süppperrrsinnnnn tebrik ediyorum.aynen devammmm.durmak yok dukana devammm
Tebrik ederim canım süpersinGünaydın Sevgili Gerçek Dukan Dostları
1 haftadır geciken bi reglim var hala da olamadım ne hikmetse o şişkinliğin hepsi gittiği gibi bide üstüne fazladan kilo da gitti regli de olsam daha da gidecek herhaldegeçen haftadan bu yana -1.6 kg gitti son kilom 101.1 elisacım liste yapacaksa duyurulur....
ayy bi 200 gr daha gitse de çift haneye düşsem bayram edicem
ayrıca kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederimmm
canımmmmm sen kendini bugün bi dışarı at diycem ama havada çok berbat neiiidüğüüü belirsiz
bi avm ye falan git alabiliyorsan bi kaç cici al kendine çok güzel indirimler var ben ne zaman bişeyler alsam rahatlarım da hemen :78: sonraa bi yerde otur güzel bi dukan yemeği ısmarla kendine sonraaaa bi dergi bişey al otur bi yerde kahveni iç ohhhhhhhh çok özendim sana bak şimdi ben bi tek öğlende 1 saat cevahire geçebiliyorum o kadar hatta kalk yanıma gel derdini anlat güzin ablalık yapayım sana
Elisacım ben de 53.9 çıktım.kilo bildirimimi yapayım hemen dedım.şimdiden teşekkurler.emeğine sağlık.helal et hakkını
kızlar yulaf kepeğini nereden alıyorsunuz istanbulda
Yarın mısır çarşısı ve fatih civarında olacağım bilen varsa yardımcı olabilir mi acil fazla vaktim olmuyor nete girmeye bugüne kadar ruşeym aldım ben şimdi bitti
Diyorum ki ramazanda yulafla ekmek yaparım en azından
Şimdiden teşekkürler cevap bekliyor ve sizi öpüyoruuuummmm
teşekkürler arkadaşlar bir kişi bile zahmet edip cevap vermemiş
Bu mu yardım anlayışınız
Merak edenlere söyliyim bu diyette ben yeni değilim
bu sayfalara 3 günde bir yazılıyordu ben diyete başladığımda madem başdan sona okuyabilimiş arkadaşlar beni taaa en başlarda görmüş olmaları lazım
Vakit darlığında geçmişi okuyamıyorum zaten fazlaca geyik içeriyor sayflarımız
Sorduğum tek soru ve işinizi bölge belirterek kolaylaştırmışım ama nerde yardım severlik dimi
Yardım etmek yerine laf sokup geçmişi okusana diyen akıllıları alkışlıyorum ben
Biliyorsan söylersin bilmiyorsan sırf bişeyler söylemek için çabalamazsın
dün cece yazmışım bir kişde cevap vermemiş
Tamam anlıyorum paylaşmak güzel kaç safya geriye baktım mesajımı bulmak için ama PAYLAŞMAKdiyorum sadece geyik değillll
ay ben de dedim ama yine yaptılar valla alınganlıklarını
belki bu durum berrin için geçerli olabilir melodimiz canımız. seninki ne zamandır durdu? Bence dukan berrinin durumundaki birinden bahsediyor. Kimi insanlar çok zor kilo verir, verdikçe de kilo verişimiz yavaşlar ya, bu insanlarda çok çok daha zor ilerler süreç. Hastalıkları da falan varsa, işi zorlaştırmak yerine kilo sabitlenip sonra bir atakla yeniden metabolizmayı şaşırtıp bi 15-20 kilo daha verilebilir diyor. Yani bu çok kilolu insanlarda ve obezite durumu olup da zor kilo veren, hasta olan insanlar için yazılmmış bi durum. Üzerimize alınmasak iyi olur, ama berrin istisnai olarak bu gruba giriyo olabilir, bir baksın derim.
Berriniiimm huuu huuuu bi bak istersen duruma canım 5+5 yaramazsa bence güçlendirmeye geç artık sen de.
herkese günaydıııınnn
hani nerde elleri göremiyorum
haydi eller eller eller nırı nırı nımmmm
eksiler nerde eksiler?
kalkın ayol saat 7.30 oldu tartılma vaktiiiiii
Bağırsak ameliyatlarından sonra daha hızlı iyileşmeyi sağlıyor.
Sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra iyileşme sürecini hızlandırdığı ortaya çıktı.
Londra`daki St. Mary`s Hastanesi`nde görevli bilim adamı Sanjay Purkayastha ve ekibi, sakız çiğnemenin, bağırsak ameliyatlarından sonra bağırsak hareketlerinin daha erken başlamasını sağladığını tespit etti.
Araştırmada, bağırsaklarının bir kısmı alınan 158 hastaya günde üç kez sakız çiğnetildi. Bu hastaların bağırsak fonksiyonlarının, hiç sakız çiğnemeyen hastalara göre, daha erken başladığını belirten bilim adamları, sakız çiğneyen hastaların diğerlerine göre daha erken taburcu edildiğini kaydettiler.
Deneklere günde 3 kez 5 ila 45 dakika şekersiz sakız çiğneten bilim adamları, iyileşme kriterleri olarak bağırsak hareketlerinin başlamasını ve bağırsak gazının çıkmasını aldılar. Bu tipik belirtilerin sakız çiğneyen hastalarda 1 gün erken görüldüğü tespit edildi.
ben diyet yaparken hiç kabız olmadım.tesadüfen dün bu nu gördüm netten bende çok sakız çiğneyen biri olarak belki doğrudur dedim ve siz arkadaşlara duyuraverem dedim gari :)
merhaba dukanın asil bayanları...BU sabah erken uyandım saat 7 gibi tartıya çıktım düne göre +700.....aaaaaaaaaaa bişaşırdım bi üzüldüm neyse dedim kendime anca anca bu kadardı demekki hevesim kursağımda kaldı...ben de aradım annemide aldım balkonuma aldığım saksılara toprak doldurmak için yola koyuldum...(goji berry tohumu buldum ekicem de )ama hava o kadar sıcakki anlatamam sabah olmasına rağmen bizim buralar 45 dereceye kadar çıkabiliyo öğle vakitlerini siz düşünün artık....neyse aldım saksıları bagaja koydum annemide aldım gittim karışım falan filan yaptık toprağa yumurta kabukları koyduk vs vs....ama okadar sıcakki eve geldiğimde havuza düşmüş gbiydim...soyundum dökündüm bi daha tartılim dedim...bide ne göreyim 2 saat öncesine göre -900 inanamadım tekrar tekrar çıktım yok aynı çocuklarımı tartım yok onlarda aynı baskülün bozuk olmadığından da emin olunca sevinçten dans ettim yani bu gün 5+5 in 3. günü veeee tatammmm -1200 neyse iyi gidiyo şükür 57 yi de görsem DUkanın bacağını kırdım diyicem.....ama şu geçmişi okurken melodi kitaptan alıntı yapmış onu okudumda aklıma geldi ben bi 15 20 gün önce 58 olmuştum 58 görünce biraz gevşedim neyalan sölim bide dukan bana 58 i öngörmüştü yani benim seyire geçmem gerekiyordu....ama ben 55 olmak istiyordum....neyse gevşedim dedimya gün içinde 1 miktar meyve yiyiyodum...günde toplamda 2 , 3 lokma ekmek gibi kaçamaklar yapıyordum ve kilom sabitti taki 5+5 ten önceki 2 günlük tıka basa yememme kadar...o 2 gün içinde +ları görmeye başladım ve 5+5 e başladım...acaba ben bi nevi güçlendirmemi yaptım bu 15 20 günlük sürede belkide bu sebebten dolayı 5+5 ben de işe yaradı...berrinciğim 5+5 sonuç vermezse bence sen de bi süre güçlendirme yap sonra da 5+5 yaparsın bol şans canım
teşekkürler arkadaşlar bir kişi bile zahmet edip cevap vermemiş
Bu mu yardım anlayışınız
Merak edenlere söyliyim bu diyette ben yeni değilim
bu sayfalara 3 günde bir yazılıyordu ben diyete başladığımda madem başdan sona okuyabilimiş arkadaşlar beni taaa en başlarda görmüş olmaları lazım
Vakit darlığında geçmişi okuyamıyorum zaten fazlaca geyik içeriyor sayflarımız
Sorduğum tek soru ve işinizi bölge belirterek kolaylaştırmışım ama nerde yardım severlik dimi
Yardım etmek yerine laf sokup geçmişi okusana diyen akıllıları alkışlıyorum ben
Biliyorsan söylersin bilmiyorsan sırf bişeyler söylemek için çabalamazsın
dün cece yazmışım bir kişde cevap vermemiş
Tamam anlıyorum paylaşmak güzel kaç safya geriye baktım mesajımı bulmak için ama PAYLAŞMAKdiyorum sadece geyik değillll
vitaminler deyince hemenkilo almak için vitamin kullanmak akla gelir.oysa vitami nin bazlarının metabolizmayı hızlandıran ve yağ yakan özellikleri de olduğu artık bilinmekte:
bunlar B2,B3,B5,B6,VİTAMİNLERİ KOLİN,İNOSİTOL (BKOMPLEKS VİTAMİNLERİ)VE C VİTAMİNİ.
