bebeğim benım hem güçlü hem hassas arkadaşım
herkeslere günaydınnnnnnnnnn
nihayet 59 laneti peşimi bıraktı bu sabah itibariyleyeni ay yeni bir rakam oldu
eğer liste varsa bugün kilom 58,800
dün akşam yoktum neler olmuş buralarda yaw yine abidik kubidik sorular 2 de eve geldim 3 e kadar okudum bitirip öyle uyudum o derece yani
bi tane soru ilişti gözüme bana sorulmuş, kek yiycem yazmıştım ya dün ona karşılık "kek tarifini verebilir misin ve hangi evredesin"
4. evredeyim, 8+9 yapıyorum, kitabın 150. sayfasında yazıyor bu metod, son 2 kilom kaldı, sebze serbest, günde 4 öğün, arada kaçamaklarım var, makarna haaaalaaaa yasaaakk aslında ben pierre dukanımmmm vs vs
bi de bu diyet hatalı heh bi de biri de öyle demişhatalı ne yaa son kullanma tarihi geçmiş gibi
canlar günaydın ne var ne yok ayol uzak kaldım sahipsiz hissdeiyorum valla kendimi
siz olmayınca kaçamak yaptım ben berrinim sopan nerde şöyle kafama doğru iki üç tane sallarsan sevinirim :18:
listeyi yapıyorum kızlar ama kilo bildirimi yapan az olmuş acık daha bekleyelim bakalım belki daha söylemek isteyenler çıkar, özlemişim yahuu
beberongom ne oldu yine yaa. umarım ciddi bi sorun yoktur üzme kendini valla aalarim. derdin ne ise yazmak istersen yaz özelime elimden geldiince yardımcı olmak isterim. valla dertsiz insan yok emin ol. dün de eşim izmirdeki firmaya resti çekmiş ya beni istanbul şubeye yollayın yada biletimi kesn demiş. önümüzdeki hafta son artık. işli yadaişsiz eşim yanıma dönüyor artıkama işli dönsün ne olur yaa
elliyedileri göremem beberongom ama bu kg nun altına inerim gibi geliyor yarın muhtemelen 59.1 yada en iyi 59.0 görürüm bırak elliyediyi eliisekiz bile zor ama olsun ben pek bi salmıştım kendimi karpuzlar şeftaliler diyet olmayan dondurmalar filan ama yine de regl öncesi olmasına ragmen iyi gitti artılarım. berrinoşa tavsiyem azcık salsın kendini yesin biraz vucut şaşırsın. bide bi süre sporu bıraksın üç gün kadar öle tartılsın spor su tutuyo ya ondan sonra eksi görücektir. bide fazla kasmasın ayda bi kg bile olsa gitsin ama gitsin kasmazsanız ama fazla da salmazsanız kesinlikle gidiyor.
off hemşocum akşam yine spor yapamadım ama ben en az 20 dk yürüyorum zaten. üç gündür agır poşetlerle yaşadığım dördüncü kata tırmanıyorum epey efor sarfediyorum anlican. ayıptır sölemesi ramazan kolisi verdiler de. poşetlere bölüp taşıyorumepey bi yoruyo bide eve gidince bişi yapasım gelmiyo. geçen terası yıkadım temizledim eliptiki çıkarıcaktım yine kaldı ooof of. :26:
Bağırsak ameliyatlarından sonra daha hızlı iyileşmeyi sağlıyor.
bu sakız işini tuttum,hemen attım ağzıma bir tane oyalarda
Deneklere günde 3 kez 5 ila 45 dakika şekersiz sakız çiğneten bilim adamları, iyileşme kriterleri olarak bağırsak hareketlerinin başlamasını ve bağırsak gazının çıkmasını aldılar. Bu tipik belirtilerin sakız çiğneyen hastalarda 1 gün erken görüldüğü tespit edildi.
