Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım bilgileri cumaya yetiştiremeyenleri listeye yazamıyolar çünkü bi hayli kabardı yarına yetiş gir tekrar en kısa sürede en fazla kilo verme rekoru sende zaten..idolsün

bu arada kilom 87...evdeki açık olmadığı için resim yükleyemedim.:84:

canım tickerı değiştirsene artık bize de motivasyon olsun

sence yenmeli mi peki?sorunun cevabı zaten senin yazında yer almıyo mu sevgili evimiçin? ayrıca bi başka kilo veremedim mesajınıza bi arkadaşımın(beberongo olabilir)yazdığı "acaba yanlış bişey mi var yaptığınız" mesajına aşağıdaki cevabı vermişsiniz hani ben pek sanmıyorum ama olur da okursanız kendinizle çeliştiğinizi görürsünüz..sizin yorumunuza göre gayet açık ve kısa bi liste olan ve yanlış yapmanın mümkün olmadığı diye ifade ettiğiniz diyette neden atak döneminde salatalık yediğinizi sorgulamalısınız..ha buna turşu sandım da ondan diyeceksiniz ama şüpheye düştüğünüz anda kitaba göz gezdirebilirsiniz..sevgiler..
ayrıca bu ifadeleriniz de kitabı ve forumu dikkatli okumadığınızı gösteriyo,halsizliğin ilk başlar normal olduğu kitapta yazıyo,ve sizce burda bu kadar başarıya ulaşmış olan insan hatalı diyet yaptığını düşünüyo olabilir mi?

arkadaşlar ramazanda dukan diyeti nasıl yapılır tavsiyesi olan varmı?
sevgili kristalbebek aramıza hoşgeldin..son günlerde nickini sıkça görüyorum çünkü forumun her sayfasını okuyorum,mesela 2 saattir de kaçırdığım 30 sayfayla uğraşıyorum ve bunun için emek ve vakit harcıyorum sana da tavsiye ederim..bakıyorum da sık sık aynı soruyu soruyosun sana cevap verildiği halde haberin bile yok sanırım isteğin yazıldığı anda cevabı almak zira sorundan sonra cevap verilmiş mi diye okuyup zaman harcamak bile istemiyosun..ama biz harcıyoruz dimi?sana şu an bu eksiğini belirtmek bile zaman benim için zaman kaybı,son 30 sayfanın yinelen sorular yüzünden kabarmış olması ve okuyacak daha çok şeyin olması da zaman kaybı bilmem anlatabildim mi?bu diyeti gerçekten yapmak istiyorsan sana tavsiyem sen de biraz zaman kaybet..sevgiler..

walla cnm bence de negatif etki var yaa ben bu poğoça kek olaylarına girdiğimden beri alıyorum ancak aldığımı verebiliyorum

sence de büyük bi yanlışlık yok mu? tavsiyem kitabı oku olmadı ufak bi google araştırması yap..salatanın atak döneminde yeri olmadığını okuduğun ve araştırdığın zaman göreceksin..sevgiler

canım ben bahsetmiştim 5+5 te yumruk ne şekilde işe yarayacak diye ama dediğin gibi sonuca varamamıştık..sadecaya sormuştum ben yanlış hatırlamıyorsam 2+2 yaptım demişti..

bak fiyonacım yazılarını sıraladım,senin diğerlerine nazaran biraz daha çabaladığını görüyorum en azından..ama şu var ki 1.si 2/0 kitaptan anlamamış unutmuş bile olsan daha 2 gün evvel busonolsun ile kritiğini yapmıştık onları okusan bile ne demek olduğunu anlayabilirdin..2.si burdaki herkes aynı sorulara 1000 kez cevap verdi ama artık 1001.kez de tepeler atmaya başladı sorun ondan kaynaklanıyo,kitabın rehber kitap aklına takılınca aç oku baktın hala net değil burdan sor zaten sana cevap vermeyen olmaz..3.sü 28 sebze ile ilgili sorduğun soruya cevap verildi anlaşılan ki sen sorundan sonra cevap verilmiş mi diye okumamışsınbile..ben yine cevap vereyim burdan her saatte yiyebilirsin demek neticede öğünlerini günün her saatinde yiyebilme özgürlüğün var demek,ama her öğünde yemeyin dediğindeyse en azından 1 öğünde sebze tüketmemen gerekiyo demek..yaklaşımından en azından şu yeni gelen kalabalığından kalıcı olan kısma geçeceğini umut ediyorum..sevgiler

sorma artık pes diyorum yakında pc den kitabı taratıp link vericem ındırecekler o olacak
aa link indirmek zor canım linki nerde bulacaklar,nasıl indirecekler sonra onu kim okuyacak burda hazır soru sorup hemen cevap almak varken kim niye uğraşsın bunla

