen günde sorduğum soru seyirde istediğiniz zaman 28 sebzeyi tüketin diyor ama her öğünde değil! şimdi burda tıkandım mesela hem istediğin zaman olcak hem de her öğünde değil. işte bu çelişkilere cvp arıyorum.. yoksa kimseye ters çıkmak ya da kalbını kırmak için burada değilim...
not: papatyalar için tşk ederim71:
bak fiyonacım yazılarını sıraladım,senin diğerlerine nazaran biraz daha çabaladığını görüyorum en azından..ama şu var ki 1.si 2/0 kitaptan anlamamış unutmuş bile olsan daha 2 gün evvel busonolsun ile kritiğini yapmıştık onları okusan bile ne demek olduğunu anlayabilirdin..2.si burdaki herkes aynı sorulara 1000 kez cevap verdi ama artık 1001.kez de tepeler atmaya başladı sorun ondan kaynaklanıyo,kitabın rehber kitap aklına takılınca aç oku baktın hala net değil burdan sor zaten sana cevap vermeyen olmaz..3.sü 28 sebze ile ilgili sorduğun soruya cevap verildi anlaşılan ki sen sorundan sonra cevap verilmiş mi diye okumamışsınbile..ben yine cevap vereyim burdan her saatte yiyebilirsin demek neticede öğünlerini günün her saatinde yiyebilme özgürlüğün var demek,ama her öğünde yemeyin dediğindeyse en azından 1 öğünde sebze tüketmemen gerekiyo demek..yaklaşımından en azından şu yeni gelen kalabalığından kalıcı olan kısma geçeceğini umut ediyorum..sevgiler
aa link indirmek zor canım linki nerde bulacaklar,nasıl indirecekler sonra onu kim okuyacak burda hazır soru sorup hemen cevap almak varken kim niye uğraşsın bunlasorma artık pes diyorum yakında pc den kitabı taratıp link vericem ındırecekler o olacak
çıtırrrrlar selaaaaammm, yahuu oku oku bitiremediiiim, misafirim burada haala, ayın 6 sında dönecek...benim dukan dukanlıktan çıktı sanırsam ama 65 te sabitledim kiloyu...yemekleri yağlı yemek zorunda kalıyorum, ayrı ayrı pişirmek olmuyor, zira kendisi zaten ekmek ve şeker yemediğim için söyleniyor...sanki bu kadar sene yedim de ne faydasını gördüm ki...neyse yaşı bi hayli olduğundn saygımdan bişi demiyorum...zaten de misafir...artık 6sından sonra seyirle mi devam ederim ya da atakla mı başlarım bilmiyorum ama, seyire devam edebilirim herhalde...ekmek vs..yemiyorum çünkü halaaa...sadece meyve ve yağ konusunda balonu deldim...naısl dönerim bilemiyorum...hepinizi çooooooooooookkk özlediiiiim walla, bikaç gündür ara ara girip okuyabiliyorum, şimdi fırsat buldum da yazayım dediiimmm...beni özleyin anacıııııımmm
canım bence bi müddet seyir evrene 5+5 olarak devam et hem çabuk toparlarsıntekrar atak yapmana gerek de kalmaz