Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaa ne ayıp ya kandırıyosun bizi tickerını değiştirseneee :)))
güçlendirmede bize tavsiye edebileceğin bir şey var mı peki, dikkatini çeken? Şöyle yaptım kilom arttı ya da şöyle olunca daha rahat etti bünyem diye. İlk meyve nasıldı? :))
bi de ödül yemeği yaptıysan sonrasında kaç kilo çıktın ve fazla çıktıysan ilerleyen zamanda tekrar 60a indin mi mesela? :)))
ayy güçlendirme yaa tebrik ederim süpppper sevindim valla darısı başımıza!!! bu kupa sanaaa
ve tebii ki kadehlerimizi sana kaldırıyoruz (içinde yeşil çay var malum ben daha seyirdeyim )

beniimdiii beniim beniiimmm
ay çok sevindim afiyet olsun beğenmeniz çok hoşuma gitti efeeemmm
.

ayıp bana valla;ama geçengün uğraşdım beceremedim sonrada üşendim galiba.neyse bi daha uğraşırım tickerimi değiştirmeye.ödül yemeğim rakılı mangallı bi akşam yemeğiydkorka korka bi kaşık barbunya yedim bide kavun ama onu abarttım.sabahı 700 gr fazlam vardı ama ertesi gün normale yani 59 900 e döndüm.sabahları yine seyirdeki gibi krep falan yiyorum.arada bir meyve bide salata arttı hayatımda canım yağlı şeyler istemiyor.şimdilik alıştıra alıştıra gidiyim.pilava başlamadım başlarsam sonu yok en zayıf noktam.ekmekde yemiyorum

• .bu haftadan sonra sabahları 1 dilim kepek ekmek yerim artık.değişiklik olursa paylaşırım tabii.soğanlı tarifine tekrar teşekkürler.kocama bile yedirdim.

seyirdekiler bardağa yeşil çay koysun ben istediğimi içiim bu hafta tahlillerimi tekrar yaptırıcam asıl o zaman görücez geçen aya göre neler değişti hepsini paylaşırım

arkadaşlar hepinize ii akşamlar ben kaçıyorum başım ve gözlerim çoook ağrıdı..eksili sabahlar görme ümidiyle..öptüm sizleriii

doğru yaa..ayyy kafa mı kaldı artık yolita vallahi başım ağrıyo artık forumu okurken

haklısın canım

benim ru-sheim kepeğimin daha unumsu yaa..içinde var buna benzer bişeyler ama çok çok az

çünkü o degirmende ögütülmüş ama unu kepeginden ayrılmamış yulaf ! yani tam tahıllı yulaf unu ! bize yulaf kepegi diye kakalıyorlar..!! ne ayıp resmen yalan mal arzı bu. şşikayet etmek lazım. kızdım...
iyi geceler canım..

ayy canım sağol güzel açıklamaların için doğr 2+2 gibi sistemde 4 günlük yumruk işe yarar. İnşallah reglden sonra eksilerimizi paylaşırız birbirimizle :)))
sana da başaarılar diliyorum canım benim, verdiğin güzel bilgiler için sağol
bu arada kepek mevzusu kafama takılan tek şey benim bu aralar, hemen şu ru-sheim inki bitsin istiyorum gözüm görmesin istiyorum valla

özgül ablacım, sağol uğraşların için. En azından gördük artık yulaf kepeğinin ne olduğunu :)))
sağolasın tekrar, kırmadın beni paylaşmışsın fotoğrafları, bize bu kıymetli bi bilgi oldu :)))

• oo işte bu bilgiler de altın kıymetinde bizim için. kalsınn tikırın yaa nolucak takılıyorum ben :))
    ben sanırım ekmek yememeye devam edicem nişastalı ürün olarak da baklagil eklemeyi düşünüyorum diyetime. Salataları biraz arttırırım işte. Tatlıyı hayatımdan çıkarttım zaten nadiren tüketirim büyük ihtimal çünkü dediğim gibi karatay diyeti ve taş devri diyeti kitaplarını okurken yeterince bilgi sahibi oldum onların vücudumuzu nasıl yaşlandırdıkları konusunda. Üstüne mehmet öz'ün kitaplarının serisini bitirdim, yetti bana :)))
    ama kuruyemiş eklicem sanırm ben güçlendirme evreme 3 günde bir falan.
    çok teşekkürler bu paylaşım için :))))

arkadaşlar hepinize ii akşamlar ben kaçıyorum başım ve gözlerim çoook ağrıdı..eksili sabahlar görme ümidiyle..öptüm sizleriii

iyi akşamlar canım, inşallah sen de eksilerle uyanırsın kalıcı olarak :)))

resim kalitesi düşük olabilir kepeğim aynı küçük küçük saman parçacıklarını benziyor çok küçük...ince elekten eledim

ellerine sağlık ablacım, ne demek kalitesi düşüük gayet güzel gözüküyo kepekler, emeğin için teşekkürler :)))

yolandammmmmmm şikayet etmekte üstüme yoktur herkesi her yere şikayet ederim bıktım yolsuzluklardan çünkü bunu da şikayet etme görevini üstlenirim hemen!!!

