Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hatta canım sen belirli saatlerde ağzını aç biz doldururuz içini

Ah VuVuuuu olsa hemen sana bi Dükan güllaç tarifi çakardı.-)) Nerde o hakketten???

ahhhh vuvummmmm valla yapardı hee canım benim iyi hatırlattın arayım ben onu.

vuvu tatilde canımcım

canım ne bu celal ne bu hiddet.sıcaklardan galiba herkesler gergin.evet geçmişden seni hatırladım yani yeni olmadığını biliyorum sorunu sorarken semt belirtmişsin o semtlerdeki kepek satış yerlerini bilmiyoruz demekki zaten çoğumuzda kepek bulamıyor.yani bu genel bir sorun amaaaaaa daha 1 gün önce ben kepek bulabileceğiniz sipariş verebileceğiniz bi telefon ve adres yazdım.keşke oturduğumuz semtlerde bulsak.çok değil bikaç sayfa geriye gidebilsen görecektin .kimsenin art niyetli olduğunu düşünme lütfen.sonuçda hepimiz burada eşit durumdayız.

eti cinim benım cinom benım ılahı çok yaşa emi?

özgül ablacım ellerıne sağlık valla.yok taze fasulye serbest baklıyata gırmıyor.evet ben de soğanla kavurup yumurta kırmıştım üzerıne enfess oluyor.afıyetler olsun

B6 VİTAMİNİ(PYRİDOXİNE):
Tiroidin düzenli çalışması ve metabolizmahızının yavaşlamasının önüne geçilmesi maksadıyl a kullanılan bir vitamin türü.içeriği zengin besinler.BİRA MAYASI,BUĞDAY KEPEĞİ,BUĞDAY TOHUMU,YULAF,SARDALYA,USKUMRU,TAVUK,SIĞIR ETİ,AVOKADO,KURUTULMUŞ MEYVA,MUZ,ESMER PİRİNÇ,LAHANA PEKMEZ,YUMURTA.

KOLİN:
B KOMPLEKS VİTAMİNLERİ arasında bir vitamin olan kolin,sadece karaciğer üretilebilen bir vit.dir.metabolizma hızını artırmak için gerekli olan b ir vitamin. bu vitamin eksikliğinde karaciğerde yağlanma sorunu ortya çıkmaktadır.en iyi kayanakları:lesitin,SIĞIR KARACİĞERİ,SIĞIR KALBİ,YUMURTA SARISI,BUĞDAY TOHUMU,KARNIBAHAR,YER FISTIĞI.

INOSİTOL:
B kompleks vitaminlerinden.vücud bünyesinde üretilebimektedir.inositol+ kolin birleştiği zaman yağ matabolizmayı aktifleştiriyor.buda yağ yakıcı etki oluşturmakta. kaynakları:LESİTİN,SIĞIR KALBİ,SIĞIR ETİ,KARACİĞER,BUĞDAY TOHUMU,SOYA ,YUMURTA,TURUNÇGİLLER,KEPEKLİ TAHILLAR,FINDIK

C VİTAMİNİ:
sağlığa faydaları yanında hücrelerde glikozu enerjiye dönüştürebilmekte.kaynağı:GREYFURT,KUŞ ÜZÜMÜ,BROKOLİ,YEŞİL BİBER,KİVİ , BRÜKSEL LAHANASI,LİMON,PORTAKAL,ÇİLEK,LAHANA,SEBZE VE MEYVELER.

Ah VuVuuuu olsa hemen sana bi Dükan güllaç tarifi çakardı.-)) Nerde o hakketten???

o şimdi tatilci

cinoom biyolokcum sen istersen 1+1 seyirle başla bakalım, atakla başlarsan yumruk hakkını çöpe atmış gibi olabilirsin çünkü zaten aldığın kilo da çok değildi sanırsam 900 gram falan almıştın dimi? Onları bence en fazla 1 haftada atarsın yeni kilo çünkü henüz yağ olarak yerleşmemiştir. Hep diyorum ya bu diyeti en baştan başlayarak hayatınız boyunca 2 kez uygulayabilirsiiz diyo ya dukan hem sağlık açısından hem metabolizmanın etkilenebilirliğinin kaybolmaması açısından öyle diyor doktor amcamız zannımca sen riske etme 1+1le başla sitersen döndüğünde. Bekliyoruz seni dört gözle :)

özgül ablacım taze fasulye serbest sebzeler arasında. Afiyet olsun :))
not: tereyağsız ama

çok yoğurt tüketmeyin yoğurdun karbonhidrat oranı da yüksek. Günlük 30 gram gibi bi alım sınırı vardı, onu aşmamaya çalışın. Bir de sütteki kadar olmasa da yoğurtta da şeker var. Yolanda da hatırlatmıştı geçenlerde, çok tüketirseniz kilo verimi yavaşlayabilir.

