yeni eski tüm kilo verenleri kutlarımveremeyenleride sabırlarından dolayı kutlarım inatla devam edin sonunda oluyor valla.bu arada gözümden kaçmadı güllaç müllaç hayalleri.ya kızlar siz neleri başardınız magnumları geri çevirdiniz güzelim yaz meyveleriyle baş ettiniz güllaçlamı baş edemiyeceksiniz.hem şu yaşınıza kadar bayaa bi yediniz ne kaldı geriye kilodan başka.bu senede güllaç pide kusur olsun farzedin yokluk var offf kimi kandırıyorum ilk kaçamak günümü bekliyim aşk olsun size kulağa su kaçırmakda üstünüze yok yani
yeni eski tüm kilo verenleri kutlarımveremeyenleride sabırlarından dolayı kutlarım inatla devam edin sonunda oluyor valla.bu arada gözümden kaçmadı güllaç müllaç hayalleri.ya kızlar siz neleri başardınız magnumları geri çevirdiniz güzelim yaz meyveleriyle baş ettiniz güllaçlamı baş edemiyeceksiniz.hem şu yaşınıza kadar bayaa bi yediniz ne kaldı geriye kilodan başka.bu senede güllaç pide kusur olsun farzedin yokluk var offf kimi kandırıyorum ilk kaçamak günümü bekliyim aşk olsun size kulağa su kaçırmakda üstünüze yok yani
Tebrik ederim canım süpersinregl olsan daha bi - çıkarsın..gerçi 1600 çok ta az değil... mükemmel bi rakam....ben de sözde 3 gündür regl oldum ama günde 1 damla niye böyleki anlamadım bakalım yarına kadar böyle dvam etse dr ye gidicem.....
teşekkürler arkadaşlar bir kişi bile zahmet edip cevap vermemiş
Bu mu yardım anlayışınız
Merak edenlere söyliyim bu diyette ben yeni değilim
bu sayfalara 3 günde bir yazılıyordu ben diyete başladığımda madem başdan sona okuyabilimiş arkadaşlar beni taaa en başlarda görmüş olmaları lazım
Vakit darlığında geçmişi okuyamıyorum zaten fazlaca geyik içeriyor sayflarımız
Sorduğum tek soru ve işinizi bölge belirterek kolaylaştırmışım ama nerde yardım severlik dimi
Yardım etmek yerine laf sokup geçmişi okusana diyen akıllıları alkışlıyorum ben
Biliyorsan söylersin bilmiyorsan sırf bişeyler söylemek için çabalamazsın
dün cece yazmışım bir kişde cevap vermemiş
Tamam anlıyorum paylaşmak güzel kaç safya geriye baktım mesajımı bulmak için ama PAYLAŞMAKdiyorum sadece geyik değillll
kızlaaaaaaaaaaar, dukana yeni başliciiiiiiiiiiiiiiiiimmm de bana bi anlatıverin galiiiiiiiiiiihatta anlatmayın siz benim yerime yapıverin heee olma mııı hacııııı
bu ne yaaa, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tabii ki, burada kimsenin dışlandığı felan yok, ilk başladığımızda biz de abuk sorular sormuş olabiliriz ama, son bikaç gündür sorulan soruların çoğunun sadece soru sormuş olmak için sorulduğunu düşünüyorum...2 buçuk aydır bu forumdayım, hiç böyle şeyler olmazdı...umarım tekrar da olmaz.....şimcilik benden bu kadar, yazma ihtiyacı duyduuuum, ayın 7sini iple çekiyorum, biran önce kaldığım yerden devam edebilmek içinnnnn...peki acebaaa seyirle mi dönsem ki sahalaraaa, neeetsem kiiiiiiiimuuuccccccuuuuuuuu öptüm hepiniziiii
Ah VuVuuuu olsa hemen sana bi Dükan güllaç tarifi çakardı.-)) Nerde o hakketten???
