yaa vuvuyu sorup duruyorsunuz kız dedi ya tatilde olacam diyeee aaa:76:
bu yaptığım yulaf kepeği buğday kepeği almadım daha...yarın fırsat bulursam alıp foto.yüklerimEki Görüntüle 231690 Eki Görüntüle 231691 Eki Görüntüle 231692
az olduğundan her zaman yiyemedim.
benim ru-sheim kepeğimin daha unumsu yaa..içinde var buna benzer bişeyler ama çok çok az
doğru yaa..ayyy kafa mı kaldı artık yolita vallahi başım ağrıyo artık forumu okurken
benim ru-sheim kepeğimin daha unumsu yaa..içinde var buna benzer bişeyler ama çok çok az
canım ben net ifade edememişim sanırım yanlış anlama olmuş..sadeca da 100 küsur ile başlamış ya ona seyiri nasıl uyguladığını sormuştum? o da 2+2 yaptım dedi..2 gün saf protein+2 gün sebze-protein..yani kendisi öyle bi yöntem kullanmış seyir için..5+5 hiç yapmamış bide 2+3 gibi bişey yaptım bi süre dedi şimdi tam hatırlamıyorum ne desem yalan..ama tek bildiğim kitap dışı farklı rakamlar ile hareket ettiğiydi..2+2 devam ettiği için 4 günlük yumruk onda işe yarar yani
sen baya bi incelmişsin o halde canım hele bi reglin geçsin de ona göre yumruğa karar verirsin..bence regliden sonra yumruğa bile ihtiyacın kalmayabilir düşüş başlar..
bana sorun olabilirse her zaman sorabilirsin canım ben bazen giriş yapmadan okuyabiliyorum çok birikmesin diye ama hepsini okuyorum görünce hemen online olur cevap veririmben de kepekte ru-sheim kullanıyorum canım seninki de o sanırım..ya bunun 3lü promosyon paketi vardı yulaf kepeği-buğday kepeği-buğday ruşeymi onu aldım 3ünden karıştırıp poğoca yapıyorum ya buğday kepeği yada ruşeym ıslanınca acılaşıyo bi acımsılık var poğoçalarda ama yulaftan değil onu biliyorum tek başına onla yapınca olmamıştı..bi şüphem de kuru maya acılaştırıyo olabilir mi diye bilemedim..bide kesin olan bişey var ki bu 3lü karışımın poğoçası bende acaip gaz yapıyo ağrıdan ölücem sanıyorum off son yazıları da görünce dertlendim şu kepek konusunda
bu yaptığım yulaf kepeği buğday kepeği almadım daha...yarın fırsat bulursam alıp foto.yüklerimEki Görüntüle 231690 Eki Görüntüle 231691 Eki Görüntüle 231692
az olduğundan her zaman yiyemedim.
ayıp bana valla;ama geçengün uğraşdım beceremedim sonrada üşendim galiba.neyse bi daha uğraşırım tickerimi değiştirmeye.ödül yemeğim rakılı mangallı bi akşam yemeğiydkorka korka bi kaşık barbunya yedim bide kavun ama onu abarttım.sabahı 700 gr fazlam vardı ama ertesi gün normale yani 59 900 e döndüm.sabahları yine seyirdeki gibi krep falan yiyorum.arada bir meyve bide salata arttı hayatımda canım yağlı şeyler istemiyor.şimdilik alıştıra alıştıra gidiyim.pilava başlamadım başlarsam sonu yok en zayıf noktam.ekmekde yemiyorum
.bu haftadan sonra sabahları 1 dilim kepek ekmek yerim artık.değişiklik olursa paylaşırım tabii.soğanlı tarifine tekrar teşekkürler.kocama bile yedirdim.
seyirdekiler bardağa yeşil çay koysun ben istediğimi içiimbu hafta tahlillerimi tekrar yaptırıcam asıl o zaman görücez geçen aya göre neler değişti hepsini paylaşırım
arkadaşlar hepinize ii akşamlar ben kaçıyorum başım ve gözlerim çoook ağrıdı..eksili sabahlar görme ümidiyle..öptüm sizleriii
resim kalitesi düşük olabilir kepeğim aynı küçük küçük saman parçacıklarını benziyor çok küçük...ince elekten eledim
Doğrudan cevap alamasamda okuduklarımdan anlıyorum ki ruşeym markasıyla aldığımızı kullanamayacağız. ben de sanki fırın açacakmışım gibi 2 kutu almıştımçöpe gidecek yani. acaba bu yuzden mi hiç eksim yok????
bende kahve delisiyim ama beni kimseler hatırlamamış bende kendi kahvemi kendim yaptım
alınma berkminecim benide kimsecikler hatırlayıpta çağarmadı kahveye ama çok görmüyom ben bu aralar kızlarımızı soru yağmurlarıyla psikopata bağladılar valla hepsi bi asabi oldular varmayalım üstlerine
beraber çıldırırız bugün 3.gün tık yok tartıda
çıtırrrrlar selaaaaammm, yahuu oku oku bitiremediiiim, misafirim burada haala, ayın 6 sında dönecek...benim dukan dukanlıktan çıktı sanırsam ama 65 te sabitledim kiloyu...yemekleri yağlı yemek zorunda kalıyorum, ayrı ayrı pişirmek olmuyor, zira kendisi zaten ekmek ve şeker yemediğim için söyleniyor...sanki bu kadar sene yedim de ne faydasını gördüm ki...neyse yaşı bi hayli olduğundn saygımdan bişi demiyorum...zaten de misafir...artık 6sından sonra seyirle mi devam ederim ya da atakla mı başlarım bilmiyorum ama, seyire devam edebilirim herhalde...ekmek vs..yemiyorum çünkü halaaa...sadece meyve ve yağ konusunda balonu deldim...naısl dönerim bilemiyorum...hepinizi çooooooooooookkk özlediiiiim walla, bikaç gündür ara ara girip okuyabiliyorum, şimdi fırsat buldum da yazayım dediiimmm...beni özleyin anacıııııımmm
e zeynep abla sen bugün yoktun ki burada. Berrincim zavallım kimi online gördüyse ona yazdı gelin kahve içelim diye
oooh be bebeğim agzına sağlık.hatta sonradan herkesı davet ettım dıyorum sen de soyle duysunlar canım benım
ay ne kızıcam delisin tabi ki yoly dicen.:76::76: sizin yüzünüzden evdeki kıza da yoliiiii kızım aşkım diyorum eve gelince oda alıştı zilli
uuuu ben üstüme rahat bişiler giyip gelim beybüüüüüüüüüüü
ablam bizi anladı ablammm valla hala biri ramazanda nasıl yapılır diyo kaç kere yazdı berrin burda . geliyo soruyo. cevabı okumadan geldii topige dönüyo. geri geliyo. bi daa bakıyo bu arada geçmişi okumak yok. yine geliyo aynı soruyu soruyo üçtür. allahım ya sen bana sabır ver
valla kuzum artık başka dıl konuşuyorum uzaylıyım heralde dıyorum
aynen be melodım nedır bu çektıgımz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?