geldıgımden berı yazılanları okuyorum kusucam sımdı bıtmedı sayfalar.böööh geldı ya bu ne ya.beynım döndu.kızlar bugday kepeği kalmamış mıgrosta gıttım ama hatunların hepsi kapışmış
çok sıkılıyorum gerçekten kitabı tekrar tekrar okuyorum 107.sayfada diyorki kilo alma eğilimi olan kişinin 2yada 3ay boyunca ayda 3kilo hesabıyla hedeflediği kilo 15kg olsun bu dönemdeyse aylık kilo kaybı inişe geçerek 2 hatta 1,5 kilo civarında sabitlenebilir bu kişiler için soru basittir oyuna devam etmelimi?yanıt çoğu zaman hayır olur bir tıp doktorunun önerisinin söz konusu olduğu diyabet tehlikesi ciddi ve tedavi edilemeyen eklem iltihaplanmaları gibi durumlarda yada zorlayıcı bir kişisel nedenin bulunduğu hallerde elde edilmiş sonuçları tehlikeye atmamak için ısrarcı olunmaması ve bu süreçten faydalanılarak inilen kilonun korunmasının sağlanması tercih edilir daha ilerde organizmanın kendini toparladığı bir dönemde yeniden diyete dönülerek başlangıçta belirlenen hedefe ulaşmak mümkündür yazıyor
BENDE CUMARTESİ carrefour DAN ALDIM TESADÜFEN GÖRDÜM 2TL
evet canım ya ben de sadce seyır kısmını en az 5-6 kez tekrar okumuşumdr.sasırdm napıcağımı5+5 de işe yaramazsa 2/0 a bakıcam en son çare
hmm evet 2/0 baya bi şaşırır metabolizma heralde aslında mantıklı gibi şu 5+5 ne işe yarayacak bakalım aslında güçlend,rmede veren arkadaşlarda vardı sanırım kim olduğunu unuttum ama öle hatırlıyorum
melodım canım ben de kaçayım artık.gözlerım ağrıdı geçmişi okumaktan Yatayım artık yarın görüşrüz -lerle uyanman dılegıyle. dukancılar hepınıze ıyı geceler bol eksılı gunlere uyanın öpüyorum hepınızı
iyi geceler canım evet aynen benimde taktım gözlükleride :) sanada - li sabahlar inş
ablam aşkolsun o an cevrımiçi olanları yazdım.o sırada forumda savaş vardı ayol yolyi delırttıler. ortam yumuşasın dıye önce çevrımiçi olanları yazdım.sonra tum dukancıları. kırılmayın unutur muyum ben sızı.herkesı cağırdm
çok sıkılıyorum gerçekten kitabı tekrar tekrar okuyorum 107.sayfada diyorki kilo alma eğilimi olan kişinin 2yada 3ay boyunca ayda 3kilo hesabıyla hedeflediği kilo 15kg olsun bu dönemdeyse aylık kilo kaybı inişe geçerek 2 hatta 1,5 kilo civarında sabitlenebilir bu kişiler için soru basittir oyuna devam etmelimi?yanıt çoğu zaman hayır olur bir tıp doktorunun önerisinin söz konusu olduğu diyabet tehlikesi ciddi ve tedavi edilemeyen eklem iltihaplanmaları gibi durumlarda yada zorlayıcı bir kişisel nedenin bulunduğu hallerde elde edilmiş sonuçları tehlikeye atmamak için ısrarcı olunmaması ve bu süreçten faydalanılarak inilen kilonun korunmasının sağlanması tercih edilir daha ilerde organizmanın kendini toparladığı bir dönemde yeniden diyete dönülerek başlangıçta belirlenen hedefe ulaşmak mümkündür yazıyor
herkese günaydın kızlar...
şu an kahvaltı yapıyorum. erken kalkalım ki meto erken çalışsın. bugün tartıda güzel bişi gördüm ama yarına kadar bişidemem..sır
nanaaaaa yakaladım
hain köfte
yoksam 58 okka mı çektin 800lü 900lü gramlarda bile olsa
ehehehe smile a bak çok güldüm yahu
dimi dimi nelere cevap vermedi ki bu forum hey gidi hey :)))
efenim vereceğiniz 2.5 kiloluk maratonda size başarılar dilemek istiyorum
zorlu bi dönem olacak belli ki, saygılar
Bağırsak ameliyatlarından sonra daha hızlı iyileşmeyi sağlıyor.
Sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra iyileşme sürecini hızlandırdığı ortaya çıktı.
Londra`daki St. Mary`s Hastanesi`nde görevli bilim adamı Sanjay Purkayastha ve ekibi, sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra bağırsak hareketlerinin daha erken başlamasını sağladığını tespit etti.
Araştırmada, bağırsaklarının bir kısmı alınan 158 hastaya günde üç kez sakız çiğnetildi. Bu hastaların bağırsak fonksiyonlarının, hiç sakız çiğnemeyen hastalara göre, daha erken başladığını belirten bilim adamları, sakız çiğneyen hastaların diğerlerine göre daha erken taburcu edildiğini kaydettiler.
Deneklere günde 3 kez 5 ila 45 dakika şekersiz sakız çiğneten bilim adamları, iyileşme kriterleri olarak bağırsak hareketlerinin başlamasını ve bağırsak gazının çıkmasını aldılar. Bu tipik belirtilerin sakız çiğneyen hastalarda 1 gün erken görüldüğü tespit edildi.
ben diyet yaparken hiç kabız olmadım.tesadüfen dün bu nu gördüm netten bende çok sakız çiğneyen biri olarak belki doğrudur dedim ve siz arkadaşlara duyuraverem dedim gari :)
günaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
yediklerime dikat edemedim..60.9 +700 ama şişlik olduğuna eminim..çünkü sancıdan birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum dün topu topu 1 litre su anca içebildim..oda kıvarana kıvrana..
sabah kilom 68.100 geçen hafta 69.300 müş
günaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
yediklerime dikat edemedim..60.9 +700 ama şişlik olduğuna eminim..çünkü sancıdan birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum dün topu topu 1 litre su anca içebildim..oda kıvarana kıvrana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?