Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım ya ben de sadce seyır kısmını en az 5-6 kez tekrar okumuşumdr.sasırdm napıcağımı5+5 de işe yaramazsa 2/0 a bakıcam en son çare

evet canım ya ben de sadce seyır kısmını en az 5-6 kez tekrar okumuşumdr.sasırdm napıcağımı5+5 de işe yaramazsa 2/0 a bakıcam en son çare

hmm evet 2/0 baya bi şaşırır metabolizma heralde aslında mantıklı gibi şu 5+5 ne işe yarayacak bakalım aslında güçlend,rmede veren arkadaşlarda vardı sanırım kim olduğunu unuttum ama öle hatırlıyorum

melodım canım ben de kaçayım artık.gözlerım ağrıdı geçmişi okumaktan yatayım artık yarın görüşrüz -lerle uyanman dılegıyle.dukancılar hepınıze ıyı geceler bol eksılı gunlere uyanın öpüyorum hepınızı

evet canım bakalım 5+5 bıtsın bakalım sonra olmadı bunu denerız

iyi geceler canım evet aynen benimde taktım gözlükleride :) sanada - li sabahlar inş

herkese günaydın kızlar...
şu an kahvaltı yapıyorum. erken kalkalım ki meto erken çalışsın. bugün tartıda güzel bişi gördüm ama yarına kadar bişidemem.. sır

ay ben de dedim ama yine yaptılar valla alınganlıklarını

belki bu durum berrin için geçerli olabilir melodimiz canımız. seninki ne zamandır durdu? Bence dukan berrinin durumundaki birinden bahsediyor. Kimi insanlar çok zor kilo verir, verdikçe de kilo verişimiz yavaşlar ya, bu insanlarda çok çok daha zor ilerler süreç. Hastalıkları da falan varsa, işi zorlaştırmak yerine kilo sabitlenip sonra bir atakla yeniden metabolizmayı şaşırtıp bi 15-20 kilo daha verilebilir diyor. Yani bu çok kilolu insanlarda ve obezite durumu olup da zor kilo veren, hasta olan insanlar için yazılmmış bi durum. Üzerimize alınmasak iyi olur, ama berrin istisnai olarak bu gruba giriyo olabilir, bir baksın derim.

Berriniiimm huuu huuuu bi bak istersen duruma canım 5+5 yaramazsa bence güçlendirmeye geç artık sen de.
herkese günaydıııınnn
hani nerde elleri göremiyorum
haydi eller eller eller nırı nırı nımmmm
eksiler nerde eksiler?
kalkın ayol saat 7.30 oldu tartılma vaktiiiiii

nanaaaaa yakaladım
hain köfte
yoksam 58 okka mı çektin 800lü 900lü gramlarda bile olsa

yok şeker o kadar deel ama geçen cumartesi gördüüm kg nun 400 gr altını gördüm ve yarın ellisekiz okkayı da görürüm didim bakalım . ay bide regl olucam bi kaç güne ben yaa.. ümitlendim bak.. güçlendirmede kg veriliyor arkadaşlar bence de

günaydınnn kızlaaar:)tartılma sonuclarımızı yazayım oncelıkle.benım dun oldugu gıbı bugunde bır gramcık oynamam yok.yıne57.5diyor.eşimin ise 98.2 oldu.yahu bu adam daha pazartesı sabah 101.2kg idi

ehehehe smile a bak çok güldüm yahu
dimi dimi nelere cevap vermedi ki bu forum hey gidi hey :)))
efenim vereceğiniz 2.5 kiloluk maratonda size başarılar dilemek istiyorum
zorlu bi dönem olacak belli ki, saygılar

bencede zor ilerleyecek gıbı kalanı.cunku 2 gundur tık yok
ama sonucta gecen hafta 1.5 kılo verdım.hafta sonu her istediğimden azcık azcık yedım 500 gr gerı aldım.bu haftada 1 kılo verdım.hafta sonu yıne azcık tutabılırsem kendımı iyi olacak.

Bağırsak ameliyatlarından sonra daha hızlı iyileşmeyi sağlıyor.

Sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra iyileşme sürecini hızlandırdığı ortaya çıktı.

Londra`daki St. Mary`s Hastanesi`nde görevli bilim adamı Sanjay Purkayastha ve ekibi, sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra bağırsak hareketlerinin daha erken başlamasını sağladığını tespit etti.

Araştırmada, bağırsaklarının bir kısmı alınan 158 hastaya günde üç kez sakız çiğnetildi. Bu hastaların bağırsak fonksiyonlarının, hiç sakız çiğnemeyen hastalara göre, daha erken başladığını belirten bilim adamları, sakız çiğneyen hastaların diğerlerine göre daha erken taburcu edildiğini kaydettiler.

Deneklere günde 3 kez 5 ila 45 dakika şekersiz sakız çiğneten bilim adamları, iyileşme kriterleri olarak bağırsak hareketlerinin başlamasını ve bağırsak gazının çıkmasını aldılar. Bu tipik belirtilerin sakız çiğneyen hastalarda 1 gün erken görüldüğü tespit edildi.

ben diyet yaparken hiç kabız olmadım.tesadüfen dün bu nu gördüm netten bende çok sakız çiğneyen biri olarak belki doğrudur dedim ve siz arkadaşlara duyuraverem dedim gari :)

günaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
yediklerime dikat edemedim..60.9 +700 ama şişlik olduğuna eminim..çünkü sancıdan birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum dün topu topu 1 litre su anca içebildim..oda kıvarana kıvrana..

paylaşım için teşekkürler özgül abla. ben de bi ekleme yapim. sakız bazı bünyelerde deli gibi açlık yapıyo. misal ben.
bide tebrik edeyim seni geçen haftadan beri 1200 gr vermişsin harikasın

dünde ben bizim sakaleyn nerde acaba diyordum. hoşgeldin canım geçmiş olsun. sıcaklarda soguk soguk içeçekleri içinde üşütmek kaçınılmaz olabiliyor. su içemediin için şişkinliktir o dert etme. bende bu sabah 59,3 çıktım. yarın sabah ne çıkıcak çok merak ediyorum yaaa inşalla bol ksürlüde olsa artık ellisekiz okka çekerim

ufff cok sıcak.izmir daha bu saatte pişiyooorişe gitmek için cıkıyorum kızlar.dondugumde burda herkesın -li sonuclarını beklıyoruuum:)))

Son düzenleme:

gecmiş olsun yaaa dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…