canım bence bi müddet seyir evrene 5+5 olarak devam et hem çabuk toparlarsıntekrar atak yapmana gerek de kalmaz

canım az önce sana cevap yazmıştım bi oku..sen kitabının olmadığını ve salatalık filan da yediğinden bahsetmiştin anlaşılan o ki kitabı almışssın bu çok sevindirici..ama hataların artmış kilo verememenin nedeni olabilir sana tavsiyem en azından mantığı kavrayana kadar risk almadan gitmen..mesela baharat hususunu net anlamamışsın kullanmayıver 1 gün tekrar oku burda sor ona göre hareket et ve emeğini riske atma

nedir bu azarlar gibi cevaplama? Kitabı okumadıgımı nereden biliyorsunuz?????? Kitabın çelişkili oldugunu kabul etmiyormusunuz yani??? Ben burada kilo verenlere herhangi bir sekilde birsey soyledim mi? Hata yapıyorlar dedim mi yada hangi cumleme gore bunu soyluyorsunuz????Salatalık turşusu ile salatalığı aynı kabul etmek cok ölümcül bir hata mı? Öyle bile olsa ben burada hata yapıp yapmadıgımı soruyorum zaten. Okuyup da kafamda açık omayan yerleri soruyorum. Hata ettiysem afedersiniz. Cevap veren var mı diye canım cicim ile şişmiş sayfaları takip etmekten usanmıyorum siz dustugum çelişkiyi sanki ayıp birsey yapmışım tarzında cevaplıyorsunuz....

1 günde kaçırdığım 30 sayfayı okuycam diye canım çıktı,2 saatim gitti başım ağrıdan çatladı ama okudum mu okudum..ha arada tekrar tekrar sorulan gereksiz sorular olmasa daha az sayfa olurdu dimi?ama ben napıyorum belki faydalı bi bilgi yakalayabilirim diye pes etmeden okuyorum.ben de insanım benim de canım var hemen soru sorup hazır cevap veren birilerini yakalamak varken aptal mıyım neyim neden 2 saatimi harcıyorum ki dimi?ben de gidip spor yapabilirim bu sürede hem zayıflarım bari neden yapmıyorum ha neden?neden hazıra konamıyorum ben?:84:

keşke bu cevabı cevaplarımı biraz daha okuduktan sonra verseydin......

Yanlış anlamamak icin soruyorum : her soru soran hazır konmak icin mi soruyor? çok beylik sorular soruldugunu kabul ediyorum ancak her soru sorana bu sekilde yaklaşmanızı yadırgıyorum.

oooh ne guzel sana ıyı bır 3 gun dılıyorum.tadını cıkar

valla bilmem ben zaten bununla basladıgım ıcın anlayamadım.ama sonucta kılomda azalma oluyor.haaayulaf yeseydım daha fazlamı vereektım az mı verecektım bılmem valla

siz buna azarlama diyosanız artık ben ne desem boş..bu sizin yazınız:
evimicin kullanıcısından alıntı
bugun bu diyete başladıgımı yazmıştım. kitap yoktı tabiiki elimde. internette okuduklarımda atak doneminde salatalık serbest demişler. ben de bugun 3-4 salatalık yedim. kitabı aldım ve bu atak donemindeki listede salatalık yok turşusu var. yanlış birşey yapmışmıyımdır? salatalık yememek mi lazım?

kitabın olmadığını yazan sizsiniz,salatalık yedim diyen sizsiniz,yememem mi lazımdı diyen yine sizsiniz? yasak bişeyin yenmemesi gerektiğni ve bunun ilk başlangıç için bi hata olup olmayacağını sorgulayan da sizsiniz..salatalık ile turşuyu aynı kabul etmenin ölümcül bi hata olduğunu düşünen ben değilim..kaldı ki siz ikisini aynı olduğunu düşünerek hareket etmemişsiniz,internetten bulduğunuz bilgi doğrultusunda hareket etmişsiniz..hata yapıp yapmadığınızı sormuşsunuz ve bunun atak dönemi için hata olduğunu söylüyorum cevap veriyorum ama siz azarladığımı söylüyosunuz..ortada af dileyecek hatalı bi durum da yok boşuna alınganlık göstermeyin..kitabı yeni almışsınız kitabın çelişkili olduğunu ben de kabul ediyorum kitaptaki çelişikliği belirten ve netleştirmek isteyen tek soru az önce baharatlar konusunda geldi sizden ve ben naçizane ona da cevabımı yazdım..canım cicim ile şişmiş dediğiniz sayfalarda cevaplar yer alıyor zaten takip etmekten usanmıyo olmanız da gayet güzel ama ben sizi ayıplar nitelikte cevap yazdığımı düşünmüyorum kusura bakmayın

