kapattım gitti canım benim,sağolasın ama ben de sana yaparım ki aynısındanbide üstüne kahve yollarım sen seversin
melodım naptın yaradı mı 5+5 ben de tık yok yaw
canın sağolsun gönlumuzun bırıncısıvalla evet 5 gun sebze yı de yapınca ne olacak metabolızma bılemıorm.tık yok valla olmadı son çare 2/0 denıycem
saat geç olmuş yatayım artık iyi geceler saksmavısı .hepinize ıyı geceler dukancılar
yaramazmı tık var tartı oynuyor ama ters yöne
ben de yatıyorum arkadaşlar hepinize ii geceler ve bol eksiler..sabah tartılınca yüzüm şu ifadeyi alsın istiyorum
iyi geceler canımmm,tatlı rüyalar
alla alla neden öyle oldu acaba finale yaklaşınca iş daha da zorlaşıyo anlaşılan
beberongom ne oldu yine yaa. umarım ciddi bi sorun yoktur üzme kendini valla aalarim. derdin ne ise yazmak istersen yaz özelime elimden geldiince yardımcı olmak isterim. valla dertsiz insan yok emin ol. dün de eşim izmirdeki firmaya resti çekmiş ya beni istanbul şubeye yollayın yada biletimi kesn demiş. önümüzdeki hafta son artık. işli yadaişsiz eşim yanıma dönüyor artıkama işli dönsün ne olur yaa
elliyedileri göremem beberongom ama bu kg nun altına inerim gibi geliyor yarın muhtemelen 59.1 yada en iyi 59.0 görürüm bırak elliyediyi eliisekiz bile zor ama olsun ben pek bi salmıştım kendimi karpuzlar şeftaliler diyet olmayan dondurmalar filan ama yine de regl öncesi olmasına ragmen iyi gitti artılarım. berrinoşa tavsiyem azcık salsın kendini yesin biraz vucut şaşırsın. bide bi süre sporu bıraksın üç gün kadar öle tartılsın spor su tutuyo ya ondan sonra eksi görücektir. bide fazla kasmasın ayda bi kg bile olsa gitsin ama gitsin kasmazsanız ama fazla da salmazsanız kesinlikle gidiyor.
off hemşocum akşam yine spor yapamadım ama ben en az 20 dk yürüyorum zaten. üç gündür agır poşetlerle yaşadığım dördüncü kata tırmanıyorum epey efor sarfediyorum anlican. ayıptır sölemesi ramazan kolisi verdiler de. poşetlere bölüp taşıyorumepey bi yoruyo bide eve gidince bişi yapasım gelmiyo. geçen terası yıkadım temizledim eliptiki çıkarıcaktım yine kaldı ooof of. :26:
senıde tebrık edıyorum ya valla bravo.
çok teşekkürler canım...
migroslarda gördümde aklıma geldi.
valla ben onu bunu bilmem yerim dayanamammmm
yerim ben yerim ahada duyuruyorum yeriiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
ben tanıdıklarımı araya sokayım bari belki onlar yaparlar.vuvuyu arayım ben bi söyleyim tatilde işine düşünsün uydursun
hmmm o kadar az vakit geçiriyorum ki evde gece 12 gibi gelip sabah için krep yapıp yatıyorum ancak...kısır mı bayılırımmmmm... ay nasıl yaptınız onu? ama zencefildekiler fena gerçekten hayır yani bir şey katıyorlarsa sağlığımızdan da olmayalım... sabah yedim krepi hala öğütemedenim midem davul gibi..ben en iyisi yenisini araştırayım... teşekkür ederim cvp için :)
saol canım benim evet yazıdada bazı rahatsızlıklardan bahsediyor zaten benimde 11gün oldu yine hatta üste geri aldım 10gün önce verdiklerimi 5+5te bi işe yaramıycak sanırım bende polikistik overim zor veriyorum kilo kolay alıyorum napıcamı şaşırdım emeklerim boşamı gidecek
teşekkür ederim
hakkaten önemli olan devam ettirebilmek
ben çok hırs yaptım biran önce güçlendirmeye geçmek istiyorum artık bu iş çok uzadı
yeni eski tüm kilo verenleri kutlarımveremeyenleride sabırlarından dolayı kutlarım inatla devam edin sonunda oluyor valla.bu arada gözümden kaçmadı güllaç müllaç hayalleri.ya kızlar siz neleri başardınız magnumları geri çevirdiniz güzelim yaz meyveleriyle baş ettiniz güllaçlamı baş edemiyeceksiniz.hem şu yaşınıza kadar bayaa bi yediniz ne kaldı geriye kilodan başka.bu senede güllaç pide kusur olsun farzedin yokluk var offf kimi kandırıyorum ilk kaçamak günümü bekliyim aşk olsun size kulağa su kaçırmakda üstünüze yok yani
