eee demin evimizin gelini berrin yapmıştı kahve herkesi çagırdı glein diye sen duymadın mı kız.:76::76::76: hazıra konacaktın deliiii :76::76:hemde berirn yaptı berrin :76::76:
yoktu çünkü haziran ayı soguktu pikini sezonu yeni açıldı pikiniciler bastı topiki
Allaaaahhh.. Geliyorum berriiinnnn :))))
Allah canını almasın
yağmııııırrrrr ah o "hıh"ını yapmadan da geçmez, hadi gelin bizim ev boş berrin kahveleri diz tepsiye gel istanbula
yazdıgım da sen yoktun kız sen ne ara geldın.aaaa ayıp ettın gel ben yaparım sana turk kahvesı
slmlr ben bu cumartesi carrefourdan aldım buğday kepeği vardı ümraniyedekinde nuhun ankara 500gr ve 2tl
günaydınnn kızlaaar:)tartılma sonuclarımızı yazayım oncelıkle.benım dun oldugu gıbı bugunde bır gramcık oynamam yok.yıne57.5diyor.eşimin ise 98.2 oldu.yahu bu adam daha pazartesı sabah 101.2kg idi
bencede zor ilerleyecek gıbı kalanı.cunku 2 gundur tık yok
ama sonucta gecen hafta 1.5 kılo verdım.hafta sonu her istediğimden azcık azcık yedım 500 gr gerı aldım.bu haftada 1 kılo verdım.hafta sonu yıne azcık tutabılırsem kendımı iyi olacak.
Bağırsak ameliyatlarından sonra daha hızlı iyileşmeyi sağlıyor.
Sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra iyileşme sürecini hızlandırdığı ortaya çıktı.
Londra`daki St. Mary`s Hastanesi`nde görevli bilim adamı Sanjay Purkayastha ve ekibi, sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra bağırsak hareketlerinin daha erken başlamasını sağladığını tespit etti.
Araştırmada, bağırsaklarının bir kısmı alınan 158 hastaya günde üç kez sakız çiğnetildi. Bu hastaların bağırsak fonksiyonlarının, hiç sakız çiğnemeyen hastalara göre, daha erken başladığını belirten bilim adamları, sakız çiğneyen hastaların diğerlerine göre daha erken taburcu edildiğini kaydettiler.
Deneklere günde 3 kez 5 ila 45 dakika şekersiz sakız çiğneten bilim adamları, iyileşme kriterleri olarak bağırsak hareketlerinin başlamasını ve bağırsak gazının çıkmasını aldılar. Bu tipik belirtilerin sakız çiğneyen hastalarda 1 gün erken görüldüğü tespit edildi.
ben diyet yaparken hiç kabız olmadım.tesadüfen dün bu nu gördüm netten bende çok sakız çiğneyen biri olarak belki doğrudur dedim ve siz arkadaşlara duyuraverem dedim gari :)
sabah kilom 68.100 geçen hafta 69.300 müş
günaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
yediklerime dikat edemedim..60.9 +700 ama şişlik olduğuna eminim..çünkü sancıdan birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum dün topu topu 1 litre su anca içebildim..oda kıvarana kıvrana..
herkeslere günaydınnnnnnnnnn
nihayet 59 laneti peşimi bıraktı bu sabah itibariyleyeni ay yeni bir rakam oldu
eğer liste varsa bugün kilom 58,800
dün akşam yoktum neler olmuş buralarda yaw yine abidik kubidik sorular 2 de eve geldim 3 e kadar okudum bitirip öyle uyudum o derece yani
bi tane soru ilişti gözüme bana sorulmuş, kek yiycem yazmıştım ya dün ona karşılık "kek tarifini verebilir misin ve hangi evredesin"
4. evredeyim, 8+9 yapıyorum, kitabın 150. sayfasında yazıyor bu metod, son 2 kilom kaldı, sebze serbest, günde 4 öğün, arada kaçamaklarım var, makarna haaaalaaaa yasaaakk aslında ben pierre dukanımmmm vs vs
bi de bu diyet hatalı heh bi de biri de öyle demişhatalı ne yaa son kullanma tarihi geçmiş gibi
ne mutlu bana bir arkadaşımıza yardımcı oldum. rica eerim canım. gel kız bende seni öpecem
evet ben akşam eve gidince spor yapamıyorum sıcaktan ve yorgunlktan. ama senin de dört çocuun var ve spor yapıyorsun. valla bahanem kalmadı.