sevgili saksmavisi ne güzel yazmışsın. İstatistik koymuşsun resmen ortaya. Tebrik ederim.
Sen yumruk yaptın mı peki? 5+5ten 1+1e döndüm ben, yumruk etkili olsun diye. Onun da biraz etkisi oldu sanırım bende göbeğim küçüldü ama regl bitene kadar tartılmicam dedim. Net sonucu henüz bilmiyorum. Canım dukanistim, çok faydalı oldu gelişin ben sadeca ablanın 2+2 yaptığını bilmiyordum mesela

ne iki kilocuğu cicim.60 ı göreli hafta oldu.ben güçlendirmedeyim.yani kıdemim arttıhadi kızlar peşimden gelin çok güzel buralarbeklerim hepinizi

aaa ne ayıp ya kandırıyosun bizi tickerını değiştirseneee :)))
güçlendirmede bize tavsiye edebileceğin bir şey var mı peki, dikkatini çeken? Şöyle yaptım kilom arttı ya da şöyle olunca daha rahat etti bünyem diye. İlk meyve nasıldı? :))
bi de ödül yemeği yaptıysan sonrasında kaç kilo çıktın ve fazla çıktıysan ilerleyen zamanda tekrar 60a indin mi mesela? :)))
ayy güçlendirme yaa tebrik ederim süpppper sevindim valla darısı başımıza!!! bu kupa sanaaa
ve tebii ki kadehlerimizi sana kaldırıyoruz (içinde yeşil çay var malum ben daha seyirdeyim )

hele şu sirkeli soğan tarifi kimindi hatırlıyamadım onun sayesinde en yavan etler bile ziyafet oldu bana.sağolsun arkadaş çok işe yaradı.

beniimdiii beniim beniiimmm
ay çok sevindim afiyet olsun beğenmeniz çok hoşuma gitti efeeemmm

hayır ben kitabın çelişkili olduğunu kabul etmiyorum. Canım cicimli sayfalarımızı seviyorum. Ben okumaktan usanmadım, ipeksirin falan dönemlerini bile okudum ben
hatta onlar yulaf kepeği meselesinde hayvanlara yem verilen yerlerde bulursunuz sözünü duyunca meeeliyolardı birbirlerine
meee meeee

sen sor sana feda olsun. :)

kilo kaybında aşağı doğru bi grafik varsa sorun yok ehehe
teşekkürler cevap için :)))

keşke bu cevabı cevaplarımı biraz daha okuduktan sonra verseydin......

canım ben zaten tüm cevapları okuyarak yazıyorum okumadığım tek satır yok ve artık okumaktan beynim uçtu..gerçekten benim yanlış ifade ettiğimi düşündüğün bişey varsa belirtir misin lütfen aydınlamayan bi husus kalsın istemem

Yanlış anlamamak icin soruyorum : her soru soran hazır konmak icin mi soruyor? çok beylik sorular soruldugunu kabul ediyorum ancak her soru sorana bu sekilde yaklaşmanızı yadırgıyorum.

her soru soran değil ama şu son 2 haftada neredeyse her soru soran..forumun son 100 sayfasına bi göz at neler göreceksin?özellikle şu son günlerde,biz de bunun eleştirisini çokça yapıyoruz zaten ordan da haberdarsındır az çok..ama yaklaşımımız genel olarak her soru sorana böyle değil bunu farkedebilirsin ama bu aralar öyle bi durum var ki 2 satır üstte sorduğu soruya ait bi cevap varken aynı soruyu sorabiliyo,cevap verilmiş mi diye baklıyo aklına esince gene giriyo yanı soruyu yazıyo..sitemimiz bunlara,tabi onların yanı sıra her yeni gelen gümbürtüye gidiyo olabilir de gerçekten burda olmak isteyenler de hal tavır ve sorularıyla kendini belli eder zaten

haydı kızlar ben cıkıyorum.yaa bıde bu sn arkadasımıza cok yuklendık sankı yaaa.evimiçin sende kurcalama cok.bak coook sınırlenmıs bu kızlar

Son düzenleme:
rica ederim canımcım.siz onca seye cavap erırken
bencede kılom azaldıgı ıcın sorun yok.

