paylaşım için teşekkürler özgül abla. ben de bi ekleme yapim. sakız bazı bünyelerde deli gibi açlık yapıyo. misal ben.
bide tebrik edeyim seni geçen haftadan beri 1200 gr vermişsin harikasın
dünde ben bizim sakaleyn nerde acaba diyordum. hoşgeldin canım geçmiş olsun. sıcaklarda soguk soguk içeçekleri içinde üşütmek kaçınılmaz olabiliyor. su içemediin için şişkinliktir o dert etme. bende bu sabah 59,3 çıktım. yarın sabah ne çıkıcak çok merak ediyorum yaaa inşalla bol ksürlüde olsa artık ellisekiz okka çekerim
yulaf kepeği çok berbat ya nişantaşı zencefilden aldım...krep'imi yerken kıtır kıtır sesler geliyor...sanki deniz kumu var içinde gibi...tadı yok tuzu yok...anlamadım... acaba içine bir şeyler mi karıştırıyorlar? birde arada kıymık gibi şeyler çıkıyor... normalde poşette baktığında krem-sarı arası toz bir şey... herkesin kepeği bu şekilde mi?
Eki Görüntüle 231930
şimcik;
flyinghigh kız listeye girmenle birinci olman bir oldu 1.6 kilo ileee
onurege 1.2 kilo ileee ikinci
yasemiiin 1.1 kilo ilee üçüncüü
tebrikler tebrikleeeer
bu hafta dünyayı 6.9 kilo hafiflettik hep birlikte süperiz biz mükemmeliz
yulaf kepeği çok berbat ya nişantaşı zencefilden aldım...krep'imi yerken kıtır kıtır sesler geliyor...sanki deniz kumu var içinde gibi...tadı yok tuzu yok...anlamadım... acaba içine bir şeyler mi karıştırıyorlar? birde arada kıymık gibi şeyler çıkıyor... normalde poşette baktığında krem-sarı arası toz bir şey... herkesin kepeği bu şekilde mi?
Eki Görüntüle 231930
şimcik;
flyinghigh kız listeye girmenle birinci olman bir oldu 1.6 kilo ileee
onurege 1.2 kilo ileee ikinci
yasemiiin 1.1 kilo ilee üçüncüü
tebrikler tebrikleeeer
bu hafta dünyayı 6.9 kilo hafiflettik hep birlikte süperiz biz mükemmeliz
valla ne kadar kilo verdiysem hep sizin verdiğiniz tüyolar sayesinde oldu.Burada çok büyük bir dayanışma var kim ne derse desin
bu arada yaşım 29 boyum 1.55
herr hafta dünyayı bu kadar yükten kurtarmak dileğiyle
süper süperiz
ooof oof nerden geldı aklına? ne de severım
%85 i karbonhidratmış kızlaaaaaaaaaaaarrrbelki uyarlayabilürük dedim amaaaa yaprakları tamamen nişastadan yapılıyormuşşş
ufffff bende çok severim süt ve tatlandırıcıyla yapardık ne güzel acaba ince ince krepler pişirsek soğuduktan sonra aralarına tatlandırıcı ve az ceviz koysak(ceviz yasak biliyorum ama) nasıl olur acaba gerçi güllaç olmaz tabii dee ne olur bilmem neyse saçmalıyorum bu ramazan güllaç yasak bize kısacası
bu işi ya vuvuu ya zeynep abla ya da sedeca çözer belki
aynı yerden alan bi kaç arkadaş da kötü olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum...ben doğalsanın kepeğini tek geçiyorum bu arada, fitiz marketten almıştım ama 2 paket kadar da kargo ödeyince internetten ru sheim aldım...bildiğin un gibi...doğalsanınkiyle kısır bile yapmıştım ben ama bununla olmaz...kek vs. için henüz deneyemedim ama...
hmmm o kadar az vakit geçiriyorum ki evde gece 12 gibi gelip sabah için krep yapıp yatıyorum ancak...kısır mı bayılırımmmmm... ay nasıl yaptınız onu? ama zencefildekiler fena gerçekten hayır yani bir şey katıyorlarsa sağlığımızdan da olmayalım... sabah yedim krepi hala öğütemedenim midem davul gibi..ben en iyisi yenisini araştırayım... teşekkür ederim cvp için :)
ay ben de dedim ama yine yaptılar valla alınganlıklarını
belki bu durum berrin için geçerli olabilir melodimiz canımız. seninki ne zamandır durdu? Bence dukan berrinin durumundaki birinden bahsediyor. Kimi insanlar çok zor kilo verir, verdikçe de kilo verişimiz yavaşlar ya, bu insanlarda çok çok daha zor ilerler süreç. Hastalıkları da falan varsa, işi zorlaştırmak yerine kilo sabitlenip sonra bir atakla yeniden metabolizmayı şaşırtıp bi 15-20 kilo daha verilebilir diyor. Yani bu çok kilolu insanlarda ve obezite durumu olup da zor kilo veren, hasta olan insanlar için yazılmmış bi durum. Üzerimize alınmasak iyi olur, ama berrin istisnai olarak bu gruba giriyo olabilir, bir baksın derim.
Berriniiimm huuu huuuu bi bak istersen duruma canım 5+5 yaramazsa bence güçlendirmeye geç artık sen de.
herkese günaydıııınnn
hani nerde elleri göremiyorum
haydi eller eller eller nırı nırı nımmmm
eksiler nerde eksiler?
kalkın ayol saat 7.30 oldu tartılma vaktiiiiii
tebrikler başarının devamını dilerim.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
onurege,
huuuuu huuuuu kimse yok saat: 19:53 nerdesiniz.ilk kez bu formu böyle gördüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?