herkese selamlar hiç kaçamaksız 3. günümdeyim ve 1 kg gidiverdi 2 günde ben çok fazla yoğurt sevmezdim ama 2 gündür yoğurda dadandım içine tatlandırıcı ve limon aroması ile pek bi güzel oluyor hımmmm
ehehhe bilir misiniz cino diye bi çikolata vardı, içi kayısılı mıydı neydi...aman yarebbim o ne tattı öööleeee
ufffff bende çok severim süt ve tatlandırıcıyla yapardık ne güzel acaba ince ince krepler pişirsek soğuduktan sonra aralarına tatlandırıcı ve az ceviz koysak(ceviz yasak biliyorum ama) nasıl olur acaba gerçi güllaç olmaz tabii dee ne olur bilmem neyse saçmalıyorum bu ramazan güllaç yasak bize kısacası
bu arkadaşımız bu iletiyi ağustos 2010da yazmış. Sanırım kendisi 1 senedir dukan diyeti yapıyor.
dukancılar ben dışarı çıkıyorum, yoksa ferahlayamicam kabıma sığamıyorum yine içim daraldı. Nefes alamıyorum, anksiyete var bende şimdi düşer düşer bayılırım. Evde de annem yok -ki zaten genelde evde durduğu görülmemiştir- ölür giderm mazallah kafamı mafamı çarparsam
eksilerle kalın dukancılar, hepinizi öpüyorum
yulaf kepeği çok berbat ya nişantaşı zencefilden aldım...krep'imi yerken kıtır kıtır sesler geliyor...sanki deniz kumu var içinde gibi...tadı yok tuzu yok...anlamadım... acaba içine bir şeyler mi karıştırıyorlar? birde arada kıymık gibi şeyler çıkıyor... normalde poşette baktığında krem-sarı arası toz bir şey... herkesin kepeği bu şekilde mi?
Eki Görüntüle 231930
şimcik;
flyinghigh kız listeye girmenle birinci olman bir oldu 1.6 kilo ileee
onurege 1.2 kilo ileee ikinci
yasemiiin 1.1 kilo ilee üçüncüü
tebrikler tebrikleeeer
bu hafta dünyayı 6.9 kilo hafiflettik hep birlikte süperiz biz mükemmeliz
canım benimmm şu papatyaların olmasa insanın gülümseyeceği gelmiyor valla
en azından benim :))
keşke yakın olsan valla gelirdim yaa o kadar sıkkınım ki anlatamam sana.
bi duşa gireyim de rahatlayayım öğlen yemeğimde doymamıştım pek az geldi yemeğim bi yumurta kırdım yedim şimdi çılbır gibi yoğurt ve pulbiber yaptımm üstüne dukan usulü kokusuz çılbır oldu :)
azıcık onu sindireyim de gidicem duşa.
Sonra yasomu dinleyip biraz sokağa çıkarım herhalde gün yüzü göreyim :)
sen şu an 5+5 deniyosun dimi canım?
yulaf kepeği çok berbat ya nişantaşı zencefilden aldım...krep'imi yerken kıtır kıtır sesler geliyor...sanki deniz kumu var içinde gibi...tadı yok tuzu yok...anlamadım... acaba içine bir şeyler mi karıştırıyorlar? birde arada kıymık gibi şeyler çıkıyor... normalde poşette baktığında krem-sarı arası toz bir şey... herkesin kepeği bu şekilde mi?
Eki Görüntüle 231930
şimcik;
tebrikler tebrikleeeer
ayyy imdat topiğimiz bomboş kaldı ben tek başıma ne ederim yaaa ya korkuyorum yanlız.:92: kimse yokmu saldırıya uğrasa buralar kim koruyacak.alimallah ya soru soran olsa anında nasıl cevap yetiştiricez yaaa.
ayyy berkmine abla yani forumu son sayfaya kadar okudum son sayfada kopardın beni bi kahkaha koyverdim valla alemsinbende geçmişi okudum bitirdim soru soran varsa kaçırmayım cevap veriyim diye
bu arada şaka maka dün işten gece geldim 2 de bir bakayım foruma dedim bi de maşallah dün büsürü yazılmış 3 e kadar sabah bıraktığım yere kadar okudum aynı şekilde bu akşamda öyle ancak bitirdim geçmişi, biz akılsız mıyız acaba bu diyeti yapıyoruz aman bi bilgi kaçırmayalım ne yazılıyorsa okuyalım diye düşünüyoruz bilemedim valla
ayyy imdat topiğimiz bomboş kaldı ben tek başıma ne ederim yaaa ya korkuyorum yanlız.:92: kimse yokmu saldırıya uğrasa buralar kim koruyacak.alimallah ya soru soran olsa anında nasıl cevap yetiştiricez yaaa.