ben diyet yaparken hiç kabız olmadım.tesadüfen dün bu nu gördüm netten bende çok sakız çiğneyen biri olarak belki doğrudur dedim ve siz arkadaşlara duyuraverem dedim gari :)
çok geçmiş olsun,bu ara salgın halinde butür şikayetler.sıcak hava,terlemek,soğuk içicekler sebep oluyor aman dikkatgünaydın..bu hafta hastalıkla uğraştım halada hastayım..miğdemi üşüttüm..sancıda cabası..
yediklerime dikat edemedim..60.9 +700 ama şişlik olduğuna eminim..çünkü sancıdan birşey yiyemiyorum hatta su bile içemiyorum dün topu topu 1 litre su anca içebildim..oda kıvarana kıvrana..
maşallah bayaaa iyi gitmişsabah kilom 68.100 geçen hafta 69.300 müş
vitaminler deyince hemenkilo almak için vitamin kullanmak akla gelir.oysa vitami nin bazlarının metabolizmayı hızlandıran ve yağ yakan özellikleri de olduğu artık bilinmekte:
bunlar B2,B3,B5,B6,VİTAMİNLERİ KOLİN,İNOSİTOL (BKOMPLEKS VİTAMİNLERİ)VE C VİTAMİNİ.
bu vitam inlerin bir kısmı metoyu hızlandırıp yağ yakı mın kolaylaştırıyor bir kısmıda kan şekerini düzenleyerek açlık hissini n önüne gçiyor.
B2 V İTAMİNİ(RİBOFLAVİN ):
Tiriodi n normal işlev lerini yerine getirilebilmesi için ve metabolizmayı hızlandırmak amacıyla kullanılan vitami n.SÜT,KARACİĞER VE BÖBREK,BADEM,BEYAZ PEYNİR,YUMURTA,BUĞDAY TOHUMU,YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER Bu vitaminin kayanğı.
B3 VİTAMİNİ (NİASİN):
B2 v itamini gibi B3 vitaminide tiroid hormonları nı üretimi için gerekli.B3 vitamini aynı zaman vücudun kan şekeriin yükseldiğinde kanşekerini dengeleyen Glokoz Tolarans Faktörü (GTF)nün önemli bir bileşeni ve parçası olarak bilinir. B3 vitamini yeterli miktarda alırsak açlık krizleri yok olur ve vücud kendini tok hisseder.
kaynağı:BUĞDAY KEPEĞİ,KARACİĞER,TON B ALIĞI,HİNDİ,TAVUK,ET,YUM URTA,USKUMRU,SOMON,YULAF,ARPA,BUĞDAY GEVREĞİ,PEYNİR,KURUTULMUŞ MEYVELER,ESM ER PİRİNÇ.
B5 VİTAMİNİ (PANTOTENİK ASİT):
Bu vitamin eksikliğinde vücud,yağ dokularını enerjiye çevirebilme güçlüğü yaşayacak ve buda kilo verme sürecini zora sokacaktır. bu vitamin enerji üretimi için önemli rol oynar.kaynağı:KARACİĞER VE B ÖBREK,ET,TAVUK,FINDIK,YULAF EZMESİ,BUĞDAY GEVREĞİ,BUĞDAY KEPEĞİ VE TOHUMU,YUM URTA,PEKMEZ,YULAF,ARPA FASULYE,KEPEKLİ EKMEKLER
bu bilgilerde harika,hergün yeni şeyler öğrenmek güzel.paylaşım için teşekkürler.