bu vitam inlerin bir kısmı metoyu hızlandırıp yağ yakı mın kolaylaştırıyor bir kısmıda kan şekerini düzenleyerek açlık hissini n önüne gçiyor.
B2 V İTAMİNİ(RİBOFLAVİN ):
Tiriodi n normal işlev lerini yerine getirilebilmesi için ve metabolizmayı hızlandırmak amacıyla kullanılan vitami n.SÜT,KARACİĞER VE BÖBREK,BADEM,BEYAZ PEYNİR,YUMURTA,BUĞDAY TOHUMU,YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER Bu vitaminin kayanğı.
B3 VİTAMİNİ (NİASİN):
B2 v itamini gibi B3 vitaminide tiroid hormonları nı üretimi için gerekli.B3 vitamini aynı zaman vücudun kan şekeriin yükseldiğinde kanşekerini dengeleyen Glokoz Tolarans Faktörü (GTF)nün önemli bir bileşeni ve parçası olarak bilinir. B3 vitamini yeterli miktarda alırsak açlık krizleri yok olur ve vücud kendini tok hisseder.
kaynağı:BUĞDAY KEPEĞİ,KARACİĞER,TON B ALIĞI,HİNDİ,TAVUK,ET,YUM URTA,USKUMRU,SOMON,YULAF,ARPA,BUĞDAY GEVREĞİ,PEYNİR,KURUTULMUŞ MEYVELER,ESM ER PİRİNÇ.
B5 VİTAMİNİ (PANTOTENİK ASİT):
Bu vitamin eksikliğinde vücud,yağ dokularını enerjiye çevirebilme güçlüğü yaşayacak ve buda kilo verme sürecini zora sokacaktır. bu vitamin enerji üretimi için önemli rol oynar.kaynağı:KARACİĞER VE B ÖBREK,ET,TAVUK,FINDIK,YULAF EZMESİ,BUĞDAY GEVREĞİ,BUĞDAY KEPEĞİ VE TOHUMU,YUM URTA,PEKMEZ,YULAF,ARPA FASULYE,KEPEKLİ EKMEKLER
DİĞER KALDIĞIM VİT.SONRA YAZYIM.BİLGİSAYAR SORUNLU BU ARA ŞİMİLİK BU KADAR
galiba öyle yapıcam yasomm akşama erkek arkadaşıma buluşalım falan dedim ama aile mevzuları anlatılmaması daha iyi olur gibime geliyor, hem erkekler böyle şeylerden hoşlanmıyolar hem de benim de pek tercih ettiğim bir şey değil böyle erkek arkadaşının yanında ağlayıp zırlayan kızlar falan. Bi kere dayanamadım yine bu raddeye gelmişti ağladım falan da sonra çok utanmıştım çünkü ben ağlayınca o da çaresiz kalıyo ne diyeceğini bilemiyo falan. Zavallım. Bi de hep teyzemler bilmem kimler herkes bana öyle dedi ailede olan ailede kalır diye hep o kafamda o yüzden onunla dertleşmekten de çekiniyorum. Annemle aram pek iyi değil de.
Psikolog değil burasu arkadaşlar diyete dönelim haydi ama!!! :))))
öğlen yemeği vakti geldi, mönüde 130 gram mustlu hocanın tarifiyle pişmiş tavuk var. Yetmezse çılbır yapıcam ama doyarım herhalde. Mönüleri alalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?