herkese iyi geceler canlarım sanırım hepinizde keyfi benimki gibi orta şekerli ay niye böle olduk ya beni yok saymayın sürekli okuyom ama yazamıyom canım sıkkın ne bilim didişmeler var forumda bende böle şeylere hiç gelemem yani açıkçası bikaçgündür forum bana kabak tadı vermeye başladı dün aniden 1.2 artış oldu allah allah neyyyyyse dedim bu sabah bi baktım regli olmuşum biraz erken oldu ondan artmışım
ayyy berkmine abla yani forumu son sayfaya kadar okudum son sayfada kopardın beni bi kahkaha koyverdim valla alemsinbende geçmişi okudum bitirdim soru soran varsa kaçırmayım cevap veriyim diye
bu arada şaka maka dün işten gece geldim 2 de bir bakayım foruma dedim bi de maşallah dün büsürü yazılmış 3 e kadar sabah bıraktığım yere kadar okudum aynı şekilde bu akşamda öyle ancak bitirdim geçmişi, biz akılsız mıyız acaba bu diyeti yapıyoruz aman bi bilgi kaçırmayalım ne yazılıyorsa okuyalım diye düşünüyoruz bilemedim valla
Arkadaşlar Yorumlarınızı Lütfen Saygı Çerçevesinde Yapın.Birbirinizi Kırmayın. Ayrıca Konumuzun Geyik Değil, Dukan Diyeti Olduğunu da Unutmayalım....
canım ne bu celal ne bu hiddet.sıcaklardan galiba herkesler gergin.evet geçmişden seni hatırladım yani yeni olmadığını biliyorum sorunu sorarken semt belirtmişsin o semtlerdeki kepek satış yerlerini bilmiyoruz demekki zaten çoğumuzda kepek bulamıyor.yani bu genel bir sorun amaaaaaa daha 1 gün önce ben kepek bulabileceğiniz sipariş verebileceğiniz bi telefon ve adres yazdım.keşke oturduğumuz semtlerde bulsak.çok değil bikaç sayfa geriye gidebilsen görecektin .kimsenin art niyetli olduğunu düşünme lütfen.sonuçda hepimiz burada eşit durumdayız.
Saol canım bugün buldum...
Ama belirttiğim semtlerde oturmuyorum bugün o tarafda olucam yoksa hiç çıkmayayım diye sormuştum aslında
Ama arkadaşlar bulamadıklarını bile belli etmemişler
Ben ne zaman site ettim akılları yerine geldiki sataşmaya başladılar kimseye art niyetli demedim ben ama olumlu veya olumsuz sonuçda yok
Sipariş veremezdim sabah çıkıp gece geliyorum eve bu aralar ve ekime kadar işlerim bu yönde malesef
Ama dediğim gibi buldum burada sadece kendisinin o yolu düşünebildiğini sanan bir arkadaşın yöntemiyle
Sadece bilmiyoruz bizde bulamıyoruz gibi mesajlarda yeterli olurdu bana
zira ben sorulan sorulara insanlar kendilerini kötü hissetmemeleri için uygun bir dille cevap veriyorum
Ama merak ediyorum soruma 2 cümleyle cevap veremeyen arkadaşlar o kadar mesajı yazma zahmetinde bulunmuşlar ya
Şaştım doğrusu.....
Neyse daha yazardım ama......
Sevdiğim bir topik yabancılara karşı tutumu biliyorum kk da çok sayfalı bir yere girdiğinizde eblli bir gruplaşma var
Eğer hergün yazıp kendini göstermiyorsan ufacık siteminde taşlanıyorsun yapacak bişey yok böyle bu sanalda
Diyeti eşimde bende hala yapıyoruz kısacası
Yulaf kepeğimizde bugün itibariyle alınmıştır....
umarım bir daha soru sorma gereği duymam yardımlaşmakdan nefret eden ama sataşmaya bayılan arkadaşlara...