herkeslere günaydınnnnnnnnnn
nihayet 59 laneti peşimi bıraktı bu sabah itibariyleyeni ay yeni bir rakam oldu
eğer liste varsa bugün kilom 58,800
dün akşam yoktum neler olmuş buralarda yaw yine abidik kubidik sorular 2 de eve geldim 3 e kadar okudum bitirip öyle uyudum o derece yani
bi tane soru ilişti gözüme bana sorulmuş, kek yiycem yazmıştım ya dün ona karşılık "kek tarifini verebilir misin ve hangi evredesin"
4. evredeyim, 8+9 yapıyorum, kitabın 150. sayfasında yazıyor bu metod, son 2 kilom kaldı, sebze serbest, günde 4 öğün, arada kaçamaklarım var, makarna haaaalaaaa yasaaakk aslında ben pierre dukanımmmm vs vs
bi de bu diyet hatalı heh bi de biri de öyle demişhatalı ne yaa son kullanma tarihi geçmiş gibi
şeytanın bacağını kırmışsın,hadi artık devamı gelir.ewet ya diyetimiz hatalıymış gelip inceleyecekler belkide kaldıracaklarmış
YOLANDA'dan alıntı:
beberongom ne oldu yine yaa. umarım ciddi bi sorun yoktur üzme kendini valla aalarim. derdin ne ise yazmak istersen yaz özelime elimden geldiince yardımcı olmak isterim. valla dertsiz insan yok emin ol. dün de eşim izmirdeki firmaya resti çekmiş ya beni istanbul şubeye yollayın yada biletimi kesn demiş. önümüzdeki hafta son artık. işli yadaişsiz eşim yanıma dönüyor artık ama işli dönsün ne olur yaa
elliyedileri göremem beberongom ama bu kg nun altına inerim gibi geliyor yarın muhtemelen 59.1 yada en iyi 59.0 görürüm bırak elliyediyi eliisekiz bile zor ama olsun ben pek bi salmıştım kendimi karpuzlar şeftaliler diyet olmayan dondurmalar filan ama yine de regl öncesi olmasına ragmen iyi gitti artılarım. berrinoşa tavsiyem azcık salsın kendini yesin biraz vucut şaşırsın. bide bi süre sporu bıraksın üç gün kadar öle tartılsın spor su tutuyo ya ondan sonra eksi görücektir. bide fazla kasmasın ayda bi kg bile olsa gitsin ama gitsin kasmazsanız ama fazla da salmazsanız kesinlikle gidiyor.
aman ablam yaa ben olayların patlamasını şimdi yaşıyorum da film izledim mahvetti beni sabah sabah işte zırıldak moda girdim malum sebeplerden dolayı
inşallah eşinin de işi hayır olur yaa işini bırakmadan dönsün innnşallah (burada bisssmmill... diye başlayıp sessizce dudak oynamalarıyla devam eden bir dua etme seansı başlıyor) :)))
canımın içi sen 5+5e döndün mü? Döndüysen bu hafta 58i görürsün bence. regl de olucaksın malum
berrin için ben de aynı şeyi düşünüyorum aslında. Biraz güçlendirme yapıp seyire dönse iyi olur bence. O şekilde metoyu bi şaşırtmak lazım.
kredi kartımın limitini doldurmuştum, zar zor ödedim şimdi yine kendimi kötü hissedip alışverişe kaptırıcam kendimi die korkuyorum. Engelleyin beni, dukan ocağıma incir ağacı dikti zaten bi de stres dikmesin :18:
kıyabılır mıyım Elisacım ben sana.canım benım.valla ben yapmadım da noldu dıyorum artık baksana boğusup duruyorum +larla
aklıma geldi deeeeee ben şimdi ramazanda güllaç yiyemeyecekmiyim
kızlaaaaaaaaaaar, dukana yeni başliciiiiiiiiiiiiiiiiimmm de bana bi anlatıverin galiiiiiiiiiiihatta anlatmayın siz benim yerime yapıverin heee olma mııı hacııııı
bu ne yaaa, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tabii ki, burada kimsenin dışlandığı felan yok, ilk başladığımızda biz de abuk sorular sormuş olabiliriz ama, son bikaç gündür sorulan soruların çoğunun sadece soru sormuş olmak için sorulduğunu düşünüyorum...2 buçuk aydır bu forumdayım, hiç böyle şeyler olmazdı...umarım tekrar da olmaz.....şimcilik benden bu kadar, yazma ihtiyacı duyduuuum, ayın 7sini iple çekiyorum, biran önce kaldığım yerden devam edebilmek içinnnnn...peki acebaaa seyirle mi dönsem ki sahalaraaa, neeetsem kiiiiiiiimuuuccccccuuuuuuuu öptüm hepiniziiii
alkışlar için teşekkürler ama sabrım zorlanıyor artık.
