Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canın sağolsun gönlumuzun bırıncısıvalla evet 5 gun sebze yı de yapınca ne olacak metabolızma bılemıorm.tık yok valla olmadı son çare 2/0 denıycem

sağolasın canımmm 5 gün saf proda bile gitmediyse sebzede hakkaten zor aslında senin kilo da az ya artık belki de ondan..benim arkadaş 2/0 ile 1.5 kg verdi basenden ve göbekten de 3 cm inceldi ama direkt 2/0 başladı ataktan sonra bide kavitasyona gitti..hangidsi işe yaradı yoksa 2si birleşince mi gerçekten işe yaradı bilemedik sen de mesela 2/0 ı 2 gün saf pro 5 gün güçlendirme şeklinde deneyebilirsin

suçluyu buldum sanırım suç atacak yer arıyosun demeyinde son bir haftadır düşük tansiyonum 9-5 10-4 oynayıp duruyordu ben bu diyette tuzu tamamen kestim ama tansiyon nedeniyle bir haftadır bol tuzlu ayrana dadandım birazda hatta çok ta motivasyonumu yitirdim kaçırdım biraz p.tesiye kadar biraz normal beslenip p.tesiden itibaren işi sıkmaya karar verdim

yolanda hanım. bu hafta sonu o eliptik terasa çıkacak. aaaa nedir bu vurdumduymazlık canım.. se bu memleketi sahipsiz mi sandın?

Allah senin canını almasın e mi yağmur
kızın işi gücü yok tatilde güllaç düşünecek
bana bak valla berrine söylerim güllaç müllaç yokkkkk! Azıcık sabret, kilolarını ver, sonra yersin kaçamak öğününde canikom yaaa seni de sıkmadı mı artık seyir, ben güçlendirmeye geçebilmek için artık light dondurma bile yemiyorum. şunun şurasında verecek 1.5-2 kilom var artık bi güllaçla 10 günde verebileceğim kilo için 1 ay daha mı uğraşayım? Yok, sağol. Ben almayayım..

tarifler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-34.html

ayyy ben de pko luyum ben deeee!
ama ilaç kullanmadım, son durumum da ne oldu bilmiyorum

teşekkür ederim
hakkaten önemli olan devam ettirebilmek
ben çok hırs yaptım biran önce güçlendirmeye geçmek istiyorum artık bu iş çok uzadı

bence de
artık sıkıldım son 2 kilom valla ben gider güçlendirmeye yetti artık ayol!
Kurufasulyemi nohutumu özledim ben!

hehehehe ablacım seni de mi gaza getirdiler bu haylazlar
tickerını da düzeltmiş ya canım

yasoommmmm her gün gelirim yahu ne var :))
dün işin yoğundu belli ki, napim duramadım evde attım kendimi sokağa. Hem bu vesileyle ilerde buluşma ihtimalimiz arttı ehehe gelirim artık yanına

saksmavisi sen adamı öldürürsün yemin ediyorum
zeynep abla ve yolanda da kaçtı haklı olarak.
Ben de mi kaçsam :44:
hakikaten sadeca abla da yok, vuvuu yok, penac yok, cino yok...
sen de çok girmiyosun..
tadı tuzu kalmaz buraların..

herkese günaydın.
Reglimin 4. günü, bundan sonraki salı-çarşamba günü kilo bildirimi yapabilicem sizlere.
Ama hissediyorum gidiyo göbeğim falan.
Diğer arkadaşlar ne alemdeler?
Berrin, yasoomm sizin durumlar ne? 5+5 nasıl gidiyür?

günaydın kızzzlaaaaar
bu sabahkı tartılma sonuclarımızı verıyrum.
eşim 97.4.(pazartesi 101.2 idi)
ben 57.0.bende 3 gundur tık yoktu bugun 500gr kaybım olması benı sevındırdı
:90:
bu arada seyire geçiyoruz garii.
sabah kahvaltıda eşim dmatesi gordu.allaaaaah domateees var burda hanıııım dıye sevıncınden çatladı.
ama canımı sıka da birşey var.eşim hafta sonu ''bırakta azcık rahat olayım'' dıyıp duruyor.yine kayınvalıdemlerın yazlıgına gıdecegızde :97:
bende cok ustune gıdıp bunaltıp bıraktırmak ıstemedıgımden ''ama tatlı,makarna,pilav yok''dedim.bol salata yemek istiyorum aa zeytınyaglı istiyorum diyooooo.uffff inşallah dondugumuzde pazartesı gunu pişman olmaz.