sanada tekrar teşekkürler
diyetin kaçıncı günündesin cnm diyet de ilk başta regl düzenini etkiliyo sanırım benim 45.günüm reglim atağa den k gelmişti üstüne daha da olamadım yaa..galiba diyet biraz bünyeyi şaşırttı düzene girer diye tebrik ediyorum ayrıca çook teşekkürler
canım biz cevap verirken yeni-eski ayrımı yapmıyoruz zaten..tek soru ve bölge sorman cevap alman için işimizi zorlaştırıyo aslında direkt yulaf kepeği ile ilgilenseydin ben internetten aldığımı söyleyebilirdim..bel,rttiğin yerlerden alan yok demek ki cevap vermemişler..eskilerden olduğun için buranın ne kadar yardımsever olduğunu senin de bilmen lazım ha o zamanda çok geyk dönüyo nasılsa diye okumamışsın forumu onu ben bilemem..hem daha dur bakalım biz tüm sayfaları okuduğumuz için_mesela dün gece 30 küsür okudum ben-sorunu henüz görüp cevap veremeyenler olamamış olabilir..sen soru sordun 1 gün içinde cevap gelmedi diye kimseye art niyetli yazılar yazamazsın..sen de eski olduğun halde geçmişi okumamışsın ki geçmişi okuyun yazılarında alınıp bizlere laf çarpıtmışsın..bizler burda dukanın tr şubesi değiliz 24 saat soru gelirse cevaplayalım diye hazırda beklemeyemeyiz..bak kendin de demişsin biliyorsan cavaplarsın diye bilen yok ki cevap yazmamışsın hem sadece kendi mesajını bulabilmekl için geriye gitmek bile seni ne kadar yormuş bide bizleri düşün ha senin sorunla bu sayfa arasında da dönen geyik bile yok lütfen biraz daha sakin olalaım
hadi dön artık cinooo,hem geçmişe baksaydın sana 5+5 önerdiğimi görürdün gerçi kilon da çok değişmemiş 1+1 yapıp verim alamazsan yumruk yaparsın
ayy dün akşam da ben sordum vuvuyu forumdaki saçmalıklardan beynimiz döndü kızın tatile gittiğini bile unuttuk
ben de bi ara çok dadandım limonlu yoğurda ama tatlandırıcıda girince işin içine kilo verimini etkiledi ben de fazla abartma canım
yanlış hatırlamıyorsam portakallıydı o ve ben o mayhoş tadı hiç sevmezdim
bi ara takılıyodu bu deryacık buralarda ama geyikten sıkıldı da gitti aralarda kestane kebap acele cevap demek için uğruyo
benim son ru-sheim paketim de öyle çıktı kumlu gibi ya midem almıyo
itiraz ediyorum şike var2 haftadır listeye itiraz ediyorum haa geçen hafta hakkım olmayan 3.lük verilmişti bu hafta hakkım olan 1.liğim verilmemiş ben 1.6 verdim 0.6 değil itiraz ediyorum flyinghigh ile 1.liği paylaşmak istiyorum
Eki Görüntüle 231930
şimcik;
tebrikler tebrikleeeer
Deryacık ne yazık ki alıngan yaklaşımın hala devam ediyo..herkesin belli bi yoğunluğu var sen de yoğunluğun yüzünden geçmiş sayfaları okumamış olabilirsin o yüzden kısa özet geçeyim ki bu forumda gerçek anlamda diyeti uygulayanlar son 2 haftadır kitabın adından nerde bulunduğundan tut da sütün süt ürünleri grubuna girip girmediğinden,birinin ona dukan diyetini anlatmasını emretmelerinden,kendisine cevap verildiği halde bunu araştırmadan hemen aynı soruyu tekrar tekrar soranlardan,ayrıca son zamanda daha uyanık davranıp kitabı okudum ama şurasını anlamadım ile başlayan bin tane saçma sapan soruya cevap vermekten helak oldu,iş öyle bi boyuta geldi ki kitabı okudum ama atak ve seyir ne demek diyecekler?bütün bu sorulara sabırla cevap verildi,verildiği halde herkes bi sürü sitem de işitti ve ipler o noktada koptu..ve dün geceye gelirsek sen alınganlık gösterdin,yukarıda saydığımız kişilere yetiştirdiğimiz laf dokundurmalarından sen de üstüne alındın ve hatta geyik yapmakla ve burayı bu şekilde işgal etmekle bizi suçladın..biz son günlerde bunlarla uğraşıyoruz ve sayfaların bunca kabarmasının nedeni de yine yukarıda belirttiğim gibi gene gene sorulan ve gene gene tekrarlanan cevaplarççgeyik bile yok ortada kaldı ki geyik olsa bile saçma sapan soruları okumaktansa geyikleri okumayı tercih ederim,senin soruna bilmiyorum diye verilecek her cevap bile sayfanın kabarmasına neden olacaktı ve bu da başkaları için geyik dönmüş diye tabir edilebilirdi,bütün bu açıklamalardan sonra sen de sakince düşünerek bize hak vereceksin bence
Saol canım bugün buldum...