ayrıca hala kitapta cevapları olmasına ragmen inatla kitabı almayıp gelip burda şu ne demek bu ne demek diye soru soranlar var. arkadaşlar çok rica ediyorum kitapta cevabı olan sorulara yanıt vermeyelim
maşallah yani..
bu sıcaklardan mı etklieniyoruz acaba böyle takılan takılana yahu
eşiniz gayet iyi gidiyor efem tebriklerimi sunuyorum kendisine
ayrıca katılıyorum o son 2 kilo var ya illallah dedirttiriyo adama yani :97:
eheh özgül ablacım sağol, ben de çok çiğnerdim sakız ama bağımlılık raddesine gelmişti bıraktım ve yolandanın dediği gibi çok acıktırıyo bağırsak hareketlerini hızlandırdığından olsa gerek. Yine de sorbitol içeren sakızlar serbest nasılsa dukanda sakız çiğnemek kabızlığı önlemek için bir yol olabilir süper valla sakız çiğne yallah tivilite :)))
tebrik ederiz ayrıcana
çok geçmiş olsun ya aslında ılık suyun reflüyü tedavi ettiği biliniyo, daha doğrusu oda sıcaklığındaki su. yudum yudum içmek iyi gelebilir.
yasomm günaydın
çok şükür güzel haberler yolandadan ve senden geldi
sorular hakkında sana sorulan soruyu hatırlıyorum ahaha kekini ve evreni sormuştu dimi
diyet değil de kitabın hatalı olduğunu düşünenler var, atakta maydanoz serbest diye maydanoz salatası yiyerek hata yapmadığını düşünen arkadaşlar var bir de. İşte dukan o yüzden ps günlerinde havucu ve enginarı bile sınırsız yiyebilirsiniz diyemiyo adam korkudan. Sınırsız deyince işler değişiyo valla. atakta salata. :)
canlar ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum. Yine de sohbetinize katılmaya çalışıcam.
Yolanda, kahveye geliyorum sana bi kutu selpak hazırla benim için :))))
kutluyorum bu arada kilonu, inşallah kısa zamanda 57leri görürsün :)))
58 bile artık çok geliyo gözüme azıttım ben iyice :)))
öpüyorum hepinizi.
yasomm günaydın
sorular hakkında sana sorulan soruyu hatırlıyorum ahaha kekini ve evreni sormuştu dimi
diyet değil de kitabın hatalı olduğunu düşünenler var, atakta maydanoz serbest diye maydanoz salatası yiyerek hata yapmadığını düşünen arkadaşlar var bir de. İşte dukan o yüzden ps günlerinde havucu ve enginarı bile sınırsız yiyebilirsiniz diyemiyo adam korkudan. Sınırsız deyince işler değişiyo valla. atakta salata. :)
canlar ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum. Yine de sohbetinize katılmaya çalışıcam.
öpüyorum hepinizi.
evet hemşocum bahanen yok.sana hergün sorucam spor yapıp yapmadığını. hersabah bana tekmil vericeksin tamam mı?
yok kuşum yok diyete hatalı diyen var kitaba diyeni zaten çok fazla gördüm ama bi kişi hatalııı bi diyete miii başladım acabaaaa demiş mırrrrrrrrrrrrhatta arkadaşlardan biri de cevap vermişti sizce bu kadar arkadaş hatalı bir diyetle kilo veriyor olabilir mi diye
bu arada hayırdır sendeki durumlar ne selpak melpakk ?????
