Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba dukanın asil bayanları...BU sabah erken uyandım saat 7 gibi tartıya çıktım düne göre +700.....aaaaaaaaaaa bişaşırdım bi üzüldüm neyse dedim kendime anca anca bu kadardı demekki hevesim kursağımda kaldı...ben de aradım annemide aldım balkonuma aldığım saksılara toprak doldurmak için yola koyuldum...(goji berry tohumu buldum ekicem de )ama hava o kadar sıcakki anlatamam sabah olmasına rağmen bizim buralar 45 dereceye kadar çıkabiliyo öğle vakitlerini siz düşünün artık....neyse aldım saksıları bagaja koydum annemide aldım gittim karışım falan filan yaptık toprağa yumurta kabukları koyduk vs vs....ama okadar sıcakki eve geldiğimde havuza düşmüş gbiydim...soyundum dökündüm bi daha tartılim dedim...bide ne göreyim 2 saat öncesine göre -900 inanamadım tekrar tekrar çıktım yok aynı çocuklarımı tartım yok onlarda aynı baskülün bozuk olmadığından da emin olunca sevinçten dans ettimyani bu gün 5+5 in 3. günü veeee tatammmm -1200neyse iyi gidiyo şükür 57 yi de görsem DUkanın bacağını kırdım diyicem.....ama şu geçmişi okurken melodi kitaptan alıntı yapmış onu okudumda aklıma geldi ben bi 15 20 gün önce 58 olmuştum 58 görünce biraz gevşedim neyalan sölimbide dukan bana 58 i öngörmüştü yani benim seyire geçmem gerekiyordu....ama ben 55 olmak istiyordum....neyse gevşedim dedimya gün içinde 1 miktar meyve yiyiyodum...günde toplamda 2 , 3 lokma ekmek gibi kaçamaklar yapıyordum ve kilom sabitti taki 5+5 ten önceki 2 günlük tıka basa yememme kadar...o 2 gün içinde +ları görmeye başladım ve 5+5 e başladım...acaba ben bi nevi güçlendirmemi yaptım bu 15 20 günlük sürede belkide bu sebebten dolayı 5+5 ben de işe yaradı...berrinciğim 5+5 sonuç vermezse bence sen de bi süre güçlendirme yap sonra da 5+5 yaparsın bol şans canım

Tebrik ederim canım süpersin regl olsan daha bi - çıkarsın..gerçi 1600 çok ta az değil... mükemmel bi rakam....ben de sözde 3 gündür regl oldum ama günde 1 damla niye böyleki anlamadım bakalım yarına kadar böyle dvam etse dr ye gidicem.....

hepinize merhaba 1 haftadır hemen hemen hiç girmedim

geçen haftaya göre 600 gr vermişim arada 5 günlük bir tatil olduğunu düşünürsek harika bir sonuç benim için ilk defa bir tatilden kilo almadan dönmüş oldum

Elisa cım geçen haftaki kilom:89,6

bugünkü kilom:89
sevgiler iyi haftasonları şimdiden

günaydın herkese, hemen kilo bildirimi yapayım daha bilmiyorum bildirilip bildirilmeyeceğini de bilmiyorum gerçi geçen hafta 78.3 bu hafta 78, -300

galiba öyle yapıcam yasomm akşama erkek arkadaşıma buluşalım falan dedim ama aile mevzuları anlatılmaması daha iyi olur gibime geliyor, hem erkekler böyle şeylerden hoşlanmıyolar hem de benim de pek tercih ettiğim bir şey değil böyle erkek arkadaşının yanında ağlayıp zırlayan kızlar falan. Bi kere dayanamadım yine bu raddeye gelmişti ağladım falan da sonra çok utanmıştım çünkü ben ağlayınca o da çaresiz kalıyo ne diyeceğini bilemiyo falan. Zavallım. Bi de hep teyzemler bilmem kimler herkes bana öyle dedi ailede olan ailede kalır diye hep o kafamda o yüzden onunla dertleşmekten de çekiniyorum. Annemle aram pek iyi değil de.

Psikolog değil burasu arkadaşlar diyete dönelim haydi ama!!! :))))
öğlen yemeği vakti geldi, mönüde 130 gram mustlu hocanın tarifiyle pişmiş tavuk var. Yetmezse çılbır yapıcam ama doyarım herhalde. Mönüleri alalım :)))