Bu diyeti uzun zamandır yapıyorsanız durumdan haberdar olmanız lazım.
kepek konusunda daha dün konuştum ben burada 10 sayfa geriye gidiceksiniz alt tarafı.
Ben kendim yapamadığım şeyi başkasından beklemem, ben yapabiliyosam siz de yapabilirsiniz araştırmayı.
Vakit darlığı falan filan gerçekten geçerli sebepler değil. Ben öyle görmüyorum.
Ben 3 dakika da olsa vakit bulabiliyorsam, herkes bulabilir.
Bu yazım karşısında göstereceğinz anlayış için teşekkür ederim.
Kepek hakkında da özgül abla sorunuzu yanıtlamış zaten, umarım aydınlanmışsınızdır.
Geçmişi okumakta üşenen arkadaşlarımız varsa, google arama motorunun arama çubuğuna aradıkları her neyse ya da soruları her neyse "kadınlar kulubu" ekleyerek yazmalarını tavsiy ediyorum. Forumun hangi sayfasında yazıyorsa o sayfası bile çıkıyor. Yani siz vakit darlığı, üşengeçlik, geyik dolu olan sayfalarla vakit kaybetmek istememe gibi nedenlerle bilgiye ulaşamamak gibi mağduriyet yaşamıyorsunuz. Bu inanın yapacağım son açıklamadır. Bundan sonra birisi dukan diyetine başlayıp kilo alsa, atakta salata da yese, kekini kafasından aşağı da geçirse yorum yapmacağım. Herkesin aklı var fikri var. Oturup beyninizi kullanarak, düşünerek, tartıp edip bir mantık süzgecinden geçirerek doğru yolu bulabilirsiniz. Biz anamızın karnından dukan diyeti bilgileriyle dolu bir beyinle çıkmadık. Gerekli olan bilgi kitabınızda var, forumda bulabilmek için "yulaf kepeği kadınlar kulubü" yazarak yulaf kepeği hakkında yazılan tüm sayfalara da ulaşabilirsiniz. Hatta ve hatta "yulaf kepeği eminönü nerede bulunur kadınlar kulubu" yazın size kadınlar kulubunda eminönünde yulaf kepeği bulup da yazan arkadaş var mı onun sayfasını bile çıkarır. O kadar akıllı şu google hazretleri.
Sözlerim ağır geldiyse özür dilerim ama sabrımın taştığı noktadır şu an. Sinir harbime verin.
alkışlar için teşekkürler ama sabrım zorlanıyor artık.
Bu diyeti uzun zamandır yapıyorsanız durumdan haberdar olmanız lazım.
kepek konusunda daha dün konuştum ben burada 10 sayfa geriye gidiceksiniz alt tarafı.
Ben kendim yapamadığım şeyi başkasından beklemem, ben yapabiliyosam siz de yapabilirsiniz araştırmayı.
Vakit darlığı falan filan gerçekten geçerli sebepler değil. Ben öyle görmüyorum.
Ben 3 dakika da olsa vakit bulabiliyorsam, herkes bulabilir.
Bu yazım karşısında göstereceğinz anlayış için teşekkür ederim.
Kepek hakkında da özgül abla sorunuzu yanıtlamış zaten, umarım aydınlanmışsınızdır.