ehehehe smile a bak çok güldüm yahu
dimi dimi nelere cevap vermedi ki bu forum hey gidi hey :)))
efenim vereceğiniz 2.5 kiloluk maratonda size başarılar dilemek istiyorum
zorlu bi dönem olacak belli ki, saygılar

valla canım baktım olmuyo böyle sıraladım walla alt alta istatistik olsun diye..ben henüz yumruk yapmadım canım artı yada eksi yönünde sürekli bi oynama var bende henüz duraklama yok,hem vuvucum çağırma öyle kötü şeyleri dedi bana olunca sorarsın dedisahi vuvu nerelerde?
sadecaya sormuştum ben acaba o nasıl yaptı diye işte yine yanlış hatırlamıyorsam hiç 5+5 yapmamıştı 2+2den önce yine farklı bi düzen denemiş en son 2+2yle devanm etmiş..
ya bide bende şöyle bi durum var tickerdaki rakamın altını göremedim henüz 1 haftadır reglim gecikti artıyorum azalıyorum kendi kendine oynuyo kilom..bi de şu yulaf kepekli kek poğoça filan yaramadı bana sanırım yaa..onlardan sonra hiç düşüş görmedim
bu arada ipeksir dönemini ben de okudum yaa onlar da çok alemmiş hatırlıyorum meleme muhabbetlerini

bende de öyle oldu regl dönemimde bi artıyorum bi azalıyorum ama ne oynama.. bi gün 61.4 çıkıyorum bi gün 60.1
şimdi reglim ben, sanırım reglden sonra düşücem sen de regli bekliyosun galiba
ay ben de soruyorum vuvuuyu kimse bilmiyo özledim valla ama sana katılıyorum şu kek poğaça işleri bana da yaramadı, anneme yapıyorum diyodum ya sonra ben de dadandım ondan sorna hiç düşüş görmedim sonra baktım ki amanın ben napıyorum bi de yakınıyorum gitmiyo diye meğersem ben aspartamı fazla kullanıyomuşum. Hemen bıraktım, üstüne regl oldum artık göbeğime yukardan bakınca biraz daha mesafe görebiliyorum yerden

yumruğu ben regl sonrası gidişata bakarak yapıcam veya yapmicam. yumrukta 2+2 dediğin seyrin gidişatını mı değiştirmek yoksa 2 gün saf protein 2 gün protein sebze yapıp sonrasında 5+5e devam etmek mi? Burada 5+5e dönen arkadaşlar var, ben nasılsa 1+1 e döndüm benim 4 günlük atak işimi görür de, onlar takılırsa fikrmiz olsun seni bulamazsak diye soruyorum :)))
benim okul tatil ya, ben rahatça dolanıyorum çünkü buralarda.
ayrıca kepek muhabbetleri bu ara yine döndü hayvan yemine benim de meleyesim geldi
meeee meeee
sen ne kullanıyorsun kepek konusunda?

yaa vuvuyu sorup duruyorsunuz kız dedi ya tatilde olacam diyeee aaa:76:

canım ben net ifade edememişim sanırım yanlış anlama olmuş..sadeca da 100 küsur ile başlamış ya ona seyiri nasıl uyguladığını sormuştum? o da 2+2 yaptım dedi..2 gün saf protein+2 gün sebze-protein..yani kendisi öyle bi yöntem kullanmış seyir için..5+5 hiç yapmamış bide 2+3 gibi bişey yaptım bi süre dedi şimdi tam hatırlamıyorum ne desem yalan..ama tek bildiğim kitap dışı farklı rakamlar ile hareket ettiğiydi..2+2 devam ettiği için 4 günlük yumruk onda işe yarar yani
sen baya bi incelmişsin o halde canım hele bi reglin geçsin de ona göre yumruğa karar verirsin..bence regliden sonra yumruğa bile ihtiyacın kalmayabilir düşüş başlar..
bana sorun olabilirse her zaman sorabilirsin canım ben bazen giriş yapmadan okuyabiliyorum çok birikmesin diye ama hepsini okuyorum görünce hemen online olur cevap veririmben de kepekte ru-sheim kullanıyorum canım seninki de o sanırım..ya bunun 3lü promosyon paketi vardı yulaf kepeği-buğday kepeği-buğday ruşeymi onu aldım 3ünden karıştırıp poğoca yapıyorum ya buğday kepeği yada ruşeym ıslanınca acılaşıyo bi acımsılık var poğoçalarda ama yulaftan değil onu biliyorum tek başına onla yapınca olmamıştı..bi şüphem de kuru maya acılaştırıyo olabilir mi diye bilemedim..bide kesin olan bişey var ki bu 3lü karışımın poğoçası bende acaip gaz yapıyo ağrıdan ölücem sanıyorum off son yazıları da görünce dertlendim şu kepek konusunda

bu yaptığım yulaf kepeği buğday kepeği almadım daha...yarın fırsat bulursam alıp foto.yüklerim
az olduğundan her zaman yiyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…