Doğrudan cevap alamasamda okuduklarımdan anlıyorum ki ruşeym markasıyla aldığımızı kullanamayacağız. ben de sanki fırın açacakmışım gibi 2 kutu almıştımçöpe gidecek yani. acaba bu yuzden mi hiç eksim yok????
he evet herhalde kendisi için uygun olmadığını düşündü onu söylerken ne bileyim ahah boşver ya defolu diyet aldık biz de napalım ucuza gelsin istedik
şekerim ben sürekli kahveyi yapıp yapıp üstüme döküyorum da
az önce yine döktüm koca bi fincan kahveyi habire yapıp içemiyorum ziyan oluyo
şaka yapıyorum yasom ya canım sıkkın da..
kulp uydurmaya çalışıyorum işte
sabah sabah bi de i am sam'i izledim ağla ağla içim çıktı
oradaki baba bende olsa hayatımı adarım be hey gidi hey
pöff duygulandım yine bak
eksilerinizi takip edip mutlu oluyorum işte ben de napim evdeyim bütün gün, dışarı mı çıksam diyorum napsam kendime yemek mi ısmarlasam şöyle gezinsem moralim yerine gelir belki
58 lerı gormene cok sevındım canım.maşallah Nazar değmesinherkeslere günaydınnnnnnnnnn
dün akşam yoktum neler olmuş buralarda yaw yine abidik kubidik sorular 2 de eve geldim 3 e kadar okudum bitirip öyle uyudum o derece yani
bi tane soru ilişti gözüme bana sorulmuş, kek yiycem yazmıştım ya dün ona karşılık "kek tarifini verebilir misin ve hangi evredesin"
4. evredeyim, 8+9 yapıyorum, kitabın 150. sayfasında yazıyor bu metod, son 2 kilom kaldı, sebze serbest, günde 4 öğün, arada kaçamaklarım var, makarna haaaalaaaa yasaaakk aslında ben pierre dukanımmmm vs vs
bi de bu diyet hatalı heh bi de biri de öyle demişhatalı ne yaa son kullanma tarihi geçmiş gibi
maşallah yani..
eşim adına cok tesekkurler canım.zaten o dırekt kendısı takıp etmesede genel olarak forumda olan bıtenden bahsedıyorum kı motıvasyonunu kaybetmesın yasemin süpersin hepimizin olmak istediği yerdesin
arkadaşlar bunu sizle paylaşmak istiyorum
uzun bir kaçamak döneminden sonra +800 olmuştum
5 günlük 1+1 seyirle 1.600 gitti
tabii ödemde var içinde
ama uçan balon kadar hafif hissediyorum kendimi
sanırım dukana aşık olmaya başladım
süpersiniz kızlar yaaa ben her nekadar takılsamda - yonde hareketlerınızı gorunce kendım erıyormusum gıbı sevınıyorum.
herkese günaydın. son 15 sayfayı okuyup geleyimmm hıı unutmadan -200 üm bugün. 53.6 yupppiiiiiiiiiiiiiii
senıde tebrık edıyorum ya valla bravo.
ben bu iki üç gündür birseye dikkat ettim.son 2 3 gundur cok sıcak oldugu ıcın ben soğuk soğuk yogurt sut tuketımımı artırdım.onun ıcınde kılom durmus olabılır dıye dusunuyorum.bu nedenle bu gun sut yogurdu bıraz kısıtlayacagım.
serinlemek için ne mi yapacağım peki??
yeşil çay yapıp soguduktan sonra buzlu ve lımonlu içmeyi düşünüyorum.bir nevi ice-green tea
haklısın canım
çünkü o degirmende ögütülmüş ama unu kepeginden ayrılmamış yulaf ! yani tam tahıllı yulaf unu ! bize yulaf kepegi diye kakalıyorlar..!!ne ayıp resmen yalan mal arzı bu. şşikayet etmek lazım. kızdım...
iyi geceler canım..