bu arada babam bilgisayara çöreklenmiş durumda yine, cevap yazmakta gecikiyorum, kusuruma bakmayınnnn
    tekrar yazamazsam iyi geceler hepinize, eksilerle uyanın hepiniz innnnşallah en az -600 :)))
    hepinizi seviyorum

sen yine 2 kutu almışsın yA BEN 4:95:

iyi geceler hatunlar. atağmın 3. günüde kaçamaksız süper bitti şükür.bugün yazılanları hep okudum .kim dedi hatırlamıyorum ama yeşilçayın öneminden bahseden arkadaşa teşekkür ediyorum.yatmadan önce aklıma geldi. sanırım hepde aklıma gelir bundan sonra.bu aradaa bi liste olayı mı var? ne listesi bu:44::44: kilo verme listesiyse benide yazın. yoksa cuma yarışması tarzı bişey burda da mı var.uyuyup uyanalımm zayıflayalım inşallah yaa.

kızlar yulaf kepeğini nereden alıyorsunuz istanbulda
Yarın mısır çarşısı ve fatih civarında olacağım bilen varsa yardımcı olabilir mi acil fazla vaktim olmuyor nete girmeye bugüne kadar ruşeym aldım ben şimdi bitti
Diyorum ki ramazanda yulafla ekmek yaparım en azından
Şimdiden teşekkürler cevap bekliyor ve sizi öpüyoruuuummmm

selam kızlarrr yahu tatildeyim 2 gündür okuyamamıştım neler olmuş neler,yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz gerçi bende pek eski sayılmam ama ben bu diyeti yapmaya karar vermeden önce topiğin 1500 sayfasını okumuştum baştan sona usanmadan,sorduğunuz soruların birçoğu defalarca cevaplanmış o yüzden kızsanızda kızlar haklı bu arada tatilde cozuttum resmen,günde sabah öğleyi toplasam 3 saati aşkın yüzüyorum ama neler yiyorum bir bilseniz :18: :18: yazmaya utanıyorum valla ama son 2 günüm tatilde yarından itibaren saf pro yapmaya karar verdim en azından gidince tartıda çıktığımda şok yaşamayım gelmeden önce +1 kilo artışım vardı zaten şimdi +2 olsa yandım vallaha hedefe 2 kilo kalmıştı ama tatil bozdu işi napalım biraz atakla düzeltirim durumu diye düşünüyorum, 3 haftada verdiğim kiloyu 3-4 günde alacaksam zaten yağdan vermemişimdir :44:
Birşey danışacam size,şimdi ben tatilden önce 5+5 yapıyordum tatilden sonra 1+1 yapıp kilo vermem durduğunda 5+5 e geçeyim diyorum,sizce ne yapmalıyım :26:
Bu arada yulaf kepeklerim bitmişti,ru sheim markasının yulaf kepeğinin tam tahıllı yulaf unu olduğundan bahsetmişsiniz,kesinlikle katılıyorum,birde rossmandan deniyecem ordakiler yurtdışından geliyor diye biliyorum
Hepinize bol eksili günlerrr

ablam aşkolsun o an cevrımiçi olanları yazdım.o sırada forumda savaş vardı ayol yolyi delırttıler. ortam yumuşasın dıye önce çevrımiçi olanları yazdım.sonra tum dukancıları. kırılmayın unutur muyum ben sızı.herkesı cağırdm

cınom benım.adını okuduğumda aklıma eti cini getıren arkadaşım.bız de senı çoook özledık

geldıgımden berı yazılanları okuyorum kusucam sımdı bıtmedı sayfalar.böööh geldı ya bu ne ya.beynım döndu.kızlar bugday kepeği kalmamış mıgrosta gıttım ama hatunların hepsi kapışmış

Son düzenleme:
aynen be melodım nedır bu çektıgımz

çok sıkılıyorum gerçekten kitabı tekrar tekrar okuyorum 107.sayfada diyorki kilo alma eğilimi olan kişinin 2yada 3ay boyunca ayda 3kilo hesabıyla hedeflediği kilo 15kg olsun bu dönemdeyse aylık kilo kaybı inişe geçerek 2 hatta 1,5 kilo civarında sabitlenebilir bu kişiler için soru basittir oyuna devam etmelimi?yanıt çoğu zaman hayır olur bir tıp doktorunun önerisinin söz konusu olduğu diyabet tehlikesi ciddi ve tedavi edilemeyen eklem iltihaplanmaları gibi durumlarda yada zorlayıcı bir kişisel nedenin bulunduğu hallerde elde edilmiş sonuçları tehlikeye atmamak için ısrarcı olunmaması ve bu süreçten faydalanılarak inilen kilonun korunmasının sağlanması tercih edilir daha ilerde organizmanın kendini toparladığı bir dönemde yeniden diyete dönülerek başlangıçta belirlenen hedefe ulaşmak mümkündür yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…