Ama belirttiğim semtlerde oturmuyorum bugün o tarafda olucam yoksa hiç çıkmayayım diye sormuştum aslında
Ama arkadaşlar bulamadıklarını bile belli etmemişler
Ben ne zaman site ettim akılları yerine geldiki sataşmaya başladılar kimseye art niyetli demedim ben ama olumlu veya olumsuz sonuçda yok
Sipariş veremezdim sabah çıkıp gece geliyorum eve bu aralar ve ekime kadar işlerim bu yönde malesef
Ama dediğim gibi buldum burada sadece kendisinin o yolu düşünebildiğini sanan bir arkadaşın yöntemiyle
Sadece bilmiyoruz bizde bulamıyoruz gibi mesajlarda yeterli olurdu bana
zira ben sorulan sorulara insanlar kendilerini kötü hissetmemeleri için uygun bir dille cevap veriyorum
Ama merak ediyorum soruma 2 cümleyle cevap veremeyen arkadaşlar o kadar mesajı yazma zahmetinde bulunmuşlar ya
Şaştım doğrusu.....
Neyse daha yazardım ama......
Sevdiğim bir topik yabancılara karşı tutumu biliyorum kk da çok sayfalı bir yere girdiğinizde eblli bir gruplaşma var
Eğer hergün yazıp kendini göstermiyorsan ufacık siteminde taşlanıyorsun yapacak bişey yok böyle bu sanalda
Diyeti eşimde bende hala yapıyoruz kısacası
Yulaf kepeğimizde bugün itibariyle alınmıştır....
umarım bir daha soru sorma gereği duymam yardımlaşmakdan nefret eden ama sataşmaya bayılan arkadaşlara...
sanada tekrar teşekkürler
Sanırım ben yanlış anlaşılmışın düzelteyim o zaman
bugüne kadar ben aktarımın tavsiyesiyle ruşeym aldım yulaf kepeği yerine
Burada paylaştığınız tarifleri yapabilmek adına malum ramazan geliyor ekmek yapmak istiyorum o nedenle yulaf kepeği sordum
vakti olsa bütün sayfaları okurum zaten sizi sürekli takip ediyorum
demek ki gözümden kaçmış
Kimseye art niyetlisin demedim ben ama mesajın üzerine sayfalarca yazılmış
Olumsuz bir mesajda olabilirdi benim için
bu görmezden gelindiği imajını silerdi en azında
Sitemime çok alındınızki sayfalarca dile dolayıp geyik değil demenize rağmen baya geyiğe çevirmişsiniz ki iyi ki sitem etmişim yoksa nasıl dönerdi muhabbetiniz nasıl boşaltırdınız içinizi diyi mi
soruma cevap veremeyen arkadaşların sabrı taşmış (!) taşacağı varmışda aslında beni bulmuş
bu deryacık diye hitabın çok saygızca geldi belirteyim
acele cevap bekliyorum sebebinide yazdım tek şansım bugündü ve buldum
keşke geyiğe bir topik açsanızda bol bol geyik yapsak orada sadece bilgiler burada temiz kalsa bu kötü bir istek değil
Yada dağılın bu topikden gibi bişey değil ki neden bu kovmalar anlamadım ben
Beğenmiyorsan gitler
Kimse bana sormadığı gibi ne yazacağını kimsede bana diyemez git bu topikden diye
dukkanın tr şubesi değilim demişsin google yazınca çok fazla yer çıkıyor malesef hep sipariş üzerine
BURADA CEVAP ARAMAMIN EN BÜYÜK SEBEBİ sonuçta sen değilsen bile mutlaka birisi bir deneyimini yazıyor
Biz bu paylaşımlar doğru kararlar verebilmek için yapmıyormuyuz tecrübelerimizi paylaşmıyormuyuz
Kendi adıma evet....
Herkes sahte sorumlulukla soruna cevap vermek zorunda değilize getiriyor olayı şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?