valla ne kadar kilo verdiysem hep sizin verdiğiniz tüyolar sayesinde oldu.Burada çok büyük bir dayanışma var kim ne derse desin
bu arada yaşım 29 boyum 1.55
herr hafta dünyayı bu kadar yükten kurtarmak dileğiyle
süper süperiz
kızlar yulaf kepeği arayanlar için şirinevler ve beyazıttaki çemberlitaş baharatçısında var
ve gayet güzel ben çok beğendim
yarım kilosu 2,5 liraydı yanılmıyosam
konu dağılsın hem gerginlik geçsin
tatsız konuşmalar uzatılmasın rica ediyorum
Diyorum ya eskilerdenim diye
bak şimdi sadece bu cümlemi okuyup eski yeni ayrımı yapılmıyor diye çıkanlar olacak emin ol
eskiyim demek ilk sayfalarda yazılarımı göreceksiniz demek ben KK da eskiyim bana cevap vereceksiniz demek değil
Siz beni burada yanlış anlamışsınız
Eskiden sorulan sorulara günlerce cevap gelmezdi çünkü sayılı kişiydik ve kitap yoktu
kulakdan dolma bilgilerde deneyim kazandık
emeğiniz ve hoşgörünüzü sabrınız zorlayanlara neredeyse hergün şahit oluyorum ve zaman zaman bura bile kızmışımdır onlara
Diyorsun ya senin üzerinde onlarada gönderme yaptık
alınmama siz sebeb oldunuz o zaman
ama ben açık açık ismim geçtiği ağustosn bilmeme kaçında yazdığım mesajlarımın paylaşıldığını gördüm
Sizce benim üzerimden göndermemi yapılıyor yoksa birisi sitem etti tamam tuttuk yüklenin mi oluyor
Baya dile dolamışsınız eğlenmişsiniz ki saygısızlık
Merak ediyorum benim bir yıldır bu diyeti yapıp yapmadığımı sormuşlar
evet yapıyorum siz şimdi diyeti tamamladınız normal hayatınıza döndünüz ve hiç almadınız mı
Cidden mucize
Yada kitabın bir yerinde ömrünüzde bir kez uygulama kuralı varda ben görmedim
Vakti bol olan arkadaşlar kitabın o bölümünüde paylaşırlar umarım
Tekrar söylüyorum adımın ve mesajlarımın alıntılanmasına sitemim normal
yoksa sakinim dediğim gibi sevdiğim ve takip etmeye çalıştığım bir topik
Neyse siz yazarsınız ben yazarım uzar gider
Kırıldığımı belli etmek istiyorum sadece
kızlar cidden buradaki mevzular kabak tadı vermeye başladı. burası evet dukan diyeti topiki ama diyet yaparken geyik yapamayız günün stresini atamayız diye bir şey var da ben mi görmüyorum ?????affınıza sıgınarak ben bir süre uğramayacağım. hepinize başarılar diliyorum..
Nickin deryacık olduğu için sana başka türlü ne şekilde hitap edebilirdim ve saygısızca olmazdı bilemiyorum lütfen açıklayabilir misin? ayrıca yukarıda sana cevap yazmıştım onu da okursan ve bu konu üzerine tekrar konuşabilirsek sevinirim..dolaylı yoldan benzer şeyleri istiyoruz aslında ama sen geçmiş sayfaları yoğunluğundan dolayı okuyamadığın için sayfa sayısını bu kadar artmasını geyiğe bağlayarak bizleri suçluyorsun..sayfada dönenler geyik değil gelip geçici insanların saçma sapan hal ve tavırları ki az önce buna değindim..sonuçta senin de dediğin gibi burası bilgi paylaşma amacı var biri görmese diğeri cevap veriyo ama başkaları diyetin ona nalatılmasını cevaplanan sorularının o sorduğu anda tekrar cevaplanmasını bekliyo ki onlar cevap aramay üşenmesin..bütün bunlar son 2 haftada özellikle o kadar üst üste geldi ki son 100-200 sayfayı keşke okuma fırsatın olsa da nelere maruz kaldığımızı sen de görebilsen..diğer arkadaşlarımın verdiği cevaplara da bozulma lütfen dün akşam ki durumun için bi nevi kurunun arasında yanan yaş oldun sen..herkesin sabrı taştı artık çünkü üzerine bi düşün eskiden beri buraya takip eden biri olarak sen de hak vereceksin
yolıcım hayır gıtmegeyık olduğunu düşüneler gelmesın sen nereye gıdıyorsun.bız onlara cevap vermeyız kendı aramızda yazışırız böylece kımse tarışmaz gıtme nolur benı sevıyorsan. bu topiği canlandıran bızlerız nereye gıdıyorsun
:44::44::44::44::44:
saksmavısı nasıl gıdıyor kılo verme işlerı tıckerı değiştırmedın galıba sen epeydır.
deryacım artık kapatalım bu konuyu sana papatyalarımdan yolluyorumdur dur bır de öpücük gönderem.
bugün değiştirdim cnm bi süredir artıdaydım hatta geçen hafta +1.3 kg vardı regli bekliyordum bu 1 haftada regl olamadığım gibi o şişkinlik bide üstüne taa 2 hafta önceki kilomdan -300 gr gitti yani toplamda 1.6e tabi elisaya kiloyu yanlış yazıp 1 kg fazla söyleyince 1.liği de kaptırdık
senin 5+5 nasıl gidiyo? bugün 5.gündü dimi? ayy inş işe yarar olmadı hakkaten 2/0 dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?