Elisacım ben de 53.9 çıktım.kilo bildirimimi yapayım hemen dedım.şimdiden teşekkurler.emeğine sağlık.helal et hakkını

teşekkürler arkadaşlar bir kişi bile zahmet edip cevap vermemiş
Bu mu yardım anlayışınız
Merak edenlere söyliyim bu diyette ben yeni değilim
bu sayfalara 3 günde bir yazılıyordu ben diyete başladığımda madem başdan sona okuyabilimiş arkadaşlar beni taaa en başlarda görmüş olmaları lazım
Vakit darlığında geçmişi okuyamıyorum zaten fazlaca geyik içeriyor sayflarımız
Sorduğum tek soru ve işinizi bölge belirterek kolaylaştırmışım ama nerde yardım severlik dimi
Yardım etmek yerine laf sokup geçmişi okusana diyen akıllıları alkışlıyorum ben
Biliyorsan söylersin bilmiyorsan sırf bişeyler söylemek için çabalamazsın
dün cece yazmışım bir kişde cevap vermemiş
Tamam anlıyorum paylaşmak güzel kaç safya geriye baktım mesajımı bulmak için ama PAYLAŞMAK diyorum sadece geyik değillll

canım formu okuyorsan zaten görmüşsündür: kimse yulaf kepeği bulamıyor...yerini bilen olsa sana söylerler zaten.ben bu diyeti 2ay dır yapıyorum.bende bulamadım.hala bekliyorum...
sen diyetini yap bulunca kullanmaya başlarsın...

işin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİtoplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.5gün saf protein,5gün safprotein +sebzede yapılabilir
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

canlar günaydın ne var ne yok ayol uzak kaldım sahipsiz hissdeiyorum valla kendimi
siz olmayınca kaçamak yaptım ben berrinim sopan nerde şöyle kafama doğru iki üç tane sallarsan sevinirim :18:

listeyi yapıyorum kızlar ama kilo bildirimi yapan az olmuş acık daha bekleyelim bakalım belki daha söylemek isteyenler çıkar, özlemişim yahuu

valla bılmıyorum bebeğim ya 100gr vermışım vere vere dur bakalım 5+5 tamamen bır bıtsın olmadı bır 2/0 denerımdukanın ıstedıgı kıloya ulaşmadan güçlendırme yapmak da ıstemıyorum.bakalım hayırlısı

özgül ablacım teşekkürler paylaşım için deneyeceğim

çok sevındım canımmm yaaa.canım valla kızlar da söylüyor dur bakalım olmadı öyle yapıyım.gerçi kızlara da dedım dukanın öngörduğu kıloya gelmeden güçlendırme yapmak istemıyorum ama bakalım .dedıklerını duyunca deneyesım geldı

alkışlar için teşekkürler ama sabrım zorlanıyor artık.
Bu diyeti uzun zamandır yapıyorsanız durumdan haberdar olmanız lazım.
kepek konusunda daha dün konuştum ben burada 10 sayfa geriye gidiceksiniz alt tarafı.
Ben kendim yapamadığım şeyi başkasından beklemem, ben yapabiliyosam siz de yapabilirsiniz araştırmayı.
Vakit darlığı falan filan gerçekten geçerli sebepler değil. Ben öyle görmüyorum.
Ben 3 dakika da olsa vakit bulabiliyorsam, herkes bulabilir.
Bu yazım karşısında göstereceğinz anlayış için teşekkür ederim.
Kepek hakkında da özgül abla sorunuzu yanıtlamış zaten, umarım aydınlanmışsınızdır.

Geçmişi okumakta üşenen arkadaşlarımız varsa, google arama motorunun arama çubuğuna aradıkları her neyse ya da soruları her neyse "kadınlar kulubu" ekleyerek yazmalarını tavsiy ediyorum. Forumun hangi sayfasında yazıyorsa o sayfası bile çıkıyor. Yani siz vakit darlığı, üşengeçlik, geyik dolu olan sayfalarla vakit kaybetmek istememe gibi nedenlerle bilgiye ulaşamamak gibi mağduriyet yaşamıyorsunuz. Bu inanın yapacağım son açıklamadır. Bundan sonra birisi dukan diyetine başlayıp kilo alsa, atakta salata da yese, kekini kafasından aşağı da geçirse yorum yapmacağım. Herkesin aklı var fikri var. Oturup beyninizi kullanarak, düşünerek, tartıp edip bir mantık süzgecinden geçirerek doğru yolu bulabilirsiniz. Biz anamızın karnından dukan diyeti bilgileriyle dolu bir beyinle çıkmadık. Gerekli olan bilgi kitabınızda var, forumda bulabilmek için "yulaf kepeği kadınlar kulubü" yazarak yulaf kepeği hakkında yazılan tüm sayfalara da ulaşabilirsiniz. Hatta ve hatta "yulaf kepeği eminönü nerede bulunur kadınlar kulubu" yazın size kadınlar kulubunda eminönünde yulaf kepeği bulup da yazan arkadaş var mı onun sayfasını bile çıkarır. O kadar akıllı şu google hazretleri.

Sözlerim ağır geldiyse özür dilerim ama sabrımın taştığı noktadır şu an. Sinir harbime verin.

valla ıyı oldu bu bılgıler hem vıtamınlerı nelerden sağladığımızı görup dukana hak verdık demı ama?

bebeğim benım hem güçlü hem hassas arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…