Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşbulduk saol canım..acayip bir sancı desem 3 gündür nane limon novalgin karışımı içiyorum daha bu öğlen rahatlamaya başladım..susuzluk çok zorladı...( ama bunun peşinden 59 lu rakamcıklara merhaba diyebilrim..
yarın 58 leri görürsün inşallah..darısı bana..

yulaf kepeği çok berbat ya nişantaşı zencefilden aldım...krep'imi yerken kıtır kıtır sesler geliyor...sanki deniz kumu var içinde gibi...tadı yok tuzu yok...anlamadım... acaba içine bir şeyler mi karıştırıyorlar? birde arada kıymık gibi şeyler çıkıyor... normalde poşette baktığında krem-sarı arası toz bir şey... herkesin kepeği bu şekilde mi?

benimki de öyle ekmek yapmıştım yiyemedim o yüzden

şimcik;

flyinghigh kız listeye girmenle birinci olman bir oldu 1.6 kilo ileee
onurege 1.2 kilo ileee ikinci
yasemiiin 1.1 kilo ilee üçüncüü

tebrikler tebrikleeeer

bu hafta dünyayı 6.9 kilo hafiflettik hep birlikte süperiz biz mükemmeliz

ellerine sağlık canım.herkese bu hafta sabır ve dayınışmadan dolayı tebrikederim.şimdi sevinme zamanı..
:nazar::13::13::13:

aynı yerden alan bi kaç arkadaş da kötü olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum...ben doğalsanın kepeğini tek geçiyorum bu arada, fitiz marketten almıştım ama 2 paket kadar da kargo ödeyince internetten ru sheim aldım...bildiğin un gibi...doğalsanınkiyle kısır bile yapmıştım ben ama bununla olmaz...kek vs. için henüz deneyemedim ama...

valla ne kadar kilo verdiysem hep sizin verdiğiniz tüyolar sayesinde oldu.Burada çok büyük bir dayanışma var kim ne derse desin
bu arada yaşım 29 boyum 1.55
herr hafta dünyayı bu kadar yükten kurtarmak dileğiyle
süper süperiz

Son düzenleme:

tebrikler başarının devamını dilerim.

Bende ki de öyle . Ekmek yaptığımda berbat gelmiyo tadı, ama kum taneciklerinde haklısın hiç keyifli değil:))

ooof oof nerden geldı aklına? ne de severım

migroslarda gördümde aklıma geldi.

%85 i karbonhidratmış kızlaaaaaaaaaaaarrr belki uyarlayabilürük dedim amaaaa yaprakları tamamen nişastadan yapılıyormuşşş

valla ben onu bunu bilmem yerim dayanamammmm

yerim ben yerim ahada duyuruyorum yeriiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
bu işi ya vuvuu ya zeynep abla ya da sedeca çözer belki

ben tanıdıklarımı araya sokayım bari belki onlar yaparlar.vuvuyu arayım ben bi söyleyim tatilde işine düşünsün uydursun

hmmm o kadar az vakit geçiriyorum ki evde gece 12 gibi gelip sabah için krep yapıp yatıyorum ancak...kısır mı bayılırımmmmm... ay nasıl yaptınız onu? ama zencefildekiler fena gerçekten hayır yani bir şey katıyorlarsa sağlığımızdan da olmayalım... sabah yedim krepi hala öğütemedenim midem davul gibi..ben en iyisi yenisini araştırayım... teşekkür ederim cvp için :)

herkeze merhaba
oglenden beri elektriklerim gidip geliyo bir turlu baglanip kilomu yazamadim gecde kalmisim liste yapilmis bile ama onemli degil haftaya tekrar bildiririm bugun kilom 54,100 olmus az gidiyo ama kalici gidiyo bacaklarimda 2 cm incelme olmus pantolonlardan hemen farkediliyo
kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum veremeyenlerde uzulmesinler yola devam

reca ederiiiim ne demek:))) kısır tarifi de tarifler sayfamızda var, bulgur yerine kepek kullandım:)) suyla şişirip yaptım...ama toz olanla olmaz diye düşünüyorum...

saol canım benim evet yazıdada bazı rahatsızlıklardan bahsediyor zaten benimde 11gün oldu yine hatta üste geri aldım 10gün önce verdiklerimi 5+5te bi işe yaramıycak sanırım bende polikistik overim zor veriyorum kilo kolay alıyorum napıcamı şaşırdım emeklerim boşamı gidecek

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

onurege,

huuuuu huuuuu kimse yok saat: 19:53 nerdesiniz.ilk kez bu formu böyle gördüm ..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

onurege,

huuuuu huuuuu kimse yok saat: 19:53 nerdesiniz.ilk kez bu formu böyle gördüm ..

olan oldu pikinciler dukanistaları kaçırdı sonunda. ama gittiler sanırım onlar. kızlar yuvayaaa

yeni eski tüm kilo verenleri kutlarımveremeyenleride sabırlarından dolayı kutlarıminatla devam edin sonunda oluyor valla.bu arada gözümden kaçmadı güllaç müllaç hayalleri.ya kızlar siz neleri başardınız magnumları geri çevirdiniz güzelim yaz meyveleriyle baş ettiniz güllaçlamı baş edemiyeceksiniz.hem şu yaşınıza kadar bayaa bi yediniz ne kaldı geriye kilodan başka.bu senede güllaç pide kusur olsun farzedin yokluk varofff kimi kandırıyorum ilk kaçamak günümü bekliyim aşk olsun size kulağa su kaçırmakda üstünüze yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…