Geçmişi okumakta üşenen arkadaşlarımız varsa, google arama motorunun arama çubuğuna aradıkları her neyse ya da soruları her neyse "kadınlar kulubu" ekleyerek yazmalarını tavsiy ediyorum. Forumun hangi sayfasında yazıyorsa o sayfası bile çıkıyor. Yani siz vakit darlığı, üşengeçlik, geyik dolu olan sayfalarla vakit kaybetmek istememe gibi nedenlerle bilgiye ulaşamamak gibi mağduriyet yaşamıyorsunuz. Bu inanın yapacağım son açıklamadır. Bundan sonra birisi dukan diyetine başlayıp kilo alsa, atakta salata da yese, kekini kafasından aşağı da geçirse yorum yapmacağım. Herkesin aklı var fikri var. Oturup beyninizi kullanarak, düşünerek, tartıp edip bir mantık süzgecinden geçirerek doğru yolu bulabilirsiniz. Biz anamızın karnından dukan diyeti bilgileriyle dolu bir beyinle çıkmadık. Gerekli olan bilgi kitabınızda var, forumda bulabilmek için "yulaf kepeği kadınlar kulubü" yazarak yulaf kepeği hakkında yazılan tüm sayfalara da ulaşabilirsiniz. Hatta ve hatta "yulaf kepeği eminönü nerede bulunur kadınlar kulubu" yazın size kadınlar kulubunda eminönünde yulaf kepeği bulup da yazan arkadaş var mı onun sayfasını bile çıkarır. O kadar akıllı şu google hazretleri.
Sözlerim ağır geldiyse özür dilerim ama sabrımın taştığı noktadır şu an. Sinir harbime verin.
canım benimmm şu papatyaların olmasa insanın gülümseyeceği gelmiyor valla
en azından benim :))
keşke yakın olsan valla gelirdim yaa o kadar sıkkınım ki anlatamam sana.
bi duşa gireyim de rahatlayayım öğlen yemeğimde doymamıştım pek az geldi yemeğim bi yumurta kırdım yedim şimdi çılbır gibi yoğurt ve pulbiber yaptımm üstüne dukan usulü kokusuz çılbır oldu :)
azıcık onu sindireyim de gidicem duşa.
Sonra yasomu dinleyip biraz sokağa çıkarım herhalde gün yüzü göreyim :)
sen şu an 5+5 deniyosun dimi canım?
Sevgili arkadaşlar,
Ben de yazmıyorum, zira baştan espri komik falan gelen yazılar şimdi canımı sıkıyor ve bu gerginlik de hiç birimiz için istenen bir durum değil
Bazı arkadaşların defalarca aynı soruyu sorup ( çoğunda da yanıt alıp) yine ve yine konuyu aynı yere getirmeleri sıkıcı . Bir de anında cevap alamayınca neredeyse agresif bir tutum almaları da yersiz. Hiç kimse hiçkimseye anında cevap vermek zorunda değil. Hatta cevap vermek zorunda da değil.
Yeni arkadaşlara şöyle bir önerim oabilir ; eğer yardımsız (?) kaldığınızı düşünüyorsanız kendi aranızda bi alt grup kurun arada bir de eskileri okuyarak takip edin,sorularınızı da kendi aranızda halledin.
Bazı yazışmaları da geyik buluyorsanız bu da aslında geyiğe girmeyenleri etkilemez. Okumazsın cevap yazmazsın biter. Burası bir okul değil, kimin kime ne yazacağı ne zaman yazacağı HİİİİİİÇÇÇÇÇÇ birimizi ilgilendirmez.
Takip ettiğim kadarıyla Türkiyenin her yerinden ve her kesiminden gelen kadınlar var burada. Bazıları çalışıyor, bazıları çocuk bakıyor, bazılarının da ciddi problemleri var ve bu arkadaşlık çerçevesinde rahatlayıp sanal da olsa bir dostluk kuruyorlar.
Yani dünyanın merkezi ne benim ne de sensin
Lütfen biraz daha kişiye saygı ve az stress yaratmaya çalışalım
Nacizane Elettra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?