canım yaaaa bugün çok yoğundum öğleden sonra hiç bakamadım bi de az önce geldim eve geçmişi okuyorum şimdi
bak yakın olsan gelirdim demişsin berrine ben sana çık yanıma gel dedimmm öğlen falan gelseydin keşke yanıma mecidiyeköydeyim ben dertleşirdik kafanı dağıtırdık
oyy berkmine abla tek mi kaldın sen..yeni soru gelse sınıfta kalıcan vallahi la fduyucan söyliim neyse ben yetiştim imdada acaba 24 saati bölüşsek hazırda mı beklesem soruları yanıtsız bırakmamak için bilemiyorum
ablamm bırakma bizii sakın bikaç güne burası süt liman olacak merak etme sen..elbirliğiyle püskürtücez gelip geçici olanları bugünden etkisi görülmeye başladı bileen olmadı berrinin oklavayı alıp ben girişicem onla her saçma sapan soru ve cevaba nasılsa berrin melek yüzlü ondan korkmazlar benim cüsse de sağlam ben alır elime maşamı sallarım walla ben sırf sizin o güzel sohbetlerinize özendiğim için ziyaretçi modundan çıktım üye oldum benim bile sabrım taştı sizleri düşünemiyorum
benim de 2 saatten fazla vaktim gitti canım ya başım ağrıdı gözüm ağrıdı e onu düşünen yok..bunları yapmalıyız ki hemen anında cevap yetiştirebilelim diyeti anlatalım yardımcı olalımkorkarım bi süre sonra soruma cevap verilmiş mi diye uğraşmak istemiyorum direkt özelden mesaj atın diyecekler
evet arkadaşlar bence de bıtsın artık bu konular.kardeşimin bulduğu bugday kepeğine ınternetten baktım.daha sıparış vermedım ama sızlere de lınk gönderıyım bır bakın.
konuyu dağıtalım hakıkaten.migrosta kardeşimin gördüğü bugday kepeği bu sizlerın de haberı olsun ıstedım.kadınlar kapışınca kalmamış tabı. ama ordakı görevlı gelecek dedı.migrosları da takıp edıp görduğümüzde haber verlım bırbırımıze
kızlar cidden buradaki mevzular kabak tadı vermeye başladı. burası evet dukan diyeti topiki ama diyet yaparken geyik yapamayız günün stresini atamayız diye bir şey var da ben mi görmüyorum ?????affınıza sıgınarak ben bir süre uğramayacağım. hepinize başarılar diliyorum..
kızlarrr yulaf kepeklerimi sonunda buldum pazartesi başlıorum hayırlısıyla aslında rengli olmamı beklemek istiorum ama oda belli deil :) çünkü kitapta renglinizi geçirirseniz daha etkili sonuç elde edersiniz diyor
birde atak evresinde falan kaç kilo vereceğini hesaplıyormussun nasıl oluyor o yapan varmı aranızda?
Allah senin canını almasın e mi yağmur
kızın işi gücü yok tatilde güllaç düşünecek
bana bak valla berrine söylerim güllaç müllaç yokkkkk! Azıcık sabret, kilolarını ver, sonra yersin kaçamak öğününde canikom yaaa seni de sıkmadı mı artık seyir, ben güçlendirmeye geçebilmek için artık light dondurma bile yemiyorum. şunun şurasında verecek 1.5-2 kilom var artık bi güllaçla 10 günde verebileceğim kilo için 1 ay daha mı uğraşayım? Yok, sağol. Ben almayayım..
günaydın kızzzlaaaaar
bu sabahkı tartılma sonuclarımızı verıyrum.
eşim 97.4.(pazartesi 101.2 idi)
ben 57.0.bende 3 gundur tık yoktu bugun 500gr kaybım olması benı sevındırdı
:90:
bu arada seyire geçiyoruz garii.
sabah kahvaltıda eşim dmatesi gordu.allaaaaah domateees var burda hanıııım dıye sevıncınden çatladı.
ama canımı sıka da birşey var.eşim hafta sonu ''bırakta azcık rahat olayım'' dıyıp duruyor.yine kayınvalıdemlerın yazlıgına gıdecegızde:97:
bende cok ustune gıdıp bunaltıp bıraktırmak ıstemedıgımden ''ama tatlı,makarna,pilav yok''dedim.bol salata yemek istiyorum aa zeytınyaglı istiyorum diyooooo.uffff inşallah dondugumuzde pazartesı gunu pişman olmaz.