Günaydıııınnnn kilosu sabit bir türlü kıpırdamayan arkadaşınız geldiiii

nerdeyse 3 haftadır çizelgem değişmiyo yaaa

ben burdaki migrosa bakayım varmı varsa artık bende elimi şu tariflere atıyım:))

yoli yoliiiii getirme beni oraya

Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight

offff ne yazıkki çok doğru söylüyosun bende çok sıkıldım bu seyirden artık,gerçi seyir seyirlikten çıktı sapıtmaya başladım güllaç sanırım bu ramazan hayallerimde yaşayacak
bana bir gaz verde bende lightlara geri döneyim offfffff

çok tatlı bir çiftsiniz siz yaaa tebrik ediyorum sizi.tatilde siz en fazla 1 kilo ile dönersiniz sıkıntı yok:))

çok tatlı bir çiftsiniz siz yaaa tebrik ediyorum sizi.tatilde siz en fazla 1 kilo ile dönersiniz sıkıntı yok:))

teşekkurleeer
inşallah daha az olur.
ben hiç almadan gelmek ıstıyorum bakalım artık.57 gıdıp 57 gelmek istiyoruuuum
- olmasına lafım yok tabı kı
eşimden de kahvaltıda korkuyorum.gevrek ve boyoz istemez inşallah.çok çok ısrar ederse bır gevrek yemesıne ızın vereyım dıyorum.yeterkı boyoza bulasmasın

ayy ne zor şu eşleri idare etmek :))))
kolay gelsin ya inşallah dinler de kilo almadan gelir :)))
salataya alternatif soslar üretsek?
zeytinyağından vazgeçer mi?
kitaptan sos tarifi yazabilirim :)))

yağmurum ya valla bak destek olalım birbirimize benim iş uzadı tatilden sonra bak dukan dedi 22 temmuzda fitsin ağustos geldi ben daha nerelerdeyim. Aslında öncesinde gördüm kiloyu da tatilde tabii aşçının eline kaldık kaçamak yapmasak da yağ damlattılar damlattılar, o damlalar göl oldu kilo aldık döndük. Bi de benim ameliyat dolayısıyla geciken regl de cabası. Güçlendirmeye geçelim artık bak aplalar geçti bile :)))
arada ipeksir yazıyo görüyorum. Kilo almadığını söylüyo, facebookta simla hanımın sayfası da var orada da güçlendirmeye geçenler var 100-200 gidiyo diyolar. ben hedef kiloma 500 gram kala güçlendirmeye geçicem çünkü güçlendirmeyle birlikte ben spora dönücem, dukanla çok spor yapamıyorum sadece gün içinde attığım adımlar işte. Halsizlik de yapıyo pro ağırlıklı beslenme bu sıcakta. Hele reglin 2. günü görücektiniz beni 5 dakika oturmayagöreyim pıt diye uyuyodum. Gel bitirelim şu seyri artık bak senin de 4 kilocukun kalmış. Sıkarsan dişini 2-3 haftana bakar. Sonuçta yaşımız itibariyle yakıyoruz hızlıca.
Ciddi bi konuşma yaptım ablalarımız alınmasın lütfen yaşla ilgili söylediklerime, metabolizma yaşı olarak konuşuyorum, biyolojik, bilimsel falan işte amaan
benim annem de 56 yaşında o da benimle birlikte seyir yaptı ama ancak 3 kilo verdi, ancak metabolizmaya göre değişiyo tabii, şipşak veren hatunları da biliyorum burada ben dukanla :)))

diyeceğim o ki bayanlar yılmayalım şu seyiri bitirelim artık çoğumuzun hep bakıyorum 4 kilosu, 6 kilosu falan var. Dukanla bunlar zor işler değil, kilo bile değil hepimiz biliyoruz ki hihi. Haydiiiiiiiinnnn, yıkılmeyceeezzzz, bitirceeeezzzzz, güçlendirmeye geçççeeeezzzz

ramazan sonu da artık pikinileri çeker orta bir yerde dukancılar plajı yaparız deniz, güneş, kum çip çip
amma gaza geldim mehter takımı eksik bir tek

ayy ne zor şu eşleri idare etmek :))))
kolay gelsin ya inşallah dinler de kilo almadan gelir :)))
salataya alternatif soslar üretsek?
zeytinyağından vazgeçer mi?
kitaptan sos tarifi yazabilirim :)))

valla yaz sos tarıfını bana kalsa nar ekşisi,limon yeter ama ıllakı zeytınyagı :84:dıyor.tamam koycam ama az dedım.amaaa tabı alternatıf bır sos varsa harıka olur

haklısın canım galiba hedef kilom az kaldığı için sıkılmaya başladım.bilmiyorum ya seyirden sıkıldım ben artık dediğin gibi güçlendirmeye geçmek istiyorum ramazanda nasıl olur orası malum ama en azından ramazanda salmak istemiyorum.sanırım yulaf kepeği ve buğday unu harcamalarımız biraz fazlalaşacak tok kalmak anlamında.dukan amca banada 21 ağustosa güçlendirme vermiş tabi kendisinin bizim ramazanımızdan haberi yok ben Allahın izniyle dediğin gibi 2-3 haftaya güçlendirmeye geçmek için elimden geleni yapıcam.yulaf ve buğday kepeği almaya başlayım ben.sağol canımmmmm desteğin için.

sende yılma az kaldı başarıcaz

valla sebzede bıle alırım gıbıme gelıo artık.bıtsn de şu 5+5 2/0 a dönucem başka çare kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…