ayy canım sağol güzel açıklamaların için doğr 2+2 gibi sistemde 4 günlük yumruk işe yarar. İnşallah reglden sonra eksilerimizi paylaşırız birbirimizle :)))
sana da başaarılar diliyorum canım benim, verdiğin güzel bilgiler için sağol
bu arada kepek mevzusu kafama takılan tek şey benim bu aralar, hemen şu ru-sheim inki bitsin istiyorum gözüm görmesin istiyorum valla
özgül ablacım, sağol uğraşların için. En azından gördük artık yulaf kepeğinin ne olduğunu :)))
sağolasın tekrar, kırmadın beni paylaşmışsın fotoğrafları, bize bu kıymetli bi bilgi oldu :)))
oo işte bu bilgiler de altın kıymetinde bizim için. kalsınn tikırın yaa nolucak takılıyorum ben :))
ben sanırım ekmek yememeye devam edicem nişastalı ürün olarak da baklagil eklemeyi düşünüyorum diyetime. Salataları biraz arttırırım işte. Tatlıyı hayatımdan çıkarttım zaten nadiren tüketirim büyük ihtimal çünkü dediğim gibi karatay diyeti ve taş devri diyeti kitaplarını okurken yeterince bilgi sahibi oldum onların vücudumuzu nasıl yaşlandırdıkları konusunda. Üstüne mehmet öz'ün kitaplarının serisini bitirdim, yetti bana :)))
ama kuruyemiş eklicem sanırm ben güçlendirme evreme 3 günde bir falan.
çok teşekkürler bu paylaşım için :))))
iyi akşamlar canım, inşallah sen de eksilerle uyanırsın kalıcı olarak :)))
ellerine sağlık ablacım, ne demek kalitesi düşüük gayet güzel gözüküyo kepekler, emeğin için teşekkürler :)))
yolandammmmmmm şikayet etmekte üstüme yoktur herkesi her yere şikayet ederim bıktım yolsuzluklardan çünkü bunu da şikayet etme görevini üstlenirim hemen!!!
bu arada babam bilgisayara çöreklenmiş durumda yine, cevap yazmakta gecikiyorum, kusuruma bakmayınnnn
tekrar yazamazsam iyi geceler hepinize, eksilerle uyanın hepiniz innnnşallah en az -600 :)))
hepinizi seviyorum
günaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
yediklerime dikat edemedim..60.9 +700 ama şişlik olduğuna eminim..çünkü sancıdan birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum dün topu topu 1 litre su anca içebildim..oda kıvarana kıvrana..
herkeslere günaydınnnnnnnnnn
maşallah yani..
eheh özgül ablacım sağol, ben de çok çiğnerdim sakız ama bağımlılık raddesine gelmişti bıraktım ve yolandanın dediği gibi çok acıktırıyo bağırsak hareketlerini hızlandırdığından olsa gerek. Yine de sorbitol içeren sakızlar serbest nasılsa dukanda sakız çiğnemek kabızlığı önlemek için bir yol olabilir süper valla sakız çiğne yallah tivilite :)))
tebrik ederiz ayrıcana
çok geçmiş olsun ya aslında ılık suyun reflüyü tedavi ettiği biliniyo, daha doğrusu oda sıcaklığındaki su. yudum yudum içmek iyi gelebilir.
yasomm günaydın
öpüyorum hepinizi.
yok kuşum yok diyete hatalı diyen var kitaba diyeni zaten çok fazla gördüm ama bi kişi hatalııı bi diyete miii başladım acabaaaa demiş mırrrrrrrrrrrrhatta arkadaşlardan biri de cevap vermişti sizce bu kadar arkadaş hatalı bir diyetle kilo veriyor olabilir mi diye
bu arada hayırdır sendeki durumlar ne selpak melpakk ?????
geçmiş olsun sakaleynmaster...doktora görünsen iyi edersin en azından rahatsızlığının sebebini öğrenmiş olursun...günaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
Günaydın Sevgili Gerçek Dukan Dostları
1 haftadır geciken bi reglim var hala da olamadım ne hikmetse o şişkinliğin hepsi gittiği gibi bide üstüne fazladan kilo da gitti regli de olsam daha da gidecek herhaldegeçen haftadan bu yana -1.6 kg gitti son kilom 101.1 elisacım liste yapacaksa duyurulur....
ayy bi 200 gr daha gitse de çift haneye düşsem bayram edicem
ayrıca kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?