çok tatlı bir çiftsiniz siz yaaa tebrik ediyorum sizi.tatilde siz en fazla 1 kilo ile dönersiniz sıkıntı yok:))
teşekkurleeer
inşallah daha az olur.
ben hiç almadan gelmek ıstıyorum bakalım artık.57 gıdıp 57 gelmek istiyoruuuum
- olmasına lafım yok tabı kı
eşimden de kahvaltıda korkuyorum.gevrek ve boyoz istemez inşallah.çok çok ısrar ederse bır gevrek yemesıne ızın vereyım dıyorum.yeterkı boyoza bulasmasın
ayy ne zor şu eşleri idare etmek :))))
kolay gelsin ya inşallah dinler de kilo almadan gelir :)))
salataya alternatif soslar üretsek?
zeytinyağından vazgeçer mi?
kitaptan sos tarifi yazabilirim :)))
teşekkurleeer
inşallah daha az olur.
ben hiç almadan gelmek ıstıyorum bakalım artık.57 gıdıp 57 gelmek istiyoruuuum
- olmasına lafım yok tabı kı
eşimden de kahvaltıda korkuyorum.gevrek ve boyoz istemez inşallah.çok çok ısrar ederse bır gevrek yemesıne ızın vereyım dıyorum.yeterkı boyoza bulasmasın
ayy ne zor şu eşleri idare etmek :))))
kolay gelsin ya inşallah dinler de kilo almadan gelir :)))
salataya alternatif soslar üretsek?
zeytinyağından vazgeçer mi?
kitaptan sos tarifi yazabilirim :)))
yağmurum ya valla bak destek olalım birbirimize benim iş uzadı tatilden sonra bak dukan dedi 22 temmuzda fitsin ağustos geldi ben daha nerelerdeyim. Aslında öncesinde gördüm kiloyu da tatilde tabii aşçının eline kaldık kaçamak yapmasak da yağ damlattılar damlattılar, o damlalar göl oldu kilo aldık döndük. Bi de benim ameliyat dolayısıyla geciken regl de cabası. Güçlendirmeye geçelim artık bak aplalar geçti bile :)))
arada ipeksir yazıyo görüyorum. Kilo almadığını söylüyo, facebookta simla hanımın sayfası da var orada da güçlendirmeye geçenler var 100-200 gidiyo diyolar. ben hedef kiloma 500 gram kala güçlendirmeye geçicem çünkü güçlendirmeyle birlikte ben spora dönücem, dukanla çok spor yapamıyorum sadece gün içinde attığım adımlar işte. Halsizlik de yapıyo pro ağırlıklı beslenme bu sıcakta. Hele reglin 2. günü görücektiniz beni 5 dakika oturmayagöreyim pıt diye uyuyodum. Gel bitirelim şu seyri artık bak senin de 4 kilocukun kalmış. Sıkarsan dişini 2-3 haftana bakar. Sonuçta yaşımız itibariyle yakıyoruz hızlıca.
Ciddi bi konuşma yaptım ablalarımız alınmasın lütfen yaşla ilgili söylediklerime, metabolizma yaşı olarak konuşuyorum, biyolojik, bilimsel falan işte amaan
benim annem de 56 yaşında o da benimle birlikte seyir yaptı ama ancak 3 kilo verdi, ancak metabolizmaya göre değişiyo tabii, şipşak veren hatunları da biliyorum burada ben dukanla :)))
diyeceğim o ki bayanlar yılmayalım şu seyiri bitirelim artık çoğumuzun hep bakıyorum 4 kilosu, 6 kilosu falan var. Dukanla bunlar zor işler değil, kilo bile değil hepimiz biliyoruz ki hihi. Haydiiiiiiiinnnn, yıkılmeyceeezzzz, bitirceeeezzzzz, güçlendirmeye geçççeeeezzzz
ramazan sonu da artık pikinileri çeker orta bir yerde dukancılar plajı yaparız deniz, güneş, kum çip çip
amma gaza geldim mehter takımı eksik bir tek
yaramazmı tık var tartı oynuyor ama ters yöne
sağolasın canımmm5 gün saf proda bile gitmediyse sebzede hakkaten zor aslında senin kilo da az ya artık belki de ondan..benim arkadaş 2/0 ile 1.5 kg verdi basenden ve göbekten de 3 cm inceldi ama direkt 2/0 başladı ataktan sonra bide kavitasyona gitti..hangidsi işe yaradı yoksa 2si birleşince mi gerçekten işe yaradı bilemedik sen de mesela 2/0 ı 2 gün saf pro 5 gün güçlendirme şeklinde deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?