Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar cidden buradaki mevzular kabak tadı vermeye başladı. burası evet dukan diyeti topiki ama diyet yaparken geyik yapamayız günün stresini atamayız diye bir şey var da ben mi görmüyorum ?????affınıza sıgınarak ben bir süre uğramayacağım. hepinize başarılar diliyorum..

kızlar yulaf kepeği arayanlar için şirinevler ve beyazıttaki çemberlitaş baharatçısında var
ve gayet güzel ben çok beğendim
yarım kilosu 2,5 liraydı yanılmıyosam
konu dağılsın hem gerginlik geçsin
tatsız konuşmalar uzatılmasın rica ediyorum

tebrıkler canım.dığer haftaları da eksılerle tamamlaman dılegıyle

Uyarımı okuyup hala konuyu uzatan arkadaşların dikkatine...
Sizi son kez konuyu uzatmamaya ve asıl konuya dönmeye davet ediyorum.Aksi taktirde konu dışına çıkanlar için uyarı ve ceza işlemi uygulanmak üzere,konuyu yönetime bildirmek zorunda kalacağım...

Buyrun devam edin.....

evet arkadaşlar bence de bıtsın artık bu konular.kardeşimin bulduğu bugday kepeğine ınternetten baktım.daha sıparış vermedım ama sızlere de lınk gönderıyım bır bakın.
konuyu dağıtalım hakıkaten.migrosta kardeşimin gördüğü bugday kepeği bu sizlerın de haberı olsun ıstedım.kadınlar kapışınca kalmamış tabı.ama ordakı görevlı gelecek dedı.migrosları da takıp edıp görduğümüzde haber verlım bırbırımıze

Son düzenleyen: Moderatör:
slmlr berrincim bakıyorum sende 2gündür biz gececilere katılıyorsun -100de olsa vermişsin tebrik ederim darısı başıma ve tüm arkadaşlara

eski-yeni ayrımı meselesi çıkabilir dediğin olabilir doğrudur ama inan bana o gelip geçiciler de o kadar uyanık ki bundan bile nemalanıp ben eskiyim daha önce yaptım ama şimdi ne yenilikler vvar bile diyebilir.."biri bana bu diyeti anlatsın" ile başlayanlar cevap alamayınca kitabı edinip önce onu okuyun sonra da burda konuşalım cevabı işlerimne gelmeyince kitabı okudum ama surasını anlamadım ama...diye başlayan cümleler kurdular ve biz ilk baş gerçek sanıp ne cevaplar verdik burda ki bi müddet sonra soruların saçmalığından durumun ne olduğunu anladık ve sonra sabrın sonuna gelen süreç başladı..en son dün ben bir iki kişinin tekrarlanan sorularını ve kendileriyle çelişen sorularını alt alta alıntılayınca azarlamakla suçlandım ama bana benim ona demediğim şeyleri söylediğimi ima etti vs..eğer senin bugünkü mesajın geyik ibaresini içermeseydi eminim bu tavra maruz kalmazdın herkes alınıyo artık biz de alınıyoruz bu kaadar emeğe verilen mücadeleye geyik denmesini biz de saygısızca nitelendirebiliriz doğaldır ve millete yetiştirilen cevaplar geyik diye tabir edilince beberongo da alınarak böyle bi alıntılama yapmış olabilir ki biraz ona da hak ver durumlar karşılıklı oldu gibi yoksa kimsenin hele beberongonun böyle bi amacı olmaz

yolıcım hayır gıtmegeyık olduğunu düşüneler gelmesın sen nereye gıdıyorsun.bız onlara cevap vermeyız kendı aramızda yazışırız böylece kımse tarışmaz gıtme nolur benı sevıyorsan.bu topiği canlandıran bızlerız nereye gıdıyorsun

Dedim yaz size hak verdiğimi
ama kk nın stili bu kurunun yanında yaşda yansın
Amaaaaaa benim üzerimden değil canım direk nickim ve mesajlarımla yapılıyorsa bu benim üzerimden olmaz sanırım diyi mi
Artık sadece neden okuyorum burayı ve neden cevap vermiyorum bu sorulardan dolayı işte o nedenle dedim size sabrınızı zorlayanlara yeri geldi kızdığım oldu diye
şimdi diyecekler ki bak kendisi zahmet bile etmiyor cevap yazmaya ama bizden anında cevap bekliyor
Kış gelsin en bol vaktimde en saçma sorulara cevap vereyim ama vereyim
Bu hazırcılık kk nın heryerinde var geçmişi okumama ama ben okuyorum
Fatihden buldum ben diyen bir arkadaş vardı hatta ben fatihden bulduysam heryerde vardır diyen
vaktim yoktu bulamadım kim olduğunu yoksa buraya yazıp sayfayı kabartmak yerine özelden mesaj atardım sorumu
google yazınca da yüzlerce sayfa çıkıyor ve hepsi sorunun cevabı değil onlarda birer soru malesef
Neyse çok uzayacak bu mesele....
Ben kırıldığımı belirtmek istemiştim tekrar ediyorum

Nickimle hitap etmen değil bir arkadaşa bu deryacık diye dalgaya almana kırıldım açıklaması bu.....
Şimdi geçmişi okuyun ve üzerimden mi gönderme var yoksa bana mı yüklen me var
Bakalım hak verebilecek misiniz bana şimdi...

Amaniin yeni uyarıyı son mesajı yazınca gördüm atmayın,cezalandırmayın ve uzaklaştırmayın beniii:18:
Neyse bence de konu kapansın gitsin artık gerçekten eskisi gibi normal paylaşımlarımıza devam edelim

hadı yoly kapatalım bu konuları artık.yasemın ve berkmıne kilo verdıler yaradı bızım yasemıne 5+5 ben de daha tık yok ama sabırla beklıyorum.valla sabredıcem artık yapıcak bırşeyım yok.verenelere sevınıp avutucam kendımı

:44::44::44::44::44:

kızlarrr yulaf kepeklerimi sonunda buldum pazartesi başlıorum hayırlısıyla aslında rengli olmamı beklemek istiorum ama oda belli deil :) çünkü kitapta renglinizi geçirirseniz daha etkili sonuç elde edersiniz diyor
birde atak evresinde falan kaç kilo vereceğini hesaplıyormussun nasıl oluyor o yapan varmı aranızda?

saksmavısı nasıl gıdıyor kılo verme işlerı tıckerı değiştırmedın galıba sen epeydır.

bugün değiştirdim cnm bi süredir artıdaydım hatta geçen hafta +1.3 kg vardı regli bekliyordum bu 1 haftada regl olamadığım gibi o şişkinlik bide üstüne taa 2 hafta önceki kilomdan -300 gr gitti yani toplamda 1.6 e tabi elisaya kiloyu yanlış yazıp 1 kg fazla söyleyince 1.liği de kaptırdık

senin 5+5 nasıl gidiyo? bugün 5.gündü dimi? ayy inş işe yarar olmadı hakkaten 2/0 dene canım

canın sağolsun gönlumuzun bırıncısıvalla evet 5 gun sebze yı de yapınca ne olacak metabolızma bılemıorm.tık yok valla olmadı son çare 2/0 denıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…