Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bebeğim benım hem güçlü hem hassas arkadaşım

canım benimmm şu papatyaların olmasa insanın gülümseyeceği gelmiyor valla
en azından benim :))
keşke yakın olsan valla gelirdim yaa o kadar sıkkınım ki anlatamam sana.
bi duşa gireyim de rahatlayayım öğlen yemeğimde doymamıştım pek az geldi yemeğim bi yumurta kırdım yedim şimdi çılbır gibi yoğurt ve pulbiber yaptımm üstüne dukan usulü kokusuz çılbır oldu :)
azıcık onu sindireyim de gidicem duşa.
Sonra yasomu dinleyip biraz sokağa çıkarım herhalde gün yüzü göreyim :)
sen şu an 5+5 deniyosun dimi canım?

oooh yasemınım valla çok sevındım senın adına benım de 100gr gıtmış gozukuo ama daha tuvalete çıkmadım ooof ooof

elisa bende dahil olmak istiyorum artık listeye
başlangıç kilom 63.5
diyete başlama tarihim 3 mayıs
geçen haftaki kilom 54
bu gün ki kilom 52.4
bilgiler bu kadardı sanırım

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar,
Ben de yazmıyorum, zira baştan espri komik falan gelen yazılar şimdi canımı sıkıyor ve bu gerginlik de hiç birimiz için istenen bir durum değil
Bazı arkadaşların defalarca aynı soruyu sorup ( çoğunda da yanıt alıp) yine ve yine konuyu aynı yere getirmeleri sıkıcı . Bir de anında cevap alamayınca neredeyse agresif bir tutum almaları da yersiz. Hiç kimse hiçkimseye anında cevap vermek zorunda değil. Hatta cevap vermek zorunda da değil.
Yeni arkadaşlara şöyle bir önerim oabilir ; eğer yardımsız (?) kaldığınızı düşünüyorsanız kendi aranızda bi alt grup kurun arada bir de eskileri okuyarak takip edin,sorularınızı da kendi aranızda halledin.

Bazı yazışmaları da geyik buluyorsanız bu da aslında geyiğe girmeyenleri etkilemez. Okumazsın cevap yazmazsın biter. Burası bir okul değil, kimin kime ne yazacağı ne zaman yazacağı HİİİİİİÇÇÇÇÇÇ birimizi ilgilendirmez.

Takip ettiğim kadarıyla Türkiyenin her yerinden ve her kesiminden gelen kadınlar var burada. Bazıları çalışıyor, bazıları çocuk bakıyor, bazılarının da ciddi problemleri var ve bu arkadaşlık çerçevesinde rahatlayıp sanal da olsa bir dostluk kuruyorlar.

Yani dünyanın merkezi ne benim ne de sensin
Lütfen biraz daha kişiye saygı ve az stress yaratmaya çalışalım

Nacizane Elettra

kıyabılır mıyım Elisacım ben sana.canım benım.valla ben yapmadım da noldu dıyorum artık baksana boğusup duruyorum +larla

yolıcım valla artık öyle yapıcam ıyıce şaşırdı benım metabolızmam.tavsıyelerını dıkkate alacağım

çok geçmiş olsun,bu ara salgın halinde butür şikayetler.sıcak hava,terlemek,soğuk içicekler sebep oluyor aman dikkat
sabah kilom 68.100 geçen hafta 69.300 müş
maşallah bayaaa iyi gitmiş

valla canım salıcam artık delırttı benı bu metabolızmam

kızlaaaaaaaaaaar, dukana yeni başliciiiiiiiiiiiiiiiiimmm de bana bi anlatıverin galiiiiiiiiiii hatta anlatmayın siz benim yerime yapıverin heee olma mııı hacııııı

bu ne yaaa, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tabii ki, burada kimsenin dışlandığı felan yok, ilk başladığımızda biz de abuk sorular sormuş olabiliriz ama, son bikaç gündür sorulan soruların çoğunun sadece soru sormuş olmak için sorulduğunu düşünüyorum...2 buçuk aydır bu forumdayım, hiç böyle şeyler olmazdı...umarım tekrar da olmaz.....şimcilik benden bu kadar, yazma ihtiyacı duyduuuum, ayın 7sini iple çekiyorum, biran önce kaldığım yerden devam edebilmek içinnnnn...peki acebaaa seyirle mi dönsem ki sahalaraaa, neeetsem kiiiiiiii muuuccccccuuuuuuuu öptüm hepiniziiii

taze fasulye haşlayıp yoğurtlaması var. bakliyata girmiyor değil mi?korkudan daha hiç yapmadım.kelekçide sarımsaklı süzme yoğurt ve kızartılmış tereyağ ,kızartılmış biber dökülüyor üstüne..
birde haşlanan fasulyeler bol soğan sararana kadar kavrulur.içine ac ı veya tatlı yeşil biberler ilave olur onlada kızarınca fasulye ila ve olur üstüne yumurta kırılır üstüne karabiberle ve yanında ayranla yenir.

herkese selamlar hiç kaçamaksız 3. günümdeyim ve 1 kg gidiverdi 2 günde ben çok fazla yoğurt sevmezdim ama 2 gündür yoğurda dadandım içine tatlandırıcı ve limon aroması ile pek bi güzel oluyor hımmmm

bende sabırsızlandım çabuk geçsin de çabuk dön aramıza .... yazılarınız tebessüm ettiriyor insana.:)

Son düzenleme:

+1
helal olsun yaa,bukadar güzel bir açıklama yapılamazdı sanırım,seni can-ı gönülden kutluyorum canım...
ayrıca 2.paragrafını okurken gülmekten koptum onu da belirtmeden edemiycem:))

valla canım ben de link verdım bulunabılecek yerlerın ama sadece sıtem edıp gıdıyor arkadaşlar .hakıkaten kımse okumuyor yazılanları .1 hafta öncesıne kadar topiğimizde olmayan şeyler yaşıyoruz.dıyet zaten ayrı bır olay.bır de bunları yaşamak üzüyor ınsanı

keşke gerçeklerı olsa yanında olup onu verbılsem canım benım
valla canım ben de ne çok isterdım yanımda olsan.hep bırlıkte olurduk.valla duşa gır bence de rahatlarsın.dışarı çıkarken de önlemını al bebeğim çok sıcak valla sıcak çarpmasın.evet kuzum 5+5 denıyorum bakalım nasıl etkı edecek

geçmişi okumamıştım ne zamandır acayip geyik dönmüş annadığım kadarıylan dayanamıyacağım gidiyorum ben geçmişin tozlu sayfaları arasında kaybolmaya bir saate dönerim

valla şimdi ben dıycektım elettracım ağzımdan aldın lafı saygıyla eğiliyorum önünde dukan 2 dıye topic açsınlar bu tartışmalar da sona ersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…