+1
helal olsun yaa,bukadar güzel bir açıklama yapılamazdı sanırım,seni can-ı gönülden kutluyorum canım...
ayrıca 2.paragrafını okurken gülmekten koptum onu da belirtmeden edemiycem:))

gülelim eğlenelim diye yazdım zati
ne mutlu güldürdüysem valla :)

ona kım bakacak şimdi yahuparmağınla mouse tuşunu hareket ettır lınkı bul tıkla oku ohooo bır suru iş

dimi berrinim yaaa benim yaptığım da iş yani, bi de uğraştım

geçmişi okumamıştım ne zamandır acayip geyik dönmüş annadığım kadarıylan dayanamıyacağım gidiyorum ben geçmişin tozlu sayfaları arasında kaybolmaya bir saate dönerim

bekliyoruz anacım biz seni burada. Kızlar yazmayın bir şey elisaday gelicek bi dakika!
eheh şaka yapıyorum canım, sen bi okuyup geliver. Örnek olsun bu davranışın da

bu arada herkese selamlar,sevgiler,saygılar,hayırlı cumalar Dukandaşlarım...

kilo veren tüm dostları kutluyorum,devamını diliyorum
benim gibi regl olup şişen,sebepsiz + da olan veremeyen ya da almış olan arkadaşlarıma da hiç üzülmeyin
moralimizi bozmucaz tam gaz devam...YILMAK YOK YOLA DEVAAMM

geçmişi okumamıştım ne zamandır acayip geyik dönmüş annadığım kadarıylan dayanamıyacağım gidiyorum ben geçmişin tozlu sayfaları arasında kaybolmaya bir saate dönerim

hadı bakalım tansıyon ve sınır haplarını al da öyle gıt .mazallah bızım gıbı tükeniverırsın.Allah korusun.2sayfa oku bıkarsın zaten.

yararlı bılgılere devam ıyı oldu valla ellerıne sağlk

evet bebeeeeeem +900 oldu ama büyük bi kısmısı sebzeden mütevellit şişliktir diye düşünüyorum...çünküm heeeeeeeergün sebze yiyom...dooru diyon canikom, saldırı hakkımı sonraya saklayayım...7 ağustos itibariyle 1+1 le başlıyıım o zamannn

%85 i karbonhidratmış kızlaaaaaaaaaaaarrr belki uyarlayabilürük dedim amaaaa yaprakları tamamen nişastadan yapılıyormuşşş

ufffff bende çok severim süt ve tatlandırıcıyla yapardık ne güzel acaba ince ince krepler pişirsek soğuduktan sonra aralarına tatlandırıcı ve az ceviz koysak(ceviz yasak biliyorum ama) nasıl olur acaba gerçi güllaç olmaz tabii dee ne olur bilmem neyse saçmalıyorum bu ramazan güllaç yasak bize kısacası

ayyyyneeeen ööle wallaaaa...sıcacık ramazan pidesi, güllaç, hurmaaaaaaaaa...yassssAAAk ne yazık kiiii aslında tolere miktar mısır nişastasıyla yapraklarından yapamaz mıyız ki acebaaaaaa???

%85 i karbonhidratmış kızlaaaaaaaaaaaarrr belki uyarlayabilürük dedim amaaaa yaprakları tamamen nişastadan yapılıyormuşşş

ayyyyneeeen ööle wallaaaa...sıcacık ramazan pidesi, güllaç, hurmaaaaaaaaa...yassssAAAk ne yazık kiiii aslında tolere miktar mısır nişastasıyla yapraklarından yapamaz mıyız ki acebaaaaaa???

bu işi ya vuvuu ya zeynep abla ya da sedeca çözer belki

bende kitabı almayı düşünüyorum bu aralar

bu arkadaşımız bu iletiyi ağustos 2010da yazmış. Sanırım kendisi 1 senedir dukan diyeti yapıyor.

dukancılar ben dışarı çıkıyorum, yoksa ferahlayamicam kabıma sığamıyorum yine içim daraldı. Nefes alamıyorum, anksiyete var bende şimdi düşer düşer bayılırım. Evde de annem yok -ki zaten genelde evde durduğu görülmemiştir- ölür giderm mazallah kafamı mafamı çarparsam

eksilerle kalın dukancılar, hepinizi öpüyorum

güle güle canım ben de kaçıyorum görüşürüz gelınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…